هدایت شده از اکرم فلاح
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شماها متاسفانه
اهل کتاب متاب نیستید😁
𝐉𝗼𝗶𝗻'𝐈𝗻↷ 🧕@MamanElhamm
هدایت شده از سید
همدان استاد تمام گروه مهندسی آب دانشگاه رازی کرمانشاه گفت: آب شهر همدان هیچ آلودگی ندارد.
پروفسور هوشنگ قمر نیا که دکتری مهندسی آب خود را از دانشگاه نیو کاسل انگلستان گرفته است، اظهار کرد: در طرح تحقیقاتی که دو سال پیش انجام شد، کیفیت آب سد تالوار بررسی و به مسئولین همدان پیشنهاد شد، آب سد تالوار میبایست استاندار لازم را داشته باشد تا به مصرف شرب برسد.
وی افزود: طی این دو سال کیفیت آب سد تالوار و شهر همدان مورد بررسی های مختلف قرار گرفته است و در این مدت متوجه شدیم با تمهیداتی که در تصفیه خانه شیخی جان اتفاق افتاده خوشبختانه میزان آرسنیک موجود در آب بسیار بسیار پایین تر از حد استاندار جهانی و همچنین استاندار کشور است.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی شرکت آب منطقه ای همدان، وی تاکید کرد: بنابراین بر اساس رسالتی که دارم به مردم شهر همدان اعلام می کنم آب شهر همدان با توجه به تمهیدات انجام شده در تصفیه خانه شیخی جان از لحاظ آرسنیک هیچ آلودگی ندارد.
هدایت شده از جواد مجتهدی
8.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یک رویای صادقه و فوق العاده عجیب و شگفت انگیز از زبان استاد قرائتی
هدایت شده از سیدعزیزدیگری به دست مغولان خونخوارزمان به شهادت رسید سیدشهیدانتقامت راخواهیم گرفت
🌎🌎🌎
❎ تحلیل شرایط منطقه
#علیرضا_تقوی_نیا
🚨روز ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳، سرتیپ یحیی سریع سخنگوی ارتش یمن از آغاز مرحله چهارم محاصره دریایی اسرائیل و هدف قرار دادن کشتی های به مقصد بنادر رژیم صهیونیستی خبر داد.
در این خصوص چند نکته باید ذکر شود.
1️⃣ یمن با موفقیت توانست دریای سُرخ را بر روی اسرائیل ببندد و بندر ایلات را در خلیج عقبه از حیز انتفاع ساقط نماید .
🔸️اما هنوز سایر بنادر فلسطین اشغالی مانند حیفا، اسدود ، عکا ، عسقلان و ... قادر به تامین نیازهای تجاری و صنعتی اسرائیل هستند در نتیجه حیات اقتصادی این رژیم (ولو با هزینه بالاتر) ادامه دارد.
2️⃣ در حین جنگ با غزه ، کشورهای خائن عربی مانند امارات، سعودی و اردن با ایجاد یک کریدور زمینی از امارات تا فلسطین اشغالی ، سعی کردند نیازهای اسرائیل را تامین کنند که البته بعد از حمله تروریستی به کنسولگری ایران ، نیروی دریایی سپاه قسمت دریایی این مسیر را بست و یک کشتی تجاری را توقیف نمود. (در نتیجه این کریدور نیز تقریبا امنیت و مزیتش را برای دولت یهود از دست داد).
3️⃣ دریای مدیترانه مهمترین مجرای تنفس اقتصاد اسرائیل است که اگر به طور کامل بر روی کشتی های به مقصد یا از مبداء فلسطین اشغالی بسته شود، این رژیم نمی تواند مدت زمان زیادی را دوام بیاورد؛ زیرا تنگنای ژئوپلیتیکی رژیم صهیونیستی به گونه ای است که ۹۵ درصد نیازهای تجاری آن از طریق دریا تامین می گردد.
4️⃣ از لحاظ فنی زدن کشتی های اسرائیلی و حامیان آن در مدیترانه بسیار سخت و پیچیده است اما احتمالا ارتش یمن تسلیحاتی دارد که در بالای ۲ هزار کیلومتر می تواند یک شناور را مورد اصابت دقیق قرار دهد.
🔸️البته بعید نیست جبهه آزادیبخش پولیساریو(عمل کننده در صحرای غربی) ، دولت حامی محور مقاومت الجزایر ، حزب الله لبنان و دولت سوریه در این سری عملیات به یمنی ها کمک کنند(ولو حمایت اطلاعاتی).
5️⃣ احتمالا عملیات نیروهای یمنی در مدیترانه از طریق پهپاد و موشک های بالستیک یا کروز ضدکشتی باشد.
🔸️البته این احتمال هم وجود دارد که سایر اضلاع محور مقاومت نیز عملیات هایی را علیه کشتی های اسرائیلی در مدیترانه انجام دهند اما یمنی ها مسئولیت حمله را برعهده گیرند.
6️⃣ دولت انقلابی یمن در حال به یک قدرت منطقه ای است که ابرقدرتی مانند آمریکا نیز نتوانسته آن را کنترل و محدود کند و دریای سرخ و تنگه باب المندب همچنان در کنترل و تحت اشراف ارتش یمن قرار دارد.
7️⃣ جمهوری اسلامی ایران به عنوان عمق استراتژیک محور مقاومت در حال انتقال تجربه و تکنولوژی خود به متحدانش است و همین امر باعث شده با کمترین هزینه و خسارت، از طریق بازی در زمین خاکستری بتواند امنیت، بقا و اهداف خود و حامیان گسترش انقلاب اسلامی را تامین کند.
8️⃣ تسلط بر دریای مدیترانه یعنی اشراف و کنترل بر تجارت دریایی شمال آفریقا ، جنوب اروپا ، ترکیه ، روسیه و غرب آسیا .
🔸️اگر یمنی ها بتوانند یک کشتی اسرائیلی را در مدیترانه بزنند ، معادلات قدرت بازهم جابجا خواهد شد و ارزش نظامی، پرستیژ و قدرت تاثیرگذاری دولت هایی مانند آمریکا که مدعی تامین امنیت متحدان شان هستند بیش از پیش در عرصه بین الملل کاهش می یابد.
9️⃣ تجارت دریایی روسیه، ترکیه و کشورهای پیرامون دریای سیاه به طور کامل از طریق مدیترانه انجام می شود و اگر محور مقاومت بتواند حداقلی از تسلط ژئوپلیتیکی خود را بر مدیترانه تثبیت کند ، می تواند وزن و جایگاه بسیار بیشتری در معادلات قدرت بین الملل کسب کند .
📌نکته مهم اینست که نباید دولت یمن را جدا از ایران ، عراق ، سوریه ، حزب الله لبنان و ... دید.
در واقع محور مقاومت یک جبهه پیوسته، همبسته و متحد است که هماهنگ و یکپارچه عمل می کند.
https://eitaa.com/harffe_hesab
هدایت شده از بیسیمچی مدیا 🎬
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این برشی از یک مستند آمریکاییه که اختلاف عجیب درآمدها در آمریکا رو تصویر کرده!
من هنوز نتونستم بفهمم اختلاف درآمد طبقه بالا و طبقه پایین چند رقمیه!
@BisimchiMedia
هدایت شده از بیسیمچی مدیا 🎬
8.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حقایقی که ارژنگ امیر فضلی از کانادا داره رو میکنه عالیه :))
@BisimchiMedia
هدایت شده از سیدعزیزدیگری به دست مغولان خونخوارزمان به شهادت رسید سیدشهیدانتقامت راخواهیم گرفت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اتفاقات عجیبی در آمریکا و اروپا ادامه دارد. اسم محوطه دانشگاه رو گذاشتن «میدان شهدا»
💎💎💎
هدایت شده از سیدعزیزدیگری به دست مغولان خونخوارزمان به شهادت رسید سیدشهیدانتقامت راخواهیم گرفت
46.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❎ سلام دوستان. سرود سلام فرمانده که توسط ابوذر روحی در ایران و سپس توسط دیگران در بیش از ۲۰ کشور دنیا به زبانهای مختلف؛ ولی با همان محتوا و آهنگ اجراء شد؛ در جامعه جهانی تاثیر فوق العاده و عجیبی داشت. بسیاری معتقد هستند چون کودکان با اشک چشم و دل پاک این سرود را در اقصی نقاط جهان اجراء میکردند؛ مورد توجه خود ولی عصر علیه السلام هم قرار گرفته و منشاء بسیاری از تحولات منطقه ای و جهانی در دو سال گذشته گردیده است.
https://eitaa.com/harffe_hesab
🟢🟢🟢
هدایت شده از سیدعزیزدیگری به دست مغولان خونخوارزمان به شهادت رسید سیدشهیدانتقامت راخواهیم گرفت
6.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شهیداستاد_مطهری :
♨️ بدبخت تر از بچه هایی که در ناز ونعمت پرورش پیدا می کنند در دنیا کسی نیست!
✍🏻 قابل توجه پدر و مادرانی که می گویند: «من خودم در سختی بزرگ شدم و نمیخواهم فرزندم سختی ببیند.»
🔹اگر به فرزندتان علاقه دارید حتما گوش کنید.
🍎🍎🍎
هدایت شده از یا رقیب
🍀 #یک_دقیقه_مطالعه
زیارت عامل مغفرت طلبی و توبه و پاکی شخص زائر است.
اباصلت هروی میگوید:
نزد امام رضا علیه السلام بودم که گروهی از مردم قم حضور حضرت رسیدند.
سلام کردند و امام نیز پاسخ ایشان را دادند و آنان را نزدیک خود نشاندند. حضرت پس از خوشامدگویی فرمودند:
أَنْتُمْ شِيعَتُنَا حَقّاً يَأْتِی عليکم زَمَانُ تَزُورُونَ فِيهِ تُرْبَتِی بِطُوسَ، أَلَا فَمَنْ زَارَنی وَ هُوَ عَلِی غُسْلٍ خَرَجَ مِنْ ذُنُوبِهِ کَيوم وَلَدَتْهُ أُمُّهُ.
(شما شیعیان راستین ما هستید، زمانی خواهد آمد که مزارم را در طوس زیارت خواهید کرد.
بی تردید کسی که مرا پس از غسل زیارت کند، همانند روزی که از مادر به دنیا آمده است، از گناه پاک خواهد شد.)
📚برگرفته از کتاب کاشیهای رنگی حرم، ص ۳۶
❣️در حرم بمانید؛ کانال رسمی حرم مطهر امام رضا(ع)
🆔 @razavi_aqr_ir
هدایت شده از جنبش ازما
14030226 - فایل منتخبین.pdf
706.2K
🗳 #اختصاصی | سن، تحصیلات و شغل منتخبین مجلس دوازدهم به تفکیک استان و حوزه انتخابیه
#انتخابات_مجلس_دوازدهم
🇮🇷 این خانه #ازما ست
🔰 @azmaa_net
هدایت شده از جنبش ازما
💬 نمایندگان موافق و مخالف تعطیلی شنبه چه میگویند؟!
🔸 نمایندگان مجلس در مورد لایحه موسوم به ساماندهی تعطیلات نظرات مختلفی داشتند. خلاصه مهمترین نظرات نمایندگان را در تصویر میبینید.
🔸 با توجه به اینکه مهمترین دلیل موافقان، تجارت و ارتباط اقتصادی با دیگر کشورها بوده، نظرات مخالفان هم بیشتر در پاسخ به این نکته بوده است.
🔸 نظر شما چیست؟! با اضافه شدن یک روز به تعطیلات موافقید؟! شنبه تعطیل بشود یا پنجشنبه؟!
🔹 پ.ن: این لایحه برای تبدیل شدن به قانون به تأیید شورای نگهبان نیاز دارد.
#ساماندهی_تعطیلات
🇮🇷 این خانه #ازما ست
🔰 @azmaa_net