eitaa logo
روضه‌های خانگی سدره
2.2هزار دنبال‌کننده
1.6هزار عکس
613 ویدیو
191 فایل
🌿 برپایی روضه‌های خانگی در تهران، قم، مشهد ✨️هماهنگی و ثبت جلسات خونگی: @sedreh_admin 90007273 هماهنگی روضه نیابتی: @sedreh_plus
مشاهده در ایتا
دانلود
دماؤک تسیل علی ترابک تُخبر الحکایاتِ عنك... خون تو برخاک می ریزد و داستانها را درباره ی تو بازگو می کند.
یا حسین نام تو بردم دلم آرام گرفت... توی روضه‌های خونگی‌مون برای پیروزی راه حق و نابودی دشمن دعا کنیم‌. 🔹راه‌های ارتباطی برگزاری مجالس خونگی: در پیامرسان‌های ایتا، تلگرام، بله: @Sedreh_admin شماره تماس: 09196210631
هیات‌های خانگی برای حکم جهاد مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) چه کنند؟ به قلم دکتر رقیه فاضل طبق برنامه‌ی همیشگی این سال‌ها، شنبه‌ عصر، قرار بود جلسه‌ی صحیفه‌ی امام برقرار باشد که خبر شهادت سید، دل‌ها را پریشان کرد. همه می‌خواستند بروند تجمع حرم، از طرفی دل همه گرفته بود، می‌خواستند همدیگر را ببینند و بدانند چه باید بکنند. قرار شد‌ جلسه، بعد نماز مغرب باشد. خانم‌های هیأت «بنات المقاومة» که از بعد هفتم اکتبر یک سال است جمعه‌ها جلسه‌ی ندبه دارند هم بودند. در جلسه، صحبت از این شد که ما به عنوان خانم، با حکم جهاد حضرت آقا، چه باید بکنیم. امکاناتمان چیست که برای آزادی قبله اول مسلمین و همراهی با لبنان باید به میدان بیاوریم. مطالبه، تبیین و گفتگوی عمومی برای آمادگی اذهان، کمک مالی، تحریم کالاهای صهیونیستی، دعا و ایده‌هایی مثل کشیدن پرچم اسرائیل غاصب جلوی در حیاط و امثال اینها مطرح شد. گفته شد خانم‌ها در دفاع مقدس طلا می‌دادند؛ چراغ اهدای طلا همان‌جا روشن شد. توی گروه مجازی همان جلسه هم که صوت‌های هیأت بارگذاری می‌شود، ایده مطرح شد، چند نفر خانم از شهرهای دیگر هم پیام دادند که طلا اهدا کردند. خلاصه اینکه بدون هماهنگی قبلی، بیش از هفت میلیون تومان نقد و کارت هدیه، پنج گوشواره، یک گردنبند، یک انگشتر و یک سکه پارسیان جمع شد. همچنان هم پیام می‌رسد که طلا اهدا میکنیم. هیأت‌های خانگی زنانه، خیلی خوب می‌توانند پای کار کمک مالی بیایند ان‌شاءالله. میزان کمک مهم نیست، آن تحول روحی که با حکم جهاد ایجاد می‌شود و آن حس پیوستگی با جبهه مقاومت است که می‌تواند امت را امت کند ان‌شاءالله.
وَأُخْرَىٰ تُحِبُّونَهَا نَصْرٌ مِنَ اللَّهِ وَفَتْحٌ قَرِيبٌ وَبَشِّرِ الْمُؤْمِنِينَ و [رحمتى‌] ديگر كه آن را دوست داريد: يارى و پيروزى نزديكى از جانب خداست. و مؤمنان را [بدان‌] بشارت ده. آیه ۱۳/سوره مبارکه صف
1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
در قاموس مقاومت، زنان، ایثارگرانی عاشق‌ترند...
سرويم و از اين تيغ هرس شكوه نداريم سهراب اگر كم شده تهمينه زياد است "سید تقی سیدی" خونه های سبز شما با حال و هوای روضه برای شهید سید حسن نصرالله (رضوان‌الله‌علیه)
روضه‌های خانگی سدره
شما هم عکس و فیلم روضه‌هاتون رو برامون بفرستین. @sedreh_plus
به عنوان یک مستمع خوب سعی کنیم: 🌿با تشکر کردن و قدردانی از زحمات خادم‌های جلسه خستگی‌شون رو برطرف کنیم. 🌿با نوع نشستن صحبت کردن و رفتارمون به صاحب اصلی مجلس احترام بذاریم. 🌿موقع سخنرانی با افرادی که کنارمون هستن، صحبت نکنیم. 🌿اگه بچه‌ها موقع بازی سر و صدا کردن، باهاشون بدخلقی نکنیم تا خدای نکرده از مجلس اهل‌بیت زده نشن. 🌿 توی روضه با تلفن بلند بلند صحبت نکنیم. 🌿 با نیت خالص و برای رضایت خدا به جلسه بریم. 🌿 خوب به سخنران گوش بدیم و سعی کنیم نکات مفید صحبت‌هاشون رو یادداشت کنیم.