🔻مدارس مسجد محور، ظرفیتی به عنوان مدارس پیشاحوزوی
▫️در سالهای اخیر یکی از مشکلات حوزه، موضوع جذب و پذیرش است که برای حل آن یکی از راهکارهای اصلی، راه اندازی مدارس پیشاحوزوی است چون طلاب از سیکل، عمدتا توانمندی پایینی از درک موقعیت حوزه و هویت صنفی خود دارند و در دیپلم هم به جهت این که گرایشات و علایق دانش آموز در مدارس آموزش و پرورش به شکل متفاوتی شکل گرفته است، چندان رغبتی برای آمدن به حوزه پیدا نمی کنند لذا باید مدارسی را راه اندازی کرد تا گرایشات و علایق حوزوی در آنها تقویت شود و حتی برخی از دروس حوزوی پایه را در کنار دروس مرسوم تحصیل کنند تا نهایتا خروجی های آنها به حوزه علمیه منتهی شوند.
🔹از سویی دیگر ما مدارسی با عنوان مدارس مسجد محور داریم؛ طبق مصوبه مجلس، وزارت آموزش و پرورش مکلف است تا بنا به درخواست اشخاص حقیقی و حقوقی که متقاضیِ ایجاد مدرسه یا مرکز آموزشی و پرورشی غیردولتی به عنوان بخشی از یک مسجد هستند، مجوز صادر کند؛ البته مشروط به موافقت هیأت امنای مسجد و با رعایت ضوابط فنی برای ساختمان مسجد یا ساختمان در نظر گرفته شده از سوی متقاضی. تشکیل این مدارس در واقع استفاده از ظرفیت مساجد در جریان تعلیم و تربیت کشور است که گویا بررسی ها و آمارها هم نشان از استقبال طیفی از خانواده ها دارد.
▫️به نظر می رسد اگر متولیان حوزه علمیه به این ظرفیت ایجاد شده توجه ویژه داشته باشند می توانند برخی از این مدارس مسجد محور را به عنوان مدارس پیشا حوزوی حمایت کنند و ورودی های خود را به این سمت و سو هدایت نمایند. اینگونه پذیرش حوزه می رود به سمت دانش آموزی که انگیزه لازم را جهت تحصیل در حوزه دارد و استعداد او در این باره احراز شده و بلکه آموزش های اولیه و مقدماتی هم به او داده شده است و شبهاتش هم در این زمینه حل شده است و این گونه می توان امیدوار بود از لحاظ کمّی و کیفی دارای سطح خوبی از طلاب در حوزه های کشور خواهیم باشیم... / حجت الاسلام ابراهیم شریفی
🎙جایی برای شنیدن صدای طلاب
🌐 V.O.H / Voice Of Howzeh
🆔 @sedayehowzeh
28.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دکتر محمد بهادری جهرمی در برنامه جریان مطرح کرد؛
📽 از نظر قانون امکان برگزاری انتخابات در حوزه انتخابیه بدون رقیب وجود ندارد!
▫️بررسی وضعیت انتخابات مجلس خبرگان در استان خراسان جنوبی، قزوین، گیلان، مازندران و...
🔹 آیا سید ابراهیم رئیسی در خراسان جنوبی با خودش رقابت می کند؟
🔸این وضعیت نشان از عدم مصلحت سنجی شورای نگهبان و عمل به مرّ قانون است. / احتمال تأیید صلاحیت برخی از معترضین در این حوزه های انتخابیه یا جا به جایی نامزدها از سایر استان ها هم وجود دارد.
✌️ شما هم صدای حوزه باشید!
🆔 @sedayehowzeh
akhlaq-(402-11-7).mp3
2.43M
▫️شرح نهج البلاغه حکمت ۳۷۳
🎙آیت الله سیفی مازندرانی
▫️أَيُّهَا الْمُؤْمِنُونَ، إِنَّهُ مَنْ رَأَى عُدْوَاناً يُعْمَلُ بِهِ وَ مُنْكَراً يُدْعَى إِلَيْهِ، فَأَنْكَرَهُ بِقَلْبِهِ
🆔 @sedayehowzeh
برگزاری دومین نشست از سلسله نشست های تخصصی انجمن اساتید انقلابی سطوح عالی حوزه علمیه قم با همکاری پایگاه خبری، تحلیلی صدای حوزه
موضوع:
🔺 روحانیت و معرفی مصداق اصلح در انتخابات؛ آری یا خیر؟
▫️ارائه دهنده: حجه الاسلام انبیایی
▫️دبیر و ناقد: حجه الاسلام طائبی
▫️امشب، یکشنبه ۸ بهمن ۱۴۰۲؛ ساعت ۱۸.۳۰
▫️سالن جلسات مجتمع آموزشی پژوهشی تبلیغ (واقع در مدرسه علمیه شهید صدوقی)
✌️ شما هم صدای حوزه باشید!
🆔 @sedayehowzeh
🔺حساسیت ضدانقلاب به نشانه های خروج از سیطره سبک آموزشی خشک و بی روح با محوریت مساجد؛ وقتی تحمل موکت شدن مداس ما را هم ندارند!
▫️روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش در استان آذربایجان شرقی میگوید هفت مدرسه در منطقه مهربان با همکاری بخشداری، شورای اسلامی روستاها و دهیاران موکت شدهاند.
🔹گفته شده این طرح با هدف «منعطفسازی محیط مدرسه، ایجاد حس آرامش، کاهش قسمتی از هزینههای نظافت مدرسه، آرامش صوتی محیطی، قدرت مانور، تحرک و انعطاف بیشتر دانشآموزان، رفع آلودگی و رعایت بهداشت» اجرا شده است.
🔸پس از انتشار این عکس و خبر توسط صدا و سیما باردیگر «مدارس مسجد محور» و ورود طلاب به مدارس مورد توجه قرار گرفته و برخی رسانه ها در حال تزریق نگرانی کاذب بابت کیفیت آموزش در مدارس هستند.
✍️ جالب است بدانیم کسانی که امروز با کمترین تغییر در سبک و سیره آموزشی و آغاز دوران انعطاف و خلاقیت در آموزش با طعم ایمان و عطر مسجد مخالف هستند تا دیروز می گفتند چرا مدارس ما #خلاقیت_پایه نیستند و خشک و نظامی اداره می شوند؟! آنها حاضر نیستند خروج از سبک آموزشی رایج را با محوریت مساجد تحمل کنند؛ همین و بس!
✌️ شما هم صدای حوزه باشید!
🆔 @sedayehowzeh