🔍 در آیین تکریم و معارفه سرپرست جدید مؤسسه جهانی ولایت؛
▫️حجتالاسلام والمسلمین علوی؛ رئیس جدید شبکه جهانی ولایت شد/آیت الله اعرافی: این شبکه، جام حوزه نما است!
🔺با حضور آیت الله اعرافی مدیر حوزههای علمیه از خدمات حجتالاسلام والمسلمین رفعتی تقدیر و حجتالاسلام والمسلمین علوی بهعنوان رییس جدید #موسسه_جهانی_ولایت معرفی شد.
آیت الله اعرافی:
🔹از آنجا که این مجموعه تحت اشراف مرجعیت و منسوب به حوزه علمیه است، لذا باید در فعالیت های خود «صداقت و امانت داری»، «ارائه محتوای علمی دقیق و سنجیده»، «بهره گیری از محتوای علمی مجموعه های حوزوی را سرلوحه خود کند.
🌐 http://v-o-h.ir/?p=44136
✍️ گفتنی است حجت الاسلام سید جعفر علوی از فضلای #جوان، #انقلابی و #خوش_فکری می باشد که با توجه به #تجربه بالای ایشان در شبکه ولایت، امیدواریم این شبکه در دوران مدیریت وی به روزهای طلایی خود که بعد از آیت الله قزوینی و در طول دوران مدیریت حجت الاسلام رفعتی از قله قبلی خود فاصله گرفته بود بتواند همچنان رسانه ای #پرمخاطب و اثرگذار برای شیعیان سراسر جهان باقی بماند و همچنین در جهت معرفی #مدل مطلوب نظام اسلامی در مواجهه با طیف های #وهابی و افراطی در جهان اسلام موفق باشد.
🆔 @sedayehowzeh
38.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 چرا جای علمایی مثل #شهید_مطهری و #شهید_بهشتی و آیت الله خامنه ای در حوزه های علمیه پر نشده است؟
🔺آیا #روحانیت وقتی در #قدرت نیست، بهتر عمل می کند؟ آیا حوزه علمیه خارج از #حکومت ستارهسازتر است؟!
🎙حجت الاسلام والمسلمین دکتر #پارسانیا، متفکر و نظریه پرداز فلسفه علوم اجتماعى و رئیس سابق دانشگاه باقرالعلوم در مصاحبه با پیام فضلی نژاد؛ برنامه #شوکران، شبکه چهار
✔️ #صدای_حوزه را بدون پارازیت بشنوید 👇
https://eitaa.com/joinchat/1467023382C72b81b3b57
#صفحه_نخست_روزنامه_ها
🔺گزارش وطن امروز از بیانات رهبر انقلاب:
امنیت روانی، حق عمومی
🔺گزارش کیهان از صحبت های فرمانده نیروی دریایی ارتش:
بیخ گوش رژیم منحوس #صهیونیستی شناورهای ایرانی را در کانال سوئز اسکورت کردیم
🔻گزارش اعتماد از مهلت دو ماهه از سوی مجلس به #وزیر_صمت:
استیضاح معلق
🔻گزارش آفتاب یزد:
جنازه برجام بازار را آرام کرد!
🆔 @sedayehowzeh