تأملی کوتاه در بودجه و عدم شفافیت مالی غالب نهادهای مذهبی و حوزوی؛
🔺تبیین، نظارت، شفافیت و خروجی های محسوس، لازمه دفاع از بودجه نهادهای مذهبی!
▫️هر سال این بساط را داریم؛ بودجه نهادهای مذهبی و اما و اگرهای فراوان؛ برخی از ان قلت کننده ها می گویند اصلا نباید سهم نهادهای مذهبی در این حد باشد و برخی معتقدند این نهادها خروجی هایی متناسب با چنین بودجه ای ندارند.
ما کجای ماجرا ایستاده ایم؟!
🔹ما اختصاص بودجه به نهادهای مذهبی را امری طبیعی و لازم می دانیم به شرطی که با نظارت دقیق و خروجی های محسوس و واقعی همراه باشد. ما در واکنش به گروه دوم از منتقدان که بر کیفیت خروجی این نهادها تمرکز دارند می گوییم جانا سخن از زبان ما می گویی هر چند نیت ما و آنها از انتقاد شباهتی به هم نداشته باشد؛ او انتقاد می کند که این بودجه کلا قطع شود و ما صدایمان را بلند می کنیم که بهره وری و کیفیت بالا برود.
مابهازای بودجههای میلیاردی؟
مثلا دیروز روزنامه اصلاح طلب اعتماد طی گزارشی به بررسی این بودجه های فرهنگی پرداخته و مشخصا روی چند مورد متمرکز شده است مثل:
🔸دبیرخانه مجلس خبرگان جهت 120 جلسه با عنوان «برگزاري جلسات كميسيونها و اجلاس» در سال 1403
🔸قرارگاه فرهنگی- اجتماعی بقیهالله جهت تولید تعداد 50 هزار محتوای فرهنگی
🔸اوقاف جهت اداره بقاع متبركه و اماكن مذهبي و موقوفات كشور و برگزاری مسابقات قرآني و ديني ملي و بينالمللي
🔸دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی جهت رصد سبک زندگی ملت!
🔸دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه / در جدول 2-7، پیشبینی شده که 517 هزار «نفر-روز» برای «شناسايي و اعزام مبلغ و مبلغه و گروههاي تبليغي در مناسبتهاي تبليغي و ديني» محقق شود. برای «آموزش دانشجو و طلبه در حوزه علوم اسلامي انساني» نیز یک میلیون و 260 هزار نفر-ساعت پیشبینی شده است./ 100 میلیارد تومان هم برای «ساماندهي و حمايت از فعاليتهاي فرهنگي، تبليغي و ترويجي و حمايت از توليد محتواي فرهنگي و هنري در فضاي مجازي»
🔸شورای عالی حوزههای علمیه /پیشبینی میشود که تعداد 93 هزار و 500 طلبه، در برنامه «حمايت از فعاليتهاي مشاورهاي»، مشاوره دریافت کنند. در برنامه «حمايت از طرحهاي تبليغي حوزه» نیز پیشبینی شده که از 39 هزار طلبه مبلغ استفاده شود./برای «حمایت از فعالیتهای فرهنگی و تبلیغی ترویجی ستادهای راهبری حوزههای علمیه» و «اجرای طرح امین و طرح هجرت» که ذیل شورای عالی حوزههای علمیه قرار است اجرا شود، به ترتیب مبلغ 200 و 800 میلیارد تومان درنظر گرفته شده است.
🔸مرکز خدمات حوزههای علمیه / پیشبینی شده تعداد 106 هزار «طلبه بیمهشده»، تحت «پوشش بيمه بازنشستگي طلاب و روحانيون» قرار بگیرند. همچنین بناست 220 هزار طلبه «كمك هزينه معيشتي طلاب» دریافت کنند./13 هزار و 500 خانوار نیز از «مستمري معمرين، ازكارافتادگان و خانواده مرحومين طلاب و روحانيون» برخوردار خواهند بود./طبق جدول 7 بودجه 1403، «مركز خدمات حوزههاي علميه» مبلغ 7 هزار و 443 میلیارد تومان بودجه دارد.
🔸موسسه آموزشي و پژوهشي امام خميني
🔸سازمان تبلیغات
🔸جامعه المصطفی
🔹این روزنامه در ادامه جهت تکمیل جنگ روانی خود، نوشته طبق جداول بودجه، به طور متوسط هر خانوار تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی، 16 میلیون و 500 هزار تومان در سال مستمری دریافت میکنند که معادل یک میلیون و 380 هزار تومان در ماه میشود!
▫️شرح جزئیات مبالغ بودجه و همچنین وظایف تعریف شده برای هر کدام از آنها در این مجال نمی گنجد اما آنچه مسلم است اینست که اولا بسیاری از این اعداد و ارقام عملا محقق نمی شوند و به اصطلاح اینها ارقام مصوب هستند نه ارقام تخصیص یافته و در اجرا غالبا بخش زیادی از این مبالغ پرداخت نمی شوند.
▫️اما بجاست جنبش شفاف سازی از همین نهادها آغاز شود؛ مثلا سازمان تبلیغات بگوید "حمایت از حلقههای میانی" دقیقا شامل چه نوع گروه هایی می شود و بعد از تشخیص، مصادیق را هم اعلام کند. شورای عالی حوزه های علمیه گزارش دهد چند نفر از طلاب و با چه کیفیتی مشاوره دریافت کردند و چند نفر و با چه سازوکاری به تبلیغ رفتند و ارزیابی ها چه می گویند؟
▫️خلاصه اینکه راه پاسخ به حرف و حدیث ها، اظهارات کلی نیست و باید عملا نشان داد این بودجه ها چه مابهازاهایی دارند و چه دلایل محکمی پشت سر این بودجه ها وجود دارد؛ مردم نباید حس کنند هر کس قدرت چانه زنی بالاتری دارد می تواند سهم بیشتری از کیک بودجه داشته باشد! / حمید خیبری
✔️ پایگاه خبری، تحلیلی صدای حوزه؛ رسانه آزاد و مستقل طلاب و فضلای حوزه های علمیه
🌐 Voice Of Howzeh
🆔 @sedayehowzeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هشدار سنگین گواردیولا، مربی فعلی منچستر سیتی؛
📽 چیزی که در غزه اتفاق می افتد روزی بر سر ما هم خواهد آمد!
✌️ شما هم صدای حوزه باشید!
🆔 @sedayehowzeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📚 تذکر صبح امروز رهبر انقلاب به مسئولان حوزه کتاب در جریان بازدید از نمایشگاه: عرضه کتاب ما کم است و باید افزایش یابد
▫️گفتگوی کوتاه حجت الاسلام محسن عباسی ولدی با رهبر انقلاب
🔸گفتنی است آثار حجتالاسلام عباسی ولدی در نمایشگاه قبل سال قبل، ۸ هزار و ۸۱۱ نسخه به فروش رفت و در واقع رکورددار پرمخاطبترین نویسنده بود.
🆔 @sedayehowzeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 پنجرهای از ماجرای هدیه متفاوت شهید حاج قاسم سلیمانی به شهید پورجعفری و همسرش
📚 در جریان بازدید امروز رهبر انقلاب از نمایشگاه کتاب تهران و گفتوگو با ناشر کتاب «دلبافته» که به خاطرات زندگی مشترک شهید پورجعفری و همسرش پرداخته است.
🆔 @sedayehowzeh
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📚 کدام مولوی؟!
🔹️ یک روز اردیبهشتی در نمایشگاه کتاب ۱۴۰۳؛ خرده روایتهای بازدید امروز رهبر انقلاب از نمایشگاه کتاب - بخش یک
🔹️ در یکی از غرفهها، کتابی پژوهشی با موضوع جلالالدین محمد بلخی، مشهور و معروف به «مولوی» سر بحث دربارهی این شاعر قرن هفتمی را باز میکند. آقا ریز میشوند روی عنوان کتاب و بعد هم خطاب به غرفهداران و جمع میگویند: «این مولوی که حالا دارند معرفی میکنند با مولویِ صاحب مثنوی خیلی فرق دارد!» تعریضی به شناخت معوجی که این روزها دارد از مولوی ارائه میشود.
🔹️ لابلای رفت و برگشتی که در ادامه با آقای مختارپور رئیس کتابخانه ملی دارند، اشارهای به کتاب پرفروش از یک نویسنده ترک هم میشود که دربارهی مولوی نوشته شده و به تعبیر ایشان از ترویج کنندگان آن نسخه از مولوی است که با مولویِ صاحب مثنوی خیلی فرق دارد...
🖼 متن کامل روایت این برنامه سهشنبه ۲۴ اردیبهشت منتشر خواهد شد.
📚 #بهار_کتاب
khl.ink/f/56353
11.mp3
1.44M
▫️جلوگیری از عصبانیت و خشم
🎙حضرت آیت الله خامنه ای
🔹 أحزَمُ النّاس أَکظَمُهُم لِلغَیظ/ بعضیها عصبانیتهای عارضی [دارند]؛ به قول این جوانها جوگیر میشوند؛ یک جایی در یک جمعیتی قرار میگیرند که آنها نسبت به یک جهتی یک جهتگیریای دارند، این شخص هم جوگیر میشود و [عصبانی میشود] در واقع اگر تنها بود عصبانی هم نمیشد اما در آن جو عصبانی میشود و وقتی عصبانی شد آنوقت هرچه از دهانش بیرون بیاید بر زبان جاری میکند؛ اشتباهات فراوان، خطاهای فراوان.
🔹 خیرُ النّاس مَن إِنتَفَعَ بِهِ النّاس/ این «خیر» هم برای تفضیل است؛ یعنی بهترین مردم کسی است که دیگران از وجود او منتفع بشوند؛ برای رفع گرفتاریهای دنیوی و اخرویشان به او مراجعه کنند و او نفع ببخشد به مردم. این [شخص] را میگویند بهترین مردم است.
✌️ شما هم صدای حوزه باشید!
🆔 @sedayehowzeh
🔺تجاری سازی، بسته بندی و قسط بندی امر دینی!
✍️ در یکی از کانالهای بالای پانصد کا در ایتا دیدم تبلیغی با این کلیپ و عنوان منتشر شده:
قــبــــــول ســـــفــــــــارشـــــــات نــــــــماز و روزه امـــــــوات
💎اقساط 20 ماهه، بدون نیاز به ضمانت
💎نمــــــاز قضــاءِ ۶ سالــــه فقط در 10 روز
💎روزه قضـــــاءِ سه ماهــه فقـــط در 1 روز
▫️به نظر می رسد هیچ کسی به اندازه خود روحانیت نمی تواند به روحانیت صدمه بزند؛ این فرد به دنبال رونق کسب و کارش است و کاری هم به نیتش نداریم و حتی می تواند به قصد روزی رساندن به آن صد طلبه ای باشد که در اجرای این عبادات استیجاری به او کمک می کنند یا به قصد راه انداختن کار مردم در حداقل زمان ممکن باشد یعنی مثلا گرفتن سه ماه روزه در یک روز اما آیا او به این هم فکر می کند که جریان سپردن عبادات استیجاری به طلاب بخاطر اعتماد به آنان بوده و هست و وقتی این جریان را تبدیل به جریانی بیزینسی و بسته بندی و تخفیف و اقساط و ... کنیم دیگر ماجرا از فاز اعتماد و کار خیر خارج شده و تبدیل به یک فعل تجاری خواهد شد؟!
🔹بگذریم که احتمال فیک بودن و بجا نیاوردن درست عبادات و ... هم با دیدن چنین تبلیغاتی بالا می رود و مثل هر بیزینس دیگر، مشتری باید احتمال کلاه برداری را هم به تبع افتادن در ریل تجاری (commercialization) جدی بگیرد!
🔸این رسمش نیست و الا سالهاست چنین گروه هایی از طلاب که به شکل جمعی و از ناچاری عبادات استیجاری انجام می دهند وجود داشته اند اما از سر آگاهی و نجابت، به سمت دنیای رسانه و بیزینس نرفته اند! / حمید خیبری
🎙جایی برای شنیدن صدای طلاب
🆔 @sedayehowzeh
🔺فرماندهی انتظامی خراسان رضوی مامور خاطی خود را از خدمت تعلیق کرد
فرماندهی انتظامی خراسان رضوی:
▫️ یک مامور خاطی در مشهد با دستور فرمانده انتظامی خراسان رضوی بازداشت و از ادامه خدمت تعلیق شد.
🔹 در پی انتشار کلیپی از رفتار و برخورد غیرقانونی و دور از شئونات اخلاقیِ یک مامور خاطی، نامبرده با دستور فرمانده انتظامی استان بازداشت و برای انجام اقدامات مقتضی در اختیار بازرسی قرار گرفت و از خدمت تعلیق شد.
▫️ فراجا هیچ نوع برخورد و رفتار غیرمتعارف را برنمی تابد و با ماموران خاطی برابر مقررات برخورد و برای بررسی صلاحیت ادامه خدمت آنان اقدام می کند، ضمن آن که از شهروندان، به ویژه افراد متهم نظیر بانویی که دستگیری او در این کلیپ به نمایش در آمده است، نیز انتظار می رود به قانون و حکم بازداشت، تمکین و از هر نوع رفتار نامتعارف پرهیز کنند.
✌️ شما هم صدای حوزه باشید!
🆔 @sedayehowzeh
نشست آینده حوزه ی علمیه_01.mp3
41.65M
گذری بر مسئولیت های سنگین طلبگی در عصر جدید؛
▫️نقش طلاب در آینده جهان!
🎙دکتر روح الَله رحمانی (از مدیران سابق مایکروسافت و آمازون و استاد هوش مصنوعی دانشگاه تهران) / شنبه ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۳
➕ صحبت های جالب روح الله رحمانی: آمدم تا به جای محصول، کشور بسازم!
✌️ شما هم صدای حوزه باشید!
🆔 @sedayehowzeh
گفتوگو با دکتر مهدی فرمانیان در نقد و بررسی سریال «حشاشین»؛
🔺تخیل به جای تاریخ / سفر با حسن صباح تا الموت!
▫️مصر چرا به سمت ساخت سریال «حشاشین» رفته است؟ سریالی که نام نقش اول آن «حسن صباح» است؛ فردی ایرانی که هیچ تاثیری در تاریخ مصر نداشته و سوژه این فیلم شده است.
🔹این سریال به کارگردانی «پیتر میمی» تولید شده و بر مرزهای بین حقیقت و افسانه ایستاده است تا آنطور که میخواهد با خیالی آسوده برای مسلمانان تاریخسازی کند. نقد و بررسی این سریال از آنجا برای ما اهمیت دارد که کارگردان توانسته است برخی انحرافات را در قالب تاریخی به مسلمانانی نسبت دهد که نمیخواهند زیر سلطه استکبار باقی بمانند. در واقع سریال بار دیگر بر لبه دوراهی تند اسلام سکولار و اسلام سیاسی ایستاده و زاویه دوربین خود را به سمت ایران تنظیم کرده است!
🔸نام سریال را «حشاشین» گذاشتهاند، چرا که این نام پیشتر در غرب با نام «اساسینز» وارد و تبدیل به یک ادبیات شده است. این نام در واقع نشاندهنده تروریستی است که پول میگیرد تا آدم بکشد.
➖ از سوی دیگر با طرح ادعای «۳ یار دبستانی» میخواهد پایبندی سلجوقیانی که مذهب شافعی دارند به عهد و قول را نشان دهد. میدانیم که اغلب مصریها شافعی هستند و تفکر سلجوقیان را دنبال میکنند. دانشگاه الازهر مصر نیز به همین تفکر یعنی مکتب اشعری پیرو فقه شافعی اهمیت میدهد. پس به صورت غیرمستقیم زدن اسلام سیاسی و اخوانالمسلمین را دنبال میکنند تا القا کنند که این افراد تروریست هستند!
مطالعه متن کامل گفتگو:
🌐 https://v-o-h.ir/?p=44814
✌️ شما هم صدای حوزه باشید!
🆔 @sedayehowzeh
طلابی که نیاز به رفتاری پدرانه از جانب مدیران حوزوی دارند؛
🔺۸۰۰ کیلومتر شرمندگی!
#صدای_طلاب
▫️بابت کانال خوبتون و رساندن صدای طلاب به مسئولین، سپاسگزارم. / یک گلایه ای داشتم از مسولین مرکز خدمات، به بهانه خرید هتل ۳۸ اتاقه!
🔹من یک طلبه هستم که یکسال است درخواست وام ودیعه مسکن داده ام، هرگاه پیگیری می کنم آقایان مرکز می گویند: بودجه نیست!
▫️من بعنوان یک طلبه که باید تحصیل کنم تا در آینده یک مبلغ موفقی شوم، امروز بخاطر جور کردن ودیعه مسکن که موعد تخلیه منزلم رسیده، باید ۸۰۰ کیلومتر از منزل دورتر شوم تا سر یک ساختمان (عکس بالا) بعنوان یک نگهبان استخدام بشم تا مبادا فردا روزی شرمنده زن و بچه بشم!
🔹همسر و فرزند دو ساله ام رو رها کردم و اومدم ۸۰۰ کیلومتر دورتر تا نگهبانی بدم و آنوقت آقایان از من انتظار دارن که امتیاز مرکز خدماتم رو بالا ببرم تا بهم وام ودیعه مسکن بدن!
🎙جایی برای شنیدن صدای طلاب
🌐 V.O.H / Voice Of Howzeh
🆔 @sedayehowzeh
31.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بخشی از مناظره حجت الاسلام سیدعلی موسوی (استاد حوزه و دانشگاه) و علیرضا مناقبی (رییس مجمع واردکنندگان)؛
📽 تعطیلی شنبه، به نفع مردم یا به نفع اقلیت سرمایه داری؟!
🌐 برای دیدن ویدیوی کامل این مناظره کلیک کنید.
.
✌️ شما هم صدای حوزه باشید!
🆔 @sedayehowzeh
📸 افتتاح مسجد حضرت زینب(س) در قاهره با حضور رییس جمهور مصر
▫️در مراسمی با حضور عبدالفتاح السیسی، رئیس جمهور مصر، و مفضل سیف الدین، پیشوای فرقه شیعه بُهره داودی، بارگاه حضرت زینب کبری(س) در قاهره پس از مرمت و بازسازی افتتاح شد.
🔹به نقل از خبرگزاری اهل بیت، مردم مصر علاقه وافری نسبت به اهل بیت(ع) به خصوص حضرت زینب کبری و امام حسین(ع) دارند و حضرت زینب(س) را با القاب بسیاری مخاطب قرار میدهند.
▫️تعدادی از عالمان مصری معتقدند که حضرت زینب (س) در مصر مدفون شده است. رئیس جمهور مصر در مراسم بازگشایی رسمی مسجد حضرت زینب در قاهره، تاکید کرد: اهل بیت نبی مکرم اسلام(ص) زمانی که در پی مکانی برای آرامش و پناه آوردن بودند، مصر را به عنوان مقصد خود انتخاب کردند./خداوند باری تعالی مصر را با حضور اهل بیت محمد رسول گرامی اسلام (ص)، گرامی داشت.
➖عبدالفتاح السیسی در جریان بازگشایی مسجد حضرت زینب از بزرگ طایفه البهره در مصر که از شیعیان اسماعیلی هستند، نیز به دلیل مشارکت در بازسازی این مسجد و مقام رأس الحسین (ع) قدردانی کرد.
▫️گفتنى است که این بازسازى حدود یک سال بطول انجامیده و معمارى و مهندسى و هزینه آن را رهبر بهره هاى داوودى جهان دکتر مفضل سیف الدین بر عهده داشته است.
✌️ شما هم صدای حوزه باشید!
🆔 @sedayehowzeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
واکنش خشن به در دست گرفتن کتاب " تل آویو سقوط کرد" توسط رهبر انقلاب؛
🔺اعتراف اینترنشنال به "کتابخوان و فیلمبین حرفه ای" بودن رهبر فرزانه انقلاب؛ تخریب ارزش کتابخوانی برای مخالفت با جمهوری اسلامی!
▫️تلاش منفعلانه مهدی خلجی در تشبیه رهبران ایران به استالین، هیتلر و موسولینی به خاطر کتابخوان بودن رهبر انقلاب!
✍️ گفتنی است مهدی خلجی در ادامه در حالیکه همه اطرافش را کتاب پر کرده تا برای پروژه های ضدایرانی خود تولید محتوا کند، سعی می کند فضیلت همهفهم کتابخوانی را تبدیل به یک نقطه ضعف کند و می گوید: زیاد کتاب خواندن به این معنا نیست که شما فکر هم می کنی؛ زیاد کتاب خواندن شیطان تفکر است!
🔹او درباره کسی این حرف را می زند که با توجه به مشغله های فراوانش در اوقاتی خاص و با روحیه ای الهام بخش برای تمام فرهیختگان، همیشه در جریان آخرین تحولات حوزه ادبیات، شعر و سینما قرار دارد؛ آری زیاد کتاب خواندن شیطان کسی هست که دچار عادت کتابخوانی مفرط و سطحی نگرانه شده و تحلیلی از آنچه می خواند ندارد؛ چنین افرادی مثل خود مهدی خلجی سعی می کنند به جای تفکر، خطوط تحلیلی اعلام شده از طرف اتاق فرمان اینترنشنال را تئوریزه کنند!
➕«مهدی خلجی؛ از طلبگی تا موسسه واشینگتون»؛ به روایت دوست سابقش، حجت الاسلام سید حسین مومنی!
✔️ پایگاه خبری، تحلیلی صدای حوزه؛ رسانه آزاد و مستقل طلاب و فضلای حوزه های علمیه
🌐 Voice Of Howzeh
🆔 @sedayehowzeh
📸 نسخه رسانه معاونت معیشت و خانواده مرکز خدمات برای همسران افسرده!
#طلبه_خبرنگار
✌️ شما هم صدای حوزه باشید!
🆔 @sedayehowzeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 نحوهی مواجهه با حسادت فرزندان به یکدیگر
🎙حجت الاسلام تراشیون
✌️ شما هم صدای حوزه باشید!
🆔 @sedayehowzeh
پایگاه خبری صدای حوزه
📸 نسخه رسانه معاونت معیشت و خانواده مرکز خدمات برای همسران افسرده! #طلبه_خبرنگار ✌️ شما هم صدای حو
یک نظرسنجی از زنان شاغل آمریکایی در سال ۲۰۱۲ ؛
🔺اکثریت زنان شاغل آمریکایی خواهان ماندن در خانه و تربیت فرزندان هستند!
▫️بر اساس یک نظرسنجی جدید که توسط «ForbesWoman» و «TheBump» حمایت میشود، تعداد فزایندهای از زنان ماندن در خانه برای بزرگ کردن فرزندان را (در حالی که شریک زندگی حمایت مالی میکند) را شرایط ایدهآل مادری میدانند
لزلی مورگان اشتاینر نویسنده کتاب "Mommy Wars: Stay at Home" میگوید:
🔹"در طول سه تا پنج سال گذشته، زنان تحصیلکرده با مدارک بالای درسی را دیدهایم که فکر میکردیم بلندپرواز هستند و آرزویشان اینست که به دانشگاه بروند و دکترا بگیرند اما دیدیم که هدف نهایی آنان، ماندن در خانه به همراه فرزندانشان است".
🔹۸۴ درصد زنان شاغل آمریکایی میگویند که ماندن در خانه برای تربیت کودکان همان "رفاهی" است که آرزویش را دارند اما همسرشان آن قدر درآمد ندارد که برای تحقق این رؤیا و آرزو برایشان کافی باشد.
🔹طبق نظرسنجی ما، 84 درصد از زنان شاغل گفتهاند که ماندن در خانه برای بزرگ کردن کودکان یک تجمل مالی است که آنها آرزوی آن را دارند. / لینک / دیده بان غرب
➕ نسخه رسانه معاونت معیشت و خانواده مرکز خدمات برای همسران افسرده!
✌️ شما هم صدای حوزه باشید!
🆔 @sedayehowzeh
🔺در مذمت آه و ناله های اقتصادی طلاب: کجا رفت اون عزت طلبگی؟!
#صدای_طلاب
▫️میخواستم یه مطلبی رو خدمتتون عرض کنم؛ بنده قبول دارم معیشت طلاب بزرگوار با سختی روبرو هست؛ قبول دارم اجاره خونه و قیمت های بالای اجناس کار رو برای طلبه های محترم سخت کرده چون خودم طلبه هستم اما یه نکته نباید فراموش بشه و اون نکته اینه که ....
🔹ما طلبه ایم و اومدیم حوزه که سرباز امام زمان باشیم؛ ما طلبه ایم و اومدیم که بار امام زمان مون رو برداریم ؛ اومدیم که مردم رو به آخرت ترغیب کنیم نه سنگ دنیای خودمون رو به سینه بزنیم؛ اومدیم که ...
▫️بخدا نفسم از جای گرم بلند نمیشه، یه طلبه هستم با ۶ تا بچه و مستاجر که فقط و فقط منبع درآمدم یارانه ست و شهریه اونم سطح ۲ نه سه و چهار (تازه کمک اجاره حضرت آقا هم برای بنده واریز نمیشه) اما کم نیاوردم، خیلی چیزها رو دوست داشتم برا خودم و بچه هام تهیه کنم اما نشده چرا چون نداشتم بله نداری رو میفهمم اما اینکه هی دم بزنیم طلبه ها بدبختن و .....فکر میکنم کار درستی نباشه!
🔹چرا اینقدر اینور و اونور (تو همین کانال هم بارها بنده مشاهده کردم) میگیم که طلبه ها ندارن و فلان و بهمان؛ پس کجا رفت اون عزت طلبگی؟ کجا رفت اون ساده زیستی طلبگی؟ کجا رفت زهد در دنیا و....؟!
▫️خداییش کدوم طلبه ای به وظیفه ش درست عمل کرد و آقا دستش رو نگرفت؟! کدوم طلبه ای خوب درس خوند و خوب تبلیغ رفت و خوب شئونات طلبگی رو رعایت کرد و کم آورد ؟ یه ذره هم خودمون رو ملامت کنیم، یه ذره هم بدونیم خودمون کم کاری کردیم، همش نگیم مسئولین بفکر طلبه ها نیستن (که وظیفه مسئولین حوزه ست که بفکر معیشت طلاب باشن) اما نقش کم کاری خودمون رو هم ببینیم.
🔹درصورت صلاحدید این مطلب رو هم تو کانال بذارید که فکر نکنیم ما دیگه بدبخت ترین گروه عالم هستیم؛ ما اگر بوظیفه خودمون درست عمل کنیم بخدا دنیا هم به طرف ما میاد، مطمئن باشیم!
🎙جایی برای شنیدن صدای طلاب
🌐 V.O.H / Voice Of Howzeh
🆔 @sedayehowzeh