-366403837_-1972685776.mp3
6.64M
🎧 صوت کامل بیانات صبح امروز رهبر انقلاب در دیدار مسئولان نظام و سفرای کشورهای اسلامی
🎙جایی برای شنیدن صدای طلاب
🌐 V.O.H / Voice Of Howzeh
🆔 @sedayehowzeh
🔺دو حاشیه بر متن خطبه های نماز جمعه اخیر امام جمعه مشهد مقدس
آیت الله علم الهدی، دیروز در خطبه های نماز جمعه مشهد:
▫️"متأسفانه این روزها از سوپرمارکت کوچه و محله گرفته تا بنکدار کلیفروش میدان، بحث اصلی این است که کالا با چه سودی عرضه شود که سود بیش از دیروز باشد. برای برخی از این آقایان، از صبح که کرکره مغازه را بالا میکشد، همهچیز فقط حول این سؤال تعریف میشود کالا به چه قیمتی عرضه شود که سود، بیشتر باشد. این مسابقه سودجویی، نهفقط فرد را گرفتار تحصیل مال حرام میکند بلکه همه را به ورطه گرفتاری میکشاند.
🔹برادران، خواهران، عزیزان من، اگر شما سرمایه خود را انباشته کردید و آن را برای سود بیشتر به ارز و سکه تبدیل کردید، این عمل معصیتی همتراز با احتکار است. وقتی سخن از جنایت اقتصادی به میدان میآید، اذهان عمومی متمرکز بر احتکار است. بله این عمل حرام است و این اموال باید مصادره به نفع مردم شود اما بهموازات این، سرمایهای هم که به امید نوسانات اقتصاد مسدود شود، سودش حرام و اصل عمل آن نیز نادرست است.
🔸در اسلام، غذاخوردن در ظرف طلا و نقره ممنوع و حرام است. (اشاره به آیه 34 سوره مبارکه توبه) چرا؟ زیرا طلا و نقره از مسکوکات است و باید سکه شود و در خدمت تولید قرار بگیرد نه اینکه در خانه شما آقای پولدار به ابزار تجمل و تفاخر تبدیل شود. اگر این سکهها ذخیره شد و در پسانداز خانهها قرار گرفت، این مصداق «کنز» است که از احتکار هم بدتر است و مغضوب خداست؛ به گونهای که در قرآن کریم میفرماید «وَالَّذِینَ یَکْنِزُونَ الذَّهَبَ وَالْفِضَّةَ وَلاَ یُنفِقُونَهَا فِی سَبِیلِ اللّهِ فَبَشِّرْهُم بِعَذَابٍ أَلِیم» و به کسی که طلا و نقره انباشته میکند، بشارت به عذاب دردناک داده شده است. تفاوتی هم میان این فرد با کسی که گندم و اقلام موردنیاز مردم را در انبارهای خود احتکار کرده، وجود ندارد."
حاشیه اول:
✍️ به نظرم برای حفظ توازن هم که شده یک پیشنهادی رو بررسی کنیم!
➖اون هایی که برای خرید خونه، سرمایه شون رو به صورت ریال نه دلار و سکه پس انداز میکنن [و حتی در صورت تورم صفر درصد هم باید ده ها سال منتظر خرید خانه بمانند]، اگر هر دو سال به واسطه تورم های نجومی قیمت خانه دو برابر شد و ارزش سرمایه شان نصف شد و امیدشان برای خرید خانه زائل شد، بروند و در عملی متقابل، منزل مسئولین را مصادره کنند!
➖رفقای مشهدی پیشنهادش را خدمت ایشان مطرح کنید بلکه در نمازجمعه هفته آینده بدان فتوا دهند./ کشکول طلبه، حجت الاسلام محمد رضایی
حاشیه دوم:
✍️ بارها گفته شده که نباید بریده از مقتضیات و ذهنیات مخاطب اقدام به توصیه و ارشاد کرد؛ مخاطبی که هر چقدر هم که سریع می دود نمی تواند از قیمت مسکن سبقت گرفته و سرپناهی برای خود دست و پا کند و یا هر روز شاهد از بین رفتن قدرت خرید سرمایه مالی خود می باشد و احتمالا کارمند و یا کارگر هم هست، چگونه ارزش پول خود را حفظ کند جز با خرید طلا، زمین، ماشین یا ... ( و نه دلار)؟
➖کار تولیدی هم که همه می دانیم وقتی سرمایه کمی داشته باشی پرریسک و همراه با چشم اندازی نه چندان روشن است و اساسا همه مردم که توان و خلاقیت راه اندازی کسب و کار و تجارت و ... ندارند و نمی توانیم از آنها بخواهیم با سرمایه کمی که دارند وارد بازارها و مشاغلی پرریسک شوند و در انتها هم رفتار آنها را مقابل توصیه های قرآنی قرار بدهیم!
➖اگر هم مقصود کارتل های بزرگ اقتصادی برهم زننده بازار ارز و طلا هستند که می بایست روشن می شد روی سخن با مردم عادی نیست که البته اثری از این روشنگری در متن سخنان ایشان نیافتم.
➖خلاصه که انذار این مدلی اصلا خوب نیست! / حمید خیبری
🔺 پایگاه خبری، تحلیلی صدای حوزه؛ #صدای_طلاب بدون سانسور
🌐 eitaa.com/joinchat/1467023382C72b81b3b57
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به مناسبت دوم اردیبهشت، سالروز تشکیل و تاسیس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با فرمان امام خمینی (ره) در سال ۱۳۵۸؛
🔺سپاهی که باهوشترین فرماندهان نظامی و بهترین مدیران غیرنظامی کشور را تربیت کرد!
✌️ شما هم صدای حوزه باشید!
🆔 @sedayehowzeh
چند روز قبل روی داد؛
🔺افتتاح مسجدی برای وهابی ها در جمهوری آذربایجان توسط الهام علی اف!
▫️مسجد جمعه که معروف به مسجد ابوبکر است و مرکز تجمع وهابی ها بوده امروز بعد از تعمیر با مشارکت الهام علی اف و همسرش مهربان علی آوا، معاون رییس جمهور افتتاح شد.
🔹این مسجد بعد از حادثه تروریستی که به خاطر درگیری بین خود وهابی ها بسته بود و الآن بعد از تعمیر اساسی دوباره به دست تکفیری ها سپرده شد.
🔺 پایگاه خبری، تحلیلی صدای حوزه؛ #صدای_طلاب بدون سانسور
🌐 eitaa.com/joinchat/1467023382C72b81b3b57
تجربه نگاری کوتاه یک مبلغ رمضانی در خوی؛
🔺 تبلیغ با طعم زلزله!
▫️بدون هیچ ترسی چند روز اول را در خانه ی یکی از آشناهامان خوابیدیم. از بس که در دید و بازدید ها از وحشت زلزله ی اول شنیده بودیم، با خانمم قرار گذاشتیم زلزله که آمد؛ من، پسر ۶ ساله ام را و او هم دختر ۸ ماهه ام را نجات بدهیم. البته اگر تا فرار ما سقف بر سرمان آوار نشود.
همین الان هم از تصور ماندن خودم و بچه ها زیر آوار، دل آشوبم.
🔹چند روز پیش که زلزله ی ۵.۶ ریشتری آمد؛ شب اش را تا سحر نخوابیده بودم. مدام با خودم می گفتم امشب دیگر می آید.
برای سحری کوکو تبریزی و دو لیوان چای با لیمو خوردم. شکمم حسابی سنگین شده بود. نماز صبح را خواندم. با اینکه خوابم می آمد، زور زدم که نخوابم.
▫️این چند روز کتاب “موتور سوار چمران” را نصف کرده بودم. باز کردم که چند صفحه هم از کتاب بخوانم. به امید اینکه ذهنم کمی از زلزله فاصله بگیرد. اما از بخت بدم؛ صفحات جدید کتاب از وحشتِ زیرِ سقفِ سنگر خوابیدن می گفت. اینکه گلوله توپی، خمپاره ای ناغافل سقف را بر سر رزمنده ای آوار کند. راوی کتاب هم از ترسِ زیرِ سقف مردن، هراس به جانش افتاده بود.
🔹پلک هام دیگر قوت نداشتند. دراز کشیده بودم و کتاب ۶۰۰ صفحه ای روی سینه ام بود. حوصله ی خواندن نداشتم. میخواندم که خوابم بِبَرد.
زمانی هواسم سر جا آمد که صدای لرزش پنجره ها و تپش قلبم را باهم می شنیدم. چنان صدای هولناکی می آمد که متوجه نبودم زهرا را زیر بغل چپم زده ام و دست عمار را گرفته ام و کشان کشان می بَرم سمت درِ هال...
⬅️ ادامه ماجرا را اینجا بخوانید:
🌐 v-o-h.ir/?p=43838
✍️ حجت الاسلام علی قاسملو، نویسنده و مبلغ
🌐 Voice Of Howzeh
🆔 @sedayehowzeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 روحانی شاعر، حجت الاسلام محمدحسین انصاری نژاد، چهره سال شعر و هنر انقلاب را بیشتر بشناسید
▫️محمد حسین انصاری نژاد متولد سال ۱۳۵۵ در شهرستان برازجان استان بوشهر است و از ۱۲سالگی شعر گفتن را آغاز کرده است. مجموعه شعرهای متعددی به چاپ رسیده است که از جمله آن ها «یک باغ زخم تر»، «سبز سرخ»، «زیبا مثل غروب دهکده»،«روی شانه اروند»، «از پشت سایهها»، «اجاق کوهپایه»، «ابرهای ساحلی»، «باغ سحرخیز» و «شمس الشرف» است.
🔹در آیین نکوداشت وی که سال ۱۴۰۰برگزار شد، رهبر فرزانه انقلاب در پیامی فرموده بودند که «آقای انصاری نژاد خوب شعر میگوید، بسیار خوب شعر میگوید و در آینده قابلیت بهتر شدن را دارد.»
🔺 پایگاه خبری، تحلیلی صدای حوزه؛ #صدای_طلاب بدون سانسور
🌐 eitaa.com/joinchat/1467023382C72b81b3b57
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گفتاری شنیدنی از حجت الاسلام عابدینی؛
📽 شنیدن اخبار کذب چه تاثیری در قوه شناخت ما دارد؟
▫️بخش مهمی از ریزش ها در دوران ظهور به دلیل شکست افراد در جنگ روایت ها است.
🔺 پایگاه خبری، تحلیلی صدای حوزه؛ #صدای_طلاب بدون سانسور
🌐 eitaa.com/joinchat/1467023382C72b81b3b57
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صحبتهای جالب بانوی دانشجو در دیدار رمضانی اخیر دانشجویان با رهبر معظم انقلاب؛
📽 زن ها را از زندان های آپارتمانی نجات دهید!
▫️ گفتنی است بعد از اعتراض خانم پریچهر جنتی در دیدار دیماه ۱۴۰۱، این دومین باری است که یک بانو در حضور رهبر معظم انقلاب، تقاضای بازنگری در سیاستهای مسکن و شهرسازی برای آزاد شدن زنان از خانه های آپارتمانی را مطرح میکند.
✌️ شما هم صدای حوزه باشید!
🆔 @sedayehowzeh
📸 تصویری پربازدید از نماز عید فطر به امامت ولی امر مسلمين، امام خامنه ای
🔺چرا این حضورهای مردمی باشکوه قادر به حل و فصل فوری مشکلات سیاسی و دینی جامعه نیستند؟
1️⃣ مأموریت این حضورهای مردمی ختم یکباره مشکلات اخلاقی و دینی جامعه نیست؛ این تجمعات بزرگ برای استحکام بیشتر رویکردهای دینی و انقلابی است و می توانند به تقویت اراده ها و شور دینی و سیاسی منجر شوند.
2️⃣ تا علت حل نشود با هیچ چیزی مشکل حل نخواهد شد، علت ناهنجاری های دینی و اخلاقی تصور کم بودن دینداران نبوده است (این عامل حداکثر نقش شتابدهنده داشته است) تا با نمایش اجتماعات دینی باشکوه مسأله حل شود!
3️⃣ شکل گیری "جماعت"های چشمگیر متدینین در میان مدت و دراز مدت منجر به نفوذ بیشتر فرهنگ دینی در بین اقشار مختلف مردمی خواهد شد و در مشاهده نتایج آنها نباید تعجیل کرد.
4️⃣ راهپیمایی هایی مانند 22 بهمن و روز قدس هر چقدر هم که باشکوه برگزار شوند تا زمانی که احساس عدم آزادی تجمعات اعتراضی در کشور وجود دارد قانع کننده نخواهند بود، دقت کنید که "احساس" عدم آزادی برای این منظور کافیست و الا اعتراضات مسالمت آمیز بخصوص با جمعیت زیاد قابل کنترل نخواهد بود و عملا آزاد هستند مانند تجمعات پی در پی صنف های مختلف مقابل مجلس و وزارتخانه ها و ...
5️⃣ در موارد بسیاری مخاطب غیرمذهبی اساسا چنین تصاویر و پیام هایی را دریافت نمی کند تا تلنگری در وجودش رخ دهد؛ فیلترینگ حبابی کارش را بلد است!
✌️ شما هم صدای حوزه باشید!
🆔 @sedayehowzeh
45.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تلاش های ستودنی حجت الاسلام روحبخش برای ارتباط متقابل با نسل جدید؛
📽 کلاس نماز باحال + تأملی کوتاه در باب سلبریتی های حوزوی
✍️ درباره سلبریتی های حوزوی:
1️⃣ این روزها بخشی از طلاب با سابقه کار رسانه ای عزم کار فرهنگی در فضای رسانه ای عمومی کرده اند و تلاش دارند تا می توانند جذب کنند و هدایت، تعدادشان زیاد نیست و اساسا کم هستند آنها که توان یا جسارت چنین کارهایی را دارند.
2️⃣ آنها مستمرا در میانه دوگانه قواعد جذب مخاطب و عدم عقب نشینی از اصل دینی پرسه می زنند و برخی شان دچار لغزش هایی جبران ناپذیر شده و اقدام به سانسور یا دستکاری معارف دینی می کنند و برخی ثابت قدم می مانند...
3️⃣ آنها برای حفظ روحیه و ثبات در مسیر درست نیاز به همراهی پیدا یا پنهان طلاب و همچنین بزرگان حوزوی دارند، آیا آنها از چنین حمایت هایی برخوردارند یا صرفا مشغول درو کردن برچسب های ناراحت کننده مثل مذهبی صورتی و دکان کاسبی و ... هستند؟!
4️⃣ سلبریتی های کاربلد حوزوی را قدر بدانیم و مراقبشان باشیم، آنها در حال بازسازی تصویر حوزه و روحانیت در اذهان عمومی هستند...
⬅️ سیدکاظم روحبخش در گفتگو با صدای حوزه:
طلاب از حضور در فضای مجازی میترسند!
🎙جایی برای شنیدن صدای طلاب
🌐 V.O.H / Voice Of Howzeh
🆔 @sedayehowzeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 روایتی از تقابل اخیر نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران و آمریکا
▫️ زیردریاییها هنگام عبور از دریای سرزمینی کشور ساحلی باید در سطح آب حرکت کرده و پرچم خود را برافراشته نگه دارند.
✌️ شما هم صدای حوزه باشید!
🆔 @sedayehowzeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وضعیت اسف بار سربازان باکویی، پس از جنگ دوم قرهباغ؛
📽 تهدید به خودکشی بخاطر نان در میان سربازان جمهوری آذربایجان در سایه بی توجهی دولت الهام علی اف
✌️ شما هم صدای حوزه باشید!
🆔 @sedayehowzeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دیروز از شبکه دو پخش شد؛
🔻برنامه چند روایت معتبر این بار با حضور روحانیون
📽 نسخه کامل برنامه
▫️گفتنی است این برنامه به معرفی متفاوت از زندگی، شغل و دغدغه افراد مختلف در همه جهات از دریچه دوربین نگاه می کرد و نتیجه گیری را به مخاطبان واگذار می کرد.
🔻نکته جالب حذف مجری در این برنامه است، در اصل افراد حاضر در برنامه خود، گرداننده کامل هستند و هیچ دیالوگ و حرکتی برایشان از پیش نوشته نشده است.
✌️ شما هم صدای حوزه باشید!
🆔 @sedayehowzeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 تجمع و اعتراض قانونی سیستانیها در بستر خشکیده تالاب هامون
▫️تجمع قانونی مردم پنج شهرستان منطقه سیستان شامل زابل، زهک، هامون، هیرمند و نیمروز واقع در شمال استان سیستان و بلوچستان برای مطالبه حق آبه هیرمند در بستر تالاب بینالمللی خشکیده «هامون» محوطه کوه خواجه برگزار شد.
🔹مردم سیستان با تشکیل زنجیره انسانی در اعتراض به عملکرد دستگاه دیپلماسی و کمیساریای آب ایران نسبت به پیگیری حقآبه رودخانه هیرمند از افغانستان اعتراض خود را به نمایش گذاشتند.
🔸گفتنی است پیش از این نیز در تاریخ 19 اسفندماه 1401 مردم مردم سیستان در راستای مطالبه حقآبه رودخانه هیرمند از کشور افغانستان در مرکز شهر زابل تجمع کردند. این تجمع پیرو پیگیریهای مردمی و ارائه مجوز از سوی فرمانداری زابل در محل چهار راه شهرداری شکل گرفت و در ادامه مردم به سمت مصلی شهر زابل راهپیمایی کردند. / لینک
⬅️ همه چیز درباره نیاز به آشیانه اعتراض
✌️ شما هم صدای حوزه باشید!
🆔 @sedayehowzeh
🔻 خوب است بدانید...
#سودان
✌️ شما هم صدای حوزه باشید!
🆔 @sedayehowzeh
🔺 حجاب مهمتر است یا مفاسد اقتصادی؟!
▫️در عین اینکه با تذکر تند و گیر دادن در بحث حجاب اصلا موافق نیستم و تذکر مختصر را هم لازم میدانم، یک شبههای را که معمولا تا تذکر حجاب دهی به شما میگویند را خوب است جواب دهم:
حجاب مهمتر است یا مفاسد اقتصادی؟! برین اونجا رو درست کنید بعد نهی از منکر کنید!
🔹جوری مذهبیها و حتی مراجع را نشان میدهند که انگار اینها از دین فقط حجاب را فهمیدهاند و نسبت به بقیه امور نه فهمی دارند و نه حساسیت!
جواب اینکه:
🔸در دین روزه مهمتر است یا حجاب؟! حج مهمتر است یا حجاب؟!
با توجه به تاکیدات زیاد دینی، روزه و حج مهمتر است ولی کسی را برای حج نرفتن و روزه نگرفتن کاری ندارند تا اینکه روزه نگرفتن تبدیل به روزهخواری علنی شود که در احکام اسلام حاکم میتواند بر آن حد بزند و اگر به سه بار رسید و باز فرد اعتنایی نکرد، حاکم میتواند فرد را اعدام کند.
در دین حساسیت بر روزهخواری بیشتر است از بیحجابی علنی ولی حساسیت بر روزه گرفتن به قدر بیحجابی علنی نیست.
حجاب داشتن و نداشتن هم با کشف حجاب علنی در جامعه فرق میکند.
حجاب داشتن اهمیتش کمتر از روزه گرفتن و حج رفتن است، اما حجاب نداشتن علنی خیر! روزه نگرفتن علنی یا هرچه از ترک واجب که آشکارا انجام شود، اینجا حساسیت دین در مقابله با آن بسیار زیاد است.
کسی در محیط خصوصیاش مقابل نامحرمش بیحجاب باشد کسی با او کاری ندارد اما اگر علنی در محیط عمومی کشف حجاب کرد، قضیه فرق میکند و فسق علنی است و اهمیت آن و حساسیت روی آن مضاعف میشود.
مفاسد اقتصادی هم اگر علنی بود و در دسترس من، برای مبارزه و نهی از منکر نسبت به آن حتما باید نهی از منکر میکردم و مطمئنا هم برخلاف کشف حجاب نهی تندی داشتم و تا قدرت داشتم برای رفع آن پیگیری میکردم. / حجت الاسلام حمیدرضا باقری
🔺 پایگاه خبری، تحلیلی صدای حوزه؛ #صدای_طلاب بدون سانسور
🌐 eitaa.com/joinchat/1467023382C72b81b3b57
از جلوهگری ملکه با چادر توری در حرم امام رضا(ع) تا تکیه بر دیوار ندبه؛
📸 خاندان ریا و تظاهر!
🌐 v-o-h.ir/?p=43841
🌐 Voice Of Howzeh / v-o-h.ir
🆔 @sedayehowzeh
🔺آغاز اتصال چهار پیامرسان داخلی به یکدیگر
▫️وعده اتصال پیام رسان های بومی ایرانی که توسط عیسی زارع پور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، داده شده بود عملی شده و 4 پیام رسان بله، ایتا، گپ، و آی گپ به یکدیگر متصل شدند.
🔹اتصال این 4 پیام رسان به این معنی است که کاربران هر یک از آن ها میتوانند به مخاطبان خود در سه پیام رسان دیگر پیام ارسال کنند. کاربران در صورت تمایل بعد از اجرای به روزرسانی امکان اتصال به مرکز پیام و اعلام موافقت خود در زبانه حریم خصوصی و امنیت میتوانند این ویژگی را فعال کنند.
▫️بر اساس وعده ای که زارع پور داده است دو پیام رسان دیگر سروش پلاس و روبیکا هم در آینده به این جمع اضافه خواهند شد تا کاربران آن ها هم امکان ارسال پیام به مخاطبین خود در دیگر پیام رسان های بومی را داشته باشند.
✍️ گفتنی است پیش از این وزیر ارتباطات اعلام کرده بود که پیام رسان های بومی به یکدیگر متصل خواهند شد و قرار بود که این وعده در دهه فجر 1401 اجرایی شود که اکنون با تاخیر صورت پذیرفته است و البته تا مدتی باید منتظر رفع خطاها و مشکلات این اتصال باشیم؛ اتصالی که می تواند مزیت رقابتی خوبی در مقابل استفاده از پیام رسان های خارجی باشد که از چنین امکانی بهره مند نیستند.
🆔 @sedayehowzeh
🔺"زیست مهربانانه مردم با هم" یعنی باحجاب و بیحجاب با هم مهربان باشند؟
▫️سخن رهبر انقلاب در خطبه عید فطر که «مردم با عقاید و سلایق مختلف در کنار هم زندگی و با هم کار و مهربانی کنند» آیا ناظر به «همزیستی و مهربانی باحجاب و بیحجاب درکنار هم» است؟
🔹آیا اگر منظور رهبری از وحدت در اینجا وحدت باحجاب و بیحجاب بوده باشد، به این معنی است که بیحجابی در جامعه پذیرفته شده است؟!
▫️ممکن است کسی بگوید «دنبال مصداق برای سخن رهبریمعظم درباره وحدت مردم نباشید که این خود نوعی دوقطبیکردن است.» این حرف نادرستی است. وحدت مردم یک فرض عقلی است و همیشه مفروض است. اتفاقاً شیوه مواجهه با سخنان رهبری و تبیین آن، همانا یافتن مصداقهاست تا بتوان درست به آن عمل کرد. با این فرض حال باید دید آیا منظور رهبریمعظم در این زمانه از «وحدت مردم و مهربانی با هم بهرغم عقاید و سلایق مختلف» اشاره به مهربانبودن باحجاب و بیحجاب با یکدیگر است؟
🔹بیاید فرض کنیم که منظور این نبوده است و رهبریمعظم تعمداً مصداقی مشخص نکردهاند تا وحدت به موارد خاص تقلیل داده نشود، در آنصورت نیز «زندگی مهربانانه و بدون تفرقه مردمان با حجاب و بیحجاب درکنار هم» یک واجب عقلی است، و این بهمعنی تأیید یا پذیرش بیحجابی نیست. دیدگاه رهبر انقلاب درباره حجاب مشخص است: «حجاب واجب شرعی و بیحجابی حرام شرعی و حرام سیاسی است.»، اما اگر بخشی از جامعه به سمت بیحجابی رفت، آیا باید وحدت مردم و زیست مهربانانه آنان درکنار یکدیگر شکسته شود و به هرجومرج و بههمریختگی جامعه بینجامد؟!
🔸اگر دستهای از مردم به حرامهای شرعی دیگری مثل شربخمر یا سرقت، اختلاس، رانتخواری و ظلم به همنوعان مبادرت کردند، آیا در اینجا وظیفه مردم شکستن وحدت و درگیری با یکدیگر است؟! مشخص است که اینها نیز حرام شرعی و سیاسی است و وظیفه حکومت در قبال آن روشن است.
▫️وظیفه مسلمانان درباره بیحجابی از سوی رهبری مشخص شده است: «تذکر لسانی بدهید و بگذرید». وظایف حکومت هم دیگر برعهده مردم نیست و حکومت خود میداند که باید چه کند. اینجاست که اگر مردم بخواهند بر سر مسئله حجاب با یکدیگر درگیر شوند یا زیست مهربانانه را کنار بگذارند، همان چیزی اتفاق میافتد که رهبر انقلاب آن را «انتظار دشمن» مینامند. نهیازمنکر بهعنوان وظیفه شرعی مردم، مراتب و ظرایفی دارد و با هدف جلب قلوب مسلمانان به شریعت و حکم خداست و بهمعنای شکستن وحدت نیست.
🔹مردم خود بهترین فهمکنندگان و باورمندان و پذیرندگان این سخن هستند که چگونه در عین عقاید و سلایق مختلف و تلاش برای رسیدن به بهترین عقیده و سلیقه، در کنار یکدیگر وحدت جامعه اسلامی را حفظ کنند. / غلامرضا صادقیان
✔️ پایگاه خبری، تحلیلی #صدای_حوزه؛ رسانه آزاد و مستقل طلاب و فضلای حوزه های علمیه
🆔 @sedayehowzeh
📸 اولین تصویر از پیکر شهید آیتالله عباسعلی سلیمانی + برنامه تدفین
▫️بنابر اعلام ستاد بزرگداشت آیت الله شهید عباسعلی سلیمانی، پیکر این شهید والامقام در قم تشییع و تدفین خواهد شد.
🔹گفتنی است، مراسم تشییع و تدفین پیکر مطهر ایشان در قم، روز شنبه ساعت ۸:۳۰ صبح از مقابل مسجد امام حسن عسکری (ع) به سمت حرم مطهر حضرت معصومه سلام الله علیها خواهد بود.
🔸بنابر اعلان برخی رسانه ها، حضرت آیت الله جوادی آملی بر پیکر ایشان نماز خواهند خواند. / حوزه نیوز
🎙جایی برای شنیدن صدای طلاب
🌐 V.O.H / Voice Of Howzeh
#صدای_طلاب
🎙صحبت های استاد علیدوست بخصوص بند آخر، همون حرفهای آقای اکبرنژاد است؛ ان شاءالله دوستانی که ایشون رو متهم به بیسوادی و سطحی نگری و... کردند نسبت به استاد علیدوست هم نظرشون رو بدن.
متأسفانه ما عادت کردیم به متن خوانی آن هم عربی؛ آقای اکبرنژاد یک تحلیل روان و البته بسیار عمیق فقیهانه ای داشتند اما چه کنند که با برخی مخاطبان عجولی روبرو هستند که تا جلویشان متن عربی نگذاری اصلا به خود زحمت اندیشیدن نمیدهند.
پیشنهاد میکنم متن سخنان چند دقیقه ای استاد اکبرنژاد را بنویسند و سپس معرب بفرمایند و ضمن مطالعه و مباحثه، مورد مداقه قرار دهند. در ادامه می تونید صحبت های استاد علیدوست رو از نظر بگذرانید:
🧷 اگر نهی از منکر عدهای را روی دنده لج بیندازد، دیگر نهی از منکر نداریم
✔️ دیدگاه خاص استاد ابوالقاسم علیدوست در مورد حجاب و نهی از منکر که چندی قبل منتشر شده بود:
▫️اگر معتقدیم مسأله بیحجابی، سیاسی است که وقتی به حدی از خارج هدایت میشود و برخی از نهادهای خارجی در آن نقش دارند، قبول است اما این مسأله را سیاسی نکنیم. آن آقایی که میگوید «دشمن روی حجاب و ولایت فقیه دست گذاشته است و اگر حجاب را بردارد، ولایت فقیه هم میرود»، آیا این شخص با این سخن خدمت میکند؟ ممکن است افرادی بگویند خب سراغ عدم حجاب برویم، چون با ولایت فقیه مشکل دارند!
🔹موضع حاکمیت درباره حجاب و بیحجابی گاهی یکدست نیست... نمیگویم که جامعه یله و رها باشد، متأسفانه یله و رها بودن مفاسدی دارد؛ عرض من این است که برای یک بار هم که شده عقلا را دعوت کنیم اندیشمندان را بخواهیم تا طرح بدهند و به لوازم کار دقت کنیم. البته وقتی کار روی حساب و کتاب باشد، خداوند هم کمک میکند.
▫️این را برای کسانی میگویم که این مصاحبه را مطالعه میکنند هر گونه دلشان خواست قضاوت نکنند. باید با همه منکرات مبارزه شود، اگر این گونه باشد مردم احساس میکنند که مطالب دلسوزانه گفته میشود.
🔹اگر به هر دلیلی، ولو سوگمندانهْ ناموجه، نهی از منکر نه تنها پیشگیری نکند بلکه عوارض دیگری ایجاد کند؛ مثل اینکه عدهای را روی دنده لج بیندازد یا احساس کنند که باید مخالفت کنند، لذا خود این حرکت باعث ترویج عدم حجاب و برهنگی شود. اینجا جایی است که فقهای ما میفرمایند ما دیگر نهی از منکر نداریم.
🔺 پایگاه خبری، تحلیلی صدای حوزه؛ #صدای_طلاب بدون سانسور
🌐 eitaa.com/joinchat/1467023382C72b81b3b57
🏠 ایرانی ها خیلی بیشتر از این کشورهای توسعه یافته مالک خانه های خود هستند!
📉 مطابق با آمار مرکز آمار ایران در سال ۱۴۰۰، حدود ۶۸ درصد از ایرانیها در خانهی خود زندگی میکنند و به انضمام بیش از ۷ درصد از ایرانیها که در خانههای رایگان (وقفی و سازمانی) زندگی میکنند، تنها ۲۳ درصد از ایرانیها اجارهنشین هستند. این یعنی مالکیت خانه در ایران، بالاتر از آلمان، ژاپن، کره، آمریکا، سوئیس ، کانادا، ... است.
▫️آمار اجارهنشینی در بعضی کشورهای دیگر (گزارش worldatlas سال ۲۰۱۸):
🔹سوئیس ۵۶.۶
▫️آلمان ۴۸.۱
🔹کرهجنوبی ۴۴.۸
▫️اتریش ۴۴.۳
🔹ژاپن ۳۸.۷
▫️دانمارک ۳۷.۳
🔹انگلستان ۳۲.۲
▫️ایالات متحده ۳۶.۲
🔹فرانسه ۳۵.۹
▫️کانادا ۳۳.۵
⬅️ مطالعه فایل PDF چكيده نتايج طرح آمارگيري هزينه و درآمد خانوار شهري و روستايي سال 1400
🔺 پایگاه خبری، تحلیلی صدای حوزه؛ #صدای_طلاب بدون سانسور
🌐 eitaa.com/joinchat/1467023382C72b81b3b57
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در نشست بررسی وضعیت دینداری ایرانیان در پایگاه خبری صدای حوزه مطرح شد؛
📽 سنجش غربی برای جامعه دینی!
حجت الاسلام جوکار، عضو گروه رصد و پیمایش حوزه علمیه:
🔺وقتی رهبری گفتند وضعیت دینداری جامعه ما رشد کرده است، این کلام برای خیلی ها در مقایسه با واقعیت های محیطی ناسازگار به نظر رسید؛ این درحالیست که تا کسی وارد فضای ادبیاتی رهبری نشود نمی تواند به درستی متوجه کلام ایشان شود.
🔹مدل های سنجش دینداری به هدف تسریع حذف دین از زندگی بشر طراحی شدند و با همین فضا هم این مدل ها وارد کشور ما شدند...
⬅️گفتگو با حجت الاسلام حسین بستان: کار سخت سنجش دینداری؛ کاهش سطح دینداری مناسکی در کنار افزایش آگاهی دینی
✌️ شما هم صدای حوزه باشید!
🆔 @sedayehowzeh
#صدای_طلاب
▫️به نظر شماوقتی طلبه ای معمم در خیابان پایتخت و در روز روشن با ماشین زیر گرفته می شود و فیلمش وایرال می شود، کدام قسمت مدیریت حوزه علمیه درد می گیرد؟!
🆔 @vohadmin
✌️ شما هم صدای حوزه باشید!
🎙 @sedayehowzeh