🔴توصیه های رهبر معظم انقلاب به بسیجیان
نصیحت اول:
✅بسیجی بمانید!
نصیحت دوم:
✅قدر خودتان را بدانید!
نصیحت سوم:
✅دشمنتان را بشناسید. (کیست؟ ضعفش کجاست؟ نقشه هایش را بشناسید.)
نصیحت چهارم:
✅رشد معنوی خودتان را اندازه بگیرید. (محاسبه نفس) سعی کنید جلو بروید.
نصیحت پنجم:
✅امروز مهمترین شیوه دشمن، دروغ پردازی است. پس تبیین کنید.
نصیحت ششم:
✅یکی از آسیب پذیریهای دشمن، روشن بینی (بصیرت) شماست. روشن بینی خود را افزایش دهید.
نصیحت هفتم:
✅آمادگی عملی را حفظ کنید و غافلگیر نشوید.
نصیحت هشتم:
✅مراقب نفوذ دشمن در درون مجموعه بسیج باشید.
توصیه آخر:
✅ولَا تَهِنُواْ وَلَا تَحْزَنُواْ وَأَنتُمُ ٱلْأَعْلَوْنَ إِن كُنتُم مُّؤْمِنِينَ(و سست نشوید! و غمگین نگردید! و شما برترید اگر ایمان داشته باشید)
وزارت ورزش و حاشیه های ناتمام!
این افتضاح نیمه برهنه که می بینید و سانسورش نکردیم، یک مسابقه ورزشی رسمی در تهران است که توسط وزارت ورزش برگزار شده!! ورزشکاران خارجی بدون حجاب که هیچ، بدون لباس مناسب مقابل مردان به ورزش پرداختن!
ورزشکاران داخلی رو که مختلط می کنند و مرد می برند تو سالن زنان و زن میارن جلوی مردان، حالا دیگه ورزشکاران خارجی ام بی حجاب می چرخونن تو جامعه! این کار دشمن نیست ها کار مسئولینه! مسئولین بی فکر! چیه آقایون مسئول بازم میخواید بگید وزارت ورزش بسیج نیست همه مدلی باید آدم راه بده حتی برگزار کردن مسابقه با بازیکنان خارجی نیمه برهنه آره!؟
نوشته اند:تبعیض در پوشش ورزشکاران زن در مسابقات آسیایی به میزبانی تهران انتقاد برانگیز شد/ تبعیض در پوشش؟؟ یعنی چی یعنی ورزشکاران زن ایرانی هم اینطوری لباسای لختی بپوشن تبعیض نباشه!؟ به جایی بگن این وضع لباس ورزشکارای زن خارجی تو ایرانه با حضور مردان!!! تیتر میزنن تبعیض در پوشش!!!
💢حضور زنان خارجی با پوشش آزاد در مسابقات دومیدانی ناشنوایان آسیایی در تهران! با حضور داوران مرد
💢در تصویر، «پرنده قزاقستانی» در ماده پرش ارتفاع با موفقیت از مانع ۱۷۰ سانتیمتری عبور میکند.
📌تصاویر مربوط به امروز ورزشگاه انقلاب است.
با تشکر صمیمانه از وزارت ورزش که در ولنگاری و گند زدن به فرهنگ یکی از پیشتازان عرصه است!!! و مدام حاشیه سازی میکنه!!!! آقایون وزارت ورزش اون چیزی باید دنبالش باشید مختلط کردن ورزش و برابری جنسیتی مورد نظرغرب نیست جلوگیری از این افتضاحات و کسانی رقمش می زنند هست!
👆🏻👆🏻👆🏻
15.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
براندازی به اسم طنز
تمسخر دین،ارزش ها و شرع به زبان طنز...
#لجن_زار_مجازی
👆🏻
هدایت شده از محسن مجتهدزاده « شیخ قمی »
اینکه بارها گفتیم سیستم آپارات همراه اغتشاشات هست
همینه!
جلسه جهاد تبیین که علیه فتنه مهسا بوده را آپارات حاضر نشده به عنوان تبلیغات خودش بپذیره
اون وقت کلیپ های تبلیغاتی زشت را خیلی راحت نشون میده...
ای خاک بر سر این مدیریت سکولار آپارات....
49.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
➕ عمامه به سرهایی که در پازل دشمن بازی می کنند.
➕ از مسئولین توقع فهم حوزه فرهنگی نداشته باشید!
➕ مراقب نفوذ تو روحانیت و بسیج باشید...
هدایت شده از شکوه زن و زنانگی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴مثل این دختران غربی ضد فمنیست باشیم
🔹همیشه به دختران جوان که درگیر روابط احساسی میشوند و عمرشون در وعده ازدواج مردهای خودخواه به تباهی میره، یا بانوانی که طلاق گرفتن و هنوز سردرگم هستند چه آیندهای رو برای زندگیاشون رقم بزنند میگم
دخترم، خواهرم جوانیتو پای چیزی وکسی بذار که در پیری دستت رو بگیره و پای دردهای پیریت بمونه و همدم تنهایی اون روزها بشه.
گاها این زوجهای مسن رو میبینمکه بعد از سالهای سال هنوز عاشقانه و با حرمت با هم زندگی میکنند، چقدر لذت میبرم از این همه دانایی و مدیریت و درایت و انتخابهای درست برای زندگی.
فرصت زندگی یک بار هست و نباید فدای رفتارهای هیجانی بشه.
⬅️فیلم جالبی است از فهم یک زن غربی از کلاه گشادی به اسم فمنیست
✍عالیه سادات
___________________
#کانال_شکوه_زن_وزنانگی
به ما بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/2336751715C0fba986b70
در اسلام اختلاط زن و مرد آن هم اختلاط غیرضروری نهی شده است.
در حال حاضر به همت مسئولین در زمینه هایی مثل ورزش هم که اختلاط نبوده، مسئولین خود بساط اختلاط با نامحرم را فراهم نموده و طبق خواست غربی ها زنان ایرانی را برای داوری مسابقات مردانه به خارج از کشور می فرستند! وضعیت حجاب را که می بینید پیراهن شلوار و بلیز شلوار... حجاب حداقلی و ناقص! اما بحث پوشش یک گوشه ی ماجراست و از آن مهم تر این تلاش های بی وقفه ی مسئولین برای ایجاد اختلاط با نامحرم به اسم پیشرفت زنان است! آیا زنان اگر مسابقات زنان را داوری کنند پیشرفته نیستند و پیشرفت کردنشان یعنی اختلاط با مردان!؟ گویا زنان آدم حساب نمی شوند و هر چه موفقیت در مورد زنان است خلاصه می شود به نمایششان جلوی مردان تا موفقیت به حساب بیاید!
چرا مسئولین خواسته های آن طرف آبی ها را که با فرهنگ ما و دین ما سخنیت ندارد می پذیرند و سطح توجه به مسائل فرهنگی و دینی را به حداقل رسانده اند؟! یعنی تنها یک روسری که عمدتا هم نصفه نیمه است می شود مجوز اختلاط و هم جواری با نامحرم در مواردی که هیچ ضرورتی ندارد! این در حالی است که اسلام در کنار حجاب و عفاف عدم اختلاط با نامحرم را هم مورد تاکید قرار داده...
ضمن اینکه در این مسابقات شاهد لمس نامحرم توسط این داوران هم هستیم و این چندمین بار است که چنین فیلم هایی از داوران زن در مسابقات مردان بیرون می آید!
پس می بینیم که در مساله فرهنگ،مسئولین نه تنها فرهنگسازی درست نمی کنند که در حال ایجاد فرهنگ های غلط هم هستند و ورزش یکی از آن عرصه های پیشتاز در این فرهنگسازی های غلط است! #ضدفرهنگ
👆🏻👆🏻👆🏻
🔻تحلیلی بر موضع اخیر رهبر انقلاب:
برادران و نابرادران
🖊 مهدی جمشیدی
۱. اختلافهای اجتماعی در جامعۀ اسلامی بر دو نوع هستند: «اختلافهای عقیدهای» و «اختلافهای سلیقهای». رهبر انقلاب بر این باور است که اختلافهای مبتنی بر «عقیده»، همچنان حجّت و اعتبار دارند و نباید تصوّر کرد که زمانۀ داوری بر اساس عقاید به سر آمده و دیگر نباید ارزشها را معیار و محک انگاشت. برخی گفتهاند که باید دامنۀ مرزبندیها را به فراتر از ارزشها گستراند و از جمله باید ملّیّت (به معنای تجدّدی و مستقل از دین) را مبنا انگاشت، اما بیان اخیر رهبر انقلاب نشان میدهد که باید خودی و غیرخودی و دوست و دشمن و بومی و بیگانه را از دریچۀ «ارزشهای دینی» تعریف کرد و به سوی معیارهای سکولار نچرخید. این ارزشها که وصل و فصل اجتماعی، برآمده از آنهاست عبارتند از «اسلام» و «انقلاب» و «ولایت فقیه». آنان که این ارزشهای بنیادی را باور دارند و هویت خود را ذیل آنها تعریف میکنند، برادر ما هستند. پس ملاک برادری و نابرادری، «ارزشها» هستند و نظر رهبر انقلاب این نیست که باید ایدئولوژی و لایهبندیهای ایدئولوژیک را کنار نهاد و شهروندی و ایرانیّت، ملاک است. آری، خدمات اجتماعی و عمومی، از آنِ همه هستند و شکافهای ارزشی در آنها دخالتی ندارند، اما پیوندها و اتصالها و اتحادها و ولایتهای اجتماعی، باید «ماهیّت ارزشی» داشته باشند. جامعۀ اسلامی، خنثی و بیجهت و بیهویّت نیست، بلکه حتی در درون خود، حامل ولاءهای ایمانیِ مثبت و منفی است و همبستگیهایش بر ارزشها تکیه دارد. این وضع، خواهناخواه، نوعی لایهبندی اجتماعی ایجاد میکند که البته حالت حداکثری و گسترده ندارد.
۲. اما دربارۀ «اختلافهای سلیقهای» باید گفت که حضورشان در زندگی اجتماعی، طبیعی است و این قبیل تنوّعها و تکثّرها، قابل زدودن نیستند. در این قلمرو باید تحمل و سعۀ صدر داشت و برتابید و همدلی کرد و حس غیریّت و دیگری نداشت. سلایق، در گسترۀ درون ارزشها تعریف میشوند و برخاسته از خصوصیّت «پیوستاری» و «طیفیِ» زندگی اجتماعی هستند. معتقدان به اسلام و انقلاب و ولایت فقیه، همگی در یک «سطح» نیستند، بلکه برخی اعتقاد راسخ دارند و عاملیّت عالی، و برخی فروتر هستند و دچار ضعف و کاستی. جامعۀ اسلامی به این اعتبار، جامعۀ یکدست نیست که در آن، همه همانند یکدیگر باشند و اثری از «درجات» و «مراتب» در آن به چشم نخورد. «مسائل بیخود» که در سخن رهبر انقلاب، نسبت به جبههبندی و غیریّتسازی پیرامونشان اعتراض شد، از همین اختلافهای سلیقهای حکایت میکنند. باید در مقابل این اختلافها، با دیدۀ اغماض نگریست و برآشفته نشد و طرد و حذف نکرد. از این جمله، میتوان به این واقعیت اشاره کرد که هر چند برترین و بهترین پوشش در منطق فرهنگیِ انقلاب، چادر است، اما این ارزشگذاری به آن معنی نیست که پوششهای دیگری که میتوانند بخش عمدۀ کارکرد چادر را برآورده سازند، ضدّارزش هستند و کسانی که در این جریان و جبهه قرار میگیرند، دیگریهای فرهنگیِ ما هستند.
۳. نکتۀ مهم دیگر این است که «معنا» و «مقوّمات» و «مرزها»ی اسلام و انقلاب و ولایت فقیه، دلخواهانه نیستند و اینگونه نیست که کسی بتواند ادعا کند به اسلام اعتقاد دارد اما خواهان حاکمیّت ارزشهای اسلامی بر جامعه نیست، یا انقلابی است اما نمیخواهد میان جهان فرهنگیِ انقلاب و جهان فرهنگیِ غرب، فاصله و حائل قرار بدهد، یا به ولایت فقیه باور دارد اما آن را زمینی و دورهای و وکالتی میانگارد. اعتقاد به این بنیانها به معنی اعتقاد به معنایی است که امام خمینی از آنها ارائه کرده است، نه هر «تفسیر رقیق» و «برداشت فروکاهیدهشده»ای که مرزبندی را موهوم و سیّال میسازد. کسی که میگوید به اسلام اعتقاد دارد اما نسبت به کشف حجاب، دلنگران نیست و معتقد است باید الزام را کنار نهاد و حجاب را به انتخابهای شخصی وانهاد، جامعۀ اسلامی را به سوی ولنگاری سوق میدهد و از این جهت، اعتقاد راستین و مؤمنانه به اسلام ندارد. همچنین کسانی که میگویند باید آرمانهای انقلابی را کنار گذاشت و در نئولیبرالیسم جهانی، هضم شد و جهان را همچون یک خانواده انگاشت و از جمله باید فضای مجازیِ غربی را پذیرفت، به آموزۀ بنیادین استقلال فرهنگی و هویّتی که جوهرۀ انقلاب را تشکیل میدهد، باور ندارند. به هر اندازه که اعتقاد واقعیِ دیگران به این ارزشهای بنیادین، بیشتر باشد، حس برادرانۀ ما به آنها نیز بیشتر خواهد شد و هرچه این اعتقاد، کمتر باشد، این حس نیز کمتر خواهد شد.
👆🏻👆🏻