فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
▫️ در مذمت بی تفاوتی اجتماعی
#صدای_اخلاق
🎙حجت الاسلام و المسلمین سید حسن عاملی
✔️ #صدای_حوزه را بدون پارازیت بشنوید 👇
eitaa.com/joinchat/1467023382C72b81b3b57
#روزنامه_خوانی
1️⃣ همشهری با تیتری اینفوگرافیک به 10 دروغ بزرگ رسانه های معاند پرداخته است تا با اتخاذ تاکتیکی صحیح به سهم خود مانع کمرنگ شدن خلاف گویی های آشکار این رسانه ها در اذهان عمومی شود.
⬅️ ۱۷۳۱۲ دروغ فقط در ۲۵ روز!
2️⃣ روزنامه اصلاح طلب آفتاب یزد از روزنامه های اصولگرا بابت عدم پوشش مناسب صحبت های محسنی اژه ای انتقاد کرده است.
➖لازم به ذکر است وی طی سخنانی در شورایعالی قوه قضاییه با اشاره به اتفاقات و وقایع روزها و هفتههای گذشته گفته بود: "خطاب به همه جریانها، گروهها، جناحهای سیاسی، دستهجات و افرادی از عموم مردم که دارای ابهام، سوال، انتقاد و اعتراض هستند، اعلام میکنم که آمادگی استماع نقطهنظرات و پیشنهادات و انتقادات آنها از طریق گفتوگو را دارم و قطعاً چنانچه اشتباه و ضعفی از ناحیه ما وجود داشته باشد از نقطهنظرات ارائه شده در راستای رفع آنها استفاده میکنیم و هیج ابایی از اصلاح و رفع ضعف نداریم."
3️⃣ روزنامه شرق هم به استقبال توئیت اخیر ضرغامی رفته تا از مورد رفع خصوصیت کرده آن را نشانه ای دودستگی در جریان اصولگرا بداند!
➖گفتنی است ضرغامی نوشته بود: " مدتی پیش در مورد ستاد امربمعروف توئیت زدم و مورد گلایه قرار گرفتم ، که چرا این نهاد مقدس را تضعیف می کنم !
امروز که ظاهرا همه ی آن دوستان به همین نتیجه رسیده اند ، میگم : باباجون مردم اگر نخوان امربمعروف بشن کیو باید ببینن؟!"
🆔 @sedayehowzeh
رهبر انقلاب صبح امروز:
🔻مجمع تشخیص مصلحت جایگاه رفیعی در نظام دارد / نقش مشورتی این مجمع جدی و خیلی مهم است
▫️ مجمع تشخیص مصلحت نظام، یک مجموعهی بسیار مغتنم برای نظام جمهوری اسلامی است. چون متشکل است از افراد نخبهی مجرب که مجموعهی این مجمع میتواند یک نگاه همهجانبهای به مسائل کشور داشته باشد. این مجمع خیلی جایگاه رفیع و مغتنمی در نظام جمهوری اسلامی دارد و میتواند داشته باشد. و مستمر است این جایگاه، در آینده هم همینجور است.
🔹 در بین شماها کسانی بودند که مقامات عالیهی دولتی یا تقنینی یا قضایی داشتند، میدان کار را میشناسند و میدانند که اجرا یعنی چه، تقنین یعنی چه، این مجموعه نقششان در مسئلهی سیاستهای کلی نقش مشورتدهی است که این مشورتدهی را دست کم نباید گرفت، این خیلی مهم است.
🔹 نفس اینکه یک مجموعهای مینشینند، فکر میکنند، کار میکنند، بررسی میکنند و به یک نتایجی میرسند. نفس این مشورتدهی خیلی مهم است؛ یعنی حالا درست است که ما آن چیزی که به مجمع میفرستیم فکر و مشورت شده است لکن خیلی فرق میکند که مشورت این جمع مهم، پای این باشد یا نباشد. لذاست که استفاده میکنیم، ذهن ما را باز میکند، گاهی ممکن است آن چیزی که بعنوان مشورت گفته شده مورد تأیید قرار نگیرد اما خود آن یک فکر جدیدی را ایجاد و یک راه جدیدی را روی ما باز کند.
🆔 @sedayehowzeh
🔻 حالا که می پذیرید با "شیوه قدیمی نمیتوان پاسخگوی جوان امروز بود" ، چرا مدل تحصیل حوزوی همچنان همان است که بود؟!
حجتالاسلام فرزانه، دبیر شورای عالی حوزه علمیه خراسان:
▫️"اگر فکرمان را نو نکنیم" و به مطالعه گذشته اکتفا شود نمی توانیم پاسخگو باشیم. شهید مطهری میفرمود برای مطرح کردن ایمان به نسل نو به مسئله جدید نیاز داریم. "آنگونه که در گذشته ایمان را مطرح می کردیم، الان جواب نمیدهد!"
#صدای_حوزه:
✍ #مسئولین_حوزوی گاه بیانات مترقی و روبه جلویی دارند اما مشاهده چنین مواضعی ناخودآگاه ما را یاد #مناظرات ریاست جمهوری می اندازد که حسن روحانی می گفت دولت باید چنین باشد و چنان در حالیکه خودش رئیس جمهور بود!
➖ مسئول اجرایی در کنار دو خط #مطالبه، باید ده خط #گزارش_کار در راستای آن دو خط قبلی ارائه کند.
🆔 @sedayehowzeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻اقتدار و مدارای رئیس دستگاه قضا در یک قاب
#برای_ایران
🆔 @sedayehowzeh
🔻 کدامیک بیشتر ضریب میخورد: بیانیه ۴۰۰ مداح در محکومیت ناآرامی های اخیر یا توئیت های گاها زاویه دار یک مداح؟!
قصه تلخ ضریب دهی های رسانه ای بی جهت
▫️از جمله دلایل رفتار رسانه ای ما در جهت بزرگنمایی مواضع مخالف، قدرت بیشتر طرح واره های #تهدیدمحور در مقابل رویکرهای #فرصت_محور است، ما غالبا با تهدیدها دست به کار می شویم و فرصت ها چندان رنگی در اذهان ما ندارند!
رهبر معظم انقلاب در دیدار روز گذشته با اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام:
🔹"بله ما هم موافقیم تا آنجایی که ممکن است فضای کشور نباید #امنیتی بشود. اما کار #فرهنگی در جای خودش، کار غیرفرهنگی هم در جای خودش، بایستی انجام بگیرد به اینها توجه بکنید."
➖گفتنی است در بیانیه ۴۰۰ مداح اسامی مداحان محبوب کشور به چشم می خورد از جمله:
علی انسانی، مرتضی طاهری، محسن طاهری، ولی الله کلامی،مهدی خادم آذریان،احمد واعظی، صادق آهنگران، محمد میرزامحمدی، نریمان پناهی، مهدی سلحشور، سید مهدی میرداماد، محمدرضا بذری، امیرعباسی، سیدرضا نریمانی، میثم مطیعی، مهدی رسولی، ابوذر بیوکافی، امیر کرمانشاهی،اسلام میرزایی،حسن عطایی،مهدی مختاری و...
✔️ #صدای_حوزه را بدون پارازیت بشنوید 👇
eitaa.com/joinchat/1467023382C72b81b3b57
🔻سه اشتباه بزرگ خواص در حوادث اخیر!
رهبر معظم انقلاب در بیاناتشان در صبحگاه مشترک نیروهای مسلح فرمودند:
▫️ «در اول کار برخی خواص بدون تحقیق و احتمالاً ناشی از دلسوزی، اطلاعیه و بیانیه دادند و اظهار نظر کردند. برخی از آنها اتهام را به سمت سازمان انتظامی بردند و برخی هم مجموعه نظام را متهم کردند. اکنون که دیدند قضیه چیست و نتیجه حرفهای آنان با برنامهریزی دشمن چه اتفاقاتی را در خیابانها رقم زده است، باید کار خود را جبران و صریحاً اعلام کنند با آنچه اتفاق افتاده و با برنامه دشمن خارجی، مخالفند.» اما اشتباه خواص در این اغتشاشات و تحولات شبیه این چه بوده و هست؟
🔹 تقلیل سطح منازعه: یکی از اشتباهات برخی خواص جامعه ما در اینکه سطح منازعه کجاست؟ و دعوا بر سر چیست؟ به خطا می افتند. لذا بخشی از علت گفتن این عبارت که «دعوا بر سر مسئلهی باحجاب و بدحجاب نیست؛ دعوا بر سر از دنیا رفتن یک دختر جوان نیست.» ناظر به همین اشتباه خواص است.
🔹 لاک پشت روایت ها: در جنگ روایت ها کسی پیروز است که جذاب ترین و سریعترین روایت را دارد. اما بدون تعارف باید گفت روایت های ما کلیشه ای و خسته کننده است و یا دیرهنگام مانند نوش داروی پس از مرگ سهراب. بخشی از این هم حاصل نشناختن تغییر ذائقه جامعه است. اینکه در این حوزه چه باید کرد نیازمند بحث مفصل است.
🔹 شترسواری دولا دولا: اشتباه دوم خواص ما عدم موضع گیری سریع و صریح است، در اغتشاشات و تحولات این چنینی یا موضع نمی گیرند یا بعلت ترس از کاهش محبوبیت یا بازخورد منفی در فضای مجازی و حقیقی دوست دارند موضع دوپهلو بگیرند و دولا دولا شترسواری کنند.
✍ یعقوب ربیعی
🆔 @sedayehowzeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻 شهرگردی روحانی جوان تهرانی و واکنش های مردم تهران
▫️محمدحسن روحانی، فعال و #بلاگر اینستاگرامی از رفت و آمدش در خیابان ها و متروی تهران فیلم گرفته تا پاسخی میدانی بدهد به آنها که گفته بودند #روحانیون از ترس مردم در سطح شهر دیده نمی شوند!!
➖ این هم یک نمونه دیگر از فاصله زیاد فضای مجازی و میدانی؛ واقعیت اینست که مثل همیشه، #طلاب با وجود برخی نامهربانی ها از طرف بخش اندکی از مردم خیابان و... در میدان تعامل با مردم و تبلیغ و کار و... حاضر هستند.
🆔 @sedayehowzeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 دعایی که قبوله...
🔸 میلاد پیامبر اعظم (ص) 💐
🆔 @sedayehowzeh
حضرت آیتالله جوادی آملی در دیدار با امام جمعه کاشان:
🔻 اگر به درد مردم برسید، تبلیغ عملی کردید / اگر اقتصاد سالم نباشد، خبری از دین نخواهد بود
🔹تبلیغ یک زمان در قالب سخنرانی است، این اثر خودش را دارد؛ یک زمان تبلیغ عملی است. اگر به درد مردم برسیم تبلیغ عملی کردیم و این موثرتر است.
➖ پیامبر اسلام (ص) فرموده اند که خدایا به نان ما برکت بده و بین ما و آن جدایی نیفکن! زیرا اگر نان نباشد ما نمی توانیم نماز بخوانیم و روزه بگیریم. نان در این حدیث به معنای اقتصاد است. با اختلاس نجومی، اقتصاد ساخته نمی شود و اگر اقتصاد سالم نباشد، خبری از دین نخواهد بود.
➖ در احادیث می خوانیم که هیچ تازیانه ای دردناک تر از فقر نیست و امروز این تازیانه پشت مردم را زخم کرده است و مسئولین باید برای رفع مشکلات تدبیری بیاندیشند./حوزه نیوز
🆔 @sedayehowzeh
#تأملات
🔻 دنیای دیرفهمها
1⃣ حوزه علمیه بعد از چهل سال از انقلاب اسلامی فهمیده است که باید روحانی مربی برای همه مدارس آموزش و پرورش تربیت کند.
2⃣ چهل سال دیگر هم میفهمد که برای وزارت فرهنگ و ارشاد باید روحانی روزنامهنگار و هنرمند تربیت کند؛ با احتساب اول انقلاب میشود ۸۰ سال دیرفهمی!
✍ حجت الاسلام علی اسفندیار
#نویسندگان_حوزوی
✔️ پایگاه خبری، تحلیلی #صدای_حوزه؛ رسانه آزاد و مستقل طلاب و فضلای حوزه های علمیه
🌐 eitaa.com/joinchat/1467023382C72b81b3b57
🔻روایت نکنیم روایت می شوند؛
تلاش شرق در غیاب حوزه و نهادهای مرتبط با دین و فرهنگ، برای بازشناسی نسل جدیدی که سوژه این روزها هستند!
▫️برای شناخت نسل به اصطلاح Z چه مقدار تولید آگاهی شده است؟!
🔹 در همین حوزه ها، چقدر از #فعالان_تربیت_رسانه_ای حمایت شده است؟ بماند که غالب #اساتید_سطوح_عالی حوزه هم از حمایت های چندانی بهره مند نیستند!
➖#صدای_حوزه به سهم و وسع خود با بهره گیری از تجارب چند ساله در جهت آموزش #سواد_رسانه_ای به زودی محتوا و دوره آموزشی و کاربردی " تربیت در عصر رسانه " را آغاز خواهد کرد؛ #راهکار فوریتی امروز، شناخت خصوصیات ویژه این نسل و راهکارهای تعامل موثر با آنهاست...
✔️ پایگاه خبری، تحلیلی #صدای_حوزه؛ رسانه آزاد و مستقل طلاب و فضلای حوزه های علمیه
🌐 eitaa.com/joinchat/1467023382C72b81b3b57
هدایت شده از موسسۀ تحقیقات راهبردی تمدن اسلامی - متا
🔺دلیل اصلی مخالفت با پولطلا چیست !؟
🏅پاسخ این پرسش کلیدی را آقای دکتر رسول #بخشی در همایش تخصصی پولطلا 1400 بیان کردند.
#گروه_معیشت_و_اقتصاد_متا
@MataNevesht BinesheTamadoni.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 گوشههایی از بازدید رهبر معظم انقلاب از پشت صحنه فیلم سینمایی محمد رسولالله(ص) در ۱۷ آبان ۱۳۹۱
🆔 @sedayehowzeh
📸 یک نمونه جوانِ طلبه بسیجیِ مسلحِ مهربانِ مقتدرِ مظلومِ دوست داشتنیِ غیرقابل نفوذِ خداجویِ ایرانیِ مردمیِ باشرفِ نخبه اصولگرایِ اصلاح طلبِ متخصصِ متعهدِ آزادی خواهِ مستقلِ گمنام!
✔️ پایگاه خبری، تحلیلی #صدای_حوزه؛ رسانه آزاد و مستقل طلاب و فضلای حوزه های علمیه
🌐 eitaa.com/joinchat/1467023382C72b81b3b57
🔻 نقشه سیاسی دنیا در حال تغییر است!
رهبر انقلاب، صبح امروز:
🔸امروز روز به روز بیشتر واضح میشود که نقشهی سیاسی دنیا در حال تغییر است. آن مسئلهی یک قطبی بودن و زورگویی کردن یک قدرت یا دو قدرت بر کشورها و ملتها مشروعیت خودش را از دست داده، یعنی ملتها بیدار شدند. نظام تک قطبی مطرود شده است، به تدریج دارد مطرودتر میشود.
▫️ نظام تک قطبی یعنی چه؟ یعنی اینکه مثلاً فرض کنید آمریکا بنشیند برای عراق یا برای سوریه یا برای ایران یا برای لبنان یا برای فلان طراحی کند: «باید این کار را بکنید، باید این بشود، باید این نشود» گاهی بگوید، گاهی هم نگوید، اما عمل کند. امروز این جوری است. طراحی میکنند برای کشورها و بسیج میکنند نیروهایشان را. خب نقشه دارند. استکبار نقشه دارد. تدریجاً این حالت تسلطی که استکبار جهانی بر کشورها و بر ملتها و بر مناطق گوناگون داشته، دارد تغییر میکند، درست مثل تغییری که در دوران نهضتهای ضد استعماری در نیمهی دوم قرن بیست اتفاق افتاد که پشت سر هم کشورها قیام کردند در میانهی قرن بیست علیه استعمار مستقیم.
🔹 خب امت اسلامی در این دنیای جدید جایگاهش کجاست؟ ما امّت اسلامی، ما کشورهای اسلامی و ملّتهای اسلامی میتوانیم در دنیای جدیدی که دارد بتدریج شکل میگیرد، میتوانیم جایگاه رفیعی داشته باشیم، میتوانیم بهعنوان یک الگو مطرح بشویم، میتوانیم بهعنوان پیشرو مطرح بشویم، امّا به یک شرط. شرطش چیست؟ اتّحاد، نداشتن تفرقه، خلاص شدن از شرّ وسوسههای دشمن، وسوسههای آمریکا، وسوسههای صهیونیستها، وسوسههای کمپانیها، از شرّ وسوسههای اینها؛ که گاهی این وسوسهها از زبان خودیها شنیده میشود. اگر این شرط را بتوانیم عملی بکنیم، بلاشک خواهیم توانست امّت اسلامی را در جایگاه رفیعی در دنیای آینده و شکل آیندهی جغرافیای سیاسیِ جهان قرار بدهیم.
🆔 @sedayehowzeh
492248835_383630001.mp3
943.5K
🎙 رهبر انقلاب، صبح امروز: مراد از وحدت، اشتراک عمل در برابر نقشههای استکبار است
🆔 @sedayehowzeh
🔻آیا بناست دوره آموزشی طلاب وظیفه، از دو هفته به یک ماه افزایش یابد؟!
🔹همانطور که در تصویر مشاهده می کنید، معاون نیروی انسانی ستاد کل نیروهای مسلح، پیرو نامهی سازمان تبلیغات اسلامی که درخواست برگزاری دوره آموزش نظامی جدی و پر حجم را جهت طلاب وظیفه داشته، این مسئله را برای بررسی به معاون تربیت و آموزش ستاد کل اعلام کرده است.
➖ پست بعدی را بخوانید و اگر تجربه یا نکته ای دارید با ما در میان بگذارید👇
🆔 @seda100
✔️ پایگاه خبری، تحلیلی #صدای_حوزه؛ رسانه آزاد و مستقل طلاب و فضلای حوزه های علمیه
🌐 eitaa.com/joinchat/1467023382C72b81b3b57
🔻تأملی مختصر در "درخواست سازمان تبلیغات جهت افزایش دوره آموزشی طلاب وظیفه به یک ماه!"
▫️علامت تعجب انتهای تیتر به چند جهت است:
1⃣ چرا نهادی که باید مراقب نیروهایش (در این مورد یعنی مبلغین) باشد، آنها را به سختی می اندازد؟!
➖با توجه به نامه ای که تصویرش منتشر شده است و در توجیه مفاد آن امیدوارم با تقلید از مرد ایستاده در غبار، نگویند هر چقدر پشت جبهه بیشتر عرق بریزیم در معرکه خون کمتری خواهیم ریخت چرا که وقتی بنا نیست طلاب نیروهایی رزمی و جنگی باشند و از طرفی به لحاظ عقیدتی و سیاسی هم چندان نیازی به این قبیل کلاس ها ندارند، ضرورت افزودن روزهای دوره آموزشی چه می تواند باشد؟
➖البته حواسمان هست که این دوهفته آموزش فشرده، امر لازمی می باشد، هم به جهت فرا گرفتن امور نظامی و هم گذراندن کلاس های #عقیدتی و #سیاسی برای برخی طلاب که متاسفانه در حوزه های علمیه مختلف بخصوص در بعضی شهرستان ها تغذیه فکری و سیاسی نشده اند.
2⃣ چرا سازمان تبلیغات برای عموم طلاب تصمیم سازی می کند؟!
➖علی القاعده در چنین مواردی مرکز مدیریت حوزه باید نقش آفرینی کند نه یک سازمان دولتی خارج از حوزه ولو اینکه کار این سازمان، سازماندهی مبلغین حوزوی هم باشد.
3⃣ وقتی پیشاپیش مشخص است که درصدبالایی از #طلاب_وظیفه، متأهل و شاغل(هر چند ساعتی و غیررسمی) هستند، این قبیل آموزش ها هم باید فشرده باقی بمانند. بگذریم که طلاب فقط یک مرکز آموزشی دارند و نمی توانند این دوره را در استان های خود سپری کنند.
4⃣ تبعات مالی دوبرابر شدن مدت دوره چگونه خواهد بود؟!
➖همین الان هم بابت این دو هفته آموزش، رقمی در حدود هفت میلیون تومان از مرکز، نهاد یا سازمان محل خدمت طلبه و یا از خود #طلبه گرفته می شود، افرایش این مبلغ می تواند انگیزه مراکز مختلف را در جهت پذیرفتن سرباز طلبه کم کند.
5⃣ کاش #سازمان_تبلیغات_اسلامی به جای تقاضای افزایش مدت این دوره، با همکاری #تیپ ۸۳ امام جعفر صادق علیه السلام در جهت افزایش کیفیت آموزش در این دو هفته کاری می کرد.
➖بنده طی مدتها رفت و آمد در پادگان باقرالعلوم علیه السلام برای مباحث #سواد_رسانه_ای، علی رغم تلاش مجاهدانه عوامل اجرایی و نظامی پادگان، شاهد گلایه های زایدالوصف طلاب از عدم مفیدفایده بودن برخی کلاس های #تئوریک بوده ام، به راحتی می شود در طی این دو هفته و در کنار کلاس های #نظامی برخی دوره های کوتاه مدت #مهارتی و #کاربردی برای طلاب برگزار کرد تا در غیاب حوزه در میدان #مهارت_آموزی، کمی تا قسمتی این نقیصه نیز پوشش داده شود!
✍ حمید برزکار، مدیر مسئول پایگاه خبری تحلیلی صدای حوزه
🆔 @sedayehowzeh
دیوارنگاره همه زنان سرزمین من-.jpg
8.97M
🔺 نسخه با کیفیت دیواره پرحاشیه نگاره زنان سرزمین من
▫️خانه طراحان انقلاب اسلامی در توضیح دیوار نگاره جدید میدان ولیعصر با طراحی مجتبی حسنزاده که حاوی تصاویر منتخب زنان و دختران کشورمان در رشتههای مختلف فرهنگی، هنری، ورزشی است، توضیح داده است: «️قابی به وسعت همه بانوان ایران… به افتخار زنان و دختران ایران که همواره مایه درخشش ایران و ایرانیان بودهاند…»
🔹با این حال گنجاندن تصویر سئوال برانگیز برخی افراد مانند فاطمه معتمد آریا که رفتارهای حاشیه ساز او اخیراً به کشف حجاب هم رسیده بود و یا امثال مینو محرز و فروغ فرخزاد و... ، مورد اعتراض برخی کابران قرار گرفته و مشخص نیست این اقدام با چه معیاری انجام یافته است.
➖حال با توجه به انتقادات مطرح شده، این تصویر دیشب تغییر کرد 👇
🆔 @sedayehowzeh
🔻دیوارنگاره میدان ولیعصر تغییر کرد
▫️به دنبال اعتراض مردم و برخی کاربران شبکههای اجتماعی دیوارنگاره میدان ولیعصر تغییر کرد.
🔹منتقدان معتقدند درج تصاویر برخی افراد که کشف حجاب کردهاند، کار اشتباهی بوده است.
▫️برخی کاربران نیز بیان کردند که موضوع کشف حجاب با توجه به سن و سال این افراد، دارای وجوب و حرمت شرعی نبوده و قابل اغماض است.
🔹از سوی دیگر تعدادی از این افراد نیز نسبت درج عکسشان در این دیوارنگاره معترض شده بودند و گفته بودند که با آنها هماهنگی انجام نشده است.
➖طراحان این پوستر اما توضیح دادهاند که قرار نبوده ما لزوما زنان همراه با جمهوری اسلامی را به تصویر بکشیم بلکه زنانی که در این مملکت و با استفاده از آزادی و امنیت و امکانات موجود در آن، در زمینه کاری خود موفق شدهاند را بهصورت محدود لیست کردهایم.
➖با این حال به دنبال انتقادات مختلف دیشب این دیوارنگاره به طرحی بدون تصویر زنان تغییر کرد!
#صدای_حوزه:
✍ سوگمندانه باید گفت حذف کلی تصاویر زنان در طرح جدید حاوی #فراپیام نامطلوبی می باشد مبنی بر اینکه نتوانستیم بر سر لیست مشترکی از زنان افتخارآمیز این مرزوبوم با #افکار_عمومی به تفاهم برسیم و عملا طرحی که برای کمرنگ سازی دوقطبی سازی های اجتماعی آمده بود، تریبونی شد برای امثال معتمدآریا تا فاصله خود با حاکمیت را فریاد بزنند!
➖شاید بهتر بود در طرح جدید تصاویر مادران شهدا، زنان خانه دار نیک سیرت و همسران وفادار به عنوان زنانی که پایه های اصلی کشور هستند و تصاویر نمادین از فعالیت های اجتماعی، ورزشی، اقتصادی، سیاسی و فرهنگی بانوان منعکس شود.
🆔 @sedayehowzeh