15.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
امروز در جلسه درس خارج اصول آیت الله رجبی مطرح شد؛
📽 کسی در جلسه خبرگان گریه نکرد!
▫️روایت شنیده نشدۀ آیت الله محمود رجبی از دیدار اعضای مجلس خبرگان با رهبر معظم انقلاب و گفتگوی رئیس مجلس خبرگان با ایشان
📽 روایت شنیدنی عضو جوان خبرگان از کیفیت برگزاری جلسات مجلس خبرگان رهبری: بخش اول / بخش دوم
➕ آیا نگران صحبت های رهبر انقلاب در جمع خبرگان درباره انتخاب رهبر آینده باشیم؟!
✌️ شما هم صدای حوزه باشید!
🆔 @sedayehowzeh
5.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
باز نشر به بهانه روز بزرگداشت علامه طباطبایی ره؛
🎙 تبیین "برهان صدیقین" از زبان علامه طباطبایی
✌️ شما هم صدای حوزه باشید!
🆔 @sedayehowzeh
6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽 صلی الله علیک؛ شبهای جمعه فاطمه(س) این لحظه کربلاست...
#فاطمیه
#شبهای_جمعه
✌️ شما هم صدای حوزه باشید!
🆔 @sedayehowzeh
📸 این خوب نیست!
▫️بعد انتشار این تصویر مشخص شد برنامه به این شکل برگزار نشده است و حجت الاسلام نجفی به عنوان مبلغی فعال و موفق، مداح این مراسم معنوی نبوده اند؛ بدیهی است که منظور از این پست صرفا ممانعت از یک رویه اشتباه می باشد که روحانیون نباید به عنوان مداح در کنار سخنرانی افراد مکلا (هر چند با فضیلت و باسواد) قرار بگیرند و این فرم در ادامه به ناکجاآباد خواهد رسید.
مطلب تکمیلی:
🌐 https://eitaa.com/sedayehowzeh/43793
🌐 Voice Of Howzeh
🆔 @sedayehowzeh
تحلیلی درباره دروس خارج فقه حوزه علمیه قم؛
🔺 جامی که توان دید در او راز جهان را !
▫️همانطور که رهبر فرزانه انقلاب سالیان قبل فرمودهاند «فقه، ستون فقرات حوزههای علمیه است».
🔹در این میان، دروس «خارج فقه» که نمایشگر عالیترین و جدیدترین دیدگاهها، رویکردها، نقدها و بررسیها در موضوعات فقهی توسط قویترین و برجستهترین استادان حوزههای علمیه است «آیینه تمامنمای هویت، ظرفیت و استعدادهای بالفعل شده علمی حوزویان است». «دروس خارج فقه حوزه علمیه قم به مثابه جامی است که میتوان در آن توش و توان علمی و حتی آینده علمی حوزههای علمیه را مشاهده کرد.»
▫️به همین دلیل، با تحلیل دروس خارج فقه میتوان نقاط قوت و ضعف حوزههای علمیه را بهتر درک کرد.
🔹دروس خارج فقه در سالهای اخیر، از نظر کمّی، رشدی چشمگیر و بیسابقه داشتهاند. به طوری که در سال جاری (۱۴۰۳) ۴۶۲ درس خارج فقه در حوزه علمیه قم توسط ۳۵۶ استاد سطوح عالی تدریس میشود. این آمار حاکی از رشدی صددرصدی نسبت به ده سال گذشته است.
▫️از نظر تنوع و موضوعبندی عناوین درسی نیز، شاهد تحولاتی امیدبخش هستیم. تدریس موضوعاتی مثل فقه اداره، فقه امنیت، فقه بیمه، فقه پزشکی، فقه پولشویی، فقه جمعیت، فقه رسانه، فقه هوش مصنوعی و امثال آن، هر چند به صورت یک روز در هفته و با تعداد اندکی شاگرد، نشانهای از تحولات امیدبخش در پویایی و حیات علمی حوزههای فقهی است.
اما با نگاهی جامعتر به موضوعات مورد بحث و تعداد شاگردان شرکتکننده در هر یک از موضوعات لازم است به چند نکته مهم توجه کنیم:
1️⃣ اولاً، معلوم میشود هنوز هم حجم عظیمی از دروس خارج فقه، به فقه فردی اختصاص دارد؛ و هنوز موضوعات فقه اجتماعی و فقه نظام چندان جای خود را در دروس خارج باز نکردهاند؛
2️⃣ ثانیاً، معلوم میشود که محور بسیاری از دروس، موضوعاتی است که هیچ امیدی به نوآوری و تحول خاصی در آنها نیست! به عنوان مثال، فقط در حوزه علمیه قم، ۶۴ درس خارج فقه با موضوع «صلاه»، ۵۹ درس با موضوع «طهارت»، ۳۷ درس با موضوع «حج»، ۳۵ درس با موضوع «بیع و خیارات» و ۱۶ درس با موضوع «صوم» ارائه میشود! و بعید میدانم حتی مدرسان این دروس هم ادعایی نسبت به نوآوری و تحول در مسائل و احکام این موضوعات داشته باشند!
3️⃣ ثالثاً، پیشنهاد میشود معاونت محترم آموزش حوزه علمیه:
(۱) فراتحلیلی درباره تفاوتهای روششناختی مدرسان این دروس و یا نوآوریهای هر کدام از آنان در این موضوعات انجام دهد؛ تا معلوم شود که نتیجه این همه سرمایه علمی و آموزشی حوزه در این موضوعات چیست.
(۲) توضیحی درباره ضرورت برگزاری این تعداد از دروس خارج در این موضوعات آن هم فقط در حوزه علمیه قم ارائه دهد؛
(۳) روشن کند که آیا مدیریت آموزش حوزه در تنظیم مواد درسی و توزیع عناوین فقهی و مدیریت محتوایی عناوین درسی نقشی دارد یا آنکه منفعلانه فقط به ثبت دروس درخواستی استادان اقدام میکند.
4️⃣ رابعاً، با ملاحظه عناوین دروس (۴۶۲ عنوان) جای خالی برخی از اهمّ موضوعات و مسائل مورد نیاز جامعه کاملاً احساس میشود. به عنوان مثال، جای خالی موضوعاتی مثل فقه حیوانات، فقه محیط زیست، فقه آب، فقه پوشش، فقه شهرسازی و معماری، فقه مقاومت، فقه روابط بین المذاهب، فقه روابط بین الادیان، و امثال آن که از موضوعات مبتلا به جامعهاند، دیده میشود.
▫️البته نکات دیگری هم در این زمینه هست که «شرح این هجران [که بهتر است بگویم «خسران»] و این خون جگر / این زمان بگذار تا وقت دگر» / حجت الاسلام والمسلمین احمدحسین شریفی (رییس دانشگاه سراسری قم)
✌️ شما هم صدای حوزه باشید!
🆔 @sedayehowzeh
📸 همسویی گلدرشت روزنامه رسالت با دولت
🔺مدیرمسئول رسالت معاون وزیر شد!
✍️ گفتنی است محسن پیرهادی، مدیرمسئول روزنامه رسالت و نماینده سابق مردم تهران، روز گذشته به عنوان معاون پارلمانی وزیر نفت منصوب شد./ او از جمله مدیران شهرداری تهران در دوره محمدباقر قالیباف بود که از سال ۱۳۸۵ وارد نظام مدیریت شهری تهران شده بود و ریاست سازمان بسیج شهرداری تهران را هم برعهده داشت.
✌️ شما هم صدای حوزه باشید!
🆔 @sedayehowzeh
🔺وضعیت سخت در نبرد زمینی حزب الله با صهیونیست ها
▫️اخبار نگران کننده از جبهه لبنان این است که ارتش اسرائیل در محور الناقوره توانسته پیشروی های مهمی داشته باشد
🔹براساس تصاویر منتشر شده از حضور واحد های ارتش اسرائیل در آرامگاه نبی شمعون در شهرک شمع پیشروی رژیم صهیونیستی تا عمق ۶ کیلومتری را تایید می کند
▫️رژیم صهیونیستی در این محور موفق شده است در شهرک طیر حرفا و شمع و به سمت منطقه البیاضه پیشروی کند
🔹درگیری های سنگین رژیم صهیونیستی و نیروهای حزب الله در شهرک شمع و البیاضه در جریان است
▫️ارتش اسرائیل در روستای ججیم و حامون نیز در محور الناقوره پیشروی کرده است
🔹در صورتی که ارتش اسرائیل بتواند شهرک شمع و البیاضه را به کنترل کامل خود در بیاورد منطقه ساحلی این محور به شمت الناقوره را به محاصره خود در خواهد آورد و شهر الناقوره در تیررس آتش اسرائیل در خواهد آمد
▫️در جبهه شرقی نیز حزب الله اعلام کرد مواضع ارتش اسرائیل را در شهرک طلوسه هدف قرار داده است که نشان می دهد ارتش اسرائیل این شهرک را به تصرف خود در آورده است. / ابوقاسم
🌐 Voice Of Howzeh
🆔 @sedayehowzeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 کنایه سنگین علی لاریجانی به نتانیاهو!
▫️نتانیاهو در همه چیز به قدرت آمریکاییها تکیه دارد و بدون آنها چیزی نیست...او مانند کسی است که میخواهد با جهاز و ابزار دیگران ازدواج کند!
گفتنی است علی لاریجانی در بیروت در گفتوگو با المیادین همچنین گفت:
▫️حامل پیام رهبر معظم انقلاب برای بشار اسد و نبیه بری بودم.
🔹(درباره صحبت نتانیاهو درخصوص خاورمیانه جدید) یک مثلی در ایران هست که میگوید، آرزو بر جوانان عیب نیست. بگذارید آرزو کنند.
▫️سالها پیش آمریکا یک وزیر خارجهای داشت که خیلی تلاش میکرد نقشه جدیدی برای خاورمیانه ترسیم کند، او رفت و خاورمیانه هنوز هست. نتانیاهو با چه نیرویی میخواهد این را محقق کند؟
🔹 (درباره موضع نتانیاهو مبنی بر تغییر شرایط) بله شرایط متفاوت هست و مثلا قبلا دویست موشک به اسراییل نزده بودیم؛ قبلا مقاومت در یمن نبود الان هست!
▫️تفاوت [در خاورمینه] هم در میدان و با عملیات نظامی درست میشود. کسی میتواند خاورمیانه جدید درست کند که در میدان موفق باشد. لذا اصحاب میدان میتوانند این تغییر را ایجاد کنند.
🌐 Voice Of Howzeh
🆔 @sedayehowzeh
26.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
استاد رهدار بعد گذشت حدود ۱۰ ماه از برگزاری دو گفتگوی علمی با آقای اکبرنژاد مطرح کرد؛
📽 من در گفتگوهای قبلی ژست مناظره نگرفته بودم!
🔺به ایشان گفتم شما اولین نفری نیستید که این آواز را می خوانید، به قبلی ها هم نگاه کنید!
▫️اگر یکبار دیگر با آقای اکبرنژاد گفتگو داشته باشم، حالت مناظره خواهد داشت و حرف های دیگری خواهم زد، من در گفتگوهای قبلی ژست مناظره نگرفته بودم.
▫️بازداشت وی را نپسندیدم اما فکر نمی کنم بازداشتش منجر به رادیکال تر شدنش شده باشد.
🔹وقتی شنیدم آزاد شده خیلی دلم میخواست که دوباره با ایشان ارتباط بگیرم و صحبت کنیم اما الان دیگر ناامیدم!
➕ دسترسی به محتواهای دو گفتگوی علمی حجت الاسلام دکتر رهدار و آقای اکبرنژاد از اینجا:
🌐 https://eitaa.com/sedayehowzeh/39757
✌️ شما هم صدای حوزه باشید!
🆔 @sedayehowzeh
📸 دو واکنش به ادعای دیدار مخفی ایلان ماسک با نماینده ایران در سازمان ملل
1⃣ کیهان: ملاقات پنهان با نماینده ترامپ؛ ساده لوحی یا خیانت؟!
2⃣ یک خبرنگار بریتانیایی در صفحه اکس خودش با انتشار تصویر بالا نوشت:
▫️روز گذشته ایلان ماسک در فلوریدا با پرزیدنت ترامپ و رئیس جمهور آرژانتین بوده و هیچ دیداری با مقامات جمهوری اسلامی نداشته و خبر نیویورک تایمز فیک نیوز است.
🌐 Voice Of Howzeh
🆔 @sedayehowzeh
9.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
وقتی سرگرمی می تواند با کمترین مقاومت، در خدمت ریبرندینگ سعودی قرار بگیرد؛
🔺فصل ریاض یا فصل خداحافظی تدریجی با سلطنت آل سعود!
🔸شباهت های عجیب «جشن های 2500 ساله دوره محمد رضا پهلوی» و جشنواره موسوم به «فصل ریاض»(موسم الریاض)
▫️محمدرضا پهلوی برای اثبات مقبولیت و مشروعیت جهانی برای پادشاهی خودش جشنی با هزینه های نجومی ترتیب داد که هزینه آن طبق گفته ها حدود ۲۰۰ میلیون دلار برآورد شده است و برخی هم این هزینه ها را با کل بودجه دو سالانه کشور سوئیس همتراز دانسته اند.
▫️پهلوی با این هزینه گزاف میخواست با صدای بلند به دنیا بگوید که ایران در حال ورود به جامعه جهانی مدرن است و میخواهد از زیر یوغ تمدن بسیار سنتی قاجاریه خارج شده و به دنیای مدرنیته سلام کند.
🔸بعد از ۱۳۵۰ و جشن های 2500 ساله، فقط هفت سال زمان لازم بود برای نابودی رویای حکومت غیر دینی در ایران!
▫️حالا چند سالی هست که همین نسخه ی ساده اندیشانه را بن سلمان با فصل ریاضش اجرا می کند؛ ولیعهد سعودی چنین می اندیشد که با چند جشنواره غربی و چندین رقاصه و ... میتواند یک جامعه مدرن انسان محور را از دل یک جامعه سنت پایه بیرون بکشد! / حجت الاسلام علی جعفرپور
🔸گفتنی است برگزاری پنج دوره این رویداد که با هدف توسعه گردشگری در عربستان سعودی صورت گرفته است توانسته است ریاض را به یک پایگاه مهم در زمینه سرگرمی تبدیل کند؛ بد نیست بدانید عربستان اداره سرگرمی هم دارد که ریاست آنرا فعلا ترکی آل الشیخ بر عهده دارد.
✌️ شما هم صدای حوزه باشید!
🆔 @sedayehowzeh