🔍 معاون فرهنگی و ورزش همگانی وزارت ورزش و جوانان مطرح کرد؛
📢 چرا در دولت روحانی، زیرساخت های لازم برای حضور زنان در ورزشگاه ها فراهم نشد؟!
▫️سینا کلهر:
▫️همان جریان سیاسی که مدعی دفاع از حضور زنان در اجتماع و ورزشگاه هاست خود بزرگترین مانع حضور #زنان بوده و حالا با بررسی وضعیت زیر ساخت های حضور بانوان در #ورزشگاه ها می توان با اطمینان بیشتری این جمله را گفت که " حضور زنان در ورزشگاه به عنوان گرو کشی سیاسی توسط یک جریان سیاسی مورد استفاده قرار گرفته است."
▫️البته روشن است که چرا نباید زیر ساخت لازم برای حضور زنان در ورزشگاه در جریان ۸ سال دولت مدعی دفاع از حقوق زنان به وجود آید.
▫️#سود_سیاسی حل نشدن این مساله برای این جریان بیشتر از سود حل شدن آن است. اگر از موضوع دفاع حقوق زنان استفاده ابزاری و گرو کشی سیاسی نشده بود، شرایط بسیار بهتر بود.
▫️حضور #بانوان در ورزشگاهها نیازمند تدارک زمینه های حداقلی از قبیل پارکینگ مناسب، مسیر با شرایط ایمنی مناسب، مکان استقرار مناسب، سرویس های بهداشتی و خدمات مناسب و همچنین تدارک لازم برای سکوها از جهت بهداشتی و ایمنی بوده است.
▫️به شکل غم انگیزی این موارد همواره در وضعیت نامناسبی قرار داشته و تلاش های چند ماه گذشته برای مناسب سازی و ایجاد شرایط مناسب با نقطه مطلوب همچنان فاصله دارد در حالی که انجام آن ها با حداقل اعتبارات، امکان پذیر بوده است.
🌐 https://v-o-h.ir/?p=37123
🆔 @sedayehowzeh
▪️آیت الله حاج شیخ حسین گرایلی، از علمای مشهد و امام جماعت مسجد گوهرشاد که در بیمارستان بستری بود، پس از عمری مجاهدت علمی و تبلیغی و تربیت شاگردان، دارفانی را وداع گفت
▪️اطلاعیه دفتر معظم له:
🌐 https://v-o-h.ir/?p=37136
▫️آیت الله گرایلی سال ۱۳۲۲ در شهرستان بهشهر دیده به جهان گشود و سال ۱۳۳۰ تحصیل را در مدارس شمال، کوهستان شمال، نکا مشهد، مدرسه موسوینژاد در حضور اساتیدی همچون آیات میلانی، فلسفی کوهستانی موسوینژاد، شمس و صالحی گذراند.
▫️سوابق تدریس: از سال ۱۳۴۰ تدریس را آغاز کرد. در حوزه علمیه دروس صرف تا خارج و در دانشگاه دروس معارف و اخلاق را تدریس کرد
▫️سوابق تبلیغی و فرهنگی: ۴۰ سال تبلیغ در داخل و خارج کشور، ۴۰ سال امام جماعت حرم مطهر و ۲۰ سال روحانی حج
▫️سوابق اجرایی: ۱۴ سال مدیر حوزه علمیه خراسان بزرگ و ۲۰ سال عضو شورای مدیریت حوزه خراسان
🆔 @sedayehowzeh
📣 اعتراض به برگزاری حضوری امتحانات دانشگاه ادیان و مذاهب
🌐 https://v-o-h.ir/?p=37160
✔️ صدای حوزه را بدون پارازیت بشنوید 👇
✅ https://eitaa.com/joinchat/1467023382C72b81b3b57
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔍 حجت الاسلام دکتر سید محمدکاظم رجایی، اقتصاددان و عضو هیات علمی موسسه امام خمینی ره:
🎙 حذف ارز ترجیحی میتواند منجر به حوادثی شود که اخیرا در قزاقستان رخ داد!
▫️حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی یعنی مرغ کیلویی ۷۲ هزار تومان
🔹حذف ارز ترجیحی چند مرحله شوک به اقتصاد وارد میکند. مرحله اول افزایش قیمت کالاهای اساسی و مرحله دوم افزایش قیمت شدید ارز است!
▫️گفتنی است وی چندی قبل در گفتگو با #صدای_حوزه و طی روایتی از جلسه صاحب نظران اقتصاد اسلامی در دیدار با وزیراقتصاد در قم، نسبت به این تصمیم دولت ابراز نگرانی کرده بود:
🌐 https://v-o-h.ir/?p=35236
🆔 @sedayehowzeh
🔍 یادداشت حجت الاسلام مشکانی پیرامون حاکمیتی سازی حرکت های مردمی به بهانه مقابله با خطاهای فردی؛
📢 مهرشادیسم؛ تهدیدها و فرصتها / خصوصیت مردمی بودن دفاتر مراجع و علما؛ حساسیت های امنیتی کم و دیدارهای بی تکلف
▫️سری پرسودا و ایده هایی بزرگ
🔹مهرشاد نوجوان، با سَری پُر سُودا و ایدههایی بزرگ، در تلاش برای رسیدن به آن ایدهها (گیرم که شخصی) میانبُرهایی را خلق، طراحی و اجرا میکند. امری که نشان از نبوغ نوجوانانهای دارد که سخت در معرض خطا و اشتباه است؛ خطا و اشتباهی که نمیدانم چقدر نکوهش لازم دارد؟ و چه کسانی باید نکوهش شوند؟
🔸و اینکه اساساً آیا کَسان و یا تشکّلها و یا مجموعههایی که باید متولّی جهتدهی و راهبری چنین استعدادهایی باشند، بیشتر از خودِ او در محل سؤال و جواب نیستند؟
🔹سازمانها، نهادها و تشکلهایی که به نام چنین نوجوانان فعالی، وجود یافته و یا مأموریت گرفتهاند، کجای ماجرا قرار دارند؟ مرجع ضمیر، حتماً باید مضمر بماند!
🌐 https://v-o-h.ir/?p=37112
ادامه یادداشت در پست بعدی 👇
🆔 @sedayehowzeh
پایگاه خبری صدای حوزه
🔍 یادداشت حجت الاسلام مشکانی پیرامون حاکمیتی سازی حرکت های مردمی به بهانه مقابله با خطاهای فردی؛ 📢 م
▫️مهرشادیسم، آسیبی که باید به آن توجه داشت
🔹بهنظر میرسد که مهرشاد، بیشاز همه، با استعداد ذاتی خودش توانست بسیاری از مسئولین و نهادها را پای کار خود بکشاند (باز هم گیرم که شخصی!)؛ این مهم، هرچند امری ستودنی است، اما روشی که او بهکار بُرده، حتماً آسیب بزرگی است که باید بدان توجه داشت؛ بیلانسازی، گزارشهای رنگیِ بدون رنگِ حقیقت و پشتوانهسازی رسانهای و مجازی، آنهم بهصورت مجازی!
🔸راستی متولّی سنجش چنین گزارشاتی چه جایی است؟ آیا امکان مدیریت چنین صحنههایی وجود دارد؟ هزینه و فایده آن چگونه است؟
▫️فرصت هایی که تبدیل به تهدید می شوند!
🔹رهاسازی و عنانگسیختگیِ چنین صحنههایی را هرگز بهصلاح نمیدانم؛ اما «قید و بندها و سختگیریها»یی که پساز چنین وقایعی مرسوم بوده و مدیران و مسئولین بدان پناه برده و اصحاب رسانه و عدالتجو بدان راضی میشوند را نیز دارای آسیبهای فراوان میدانم؛ آسیبی که در گذشته، تجربههای دردناکی را نصیبمان کرده است.
🔸یادمان نرفته، اولین خطاهای نیروهای جهادی، باعث ایجاد ساختارهایی گردید که بهمرور زمان، «جهادگری» را به «اداره» و «جهاد» را به «کشاورزی» تقلیل داده و اساساً «فعالیّت جهادی» را با «وظایف نیمهجان سازمانی و نهادی» جایگزین ساخت؛ خطاهایی که بهجای اغماض و یا مدیریت درون رویکرد اصلی، تبدیل به ساختارهایی شدند که اصل قضیه را از میان برداشتند.
🔹یا بلایی که بر سر «امر به معروف و نهی از منکر» نازل کردیم؛ خطاهای آمران و ناهیان، مسئولین را به ایجاد «ستاد» ترغیب نمود. میدانیم و میدانید که قِوام «امر به معروف و نهی از منکر»، به «جماعت» است. خداوند متعال، فارغ از وظایفی که بر گُرده حاکمان در محافظت از هنجارهای اجتماعی و شریعت الهی نهاده، امر به معروف و نهی از منکر را نیز بیشتر بر عهده مردمان نهاده است. ماحصل تشکیل این ستاد، چیزی نبود جز اینکه امر به معروف را به امری حکومتی بدل ساخت و از حیّز انتفاع خارج ساخت.
▫️مدیریت خطاها
🔹اینک که فعالیتهای جهادی، متکی بر جوانان یا نوجوانانی است که با استعدادها و خلوص خویش، این شمع که میتواند در نجات فرهنگ دینی در تمامی اضلاع و ابعادش به خورشیدی بدل شود! را روشن کردهاند، باید سخت مراقبت نمود. یکی از مراقبتها، محافظت از خطاها و «مدیریتِ خطاها»ست. از مهمترین شیوه های «مدیریت خطا»، گاه طبیعیشمردن آنهاست، تا چنین اتفاقاتی، عامل اختراع ساختارهایی دُگم، دولتی و خارج از دسترس «نهاد مردم» نشوند.
🔸هرگز بنا ندارم شخص خطاکار را بیگناه جلوه دهم، بلکه بهشدّت نگرانام که مبادا این خطاها، دلیل، ملاک و معیاری برای «ساختارسازیهای آهنین» گردد؛ ساختارهایی که بار دیگر، مهمترین نقطه کانونی مردمگرایی جبهه انقلاب را به ضدّ خود تبدیل خواهد کرد. باز هم مرجع ضمیر را مضمر میگذارم.
📢 پیوندی که در حال گسستن است!
🔹مرجعیت شیعه، در طول تاریخ، همواره مأمن و مأوای مردم بوده است. سرمایهای اجتماعی و پایگاهی مردمی که در راستای مشارکت در امر دینداری و زندگی مؤمنانهشان خرج میشده است. رفتوآمدهای بدون تکلّف، یکی از مهمترین رویکردها و شاخصههای تولید پایگاه اجتماعی بوده است.
🔸اینک بهخودیخود و بنا به جهاتی که برخی از آنها معقول نیز هستند، این رفتوآمدها و روابط مردم با #مراجع تقلید و علمای اعلام، بهسختی درحال وقوع است. در این واقعه (مهرشاد) برخی تلاش دارند تا دفاتر مراجع را از چنین اتفاقاتی برحذر دارند. برحذر دادنهایی که لاجرم باعث خواهد شد همین مقدار از ارتباط و تعامل روان نیز دچار ملاحظهکاریها شده و از بین برود. اثر منفی این اتفاق بر پایگاه و سرمایه اجتماعی #مرجعیت کاملا روشن و واضح است.
🔹چنین فشارهایی به دفاتر مراجع، لاجرم به سختیِ این روابط کمک کرده و ورود استعلامهای پیچیده #امنیتی را رواج خواهد داد. چنین خطاهایی، لازمه گریزناپذیر نهادهای مردمی است. این خطاها و وقایع، طبیعت یک جریان#مردمی روان است و اغماض آن، امری عقلایی بهشمار میرود.
🔸البته مراجع ضمیر بندهای پیشین حتماً در این زمینه مسئولیتهایی دارند که باید بدان عمل کنند اما مسئولیتهای ایشان و یا کوتاهیهای آنها هرگز بر عهده دفاتر مراجع و علما نخواهد بود.
🌐 https://v-o-h.ir/?p=37112
🆔 @sedayehowzeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
▫️ روحانی جوان، سید، سرما، حرم، زائر، واکس، خدمت به خلق، اخلاص، تولی، "منم مجنون"، "تویی لیلا" و ...؟!
▫️دیشب؛ حرم مطهر حضرت معصومه (س)
ارسالی از #طلبه_خبرنگار افتخاری #صدای_حوزه
🆔 @sedayehowzeh
🔉 شنیدهها از انتصاب احتمالی یک روحانی ورزشی و حواشی آن!
▫️بر اساس گمانهزنیها، حجت الاسلام رسول حسنیزدی قرار است در صورت موافقت تهران - که بعید هم به نظر می رسد - به عنوان مدیرکل جدید #ورزش_و_جوانان استان #قم معرفی گردد.
▫️مدیر کل تسهیلات حوزه علمیه، رئیس اداره سلامت بدنی حوزههای علمیه و رئیس #هیئت_ورزشهای_همگانی_استان_قم از جمله مسئولیتهای وی بوده و فارغ التحصیل رشته #مدیریت_ورزشی در مقطع دکتریست.
▫️هرچند تحصیلات و رزومه حجت الاسلام حسنیزدی، مرتبط با فضای ورزش و تربیتبدنیست اما بررسیهای اولیه نشان میدهد بخشی از بدنه ورزشی استان، پذیرش و استقبال خوبی از ایشان ندارد.
🔺علاوه بر اینکه به نظر میرسد حضور یک روحانی در مسندی که باید حضوری دائم در میادین ورزشی داشته باشد، (از جلمه مواردی که شامل حساسیتهایی بوده مثل باشگاههای #بدنسازی، #بیلیارد و #بولینگ و #ورزش_بانوان و ... ) تبعات رسانهای خواهد داشت.
🔻عدم مقبولیت حداکثری در جامعه ورزشی استان، در کنار حساسیت حضور یک روحانی در فضایی که شاید عرفِ آن رشته نپذیرد و تبعات رسانهای هم داشته باشد، دلایل قابل تأملی هستند که این انتصاب احتمالی را با سوال مواجه میکنند.
🔸ذکر این نکته ضروریست موارد ذکر شده نافی قابلیتهای علمی و اجرایی حجت الاسلام حسنیزدی نبوده و امیدواریم ورزش استان قم همیشه از حضور سازنده ایشان بهرهمند باشد.
🆔 @sedayehowzeh
#صفحه_نخست_روزنامه_ها
🔺گزارش کیهان از صحبت های وزارت خارجه امریکا:
#فشار_حداکثری شکست خورده است، به #مذاکره_مستقیم احتیاج داریم
🔺گزارش وطن امروز از جزئیات مصوبات بورسی:
بازگشت امید به #بورس؟
🔻گزارش اعتماد از قرمز شدن نقشه ایران در حالیکه قابل پیش بینی بود ولی پیشگیری نشد:
روند انفجاری ابتلا به #کرونا
🔻گزارش آفتاب یزد از #بازار_سهام:
ناهماهنگی؛ بلای جان بورس
مشاهده کامل روزنامه ها در سایت #صدای_حوزه:
v-o-h.ir/?p=37197
🆔 @sedayehowzeh
🏃♂️ سیلاس درون من
▫️برای من همیشه کودکیها با تمام جذابیتش، فراز و فرودش و جنگ و رنگش، یک سرمایهی تمام نشدنی است.
این احساس را بیشتر آدمها شاید داشته باشند.
▫️وقتی به آدامس شیکی که دوست داشتیم، به کانادای خنک که از جعبه آب یخ بیرون میآوردیم و جلوی مغازه سر میکشیدیم، به خانهی قدیمی مادربزرگ که الان دیگر نیست، به دستگاه چاپ برگههای امتحان که در دفتر مدرسه، مو به تن بچههای کلاس سیخ میکرد، و معلمی که شق و رق کنار نیمکت میایستاد؛ فکر میکنم، همچنان میتوان آموخت.
▫️این لحظه بیشتر از اندوهش رونمایی کردم؛ اندوه کودکی، این روزها بیشتر همراهیات میکند، همدمت میشود، میدود دنبال شادی و با تلاشی کودکانه، خفت چند لبخند را میگیرد و میآورد درون کلبهی کهنسالیات و با تو تکلم میکند و میگوید«ای بابا اینقدر سخت نگیر، دلت رو بزن به دریا» و من زیر لب، ریز ریز میخندم.
▫️تردید ندارم هر انسانی در کنار مرگ اندیشی، چارهای جز کودکاندیشی هم ندارد، این دو مکمل یکدیگر هستند یادآوری «يَوْمَ وُلِدْتُ وَ يَوْمَ أَمُوتُ» همان اندیشه در آغاز و انجام است.
▫️بخشی از #کودک_اندیشی همان تصاویر دوران کودکی ست که چشیدنش حالا، حلاوتی دیگر دارد، عکسها، فیلمها، دفترچههای مشق و کتابهای سارا و دارا و باب آب داد، همه با تخیل دوره بزرگسالی معنای جدیدی به تو تقدیم میکند، حالِ تو را در زندگی اکنون به پیش میبرد که کشف و مکاشفهها با سرمایهی کودکی ارزشمندتر است.
▫️سریال سیلاس یا توفان را الان جور دیگر میبینیم و این سن و سالِ بیننده است که سریال را به شکل جذابتر و پرمعناتری جلو میبرد و دستت را در دامنگاه زندگی میگیرد. امشب #سیلاس درونم را با عینک عصر سرکشی انسان، به تماشا نشستم، چه جلوههای کمیابی هستند برای دوباره زندگی کردن و کشف واقعیتهای جدیدی از ساحت انسان امروزین.
▫️در هر حال ما با گذشته تکمیل میشویم و بالاتر: با بوییدن گذشته به تکامل میرسیم.
▫️یاد ما گرامی باد.
📚علی اسفندیار
#پویانویسی #صدای_طلاب
✔️ صدایتان را به ما برسانید 👇
🌐https://eitaa.com/joinchat/1467023382C72b81b3b57
🔍 به بهانه حکم اخیر دادگاه ویژه روحانیت برای سید مهدی صدرالساداتی؛
📢 «خلع لباس» آری یا نه؟!
🔸بخش هایی از این مطلب را در پست بعدی مطالعه کنید 👇
🆔 @sedayehowzeh
پایگاه خبری صدای حوزه
🔍 به بهانه حکم اخیر دادگاه ویژه روحانیت برای سید مهدی صدرالساداتی؛ 📢 «خلع لباس» آری یا نه؟! 🔸بخش ها
🔍 به بهانه حکم اخیر دادگاه ویژه روحانیت برای سید مهدی صدرالساداتی؛
📢 «خلع لباس» آری یا نه؟!
▫️دیروز سید مهدی #صدرالساداتی، روحانی جوان پرحاشیه و معروف به فسادستیزی با انتشار پستی نوشت: “دادگاه ویژه روحانیت بخاطر شکایت مجدد سازمان اوقاف و امور خیریه به دلیل توهین به رئیس این سازمان در کامنتهای یکی از پستهایم، دوباره مرا محکوم کرد و این بار بخاطر هتک حیثیت و شئون روحانیت برایم حکم خلع لباس دائم روحانیت صادر کرد.”
🔹این خبر، بعد از حسن #آقامیری، خبرسازترین «خبر #خلع_لباس» این سالهاست که واکنشهایی را هم به دنبال داشت؛ حجتالاسلام #سرلک با انتشار این خبر نوشت: “خلع لباس سید مهدی صدرالساداتی را بدون احساس نیاز به توضیح به افکار عمومی ناصحیح می دانم؛ البته ایشان را اهل گفتگو و مراعات انصاف در بیان همه نظراتش نمی دانم. نظام باید برای منتقدین، سازوکار بیان نظرات را تعریف کند و دامن زدن به القای فضای بسته ، خدمتی بزرگ به بیگانه است و باعث سرخوردگی نسل جوان خواهد شد.”
▫️«اقناع رسانهای» پاشنه آشیل قوه قضائیه خصوصا #دادگاه_ویژه!
🔹دادگاه ویژه روحانیت صورت مسأله را اساسا پاک کرده و هیچگونه پاسخگویی و روشنگری نداشته و ندارد و مدعیست منع قانونی دارد! مسألهای که طلاب را در سالهای اخیر، با انباشت سوالات بیپاسخ و گلایههای فراوان مواجه کرده است.
▫️از طرفی سکوت سازمان #اوقاف و امور خیریه هم مزید بر علت شده و ما همچنان در تعجبیم که آیا واقعا دلیل خلع لباس صدرالساداتی صرفا وجود کامنت هایی توهین آمیز خطاب به #رئیس سازمان اوقاف در ذیل یکی از پست های صدرالساداتی بوده است که اگر اینگونه باشد پای خیلی ها را باید به دادگاه کشانید!!
🔹اما به راستی خلع لباس منجر به #قهرمان سازی از افراد میشود؟! به نظر میرسد بعد از گذشت ۳ سال از آخرین خلع لباس جنجالی، فرصت خوبی برای بازخوانی این گزاره است.
▫️با مراجعه به سایت Google Trends میتوان میزان جستجوی موضوعات توسط کاربران را بررسی کرد. این نمودار ۳ سال اخیر جستجوی سه شخصیت مطرح در گوگل است؛ نوار زرد: «#رائفیپور» نوار قرمز: «#پناهیان» و نوار آبی میزان جستجوی کلمه «آقامیری» در گوگل میباشد.
🔹با توجه به خلع لباس وی اما آمار نشان میدهد کسانی که نام وی را جستجو کردهاند جز در برهههایی که خلع لباس شده یا با #احلام (خواننده زن مبتذل) لایو برگزار کرده تغییری نداشته و روندی معمولی و پایینتر از افرادی چون حجت الاسلام پناهیان و رائفیپور دارد.
▫️اگر فردی مثل آقامیری خلع لباس نمیشد، آیا هنجارشکنیهای وی (از جمله عکس با سگ، لایو با احلام، حمایت از تتلو، صحبتهای جنجالی و …) به اسم دین تمام نمیشد؟ اساسا آیا بهتر نشد که لباس بر تن ندارد و اینگونه رفتار میکند؟ با احتساب #هزینه_فایده رفتار اینچنینی با افرادی مثل صدرالساداتی، خلع لباسشان ارزش این هزینه کردنها را دارد؟
🔹برخورد بیتعارف با فردی که حواشی متعددی داشته و در عین حال برادرش عضو مجلس خبرگان (سید روحالله صدرالساداتی) و پدرزنش نیز عضو #شورای_نگهبان (آیت الله مدرسی) بوده، جای تقدیر و تشکر دارد؛ اما مطالبه عموم طلاب، شفافیت، صراحت و سرعت در تنویر افکار عمومیست!
📚محمدعلی بهلول زاده
✅ متن کاملتر این یادداشت را در #صدای_حوزه مطالعه کنید:
🌐 https://v-o-h.ir/?p=37193
🆔 @sedayehowzeh
🔍 مصری ها معترض شدند؛
📢 همجنسگرایی در فیلم “عزیزترین دوستان”؛ اولین فیلم عربی محصول نتفلیکس!
▫️چند روزی است که فیلم «عزیزترین دوستان» که از طریق سامانه اینترنتی نتفلیکس پخش شده و در صدر فهرست پربینندهترین فیلمهای پخش شده در کشورهای عربی از جمله مصر جای گرفته است.
🔹داستان این فیلم ـ که آن را نسخه عربی فیلم ایتالیایی «غریبههای تمامعیار / Perfetti sconosciuti» میدانند ـ در باره گروهی از دوستان قدیمی است که پس از یک دوره دوری از یکدیگر دوباره دور هم جمع میشوند و تصمیم میگیرند در یک بازی شرکت کنند که شامل به اشتراکگذاشتن همه پیامها و تماسهای تلفنی دریافتی از طریق گوشی همراه خود با دیگر دوستان است؛ اما این بازی، زندگی و دوستی آنها را به خطر میاندازد!
🔸تا کنون ۱۹ نسخه مختلف از روی فیلم ایتالیایی در سراسر جهان ساخته شده که به نوعی رکورددار تعداد کپیهاست.نکته قابل توجه اینکه در نسخه کرهای فیلم، حضور فردی با گرایش همجنسگرایانه از میان شخصیتهای فیلم حذف شده است.
▫️این فیلم که اولین فیلم عربی محصول #نتفلیکس است، به دلایل متعددی از جمله دیالوگهای صریح، نمایش صحنههای شوکهکننده و بیان موضوع همجنسگرایی با موجی از انتقادها در کشورهای عربی به ویژه مصر همراه شده است. در این فیلم، «فؤاد یمین» بازیگر لبنانی، نقش شخصیتی همجنسگرا را ایفا کرده است.
🔹برای مطلع شدن از دامنه واکنش های منفی به اکران فیلم، کلیک کنید:
🌐 https://v-o-h.ir/social/37184
🆔 @sedayehowzeh
📢 تدوین سند اخلاق هوش مصنوعی، به طور رسمی به حوزه علمیه واگذار شد
▫️دفتر فقه معاصر اعلام کرد، بعد از اینکه این دفتر با کمک محققان متعدد حوزوی و دانشگاهی، نقد جامعی بر پیشنویس توصیهنامه اخلاق #هوش_مصنوعی یونسکو منتشر و در اختیار ریاست محترم جمهور قرار داد و با عنایت به بندهای متعدد آن سند که خلاف شرع و فرهنگ جمهوری اسلامی ایران بود، از آیت الله اعرافی درخواست نمود تا با این پشتوانه قوی در زمینه تدوین سند ملی هوش مصنوعی اقدام سریعی صورت گیرد تا دوباره دچار یک ۲۰۳۰ جدید نشویم!
🔹طبق اعلام این دفتر، با هماهنگی مدیر محترم حوزههای علمیه اسناد لازم تهیه و ایشان در نامهای رسمی با ذکر توانمندیهای تخصصی و بین رشتهای ایجاد شده در این دفتر، از ریاست محترم جمهور خواستند که جلو اجرای آن سند #یونسکو در ایران گرفته شود و تدوین سند ملی هوش مصنوعی در دستور کار قرار گیرد. این نامه جهت بررسی به مرکز بررسیهای استراتژیک ریاست جمهوری ارجاع و پس از مذاکرات بهعملآمده توسط آن مرکز از شورای عالی انقلاب فرهنگی خواسته شد که تنظیم سند اخلاق هوش مصنوعی را به حوزه علمیه بسپارند.
🔸دفتر فقه معاصر همچنین اعلام کرد، امروز نامه رسمی آقای دکتر سعیدرضا عاملی (دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی) بهدست ما رسید که به طور رسمی از حوزه علمیه خواستهاند تا #سند اخلاق هوش مصنوعی را تدوین و برای تصویب به شورای انقلاب فرهنگی ارسال نماید.
▫️ این دفتر همچنین وعده داده است که با راهبری مدیر محترم حوزههای علمیه تلاش خواهیم کرد از تمام ظرفیتهای موجود حوزه در راستای تدوین این سند استفاده نماییم. امید است نهایی شدن این سند ملی در حوزه علمیه نقطه عطفی باشد برای تاثیرگذاری بیشتر تولیدات علمی حوزه در #حکمرانی_دینی!
✔️صدای حوزه را بدون پارازیت از اینجا بشنوید :
🌐 https://eitaa.com/joinchat/1467023382C72b81b3b57
📢 شبکه اول سیما برای لحظاتی هک شد/ استمرار جنگ های الکترونیک!
▫️تصوير شبکه يک سيما براي لحظاتي هک شد.
🔹عصر امروز ، در ميان پخش آنونس برنامه ها به مدت ده ثانيه، تصاويري از سران منافقين و صوت يکي از سخنراني هاي آنها روي آنتن شبکه يک ديده شد.
🔸مسئولان فني سازمان صدا و سيما مي گويند احتمالا سرور، مورد حمله هکري قرار گرفته.
▫️اتفاقاتي شبيه به اين در شبکه قرآن، راديو پيام و جوان هم رخ داده است.
🆔 @sedayehowzeh
🔍 مرکز افکار سنجی ایسپا منتشر کرد؛ 📢 آمار قابل تأمل فرزندآوری
▫️آیا فکر میکنید داشتن فرزند باعث خوشبختی زوجین میشود؟
🔷 ۶۸.۴ درصد داشتن فرزند را موجب خوشبختی زوجین دانستهاند، در مقابل ۲۸ درصد وجود فرزند را باعث خوشبختی زوجین نمیدانند. ۳.۵ درصد نیز نسبت به این سوال اظهار بیاطلاعی کردهاند.
🔸 مردان (۷۲.۶ درصد) بیشتر از زنان (۶۴.۳ درصد) بر این باورند که داشتن فرزند باعث خوشبختی زوجین میشود. افراد ۵۰ ساله و بیشتر (۷۲.۸ درصد) بیشتر از دیگر گروههای سنی معتقدند که فرزند داشتن خوشبختی زوجین را به همراه خواهد داشت.
🔹در میان افرادی که تحصیلات کمتر از دیپلم دارند (۷۴.۸ درصد) نسبت به افراد دارای دیپلم (۶۹ درصد) و افراد با تحصیلات دانشگاهی (۶۳.۱ درصد)، این تفکر که فرزند داشتن باعث خوشبختی زوجین میشود، قوت بیشتری دارد. این عدد در بین افراد ساکن در شهرها (۶۵.۵ درصد) و در بین روستائیان (۷۶.۷ درصد) است.
▫️ به نظر شما چند فرزند برای یک خانواده مناسب است؟
🔷 ۱۲ درصد نداشتن فرزند را مطلوب میدانند. ۲۰.۷ درصد یک فرزند، ۳۲.۷ درصد دو فرزند، ۱۶ درصد سه فرزند، ۱۱.۶ درصد چهار فرزند و ۵.۶ درصد پنج فرزند و بیشتر را برای یک خانواده مطلوب دانستند. ۱.۴ درصد به این سوال پاسخی ارائه ندادند.
▫️میانگین تعداد فرزندان مناسب برای یک خانواده از نظر پاسخگویان ۲.۲۲ فرزند است.
🔸 میانگین تعداد فرزندان مطلوب از نظر مردان (۲.۳۲ فرزند) و برای زنان (۲.۱۲ فرزند) است. میانگین فرزند در میان افراد ۵۰ ساله و بیشتر (۲.۵۶ فرزند) بالاتر از دیگر گروههای سنی است. پاسخگویان متاهل (۲.۳۳ فرزند) تعداد فرزندان بیشتری را نسبت به مجردها (۱.۹۶) مطلوب میدانند.
▫️ ایسپا در دی ماه ۱۴۰۰ با شیوه مصاحبه تلفنی و #جامعه_آماری شهروندان ۱۸ سال به بالای کل کشور و تعداد نمونه ۱۵۸۴ نفر نظرسنجی را اجرا کرده است.
🆔 @sedayehowzeh
⚽️ با گل #طارمی و حفظ برتری ایران مقابل عراق تا انتهای بازی و حتی در صورت تساوی، ایران از هم اکنون به جام جهانی #فوتبال قطر صعود خواهد کرد. 👌💯
⚽️⚽️⚽️ ایران در دیدار رفت، 3 بر صفر، عراق را شکست داده است.
🔹 حضور وزیر ورزش و معاون اول رئیس جمهور بین تماشاگران و نه در جایگاه ویژه ورزشگاه!
▫️حدود دو هزار تماشاگر خانم در ورزشگاه حضور دارند؛ طی روزهای اخیر مباحث زیادی پیرامون زیرساخت های لازم و همچنین فضای فرهنگی و مسائل شرعی حضور بانوان در ورزشگاه ها مطرح شده و همچنان ادامه دارد...
💯 صعود ایران به جام جهانی 2020 قطر و شادی مردم...
🆔 @sedayehowzeh
🔍 معاون آموزش حوزه علمیه امام رضا(ع) خبر داد؛
📢 کارگاه فلسفه اصول با ارائه آیتالله رشاددر تهران برگزار می شود
▫️حجت الاسلام علی اصغر کریمخانی: دوره کلاسهای #فلسفه_اصول با تدریس آیت الله علی اکبر رشاد در حوزه علمیه امام رضا(ع) تهران برگزار میشود.
🔹برای اطلاع از جزئیات دوره، متن کامل اطلاعیه را در #صدای_حوزه بخوانید:
🌐 https://v-o-h.ir/?p=36982
🆔 @sedayehowzeh