✍️مشکلات مغفول #حوزه_علمیه_خواهران(2)؛
حوزه علمیه خواهران با قوانین مردانه!
🔴 آنچه باعث شد در این باره، یادداشتی بنویسم، تشکیل کمپین اعتراضی به امتحانات حضوری حوزه های علمیۀ خواهران بود. کمپینی که متأسفانه در فضای غیرحوزوی منتشر شده است.
⁉️ چرا چنین اتفاقاتی رخ میدهد؟
🛎 جواب برای کسانی که کوچکترین سابقۀ تعامل در سیستم حوزه علمیه خواهران دارند واضح است!: وجود قوانین مردانه برای حوزه های علمیه خواهران!!
🔻شاید لازم باشد مسئولان، سیاستگذاران و قانون نویسان حوزه علمیه خواهران بار دیگر اهداف و آرمان های تشکیل حوزه خواهران را بازخوانی کنند! حوزه ای که قرار بود زنانی اسلام شناس، مادرانی دیندار و همسرانی متخلق به آداب اسلامی تربیت کند، امروز به زنان به عنوان یک دانشجوی الهیات که آمده تا یک #مدرکی بگیرد و احیاناً شاغل شود، نگاه میکنند!
🛎 چرا خانمی که در این جامعه، بر خلاف جریان آب حرکت کرده و حوزه علمیه خواهران را برای تحصیل و خدمت به دین را به عنوان وظیفۀ خود برگزیده است، در پیچ و خم #مشکلات_قانونی غیردینی و نامعقول، دچار مشکل شود؟
🛎چرا طلبۀ خواهری که ۴ فرزند دارد همانند یک طلبۀ مجرد در برابر قوانین باید یکسان باشد؟
🛎 ما هنگام #ثبت_نام، از خانم های طلبه و همسرانشان تعهد گرفتهایم و این نوع بهانهها (بارداری و مسائل مختلف) نمیتواند دلیل موجه و منطق قابل قبولی برای مجازی کردن امتحانات باشد!» باور بکنید یا نه اینها خلاصۀ فرمایشات یکی از مسؤلان حوزه های علمیه خواهران سراسر کشور بود!
🖊حجت الاسلام صابر جعفرزاده
مشروح یادداشت در سایت #صدای_حوزه:
v-o-h.ir/?p=33762
🆔 @sedayehowzeh
🔊 نقد و بررسی یک سریال مسابقه ای در فیلیمو:
چرا مسابقه جوکر، مخاطب پسند می شود؟
🔺 قرار است قسمت آخر فصل اول #جوکر امشب پخش شود. طبق آماری که پلتفرم سازنده و پخشکنندهاش یعنی #فیلیمو منتشر کرده، قسمت دوم «جوکر» در روز اول با بیش از ۱۸ میلیون دقیقه تماشا رکورد بیشترین تماشاگر تولیدات پلتفرمها را زد و واکنشهای اطرافیان در فضای واقعی و #فضای_مجازی هم نشان میدهد که این «رئالیتیشو» موردتوجه و استقبال جدی مخاطبان قرار گرفته است.
📎 نکته جالب درباره جوکر این بود که از همان قسمت اول، بهصراحت گفته شد که این برنامه کپی از یک بازی معروف ژاپنی است.
🔴 جوکر در استودیوی «قرن جدید» ساخته شده و آنهایی که حواسشان به تیتراژهاست، میدانند که این اسم یعنی پای #احسان_علیخانی هم درمیان است.
⏹جوکر نمونه خیر مطلق از یک اثر ساختهشده برای عموم نیست، اما به همان گروه اندک که در ابتدای این بخش به آن اشاره شد، یادآوری میکند که قرار نیست برای خنداندن و راضی نگهداشتن همه اعضای یک خانواده یا همه جامعه، ناچار به استفاده از شلوارک و شوخیهای سخیف و جنسی شد.
🛎یکی از ویژگیهای جوکر این است که همه ردههای سنی میتوانند آن را ببینند و البته این به معنی آن نیست که شوخیهای نامتعارف ندارد اما سعی شده اندازهاش حفظ شود که ای کاش همین هم نبود.
📎 کافی است به برنامههای محبوب ساختهشده در دهه اخیر دقت بیشتری کنیم، چیزی که عیان است، این است که "مردم سرگرمی میخواهند" بدیهیتر از آن چیزی است که مدیری بخواهد آن را نادیده بگیرد یا انکار کند.
مشروح خبر در سایت #صدای_حوزه:
v-o-h.ir/?p=33756
🆔 @sedayehowzeh
13.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥ببینید| انتشار به بهانه سالروز درگذشت آیت الله منتظری؛
🔻روایت مرحوم حسینیان از کارشکنیهای آقای منتظری در پرونده سید مهدی هاشمی
🔻کینه آقای منتظری نسبت به امام از پرونده مهدی هاشمی آغاز شد
🔻منتظری گفت: مگر شمسآبادی انقلابی بود؟!
🔸باوجود شواهد و مدارک متعددی دال بر خیانت #سید_مهدی_هاشمی، در طول بررسی پرونده وی، آیتالله منتظری حامی اصلی مهدی هاشمی محسوب میشد.
🔴 مرحوم حجتالاسلاموالمسلمین روحالله حسینیان که از اعضای هسته اولیه پیگیری پرونده مهدی هاشمی بود، در برنامه اینترنتی «رودررو»ُ از دخالتها و کارشکنیهای آیتالله منتظری – قائممقام وقت رهبری – در پرونده سید مهدی هاشمی گفت که در این ویدئو می بینید.
در همین رابطه مطلبی از سایت #صدای_حوزه را مطالعه بفرمایید:
v-o-h.ir/?p=33779
🆔 @sedayehowzeh
🎁 دوره آموزشی خودشناسی با مزاج شناسی
😮 اگر مزاج خود را نمی دانید و از اسرار مزاجها اطلاع ندارید!
😞 اگر نمیدانید با وسواس، افسردگی، عصبانیت، بی حوصلگی چه کنید!
🤩 اگر میخواهید همسر متناسب با روحیات خود انتخاب کنید!
😋 اگر میخواهید در زندگی با همسرتان، به سازگاری مطلوب برسید!
🏄♂️ اگر نمیدانید چه نوع شغلهایی متناسب روحیات شماست!
😍 نگران نباشید؛ فقط این دوره طلایی را از دست ندهید و از صفر تا صد مزاج شناسی را یاد بگیرید...
👤 مدرّس: استاد فریور؛ محقّق طب اسلامی و مولّف کتاب چهارجلدی طب معصومین (ع)
✅ به صورت مجازی، در پیامرسان ایتا
📃 به همراه آزمون و اعطای گواهی پایان دوره معتبر
🎞 جهت ثبت نام، سریعاً به آیدی زیر مراجعه نمایید ↙️↙️
👉 http://eitaa.com/amozesh_teb 👈
🍃 کانال استاد (مشاوره درمانی رایگان) ↙️
👉 eitaa.com/joinchat/3567648872C2995179ac2 👈
پایگاه خبری صدای حوزه
🎁 دوره آموزشی خودشناسی با مزاج شناسی 😮 اگر مزاج خود را نمی دانید و از اسرار مزاجها اطلاع ندارید! 😞
😍 تخفیف ویژه برای ثبت نام کنندگان از طریق کانال پایگاه خبری صدای حوزه؛ کد تخفیف:
sedayehowzeh
🎞 جهت ثبت نام، سریعاً به آیدی زیر مراجعه نمایید👇
👉 http://eitaa.com/amozesh_teb 👈
#صفحه_نخست_روزنامه_ها
🔺گزارش وطن امروز از پیروزی بوریچ در انتخابات ریاست جمهوری شیلی:
سیلی شیلی به آمریکا
🔺گزارش فرهیختگان از ادامه ماجرای رد صلاحیت لاریجانی و موضع اصلاح طلبان:
پاس گل شرکای #روحانی
🔻 گزارش آفتاب یزد از جزئیات افزایش یارانه ها:
بنزین #جلیلی در راه است؟
🔻گزارش آرمان ملی از خطر دورهمی های #شب_یلدا:
یلدا موج ششم #امیکرون را بلند می کند
مشاهده کامل روزنامه ها در سایت #صدای_حوزه:
v-o-h.ir/?p=33825
🆔 @sedayehowzeh
🔊 در برنامه #جهان_آرا و با حضور حجت الاسلام والمسلمین پارسانیا و دکتر پرویز امینی مطرح شد؛
🔺پارسانیا: شورای عالی آموزش و پرورش از سوی دولت وقت، موظف به اجرای سند ۲۰۳۰ شد
🔻امینی: در حوزه معرفتی، آموزش و پرورش ما پوزیتیویست پرور و در حوزه اخلاق، نفع گراست
🎙حجت الاسلام پارسانیا:
🔴شورای عالی آموزش و پرورش از سوی دولت موظف به اجرای #سند۲۰۳۰ شد و گفته شد از هرچه بگذریم از ۲۰۳۰ نخواهیم گذشت. اینجا نمیتوان #شورای_عالی_انقلاب_فرهنگی را تنها مقصر دانست و البته باید پرسید دیگر دستگاهها و نهادها در این خصوص چه اقداماتی داشتهاند؟
🛎 ظرفیتهای فرهنگی و بحثهای نظری ما نسبت به گذشته یکسان نیست و یک عقب گرد مطلق را هم نمیپذیرم و نسبت به گذشته توانمندیهای خوبی داریم.
🔴 نمیتوانیم از #بروکراسی گذر کنیم و آن را دور بزنیم، مسئولیت بروکراسی بعد تشکیل نظام بر عهده ماست.
🎙دکتر پرویز امینی:
🔴 فرض کنیم #شورای_عالی_انقلاب_فرهنگی تعطیل بشود، آیا واقعا در مسائل فرهنگی کشور اثرگذار است و یا وجود آن با عدم وجود آن تفاوتی ندارد؟ مردم ادراکی از شورای عالی انقلاب فرهنگی ندارند.
🛎روندهای #سکولاریزاسیون در جامعه ما نسبت به گذشته قویتر شده است، نفع گرایی جامعه نسبت به گذشته بیشتر شده، جامعه نسبت به گذشته فردگراتر شده، جامعه کمتر از #مشارکت استقبال می کند و این مشکلات با سندها حل نخواهد شد.
🔴اگر آموزش و پرورش عمومی و رایگان از دستور خارج بشود نابرابریهای ساختاری ایجاد خواهد کرد، چرا که باعث غیرمنصفانه کردن فرصتها خواهد شد.
مشروح خبر در سایت #صدای_حوزه:
v-o-h.ir/?p=33812
🆔 @sedayehowzeh
✍️یادداشتی در باب مسائل و کارکرد تلبس:
لباس روحانیت؛ هویت طلبگی و ذهنیت برنده
🔴هویت و #زی_طلبگی را چگونه بازتعریف کنیم که احتیاط های خاکستری و انتحارهای قرمز، سکوهای تبلیغی و خلاقیت های فردی اش برای حضور موثرتر در جامعه را محدود نکند؟
یادداشتی از #سردبیر #صدای_حوزه را در باب #هویت_طلبگی در مطلب بعدی مطالعه نمایید👇👇👇👇
🆔 @sedayehowzeh
پایگاه خبری صدای حوزه
✍️یادداشتی در باب مسائل و کارکرد تلبس: لباس روحانیت؛ هویت طلبگی و ذهنیت برنده 🔴هویت و #زی_طلبگی را
🖊حجت الاسلام علیرضا محمدلو:
🔺 از قول دنی آلوز، پر افتخارترین بازیکن فوتبال از حیث تعداد و تنوع دریافت جام و ستاره فوتبال بارسلونا نوشته شده؛ وقتی لباس بارسلونا را در تن دارید، حتی در بازی سنگ، کاغذ، قیچی هم باید پیروز شوید.
🛎 با این مقدمه و بعنوان یک صورت مساله و با رویکرد #پدیدارشناسی، باید بررسی کنیم که چگونه و با چه متدهایی، مساله هویت را در ساحت طلبگی پررنگ نماییم؟
🔴 قطعا یکی از متغیرهای هویت در بحث نظام #روحانیت و طلبگی، مساله لباس روحانیت است. نسبت شخصیت با لباس خاص و تاثیر معمم بودن در درونی سازی و تثبیت هویت طلبگی، امری پوشیده نیست و کاملا ملموس و قابل درک است.
🔹 اما گاها دیده می شود که پوشش طلبگی به معنای خاصش برای برخی از طلاب آنچنان که باید و شاید جا نیفتاده و دارای ابهاماتی است. عده ای #تلبس را در شرایط فعلی جامعه، مانع حضور پررنگ و عمیق در میان مردم میبینند.
🛎 محورهایی مثل مروت و زی و هویت طلبگی و.. نیز وزن فقهی ماجرا را بالاتر برده و احتیاط در تلبس را باعث می شود و در برخی اوقات نیز منجر به کارکردی و موقعیتی شدن استفاده از لباس میشود.
🔴 حال و با توجه به یک تعبیر #روانشناختی، چگونه ذهنیت برنده را در شخصیت طلبه جوان، تزریق و تثبیت نماییم که لباس طلبگی را مانع حضور اثرگذار در جامعه تلقی نکند؟
⏹ از طرفی نیز زی و هویت طلبگی را چگونه بازتعریف کنیم که احتیاط های خاکستری و #انتحارهای_قرمز، سکوهای تبلیغی و خلاقیت های فردی اش برای حضور موثرتر در جامعه را محدود نکند؟
🛎 این لباس مقدس، اصلا قابل مقایسه با لباس یک باشگاه ورزشی نیست ولی اگر خیلی مختصر و فشرده بخواهیم موارد اثرگذار در موقعیت امروزی طلاب را بیان کنیم، ارتباط موثر، اعتمادبنفس، دانشکافی و اشراف بر کارویژههای روحانیت، می توانند، #ذهنیت_برنده و افتخار به تلّبس در تمام ساحت های اجتماعی را برای طلاب به ارمغان آورند.
🆔 @sedayehowzeh