eitaa logo
شرح احوالات روزجامعه
133 دنبال‌کننده
11.3هزار عکس
9.1هزار ویدیو
47 فایل
این کانال جهت افزایش بینش مخاطب میباشد
مشاهده در ایتا
دانلود
🔸 تقویم و اوقات شرعی| شنبه ۱۲ فروردین ۱۴۰۲ 🔹 دعای روز دهم ماه مبارک رمضان
🔸آخرین نتایج نظرسنجی انتخابات در ترکیه
🔸بی‌حجاب‌ها مجازات می‌شوند رئیس قوه قضاییه: 🔹کشف حجاب به مثابه دشمنی با ارزش‌هاست و افرادی که اقدام به این ناهنجاری کنند، مجازات‌ خواهند شد. درصورت دستگیری این عاملان، قوه قضاییه به موضوع رسیدگی می‌کند و تمام کسانی که به هر نحو مُسبب و شریک در این مسائل باشند، بدون اغماض تحت پیگرد قرار می‌گیرند. 🔹ضابطین موظف هستند جرم مشهود و هر نوع ناهنجاری را که خلاف قانون و شرع است و در ملاء‌عام رخ می‌دهد به مراجع قضایی ارجاع دهند. مراجع قضایی هم باید در رسیدگی به این قبیل پرونده‌ها اهتمام داشته باشند.
🔸هشدارهای سیزده‌بدری پلیس راهور معاون اجتماعی پلیس راهور: 🔹️یکی از اقدامات گذاشتن سبزه روی سقف یا صندوق عقب است. این اقدام مغایر با قوانین است و ریختن هر چیزی در سطح راه ممنوع و دارای جریمه است. 🔹️یکی از کارهایی که تعداد معدودی از رانندگان انجام می‌دهند، سوار کردن سرنشینان در صندوق عقب و قسمت بار وانت‌هاست. 🔹️این موضوع افزون بر مغایرت با مقررات، می‌تواند بدترین صدمات جسمی را به سرنشینان وارد کند. 🔹️لازم است از توقف‌های سد معبری در نزدیک تفرجگاه‌ها یا در معابر داخلی بوستان‌ها خودداری شود.
🔸۶۸ هزار متهم اقتصادی سال گذشته بازداشت شدند سخنگوی فراجا: 🔹️پلیس امنیت اقتصادی فراجا در سالی که گذشت، نزدیک به ۶۸ هزار متهم اقتصادی را شناسایی و بازداشت کرده و تحویل مراجع قضایی داده است. 🔹️این پلیس، بیش از ۴۳ هزار وسیله نقلیه قاچاق را نیز در سراسر کشور کشف کرده است.
🔸ترافیک سنگین در جاده کرج- چالوس / یکطرفه شدن مسیر رییس پلیس راه البرز: 🔹ترافیک در جاده کرج - چالوس از شمال به جنوب سنگین است و برهمین اساس تردد خودروها از کرج به شمال ممنوع شد.
🔸فیلم‌های تلویزیون در دوازدهم فروردین‌ماه 🔹«هیولای دریا» ساعت ۹ از شبکه پنج 🔹«ضربه مغزی» ساعت ۱۰:۳۰ از شبکه سلامت 🔹«دختر آرام» ساعت ۱۱ از شبکه نمایش 🔹«بیست و یک روز بعد» ساعت ۱۳ از شبکه نمایش 🔹«موقعیت مهدی» ساعت ۱۳ از شبکه افق 🔹«دختر عزیزم» ساعت ۱۴ از شبکه پنج 🔹«آرکین و الماس گمشده» ساعت ۱۴ از شبکـه کودک 🔹«پیرمرد و اسلحه» ساعت ۱۵ از شبکه نمایش 🔹«شماره ۱۰» ساعت ۱۶ از شبکه یک 🔹«بچه های طوفان» ساعت ۱۶ از شبکه امید 🔹«شعله های سرکش» ساعت ۱۷ از شبکه نمایش 🔹«فینچ» ساعت ۱۹ از شبکه نمایش 🔹«موشک سازی: اثر نامبی» ساعت ۲۰:۳۰ از شبکه چهار 🔹«مراقبتون هستم» ساعت ۲۱ از شبکه نمایش 🔹«ارباب جنگ» ساعت ۲۲ از شبکه فراتر 🔹«تروا» ساعت ۲۳ از شبکه دو 🔹«دسیبل» ساعت ۲۳ از شبکه نمایش
وحشتناکترین بیماری قرن یعنی ‌" آلزایمر " که با حواس پرتی های کوچک شروع میشود، بر اثر مصرف شکر بوجود می آید ! بعضی از محققان معتقدند ؛ تا ۲۵ سال دیگر نیمی از جمعیت میانسال کره زمین آلزایمر خواهند داشت و مرگ زجرآوری در انتظارشان است !
اعلام رسمی خبر شهادت سرلشکر حاج احمد متوسلیان پس از ۴١سال سرانجام پس از ۴١سال، یک مقام رسمی، خبر شهادت حاج احمد متوسلیان را اعلام کرد. سردار سلامی فرمانده کل سپاه، در دیدار نوروزی خود با خانواده حاج احمد متوسلیان اعلام کرد: شهید جاویدالاثر حاج احمد متوسلیان، اولین شهید ایرانی در راه فتح قدس است./خبر
🔻یک مشت آجیل برای درمان بیماری قلبی مفید است 🔹افزودن یک مشت آجیل به رژیم غذایی روزانه جانتان را نجات می‌دهد. 🔹مطالعه جدیدی که در نشریه پژوهش تغذیه منتشر شده است، نشان می‌دهد که پژوهشگران در اسکاندیناوی دریافته‌اند مصرف روزانه مقدار کمی آجیل و مغزها خطر حمله قلبی و سکته مغزی را تا ۲۵ درصد کاهش می‌دهد. 🔹اگر روزی یک مشت – یعنی حدود ۳۰ گرم- آجیل بخورید، خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی بین ۲۰ تا ۲۵ درصد کاهش می‌یابد. بزرگسالان در کشورهای شمال اروپا به‌طور متوسط حدود چهار گرم آجیل در روز می‌خورند و خیلی‌ها هم اصلا لب به آجیل و مغزها نمی‌زنند. 🔹به گفته پژوهشگران، آجیل خاصی وجود ندارد که به‌تنهایی این خطرها را کاهش دهد، اما گویا بادام، پسته و گردو برای کاهش کلسترول از بقیه مفیدترند. 🔹اصولا خوردن حتی چند دانه آجیل بهتر از نخوردن آن است و سلامت قلب را به میزان چشمگیری افزایش می‌دهد./ایندیپندنت
🔴دعوت تاج از رئیس فدراسیون فوتبال عربستان 🔹مهدی تاج با ارسال نامه‌ای از رئیس فدراسیون فوتبال عربستان برای دیدار از فدراسیون فوتبال ایران دعوت کرد.
🔸 شاخص هوای پاک در تهران رکورد زد 🔹بر اساس داده‌های شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، کیفیت هوای امروز پایتخت در شرایط پاک قرار دارد. 🔹شاخص هوای تهران امروز بر روی عدد ۳۴ است.