مخالفان اجرای اسلام!
امام خمینی(رحمه الله علیه):
🔻امروز روزی است که اسلام باید تحقق پیدا کند. این حرفها که گفته میشود نظیر همان حرفها بود که گفته شد که «حالا زود است صبر کنید.» ما اگر اسلام را در این انقلاب، در این نهضت احکام اسلام را پیاده نکنیم، کی پیاده خواهیم کرد؟ چه وقت همچو نهضتی تحقق پیدا میکند؟ اگر این نهضت خدای نخواسته بخوابد و به خاموشی بگراید، کی میتواند دیگر اسم اسلام را بیاورد؟
اگر ما امروز قوانین اسلام را اجرا نکنیم، کی اجرا بکنیم؟ آقایانی که میگویید نمیشود، پس کی میشود؟ پس بگویید هیچ وقت اسلام نه! بگویید نهضت منهای اسلام. همان طوری که گفتید اسلام منهای روحانیت، حالا هم بگویید نهضت منهای اسلام.
اگر با این نهضت اسلام را متحقق نکنید و احکام اسلام را مو به مو جاری نکنید، مایوس باشید دیگر نخواهد شد. آنهایی که به اسلام عقیده دارند، آنهایی که دلشان برای قرآن میتپد، امروز باید فعالیت کنند. 15 خرداد برای همین بود. قبل از 15 خرداد برای اسلام بود قیام روحانیون؛ قیام 15 خرداد برای همین بود؛ بعد از آن هم دنباله همین بود. اسلام بود لَیْسَ الّا. ما غیر اسلام نمیخواهیم. و اسلام در همه وقت و خصوصاً حالا قابل اجراست.
🗓 ۱۳۵۹/۰۳/۱۵
👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻
سید محمود رضوی هستند
تهیه کننده سینما و مشاوره جناب قالیباف در انتخابات 1396
عجب است که صورتی ها برای توجیه خود انقلابی ها را به دو دسته انقلابی و سوپرانقلابی تقسیم کرده اند!
آقای رضوی از مدافعان سلبریتی ها بودند که در توییت هایشان به دبیر ستاد امر به معروف هم حمله کرده بودند بابت اظهاراتشون در مورد حجاب که حرف خاصی هم نبود و صرفا تقطیع شده بود.
دفاع از بازگشت رشیدپورها و سایر سلبریتی ها، حمله و توهین به دکتر عباسی و زیر سوال بردن سالها زحمات ایشان از جمله مواضعشون است!
خلاصه این هم از فیلمسازان انقلابی ما... که چه ذوقی کرده اند از تریبون دادن به اصلاح طلبان...
آقای رضوی آن کسی که باید از تشویقش ترسید و از انتقادش خوشحال بود دشمن است نه انقلابی ها... چه زشت است که بخاطر توجیه اعمال خودتان از انقلابی ها دیو بسازید!
جالب اینجاست که مساله دعوت از اصلاح طلبان با ابطحی و جهرمی آنقدر شور شد که صدای سردار جلالی را هم درآورد اما این ها همچنان دفاع می کنند!!!
خلاصه می بینید که مواضع ایشان از چه نوع رنگ و بویی است از همان مواضع که در برخی مسئولین فرهنگی هم پیدا می شود و امان ما را بریده است!
👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻
لایک احسان علیخانی بر یک پست ضد جنگ که حق و باطل را نفی می کند و علاقه به مبارزه با باطل را زیر سوال می برد!(عکس پست از غزه است)
طرف خزعبلات ضد جنگ نوشته که جنگ رو مقدس نکنید، و جنگ هیچ کس برنده نیست...
مهم نیست کدوم طرف باشی جنگ کلا بده! کلا یعنی حق و باطل و اینا از نظر این جماعت مهم نیست! دقیقا خلاف کلام رهبری که همین دیروز گفتند جنگ اسرائیل و فلسطین جنگ حق و باطله! و این یعنی مهمه کدوم طرف بایستی اما این جماعت سعی دارند چیزی برعکسش رو در جامعه نهادینه کنند! وقتی میگیم حرف زدنشون از فلسطین و اشاره بهش هم به معنای حق طلبی نیست یعنی همین!
چون غربی ها همواره برای منافع و قدرت و ثروت بیشتر جنگیدند و آدم کشتند این خزعبلات ضد جنگ را نوشتند اما عده ای غرب زده در ایران تلاش می کنند معنویت و مبارزه در راه حق را با همان جملات غربی ها بی معنا کنند! در نگاه این جماعت دفاع مقدس هم همینطوره! یادمه در فیلم تنگه ابوقریب که کارگردانش فیلمساز روشنفکر بهرام توکلیه جواد عزتی یه دیالوگ داره که میگه "تو جنگ هر کسی اسلحه می فروشه برنده است"، یعنی کاملا تقدس زدایی از دفاع مقدس و خالی کردنش از معنویت و آرمان و حتی بی معنا کردن شهادت! یک رزمنده که در حالی در جبهه است گویا هیچ هدف و آرمانی ندارد و خود را بازنده می داند!!! اینا حتی میرن سراغ ساخت آثار جنگی باید مراقب این حرف ها و افکارشون بود چون کاملا ممکنه تحریف کنند دفاع مقدس رو!
امیدواریم رسانه های ما بالاخره توانایی روشنگری کردن در مورد این افراد رو پیدا کنند و چهره واقعیشون و به مردم نشون بدن!
#سلبریتی_شناسی
👆🏻👆🏻👆🏻
صدای مردم
لایک احسان علیخانی بر یک پست ضد جنگ که حق و باطل را نفی می کند و علاقه به مبارزه با باطل را زیر سوال
#علیرضا_پناهیان در برنامه سحرگاهی شبکه سه سیما:
در طول تاریخ، بهویژه در صدر اسلام، بسیاری از اوقات که میخواستند جلوی انبیاء و خصوصاً جلوی پیامبر(ص) و امیرالمؤمنین(ع) بایستند، با اخلاق، جلوی دین و ولایت و اسلام ناب ایستادند.
اخلاق بهمعنای ملکات و صفات خوب، این ظرفیت را دارد که در مقابل دین بایستد. مثلاً مهربانی یا دلرحمی که چیز بدی نیست. اما بسیاری از اوقات، از همین مهربانی علیه امیرالمؤمنین(ع) استفاده شده و علیه امامزمان(ع) هم استفاده خواهد شد.
بعد از ظهور، وقتی امامزمان(ه) با ظالمان میجنگد، برخی خواهند گفت که او پسر پیغمبر نیست چون رحم ندارد! (لَوْ کَانَ هَذَا مِنْ وُلْدِ فَاطِمَةَ لَرَحِمَنَا؛ الغارات، ج1، ص3) این قرار دادن اخلاق در مقابل دین است.
چرا ابوموسی اشعری، کارش در مقابل امیرالمؤمنین(ع) گرفت؟ یکی از ویژگیهایی که او از خودش نشان میداد، دلرحمی و مهربانی بود. او از قبیلهای بود که رسولخدا(ص) دربارۀ این قبیله فرموده بود که اینها قبیلۀ مهربانی هستند
دین دنبال این نیست که ما را صرفاً اخلاقی بار بیاورد، اگر میخواست ما را صرفاً اخلاقی بار بیاورد، بسیاری از اوقات، حیوانات هم این صفات اخلاقی را دارند، مثلاً وفاداری در سگ هست.
اگر بگوییم «هدف دین این است که تو به اخلاق به معنای برخورداری از ملکات نفسانی برسی» آن کسی که این را دارد، خودش را مستغنی از دین میداند و میتواند مغرور هم بشود!
دین در واقع اخلاق را ابزاری قرار میدهد برای امری بالاتر! آن امر بالاتر پویایی انسان، قدرتمندی و سعۀ وجودی پیدا کردن او برای ملاقات با خداست و این طیِ مبارزه شکل میگیرد؛ مبارزه با وضعیتی که در آن قرار گرفته است.
اینکه یک انسان، سعۀ وجودی پیدا میکند یعنی چه؟ اولاً در قرآن کریم، فرمود: «لَيْسَ لِلْإِنْسَانِ إِلَّا مَا سَعَى» (نجم، 39) یعنی سعی تو است که تو را به خدا میرساند. ما برای سعی آفریده شدهایم نه برای برخورداری از چند صفت خوب!
چرا اخلاق، این ظرفیت را دارد که در مقابل دین بایستد؟ چون شما میتوانید در پناه برخی از صفات اخلاقی، از سعی باز بمانید، و از سعی برای رشد و تعالی وجودیِ خودتان فاصله بگیرید و فرار بکنید و بهانه بیاورید
امیرالمؤمنین(ع) میفرمودند: بیایید برویم جهاد کنیم و بجنگیم... اما بعضی از افراد سرشناس میگفتند: «آیا شمشیر به روی مؤمنان بکشیم؟!» اینها به ظاهر چقدر انسانهای مهربان و خوبی هستند! با این توصیف، آیا امیرالمؤمنین(ع) مهربان نبود؟
راه حلی که قرآن دارد تا ما دچار آسیبهای اخلاق نشویم، کلمۀ تقوا است. تقوا یعنی اینکه چه موقعی از چه خوبیای به عنوان وظیفۀ خودت استفاده کنی. تقوا یعنی فریب خوبیهای ظاهری را نخور!
امام سجاد میفرماید: اگر کسی خطا و گناه نمیکند، فریبش را نخور، شاید به خاطر ضعف نفس اوست، یعنی عرضهاش را ندارد! (إِذَا رَأَیْتُمُ الرَّجُلَ قَدْ حَسُنَ سَمْتُهُ وَ هَدْیُهُ وَ تَمَاوَتَ فِی مَنْطِقِهِ وَ تَخَاضَعَ فِی حَرَکَاتِهِ فَرُوَیْداً لَا یَغُرَّنَّکُمْ ؛ احتجاج، ج2، ص320)
در اسلام و در روایات ما وقتی از اخلاق سخن گفته میشود معنای این اخلاق، عموماً غیر از اخلاق به معنای ملکات است. در آنجا منظور «حسن معاشرت» است که یکی از زیرمجموعههای آداب اسلامی بهحساب میآید.
شما اگر غرق در اخلاق بشوی، یا از دین تلقّیِ اخلاقی داشته باشی، ممکن است تقوا را کنار بگذاری و اخلاق را بگیری. تقوا از شما در موقعیتهای مختلف، رفتار درست و خوب را انتظار دارد.
.
آنجلینا جولی بالاخره بعد از چند هفته به هوش امد و یه پست از غزه گذاشت...
یه سری سلبریتی ها به خواب رفته ایرانی ام که زورشون اومده چیزی در مورد غزه بگن و یا ساکت بودن یا حرفای کلی مثل نه به جنگ میزدن، با دیدن پست آنجلینا جولی حس بشر دوستیشون گل کرد، اومدن پست آنجلینا جولی رو استوری کردن...
Wooooow… واقعا ساچه
فقط موندم چرا انقدر بدبخت هستن که تو این مسائلم منتظر خارجی ها می شینن...غرب زدگی؟ خجالت از اینکه اونا هم یه چیزی گفتن اینا دهنشون بسته بوده؟
چرا ایرانی های با عزت که دنیا رو انگشت به دهن کردن باید همچین سلبریتی هایی داشته باشن؟
👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻
🔹کمیته انضباطی کنفدراسیون فوتبال آسیا رای خود را در مورد بازی برگزار نشده سپاهان ایران و الاتحاد عربستان در لیگ قهرمانان آسیا اعلام کرد و بر این اساس سپاهان اصفهان 3 بر صفر بازنده اعلام شد و همچین این باشگاه محکوم به پرداخت 200 هزار دلار جریمه نقدی و سه بازی خارج از خانه محکوم شده است.
وقتی عربستان با پول حکمرانی میکنه! بهتره دیپلماسی در این زمینه ها هم کاری بکنه... فوتبال همه اش شده ضرر برای کشور... خودشون که میلییاردی میگیرن مربی خارجی میارن میلیاردی میگیره و باعث جریمه ایران میشه اینم از وضعیت بازی... عربستان بازی نکرده ایران و محکوم کردن! آیا مسئولین بالاخره میخوان به این بازی کثیف فدراسیون های فوتبال خارجی واکنشی نشون بدن یا نه!
👆🏻👆🏻👆🏻