❌❌ طرحهای توسعهطلبانه جدید امریکا ارمغان سفر الکاظمی به واشنگتن
🔻 گروههای مقاومت عراقی در خصوص سفر «مصطفیالکاظمی» به واشنگتن و دیدار وی با مسئولان امریکایی بیانیهای صادر کردند:
▪️ توقع داشتیم نخستوزیر نمایندهای قوی برای عراق پر افتخار و ملت غیورش باشد، نه اینکه با طرحهای توسعهطلبانه جدید امریکا بر ثروتهای عراق از سفرش بازگردد.
🔸میبایست اجرای تصمیم ملت عراق در پایان دادن به اشغالگری امریکا را در صدر اولویتهای خود قرار میداد.
🔸اولویت اخراج نیروهای اشغالگری است که به حاکمیت و کرامت عراق تجاوز کرده و به هیچ تعهدی پایبند نیست.
▪️ از اینکه سفر نخستوزیر ضامن اجرای مصوبه اخراج نیروهای اشغالگر امریکایی نبود، غافلگیر شدیم.
🔸 در صورتی که نخستوزیر بر خروج نیروهای امریکایی توافقی نکند، ما این حق را داریم که منافع امریکا را در عراق هدف قرار دهیم.
🔸ما عادیسازی روابط با رژیم صهیونیستی را محکوم میکنیم و با حکام و رژیمهای خائن که ابزاری ارزان قیمت برای ادامه اشغالگری محسوب میشوند، برخورد خواهیم کرد.
روسیه: اقدامات آمریکا علیه ایران غیرقانونی است
نماینده دائم روسیه در سازمان ملل:
🔹تلاش آمریکا برای بازگرداندن تحریمها علیه ایران کاملاً غیرقانونی است.
🔹مطمئناً ما در برابر این تلاشها مقاومت خواهیم کرد.
🔹در حال حاضر رای گیری در شورای امنیت درباره این موضوع مطرح نیست.
🔹موضع گیری ما و نه تنها ما، مبتنی بر این است که ایالات متحده هیچ حق قانونی و دلیلی قابل قبولی برای شروع چنین روندی را ندارد./ا
5.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌گزارش یورونیوز از رونمایی موشک بالستیک ژنرال سليمانی
9.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰صبر امامحسین علیهالسلام در مقابل خیرخواهیهای ناشیانه
💠رهبر انقلاب: ماها نمیفهمیم صبر یعنى چه. صبر در جاى صبر معلوم میشود که معنایش چىست.
🔹از اوّلى که امام حسین از مکّه قصد حرکت کرد و بعضى فهمیدند، این موانع گوناگون اخلاقى در مقابل امام حسین شروع شد، تا شب عاشورا. صبر کردن در مقابل این حوادث [خیلی دشوار است.]
🔹صبر کردن در مقابل این خیرخواهىهاى ناشیانه کار خیلى عظیمی است، کار خیلى بزرگى است، خیلى قدرت میخواهد؛ صبر کرد. همهى صبر، در مقابل فشارها و مصائب جسمانى نیست؛ این فشارهایى که به عنوان مصلحتطلبى، مصلحتجویى، [که بگویند] «آقا بر خلاف مصلحت دارید کار میکنید» وارد مىآید، صبر کردن در مقابل اینها و راه بیّن و روشن و رُشد را رها نکردن، آن صبر عظیم و صبر جمیلى است که امام حسین (علیه السّلام) انجام داد.
۱۳۸۰/۱۲/۲۱
🔻انتشار برای اولین بار؛ بیانات رهبرانقلاب در آستانه محرم ١٣٨٠
🔰نهضت حسینی بزرگترین حماسه تاریخ
💠رهبرانقلاب: اگر امام حسین قیام نمیکرد، اسلام از بین میرفت. امام حسین در واقع مثل آن میخ عظیمى شد که این خیمهاى را که طوفان داشت [آن را] میبرد، با خون خودش نگه داشت. خب این بزرگترین حماسهى تاریخ اسلام بلکه بزرگترین حماسهى تاریخ است؛ این را باید حفظ کرد، این را باید زنده نگه داشت، این را باید به عنوان یک گرهگشا در امورِ همیشهى تاریخ مسلمین، مورد استفاده قرار داد.
📛وعده شیطان
🔶 ترامپ به امارات وعده اف۳۵ در صورت توافق با اسرائیل داده است. به الکاظمی هم وعده داده که تا سه سال آینده نیروهایش را از عراق بیرون می کند.
🔺کوتاه عرض کنم، در مورد وعده به امارات، ملاحظات امنیتی امریکا نسبت به اسرائیل، اجازه تحقق چنین وعده ای را نمی دهد، چه دموکرات ها باشند و چه جمهوری خواهان.
🔺در مورد عراق نیز، دیر یا زود امریکا به دلایل اقتصادی و امنیتی مجبور است قریب به اتفاقِ نیروهایش را از کل منطقه خارج کند.
🔸در مجموع، وعده های ترامپ، ما را یاد این آیه از سوره نساء می اندازد:
📖 يَعِدُهُمْ وَيُمَنِّيهِمْ وَمَا يَعِدُهُمُ الشَّيْطَانُ إِلَّا غُرُورًا
📖ﺷﻴﻄﺎﻥ ﺑﻪ ﺁﻧﺎﻥ ﻭﻋﺪﻩ [ ﺩﺭﻭﻍ ] ﻣﻰ ﺩﻫﺪ ، ﻭ ﺩﺭ ﺁﺭﺯﻭﻫﺎ [ ﻱ ﺳﺮﺍﺏ ﻭﺍﺭ ] ﻣﻰ ﺍﻧﺪﺍﺯﺩ ، ﻭ ﺟﺰ ﻭﻋﺪﻩ ﻓﺮﻳﺒﻨﺪﻩ ﺑﻪ ﺁﻧﺎﻥ ﻧﻤﻰ ﺩﻫﺪ .(١٢٠)
💠 نسخه پیچی غربیها برای براندازی نظام، اجرا از برخی مسئولین داخلی
آموس پرلموتر استاد علوم سیاسی دانشگاه امریکن و سردبیر نشریه مطالعات استراتژیک در روزنامه واشنگتن تایمز این گونه می نویسد: تخصیص منابع مالی برای براندازی علیه نظام جمهوری اسلامی ضروری است و پیشنهاد می کنم این منابع صرف جنگ روانی و تهاجم فرهنگی علیه ایران شود و در انجام آن از ضد انقلابیون به عنوان عوامل اجرایی استفاده شود. وی تصریح میکند که این منابع مالی باید به جای اختصاص یافتن به فعالیت های سری به یک جنگ تهاجمی روانی و تبلیغات روانشناسی گسترده و فعالیتهای روشنفکرانه در حمایت از مخالفان نیروهای مذهبی استفاده شود.
به نظر پرلموتر بهترین شیوه اقدام علیه جمهوری اسلامی ترکیبی از تحریم های اقتصادی در کنار جنگ تهاجمی روانی است. آن چه عیان است پرلموتر و امثالهم به عنوان دشمن دقیقاً به وظایف خود عمل میکنند و به قول مولا علی علیه السلام آنها در باطل خود متفقند!! اما عجب از برخی مسئولین و نحله های فکری به جا مانده از آنان است که دقیقا نسخههای آن را اجرا میکنند به طوری که اگر از اختلاف طبقاتی و تورم زمان کارگزاران صرف نظر کنیم از ولنگاری فرهنگی دوران اصلاحات نمیتوانیم چشمپوشی کنیم و اما آنچه خوبان دو طیف مذکور داشتند اعتدالیون به صورت یکجا دارند به نحوی که در حال حاضر مردم علاوه بر اینکه با دلار بالای ۲۰ هزار تومانی تورم و بیکاری مواجه اند و همزمان با ولنگاری فرهنگی خصوصاً در عرصه فضای مجازی نیز مواجهند که تداوم این وضعیت کشور را با چالش مواجه کرده و نکته جالب ماجرا اینجاست همان کسانی که با نالایقی همزمان با فقر و رهاسازی بی قید در فضای مجازی سبک زندگی مردم را تغییر دادند و موجب فجایعی مانند قضیه رومینا اشرفی دختر آبی و حوادث مشابه شده اند به جای این که توبه کنند دایه مهربان تر از مادر شده و با ماهی گرفتن از آب آلوده دوقطبی سازی، بی شرمانه به ساحت مقدس دین و نظام اسلامی می تازند.
✍ وحید محبی
آمریکا کدام ماشه را چکاند؟
تروئیکای اروپایی چرا مخالفت کردند؟
🔸سه دولت اروپایی، با اقدام نمایشی آمریکا درباره استفاده از مکانیسم ماشه مخالفت کردند: " ما نمی توانیم از این اقدام که با تلاش های ما برای #حمایت_از_برجام سازگاری ندارد، حمایت کنیم".
🔸چه قضاوتی باید کرد؟ آیا باید خوشحال باشیم یا معترض؟ تا محل اختلاف یا به قول منطقی ها "محل نزاع" مشخص نشود، بحث بی فایده خواهد بود.
🔸برجام، توافقی دو طرفه است. یک طرف آن، محدودیت های گسترده برنامه هسته ای ایران است. و طرف دیگر آن، تعهد لغو تحریم های مالی، بانکی و نفتی. وقتی اروپایی ها می گویند سیاست ما "حمایت از توافق" است، منظور شان چیست؟ از یک کلّ به هم پیوسته دفاع می کنند یا فقط یک بخش آن؟
🔸ما توافق و هزینه هایش را پذیرفتیم تا طبق تعهد غرب، تحریم های مالی و بانکی و نفتی لغو شود. دولت اوباما ظاهرا پذیرفت اما از مسیر های مختلف کوشید تحریم ها برقرار بماند و ایران مجبور شود برای برداشته شدن همان تحریم ها، دوباره مذاکره کند!
🔸ترامپ هم پس از اطمینان از این که ایران همچنان در برجام می ماند، از توافق خارج شد تا با فشار حداکثری، آمدن ایران پای میز مذاکره مجدد را تسریع کند. و البته عجله او، نقشه پیچیده دولت اوباما را دچار چالش کرد.
🔸دولت ترامپ، همه تحریم های مندرج در قطعنامه ها، بلکه فراتر از آن را برگرداند. اروپا نیز با آمریکا همراهی کرد و به تعهد لغو تحریم ها -حتی در حداقلی شکل آن- وفادار نماند.
🔸بنابراین وقتی آمریکا می گوید مکانیسم ماشه را برای بازگرداندن تحریم ها فعال می کند -غیر از این که قانونا مجاز به این کار نیست- در واقع ماشه اسلحه خالی از فشنگ را می چکاند؛ چرا که هر تیری در خشاب داشته قبلا با خروج از برجام و بازگرداندن همه تحریم ها شلیک کرده است.
🔸اروپا نیز همراهی کرده، قرارداد ها با ایران را به هم زده، خرید نفت را متوقف و مبادلات را به تقریبا هیچ تنزل داده است. اکنون اروپا دو کار می تواند بکند. نخست این که رفتار احمقانه و بیهوده ترامپ در چکاندن ماشه خالی را تایید کند که واداشتن ایران به بستن پرونده توافق و مذاکره برای همیشه است.
🔸یا این که با نمایش آمریکا مخالفت و همین را برای ایران (بزک کنندگان غرب) فاکتور کند و به ادامه عملیات فریب از طرق شبکه "تحریف " امیدوار باشد.
🔸بی صداقتی و خباثت در ادامه بیانیه اروپا هویداست: "از ایران میخواهیم به منظور حفظ توافق، تمام اقدامات ناسازگار با تعهدات خود را به عقب برگردانده و بدون تأخیر به #پایبندی_کامل_توافق برگردد... ما با توجه به اقدامات ثبات زدای ایران، از تبعات انقضای تحریم تسلیحاتی ایران نگرانی های جدی داریم".
🔸این گزافه گویی است. اولا اروپا بدون کمترین پایبندی به توافق، خواستار "پایبندی کامل" ماست. ثانیا لغو تحریم تسلیحاتی در مهر ماه، تعهد قطعی اروپاست.
"محمد ایمانی"
محسن رضایی : ما همیشه برای دفاع، دستمان روی ماشه است/ ترامپ تیر خلاص را به رهبری آمریکا زد
⭕️ آمریکا برای به مقصد رساندن اهدافش مجبور است یارگیری کند اما این یارگیری بسیار سخت است و این قمار، قمار انتحاری سیاسی است. آیا چین و روسیه و اروپا حاضر به این قمار هستند؟ چند مسئله جدی، مانع همراهی آنان است یکی اینکه کمتر از سه ماه تا انتخابات نمانده است و چرا باید اروپا باید با یک انسان ماجراجو همراهی کند که هیچ پشتوانه ای برای آینده ندارد. الان با توجه به نظرسنجی ها، تفاوت بایدن با ترامپ ۷ تا ۸ درصد است.
⭕️ حالا اروپا چگونه روی قمار کسی که امکان شکست دارد و افقی برای پیروزیش نیست وارد شود. از طرف دیگر آمریکا رهبری جهان را ندارد و آقای ترامپ بعنوان یک نقطه سیاه در تاریخ آمریکا ثبت خواهد شد و ترامپ تیر خلاصی به رهبری آمریکا زد و آقای پمپئو و ترامپ حواسشان نیست که دیگر رهبری سابق را ندارند و حتی در همین رای گیری اخیر برای تمدید تحریم های تسلیحاتی ایران به جز یک کشور همراه دیگری نداشتند. بنابراین بسیار بعید می دانم که اروپاییها آبروی خودشان و حیثیتشان را با این قمار بزرگ آمریکا گره بزنند.
❌فتنه گران باید در جامعه اسلامی طرد شوند وتنها بمانند و در تنهایی جانشان به لب برسد
[سوره طه (20): آيات 97 تا 98]
قالَ فَاذْهَبْ فَإِنَّ لَكَ فِي الْحَياةِ أَنْ تَقُولَ لا مِساسَ وَ إِنَّ لَكَ مَوْعِداً لَنْ تُخْلَفَهُ وَ انْظُرْ إِلى إِلهِكَ الَّذِي ظَلْتَ عَلَيْهِ عاكِفاً لَنُحَرِّقَنَّهُ ثُمَّ لَنَنْسِفَنَّهُ فِي الْيَمِّ نَسْفاً (97)
(موسى به سامرى) گفت: پس برو (دور شو)، پس همانا بهرهى تو در دنيا اين است كه (به دردى مبتلا خواهى شد كه دائماً) مىگويى: «به من دست نزنيد» و همانا براى تو (در آخرت) ميعادگاهى است كه هرگز از آن تخلّف نخواهد شد. و (اكنون) به سوى معبودت كه پيوسته آن را پرستش مىكردى نگاه كن، ما حتماً آن را مىسوزانيم (و) سپس خاكستر و ذرّات آن را به دريا خواهيم پاشيد.
✅تفسیر نمونه
✅🔰پيامها:
1- بعد از اثبات فتنه گری، بايد مجرم را مجازات كرد. «سَوَّلَتْ لِي نَفْسِي فَاذْهَبْ»
2- يكى از مراحل نهى از منكر، طرد فتنه گران است. «فَاذْهَبْ»
3- فتنه گران را بايد از ميان جامعه طرد كرد. آزادى فكر به معناى باز گذاشتن دست فتنه گران در گمراه كردن ديگران نيست. «فَاذْهَبْ»
4- براى فتنه گران، مجازات دنيوى وسيلهى تخفيف در كيفرهاى اخروى نيست. «لا مِساسَ وَ إِنَّ لَكَ مَوْعِداً»
5- شايد بتوان از كيفرهاى دنيوى فرار كرد، ولى از عذاب اخروى و قهر الهى در آخرت راه گريزى نيست. «لَكَ مَوْعِداً لَنْ تُخْلَفَهُ»
6- بدترين نوع جرم، اصرار مجرم بر جرم است. «ظَلْتَ عَلَيْهِ عاكِفاً» (سامرى خود نيز گوساله خود را مىپرستيد.)
7- ابزار فتنه و آثار آن بايد نابود شود. «لَنُحَرِّقَنَّهُ» حتی اگر مسجد ضرار باشد
8- حفظ افكار مردم از حفظ طلا مهمتر است. گاهى بايد براى ايجاد موج و مبارزه با منكر، اشياى قيمتى فدا شوند. «لَنُحَرِّقَنَّهُ»
9- غيرت دينى و قاطعيّت در برابرفتنه ، لازمهى رهبرى است. «لَنُحَرِّقَنَّهُ ثُمَّ لَنَنْسِفَنَّهُ» (سوزاندن طلا و به دريا ريختن آن، تصميم قطعى موسى بود)