eitaa logo
صدای امید
433 دنبال‌کننده
15.1هزار عکس
10.1هزار ویدیو
284 فایل
💙❀اللّهمَّ‌عَجِّلْ‌لِوَلِیِّڪَ‌الفَرَج❀💙 👈به صدای امید در ایتا و روبیکا بپیوندید🇮🇷👇 https://eitaa.com/sedaye_omid314 https://rubika.ir/sedaye_omid313
مشاهده در ایتا
دانلود
مداحی آنلاین - روضه حضرت ابوالفضل العباس - مهدی سماواتی.mp3
2.1M
🔳 🌴روضه حضرت ابوالفضل العباس(ع) 🌴چاره ام چیه خدای من ... 🎤حاج 👌بسیار دلنشین
🚨ما قضیه کربلا را زنده نگه داشتیم 🔹امام خمینی(ره): اسلام را سید الشهدا زنده نگه داشته است (ع) هر چه داشت در راه خدا داد و برای تقویت اسلام و قیام کرد. [در] مخالف با امپراتوری آن روز قیام کرد در مقابل او با یک عده قلیل. و با این عده قلیل در عین حالی که شهید شد، غلبه کرد بر این دستگاه ظلم و شکست داد آنها را. ما که دنباله او هستیم و به امر حضرت صادق(ع) و به سفارش ائمه هدی‌(ع) بپا می‌کنیم این مجالس عزا را، ما همان مساله را داریم می‌گوییم. ما زنده نگه داشتیم قضیه کربلا را، قضیه مقابله یک دسته کوچک اما با ایمان بزرگ را در مقابل یک رژیم طاغوتی بزرگ. ۳۰ مهر ۱۳۵۸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥حجت الاسلام پناهیان: اگر من بودم به استاندار اون منطقه نفت‌خیز، گاری می‌بستم، آب ببره برای مردم روستا!
⭕️توضیحات فتاح، رئیس بنیاد مستضعفان به وحید یامین پور درباره ماجرای روستای ابوالفضل: اقدام صورت گرفته در این روستا ربطی به شکایت بنیاد ندارد؛ شورای تامین استان بنا بر احکام ماده ۱۰۰ شهرداری اقلام کرده اند.
🔴سقوط بالگرد نظامی آمریکا در کالیفرنیا 🔸به دنبال سقوط یک فروند بالگرد نظامی «بلک هاوک» ارتش آمریکا در جزیره «سن‌کلمنت» کالیفرنیا، دو نظامی کشته و سه تن دیگر زخمی شدند. 🔸پنتاگون اعلام کرد نظامیان آمریکایی در حال انجام عملیات‌های آموزشی روزانه خود بودند که این حادثه به وقوع پیوست.
🔴غفلت دستگاه های مسئول و کودتای نرم در فضای مجازی تحت مدیریت امنیتی های آلوده علیه ارزشهای دینی چند کانال با اعضای چند صد هزار نفری که در ظاهر محتوای طنز دارند، اما در باطن دقیقا نقش پیاده نظام دشمن را ایفا میکنند، از شروع ماه محرم تا کنون جز توهین و تخریب هیئت و مداحان مطرح کاری انجام نداده اند! بدین صورت که دنبال یک ضعف میگردند تا آن را در کانال های خود بازتاب داده و هیئت و عزاداران اباعبدالله(ع) را تخریب کنند! این تصاویر فقط گوشه ای از حجم زیاد تخریب هاست. همچنین این کانال ها که نزدیک انتخابات با تبلیغ یک کاندید خاص از او حمایت میکنن، بعد از انتخابات با کنار مردم قرار دادن خود ضروع به تخریب نظام میکنند! معلوم نیست چطور با این حجم از توهین و تخریب هنوز کسی با مدیران این کانال ها برخوردی نکرده است! امیدواریم مسئولی دل‌خوش به این کانال‌ها نکرده باشد!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 ناآرامی در شهر مالمو سوئد پس از اهانت وقیحانه به قرآن کریم 🔹 شهر مالمو در سوئد پس از اهانت وقیحانه یک راست گرای افراطی و هتک حرمت ساحت مقدس قرآن کریم صحنه ناآرامی و اعتراضات شد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥بازهم آتش سوزی در ایالات محترقه آمریکا ⭕️آتش سوزی عظیم در انبار مواد شیمیایی در ایالت لوئیزیانا ایا بهتر نیست حاکمیت آمریکا از ظلم به مردم خودش دست بردارد؟! عناصر آمریکایی در یک ماه اینده تابستان گرمی را میخواهند رقم بزنند!
❌چرا نباید از فعال کردن مکانیسم ماشه ترسید؟! ❌علت فعال کردن مکانیسم ماشه زیاده‌خواهی و میل به کسب امتیازات بیشتر را می‌توان اصلی‌ترین علت برای فعال کردن مکانیزم ماشه توسط کشورهای اروپایی دانست. وضع محدودیت‌های موشکی، مقابله با دفاع منطقه‌ای ایران و دائمی کردن برخی از محدودیت‌های هسته‌ای از جمله اصلی‌ترین خواسته‌های سه کشور اروپایی است. درواقع این سه کشور به نمایندگی از آمریکا[۲] درصدد آنند که یک دو راهی را در برابر ایران ترسیم کنند؛ به این معنی که: یا به شورای امنیت می‌روید و تحریم‌ها بازمی‌گردد یا تن به زیاده‌خواهی‌ها داده و عقب‌نشینی‌های جدیدی را متحمل شوید. «توافق برجام» این‌گونه تبدیل به «توافق ترامپ» می‌شود! چرا نباید از بازگشت تحریم ها ترسید؟ نباید فراموش کرد که تحریم‌های شورای امنیت نسبت به تحریم‌های آمریکا دارای اهمیت کم‌تری است. در حال حاضر آمریکا بیشترین تحریم‌های طول تاریخ را علیه ایران وضع کرده است؛ از تحریم کاتسا، آیسا و ویزا گرفته تا تحریم رهبر معظم انقلاب، وزیر امور خارجه، تحریم نفتی، بانکی و .. . به این ترتیب اگر هر شش قطعنامه شورای امنیت علیه ایران نیز بازگردد، باز هم وزنی کم‌تر از تحریم‌های آمریکا دارد. بنابراین نباید با شبح تحریم‌های جدید، افکار عمومی را ترساند یا باب مذاکرات جدید را باز کرد؛ بانک مرکزی ایران توسط شورای امنیت سازمان ملل متحد تحریم نشده است!
دولت بر لبه پرتگاه بود؛ چه کسی روحانی را نجات داد؟ ♦️آنها همان هایی هستند که روحانی در سخنرانی 23 تیر 78 از آنها به عنوان اجیر شدگان آمریکا و اسرائیل نام برد اما سال 92 و 96 از روحانی حمایت کردند. این جماعت گفتند حمایت از نامزد و دولت اجاره ای، برای انباشت ناکارآمدی و رساندن کشور به نقطه جوش است. 🔹همین متظاهران به حمایت، شش ماه پس از انتخابات 96 و آشکار شدن نارضایتی عمومی از عملکرد دولت، پیشقدم فضاسازی درباره لزوم استعفای دولت و رئیس جمهور شدند و حال آن که خود، متهم اول ناکارآمدی بودند. ♦️آنها این رفتار را درست زمانی مرتکب شدند که مزدوران آمریکا (بعثی های هسو با دختر صدام در عراق، و عناصر وابسته به سمیر جعجع و ولید جنبلاط در لبنان)، آشوب در دو کشور عضو محور مقاومت را کلید زده و برای برکناری دولت مستقر فشار می آوردند. 🔹در شرایط پیچیده ای که دشمن، فاز جدید شبیخون را آغاز کرده بود؛و در حالی که در برخی مقاطع، محبوبیت روحانی در نظرسنجی ها به زیر 10 درصد رسیده بود، بخش عمده ای از متنقدان انقلابی، بر مبنای رعایت مصالح کشور، جانب مدارا و مراعات دولت را در پیش گرفتند. ♦️کسی که دولت را از سقوط نجات داد، رهبر حکیم انقلاب بود. و گرنه حتی مجلس دهم نیز که اکثریتش حامی دولت بود- پس از طرح 5 سؤال از رئیس‌جمهور و قانع نشدن از 4 پاسخ- تا مرز استیضاح روحانی پیش رفته بود. 🔹در کنار نصیحت ها و تذکرات دلسوزانه، حمایت هایی که رهبر انقلاب نسبت به دولت فعلی -چه در زمینه مسیرهای دشوار تامین کسری بودجه و چه حمایت های سیاسی و معنوی- انجام دادند، کم سابقه بوده است. ♦️در مقابل، حامی نمایانی که همزمان با بعثی ها و جعجع ها، تا مرز فشار برای استعفای دولت پیش رفتند، سابقه دارند. همان ها که از دولت خاتمی و مجلس ششم برای ایجاد حاکمیت دوگانه حمایت کردند؛ اما سر بزنگاه با شعار خروج از حاکمیت، دولتمردان و نمایندگان اصلاح طلب را برای استعفا تحت فشار گذاشتند. 🔹آیا در پس همه این تجربه ها، امثال روحانی عبرت کافی آموخته و دوست و دشمن واقعی را شناخته اند تا دیگر به دشمن و نفوذی های آن اعتماد نکنند؟ آیا به منطق حکیمانه مقتدای انقلاب بر می گردند تا در سال پایانی، صبوری نجیبانه مردم را جبران کنند؟
🔻مردگان پلید تاریخ دکتر شریعتی می گوید: آن‌ها كه تن به هر ذلتى مى‌دهند تا زنده بمانند، مرده‏‌هاى خاموش و پلید تاریخ‌اند! و ببینید آیا كسانى كه سخاوتمندانه با حسین به قتلگاه خویش آمده‌اند و مرگ خویش را انتخاب كرده‌اند در حالى كه صدها گریزگاه براى ماندنشان و صدها توجیه شرعى و دینى براى زنده ماندن شان بود، توجیه و تأویل نكرده‌اند و مرده‏‌اند، این‌ها زنده هستند؟ یا آن‌ها كه براى زنده ماندن‏شان تن به ذلت و پستى، رها كردنِ حسین و تحمل كردن یزید دادند، كدام هنوز زنده‌اند؟! کسانی که ذلت تایید استکبار و یزید روزگار را به جان می‌خرند و به آن افتخار میکنند و آنها که ظلم صهیونیست را می بینند و ساکت می‌نشینند، همان مرگان خاموش و پلید تاریخ اند. دکترین ما کل یوم عاشورا و کل الارض کربلاست. کربلا به رفتن نیست، به شدن است...