eitaa logo
صدای امید
434 دنبال‌کننده
15.1هزار عکس
10.1هزار ویدیو
284 فایل
💙❀اللّهمَّ‌عَجِّلْ‌لِوَلِیِّڪَ‌الفَرَج❀💙 👈به صدای امید در ایتا و روبیکا بپیوندید🇮🇷👇 https://eitaa.com/sedaye_omid314 https://rubika.ir/sedaye_omid313
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👆شجره نامه رهبرمعظم انقلاب 📜 اندر حکایت خودزنی های ضدانقلاب برای تخریب رهبر انقلاب 📡مدتی است که در کانال های تصویری از پدررهبر انقلاب نمایش داده می شود که پارچه سفیدی به سرخود بسته است. ها این عکس را سندی بر سید نبودن پدر رهبرانقلاب😂 گرفته و در ادامه شروع به تحلیل های منقلی می کنند... 📣 گفتنی است، تصویر مدنظر، مربوط به جمع خانوادگی و صمیمی است که پدر رهبرانقلاب بدون داشتن لباس رسمی(عبا و عمامه)، پارچه سفیدی به سرخود بسته اند اما در سایر تصاویر رسمی از پدر رهبری، عمامه سیاه کاملا مشهود است. 💠 نکته مهم تر آنست که شجره نامه رهبر انقلاب موجود است و چنین شوخی هایی با سیادت اشخاص دارای شجره نامه، تنها از پای منقلی های شاه پرست برمی آید که وضعیت شاه محبوب و فرح محبوب شان مشخص است😅 💎 بدون اغراق، آیت الله خامنه ای کامل ترین رهبرجهان است. مردی که در طول 60سال گذشته دائما در معرض دید وقضاوت مردم بوده اما هیچ موردی از مسائل مالی، اخلاقی، خانوادگی و حتی سیاسی از وی یافت نمی شود؛ حتی در برنامه های تخریبی رسانه های ضدانقلاب، تمام موارد مربوط به جایگاه ایشان است.
🔸 شماره: 126👆👆 💠 دوره امتیازهای رایگان گذشته است!
🔴 خنجر اسرائیل علیه مسلمانان و هندوها 🖌 (تلخیص) 🔻 | نکاتی پیرامون تحولات هند: 1️⃣ هند هم ‌اینک حدود ۲۰۰ میلیون نفر جمعیت مسلمان دارد که کمتر از ۱۵ درصد جمعیت هند به‌حساب می‌آید و در این میان، ۳/۵ درصد از مسلمانان یعنی حدود هفت میلیون نفر را شیعیان تشکیل می‌دهند. 2️⃣ سیاست تضعیف مسلمانان و تحریک دولت به برخورد با آنان از اوایل دهه ۱۳۷۱ شروع شد و اوج آن تخریب مسجد تاریخی بابری در ۱۸ آذر ۱۳۷۱ بود. 🔹رژیم صهیونیستی بعد از مذاکرات اسلو و مادرید در سال‌های ۱۳۷۰ و ۱۳۷۲، توسعه روابط با دولت هند را با جدیت دنبال کرد و این سبب بروز رویدادهای تلخی در هند -شامل سربرآوردن گروه‌های تروریستی و انفجار مراکز مذهبی و تفریحی هند- شده است. حمایت رژیم صهیونیستی از دولت مودی در هنگام بروز رخدادهایی از قبیل آنچه در نیمه اول اسفند ماه جاری در دهلی‌نو و بعضی دیگر از شهرهای این کشور علیه مسلمانان روی داد، می‌توان گفت رابطه‌ای جدی بین این حوادث و سیاست‌های منطقه‌ای رژیم اسرائیل وجود دارد. 3️⃣ اقدامات اخیر نیروهای پلیس هند و هندوهای افراطی و پشتیبانی حزب حاکم از اقدامات آنان علیه مسلمانان، اگرچه سابقه طولانی ندارد، رویدادی تازه هم به حساب نمی‌آید. 4️⃣ بعضی دست‌های تفرقه‌افکن در هند به افزایش شدید نرخ موالید در بین مسلمانان اشاره کرده و آن را یک «تهدید هویتی» برای هند به‌حساب آورده و در واقع دولت و هندوها را به اتخاذ سیاست‌های تند علیه مسلمانان ترغیب کرده‌اند. 🔹 جدای از اینکه با فرض افزایش نرخ باروری در میان مسلمانان نسبت به هندوها، اقدام به قتل‌عام آنان توجیه‌پذیر نیست، اصل این داعیه نیز باطل می‌باشد. هم‌اکنون جمعیت هندو ۸۰ درصد از ۱/۵ میلیارد جمعیت هند را شامل می‌شود و مسلمانان کمتر از ۱۵ درصد جمعیت دارند.
طبق شواهد و گزارش‌های برخی از کاربران، از روز گذشته پیامی در فضای اینترنت علی‌الخصوص واتساپ مبنی بر « اینترنت ۲۰ گیگابایتی رایگان به مدت ۶۰ روز برای هر اپراتور تلفن همراه» منتشر شده که به نظر می‌رسد از طرف کلاهبرداران منتشر شده است. اینترنت رایگان اعلام شده توسط وزارت ارتباطات فعلا شامل اپراتورهای موبایل نمی‌شود. پس از کلیک روی این لینک، کاربر به صورت اتوماتیک به یک صفحه چت منتقل می‌شود که در صورت نوشتن پیام و لمس گزینه ارسال، به صورت خودکار به یک صفحه پیامک گوشی ارجاع داده می‌شود. در صفحه پیام و در بخش گیرنده‌ها بیش از ۲۰ شماره متعلق به دیگر کشورها وجود دارد که در صورت ارسال، هزینه ۲۰ پیامک بین المللی از کاربر کسر می‌شود.
‏در انتخابات سال۹۲ مشاور رسانه‌ای روحانی بود با دروغ‌بافی در انتخابات باعث فریب مردم شد اربعین‌پارسال خود را بعنوان فعال مذهبی جازد بعنوان حزب الهی! بابت یک دروغ آرزوی مرگ کرد علمای‌قم را بعنوان عامل شیوع کرونا معرفی کرد سردسته شیعیان انگلیسی را در آغوش کشید ‎ شاخ و دُم ندارد!
🔻جدیدترین توصیه WHO(سازمان بهداشت جهانی)برای پیشگیری از کرونا ۱- ویروس کرونا از پوست سالم رد نمی شود و تا ده دقیقه روی پوست زنده است پس اگر دستکش ندارید نگران نباشید فقط نباید دست های خود را به بینی و دهان خود بزنید. ۲- ویروس کرونا در سطوح پارچه ای تا ۶-۱۲ ساعت و فلزی ۱۲- ۲۰ساعت و در سطح استیل تا 72 ساعت! زنده است. ۳- این ویروس تا ۶۰- درجه سانتیگراد زنده ولی در دمای ۳۰ درجه سانتیگراد به بالا میمیرد پس بهتر است شستشوها و نظافت ها را با آب گرم انجام داد. ۴- کرونا ویروس با آب گرم و مواد شوینده خانگی از بین میرود ۵- لباس ها را زیر نور مستقیم خورشید یا روی شوفاژ ها خشک کنید. ۶- با آب گرم حمام کنید. ۷- بهیچوجه آب سرد و غذای سرد نخورید، آب گرم (چای گرم ، قهوه گرم ، و دمنوشهای گرم) بنوشید. ۸- کلونی ( محل تجمع) اصلی این ویروس در بینی است پس مرتب بینیتان را با آب گرم شستشو دهید. ۹- اگر به نوشیدنی گرم دسترسی ندارید آدامس بجوید تا گلویتان مرتب با آب دهانتان مرطوب و شستشو شود. ۱۰-محل زندگی و کارتان تهویه مناسب داشته باشد. ۱۱- مهم در طول روز چندین مرتبه بمدت ۱۰-۱۵ ثانیه نفستان را نگهدارید و سپس بازدم انجام دهید، اگر سرفه پیدا کردید و یا تنگی نفس حتما به مراکز درمانی مراجعه کنید. نگذارید به مشکل تنفسی دچار شوید و سپس به دکتر مراجعه کنید چون شاید دیر باشد. ۱۲- اگر به بیرون از خانه میروید( کارمند، کارگر، مغازه دار و...)هستید، اولا : فاصله ۱/۵متری از دیگران را مراعات کنید و دوم: مهم بعلت اینکه این ویروس سنگین است (حدود۴۰۰-۵۰۰ نانومتر ) و به زمین می افتد پس کفش هایتان منبع مهم آلودگی است بهیچ وجه آنرا داخل خانه نیاورید . ۱۳- موقع عطسه کردن تا جائیکه امکان دارد از دیگران فاصله بگیرید و محکم با هر چیزی که در دسترس شما هست جلوی دهان و بینی خود را بگیرید و برای چند ثانیه ول نکنید تا تمام ترشحات جذب شود و پراکنده نشود. ۱۴- بعلت درشت بودن این ویروس هر ماسکی می تواند در محیط آلوده محفوظ کننده باشد( پارچه ای ، ویبریلی، با دستمال کاغذی و... )بشرطی که خشک باشد یعنی باید ماسک ها را مرتبا عوض کرد . ۱۵- لزومی ندارد همه ی لباسهایی که میپوشیم را بشوریم بلکه روی شوفاژ یا نور مستقیم خورشید آنرا پاک می کند. ۱۶- پس از شستشوی دستها وقتی به جای آلوده نمیرویم دستهایمان را با کرم یا وازلین مرطوب کنیم تا به مرور زمان به اگزما دچار نشویم. نکات مهمی در مورد دستکش ها و میزان مقاومت در برابر کرونا ویروس و اثر ضد عفونی با اتانول در مقاومت دستکش ها ◀️ دستکش نیتریل؛ به رنگ آبی، مقاومت خوب در برابر ویروس کرونا و قابل استفاده برای مدت حدود ۸ ساعت و ضد عفونی با اتانول ◀️ دستکش ونیل؛ بی رنگ است و قابلیت نفوذ ویروس حدود یک سوم و در صورت ضد عفونی قابلیت نفوذ ویروس بیشتر میشود .(پس نباید با ضد عفونی مجدد استفاده شود) ◀️ دستکش نایلونی؛ مقاومت برای نفوذ ویروس مناسب نیست و در صورت ضد عفونی با اتانول میزان نفوذ بسیار بالاتر میرود. ◀️ دستکش لاتکس؛ بهترین نوع دستکش برای مقاومت در برابر ویروس کرونا و قابل ضد عفونی با اتانول و استفاده طولانی حدود ۱۶ ساعت ♦️در صورت عدم دسترسی به دستکش بهترین روش برای مقابله با کرونا ویروس شستشوی مرتب دست ها هر بار به مدت ۲۰ ثانیه است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
﷽ اَللّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الْحُجَّهِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُکَ عَلَیْهِ وَعَلى آبائِهِ فی هذِهِ السّاعَهِ وَفی کُلِّ ساعَهٍ وَلِیّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَلیلاً وَعَیْناً حَتّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها طَویلاً
[ یا اُنْسَ کُلِ مُستَوحِشٍ " غَریبٍ و یا فَرَجَ کل مَکْروبٍ کئیبٍ ]