❌❌❌درددل وزیر بهداشت با حاج قاسم
✍نمکی در بخشی از دلنوشتهای خطاب به سردار سلیمانی نوشته:
♦️حدود ۸ ماه خودم و یارانم یک روز آرام نداریم. هرچه میگوییم همهگیری را نمیشود با التماس و تمنا و بدون کمکهای ویژه مهار کرد کسی باور نمیکند.
♦️من امروز از سربازانم در جبهه سلامت شرمسارم. مطالباتشان معوق مانده، انبارهایم از سلاح خالی میشود. پاییز سنگینی فرامیرسد. موج حمله جدیدی شکل گرفته، یک میلیارد دلاری که رهبری از صندوق توسعه موافقت کردند ماههاست به جز سهم کوچکی نگرفتهام. نمیدانم برای کدام کار مهمتر گذاشتهاند؟
♦️شبهای زیادیست با دل نگرانی نخوابیدهام و برای آنکه مردم مشوش نشوند روزه سکوت گرفتهام اما تابآوری تا کجا؟!
❌❌❌علی رغم مشکلات و فشارها خانواده ها مهربان تر شده اند/کاهش ۱۷ درصدی نزاع های خانوادگی
♦️معاون اجتماعی پلیس پیشگیری پایتخت از کاهش ۱۷ درصدی تعداد پروندههای ثبت شده از درگیری های منجر به ضرب و جرح عمدی خانوادگی بین زن و شوهر در شش ماهه نخست امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته خبر داد.
♦️سرگرد وحید سلطانی پاجی افزود: تقریبا تمامی شکایات از سوی خانمهایی مطرح میشوند که مورد ضرب و جرح عمدی همسرشان قرار گرفته اند.
♦️ چندی پیش ابتکار معاونت امور زنان(بدون هیچ دلیل علمی و آماری و فقط به تبعیت از کشور های اروپایی) با پیش فرض بالا رفتن خشونت خانگی در ایام خانه نشینی و قرنطینه، در اقدامی مشترک با بهزیستی و وزارت ارتباطات با سوء استفاده از سامانه اطلاع رسانی v.behdasht اقدام به ارسال پیامک کذایی و اعلام خشونت به سامانه ۱۲۳ کردند.
♦️این اقدام نسنجیده معصومه ابتکار در آن ایام خوراکی شد برای جریان فمینیست تا موج هراس افکنی گستردهای میان زنان راه بیاندازد.
🔻 البته در همان موقع هم آمارهای رسمی و متقن فرضیه و نظریه ساختگی ذهن های غرب پرستِ فمینیستِ مسئولینِ معاونت امور زنان را ابطال کرد، حالا هم نتایج و آمار های پلیس این موضوع را بار دیگر تایید کرد.
♦️این امر نشان می دهد علی رغم همه کارشکنی ها و سنگ اندازی های دولت غربگرا بر سر راه خانواده ها و تحمیل شرایط سخت و طاقت فرسای اقتصادی بر دوش آنها، باز نهاد خانواده کارکرد حمایتی خود از افراد جامعه را به نحو احسن عملیاتی کرده و اعضای خانواده در برابر شرایط سخت و بحرانی منسجم تر و مهربان تر از گذشته در برابر فشار بیرونی ایستاده اند. اتفاقی که شما به هیچ وجه شبیه آن را در جامعه فرو پاشیده و ولنگار و خانواده ستیز غربی نخواهید دید.
❌❌❌#مصلت نظام مقدم است یا #عدالت !
خرداد ماه ۵۹ عضوی از سازمان مجاهدین نزد دکتر آیت دبیر سیاسی حزب جمهوری اسلامی رفت. آیت از مخالفان نشانهدار بنیصدر بود.
عضو سازمان از او پرسشهایی در باب انقلاب فرهنگی، سرنوشت بنیصدر و... کرد. آیت که جلسه را خصوصی میپنداشت، عریان پیشبینی کرد که راه بنیصدر به رویارویی با امام و استیضاح ختم خواهد شد. غافل از اینکه عضو سازمان صدای او را مخفیانه ضبط میکند!
چندی بعد ناگهان روزنامهانقلاب اسلامی متعلق به بنیصدر با تیتر درشت «طرح توطئه توسط دکتر آیت»، متن تقطیعشده نوار سخنان آیت را منتشر کرد.
هجمه علیه آیت چنان شد که برخی خواستار اخراج او از مجلس شدند؛ منجمله شهید محلاتی و خلخالی!
در دانشگاهها علیه او شعار میدادند و بر روی دیوار خانهاش «آیتکودتاچی» مینوشتند. طیف بنیصدر و مجاهدین به همین بهانه، آیت، بهشتی و حزب را بمباران تبلیغاتی کردند.
بهشتی دبیرکل حزب از بنیصدر خواست اصل نوار را بدهد تا بررسی کنند. متن نوار که پیاده شد، معلوم شد سخنان آیت تحریفشده و بنیصدر خلاف گفته.
برخی در شورای مرکزی حزب گفتند حق آیت است که از رییسجمهور شکایت کند. راست میگفتند. هم آیت و هم حزب عجیب ترور شخصیت شده بودند و عدالت حکم میکرد او استیفای حق کند. اما چند روزی بود که عراق به پشت دروازههای خرمشهر رسیده بود و شکایت از رییسجمهور تضعیف او و کشور میشد.
بهشتی بنای مشورت با امام برداشت. امام، آیت را از شکایت منع و همه را دعوت به #وحدت با بنیصدر کرد!
❗️اما مگر میشد با بنیصدر وحدت کرد؟!
ولی امام مصلحت کشورِ در حال جنگ را، در مدارا و وحدت با رییسجمهور میدانست. او شکایت از رییسجمهور را کوبیدن بر طبل اختلاف و دو قطبی کردن جامعه میدید. امری که برخی آنرا بیعدالتی در حق آیت و حزب میدانستند. اما شهید آیت در نهایت مصلحتِ امام را بر حق خود و حزب مقدم دانست و شکایت نکرد.
این روزها عده ای، از دوگانه مصلحت و عدالت سخن میگویند و مصلحت را قاتل عدالت خوانده و آن را ابزار سرکوب و راه گریز از عدالتخواهی میدانند.
غافل از اینکه مصلحت عین عدالت است. و گاه برای جلوگیری از ظلم بزرگتر.
منبع: اسرار آیت؛ زندگی و زمانه شهید حسن آیت
❌❌❌ #تحریف_دفاع_مانـدگار | کوه بیبیسی دوباره موش زائید‼️
🔻 «وارونهنمایی و قلب حقیقت» یکی از مهمترین تاکتیکهای عملیات روانی دشمنان ملت ایران ذیل راهبرد «جنگ ادراکی» است.
🔹در همین راستا «بیبیسی فارسی» مستندی به نام «کودتای خزنده در سپاه» منتشر و با استفاده از یک سند محرمانه سعی کرده حقیقت وقایع دوران دفاع مقدس را نزد مخاطب مخدوش کند. ماجرای این مستند حول محور محتویات یک نوار کاست میچرخد که حاوی مشروح جلسهای انتقادی در آذرماه سال ۶۳ میان برخی کارکنان سپاه تهران و «محسن رضایی» به عنوان فرمانده کل سپاه است. این مستند بدنبال القای خودکامگی فرماندهان ارشد سپاه، بیتوجهی آنان به تلفات نیروی انسانی، باندی بودن، نابلد بودن و در نهایت تخریب وجهه امام راحل و تدبیرهای نظام برای اداره جنگ است.
🔻درباره این مستند اما؛ نکات مهمی وجود دارد که در ادامه بدان خواهیم پرداخت:
🔹مبنای مستند مذکور مجموعهای از اظهارات است که اساسا برای مخاطب امکان راستیآزمایی آن وجود ندارد. نفس آن جلسه یک بحث محرمانه خانوادگی در داخل بدنه سپاه بوده و طبعا برای افراد عادی بیرون از آن جلسه به دلیل ندانستن زمینه اصلی ماجرا و وقایع قبل و بعد از آن ممکن است سوالات و ابهامات زیادی را ایجاد کند.
🔹 این مستند بدون اشاره به شرایط خاص کشور در آن زمان نتیجه دلخواه خود را میگیرد در حالیکه باید توجه داشت که ایران بلافاصله پس از انقلاب مورد تهاجم نظامی قرار گرفت و طبیعی بود که جوانان انقلابی و رهبری انقلاب نمیتوانستند به بهانه ضعف تبحر نظامی شاهد تجاوز بیگانه و اشغال کشور باشند.
🔹این مستند عمدا به مشخصات فکری ـ عقیدتی و چند طیف بودن منتقدین آن روزهای فرماندهی سپاه اشارهای نمیکند در حالیکه آنان را میتوان در چهار دسته تقسیم کرد:
1⃣ رزمندگانی که ناراحت، خسته و گلهمند از رخدادهای عملیات خیبر بودند و از سر دغدغه انتقاد میکردند لذا با ورود حضرت امام به ماجرا تمکین کرده و در عملیات بعدی شرکت کرده و شهید شدند.
2⃣ منتسبین به بیت آقای منتظری که معتقد بودند فرماندهان سپاه اعتقادی به ایشان بعنوان قائم مقام رهبری ندارند و این مسئله را یک انحراف از مسیر انقلاب میپنداشتند.
3⃣ کسانی که از همان ابتدا، گزینه دیگری برای فرماندهی سپاه در ذهن داشتند و اساسا محسن رضایی را لایق فرماندهی کل سپاه نمیدانستند.
4⃣ عناصر مسئلهداری که کاملا مغرضانه به تحریک آن سه دسته میپرداختند و بعدا هم مسیرشان از انقلاب و نظام جدا شد مانند «اکبر گنجی».
🔹این مستند در حالی سعی میکند اصل برگزاری چنین جلسه و بروز چنین انتقاداتی را به عنوان یک نقطه ضعف در دوران دفاع مقدس و نشانهای بر خودکامگی فرماندهان القاء کند که اتفاقا این مسئله نشاندهنده عمق خلوص و سعهصدر فرماندهان و رویکرد اقناعی آنها بوده که در دنیا مشابه ندارد.
🔹این مستند تلاش دارد با استناد به حرف چند رزمنده که منطقا به لحاظ مباحث حفاظتی از حضور فرماندهان در خط مقدم بیخبر بودهاند، اینگونه القاء کند که فرماندهان با خوشنشینی در مقرهای ستادی، نیروهای عادی را به کشتن میدادهاند، در حالیکه فرماندهان زیادی در تمام ردهها اعم از گروهان، گردان، تیپ، لشگر، قرارگاه و ستاد به درجه رفیع شهادت نائل شدند.
🔹این مستند ضمن طرح این مسائل سعی میکند حلقه وصلی میان تحولات آن دوره با امروز برقرار کرده و رهبری خلف صالح امام خمینی (رض) را نیز تحتالشعاع باندبازی و گرایشات سیاسی عنوان کند تا از این رهگذر ضمن ایجاد خدشه به آن مقطع پر فروغ از تاریخ انقلاب، ذهن مخاطب را نسبت به رهبری ایشان دچار مسئله کند.
🔹بیبیسی سعی میکند مدیریت قاطع امام خمینی (رض) در این ماجرا را خدشهدار کند، در حالی که ایشان در کسوت فرماندهی مدبر که در حال اداره جنگی گسترده است اجازه تضعیف مدیریت جنگ و فرماندهان یکی از اصلیترین ارکان آن یعنی سپاه را نمی دهد.