8.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥ببینید| توصیه همیشگی استاد فاطمی نیا؛ یار رهبرمان باشیم...
▪️روحت شاد مرد خدا...؛ دلمان برای صدا و نفست تنگ می شود!
📎فرزند آیت الله #فاطمی_نیا:
▪️میخواستیم با پدر مجلس مهم برویم، بیرون خانه دیدم عبا ندارند. از عبا پرسیدم و گفتند: مادرتان خواب بود و عبا را رویشان کشیدم.
➖گفتم ولی اینطور آبروریزی است.
▪️گفتند: اگر آبروی من در گروی این عباست و آنهم به بهای از خواب پریدن مادرتان، نه آن عبا را می خواهم و نه آن آبرو را.
🆔 @sedayehowzeh
#صفحه_نخست_روزنامه_ها
🔺گزارش وطن امروز:
شروع #شفافیت از مجلس
🔺گزارش کیهان از دستور #رئیس_جمهور:
همه #یارانه بگیران قبلی، یارانه ماه اول را دریافت می کنند
🔻گزارش اعتماد از علت توقف پرداخت #یارانه_معیشتی:
دوراهی یارانه و #کوپن
🔻گزارش آفتاب یزد از ادعای عضو هیات رئیسه #سایپا مبنی بر متوسط زیان 70 میلیونی هر خودرو برای #خودروسازی:
ادعای خیلی عجیب!
🆔 @sedayehowzeh
13.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥ببینید| راپل امام جمعه جوان ایلام در ارتفاعات زاگرس
🔹به مناسبت هفته هلال احمر، #امام_جمعه_ایلام در بین نجاتگران تیمهای واکنش سریع و کوهستان هلال احمر حضور یافت و به دنبال آمادگی وی در اجرای تمرینات تخصصی کوهستان، عملیات فرود از صخره با استفاده از کارگاه تخصصی راپل به انجام رسید./ فارس
🆔 @sedayehowzeh
#معرفی_کتاب
📖گونه شناسی طلاب کنشگر در شبکه اجتماعی اینستاگرام
✍ نگارش دکتر سید محمد کاظمی، دکترای فرهنگ و ارتباطات و عضو هیأت علمی پژوهشکده مطالعات تمدنی و اجتماعی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی
📌 درباره کتاب؛
🔹طلاب و روحانیون در ایران همیشه از #کنشگران_فعال_اجتماعی در نهادهای دینی سنتی بودند. این گروه اجتماعی که دارای مرکزیت در حوزه دین و دینداری است به دلیل وجود نقش های اجتماعی، فرهنگی و سیاسی به عنوان یکی از مراجع اصلی در مسائل جامعه شناخته می شوند.
🔸طلاب به دلیل بسترهای تربیتی همچون نهاد #حوزه_علمیه، دارای وجهه ی نخبگانی هستند و به دلیل حضور در عرصه تبلیغ به عنوان روشنفکران اجتماعی نقش آفرینی می کنند.
🔹وقوع #انقلاب_اسلامی و پررنگ شدن نقش آفرینی و جایگاه اجتماعی طلاب و از سوی دیگر تحولات فناورانه در سطح اجتماعی باعث شد طلاب در فضای مجازی و شبکه های اجتماعی کنشگری خود را پی بگیرند.
📜این کتاب در صدد است با کاوش صفحات و پست های طلاب کنشگر در شبکه اجتماعی #اینستاگرام، گونههای کنشگری روحانیت در فضای مجازی را بررسی و تبیین نماید.
🔸همچنین این کتاب بر این نکته تاکید دارد که در سیاست گذاری فضای مجازی، تاکید تنها بر پلتفرم و زیرساخت مشکل را حل نخواهد کرد و متغیرهای اجتماعی واقعی و کنشگری در فضای مجازی نیز باید لحاظ گردد.
این کتاب به تمام کسانی که کنشگری روحانیت، مطالعات روحانیت، تبلیغ دین و دینداری و اساساً فعالیت در فضای مجازی موضوعات مورد علاقه آنهاست توصیه می شود.
🆔 @sedayehowzeh