❌️استوری
حجت الاسلام کمیل پهلوان زاده
🌐 #اخبار_محور_مقاومت
@mehvarmo
@mehvarmo
#وعده_صادق
📣 آیدی برای تبلیغات
@f_aaha
👈گامی به سوی ظهور
1.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
در جنگ جهانی دوم بمبافکنهای بریتانیایی برای پشتیبانی از نیروهای خودی، این محفظه آهنی رو با چتر نجات میفرستادند پایین، ببینید چیه توش! :))
@irwonders
2.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
به روباه گفتند شاهدت کیه
گفت : دُمم
😳😳😳
باماهمراه باشیددرکانال صدای رکاوند 👇
┄┅═✧💚☫💚✧═┅┄
🆔 @sedayrekavand : ایتا
┄┅═✧☫✧═┅┄
🆔 @sedaye_rekavand :تلگرام
┄┅═✧💚☫💚✧═┅┄
12.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♻️ همه آنچه درباره کلید روحانی باید بدانید...
کلیپ رسایی در سال ۹۹
🇮🇷 کانال حمید رسایی را به دوستانتان معرفی کنید:
┏━━━━━━━🇮🇷┓
Eitaa.com/rasaee
┗━━━━━━━━━┛
#اعلامبرنامه
🔹دهمین سالگرد شهدای غواص، همزمان با اربعین شهدای اقتدار و شهدای مدافع حرم
🔻زمان:
سه شنبه ۲۱ مرداد ساعت ۱۷:۳۰
🔻مکان:
پارک ملت، جوار شهدای خوشنام غواص
ستاد برگزاری سالروز شهدای خوشنام غواص شهرستان بهشهر
1.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⛔️ کدام کشور رتبه اول موشک بالستیک را دارد؟
❓ایران رتبه چندم است؟
✅ اندیشکده راهبردی حَصین
🆔️ @hasin_ir
1.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
🔻تلاش ستودنی والد پرنده برای حفاظت از فرزندانش
الله اکبر
🔶 اعمال رفت :
🔹هنگامیکه آلات متحرک عقب است و با فشار فنر ارتجاع به جلو حرکت می کند ، اعمالی انجام می گیرد که به آنها اعمال رفت می گویند که به ترتیب زیر هستند :
⚔⚔ تابچض ⚔⚔
1 – تظاهر :
هنگامی که آلات متحرک کاملا عقب است گلنگدن از روی خشاب عقب رفته فشنگ کمی از جای قبلی بالاتر آمده و در مسیر گلنگدن قرار می گیرد.(ظاهر شدن یک فشنگ در مسیر گلنگدن و جلوخزانه لوله را تظاهر گویند ).
2 – ادخال :
چنانچه دستگیره آلات متحرک که عقب است رها شود ، آلات متحرک در اثر فشار فنر ارتجاع ، به جلو حرکت کرده و شاخک جنگی گلنگدن ، فشنگی را که در مسیرش قرار گرفته داخل خزانه لوله می برد.
3 – بسته شدن :
چسپیدن ته فشنگ به پیشانی جنگی و گرفته شدن زه پوکه توسط ناخن فشنگ کش و چسپیدن سر گلنگدن به ته خزانه لوله را بسته شدن می گویند.
4 – چفت شدن :
بعد از بسته شدن که سر گلنگدن به ته خزانه لوله چسپید ، حامل گلنگدن هنوز در راه است و کاملا جلو نرفته است.در اثر جلو رفتن آلات متحرک ، گلنگدن توسط شیار مارپیچ روی حامل گلنگدن چرخیده و زائده های آن با زائده های بدنه داخل هم قفل می شوند که این عمل را چفت شدن می گویند.
تذکر : برای اینکه سلاح در حالت رگبار تا چفت شدن کامل شلیک نکند ، ضامنی برای چخماق قرار داده اند که بعد از عمل چفت شدن توسط انتهای آلات متحرک آزاد میشود.
5 – ضربه زدن :
با چکاندن ماشه ، چخماق به انتهای سوزن ضربه می زند و سوزن ضربه را به چاشنی منتقل می کند و موجب انفجار چاشنی می شود.