9.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اگر خبر مرگ منو بهتون دادن اصلا تعجب نکنید...
جگرم میسوزه...
شما بچه دارید؟
میدونی وقتی بچه ات جلوی چشمت داره از گرسنگی میمیره یعنی چی؟
میدونی هر چی فریاد بزنی و هیچکس به دادت نرسه یعنی؟
من واقعا شرمنده ام که هنوز زنده ام...
پایان این تراژدی کجاست...؟
#آقای_سیزده
@aghaye_13
3.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👌👌روایت استاد ازغدی از سبک زندگی غلط برخی ایرانیها/دکتر رحیم پور ازغدی
🎥#دکتر_رحیم_پور_ازغدی
#سبک_زندگی
🎧@sokhen_nab
698.6K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
امیرحسین ثابتی!
@aghaye_13
10.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
موارد مهم و حیاتی درباره بیمه که تا حالا به ما نگفته بودند و خیلی از ما ایرانیان هم از آن بیخبر هستیم! این اشتباهات و تصورات غلط تاکنون خسارات مالی زیادی به هموطنان زده است، بی آنکه کارشناس بیمه یا وکیلی آن را برای بقیه توضیح دهد! لطفا این صحبتهای مهم را به صورت گسترده اطلاع رسانی کنید تا همه سود ببرند!
📢🔹سید عطاءالله مهاجرانی، وزير اسبق فرهنگ و ارشاد اسلامي در كانالش نوشت:
🔊 «طارق متری» وزیر فرهنگ لبنان ( ۲۰۰۵ تا ۲۰۰۸)، دقیق و خوش سخن و دانشمند و بسیار خوان بوده و هست. دیدار با او همیشه غنیمت است! چای نعناع و دردشه! دردشه همان گفتگو ست، صمیمی و پایان ناپذیر. طنجه بودیم .
گفت: داستان ملاقات با آیت الله خامنه ای را برایت بگویم. حتما تازه است.
همراه «سعد حریری» به تهران سفر کردیم. قرار ملاقات با« آیت الله خامنه ای» بود. -این دیدار در آذرماه ۱۳۸۹ انجام شده است- قبل از دیدار قرار شد، جلسه ای با سعد حریری به عنوان نخست وزیر داشته باشیم. شش وزیر هم همراه بودیم.
جلسه در محل اقامت حریری در کاخ سعد آباد برگزار شد.
«سعد حریری» گفت:
باید مساله سلاح حزب الله را به عنوان مساله اصلی لبنان مطرح کنیم. من سخنی نگفتم، اما همه تایید کردند.
وقتی وارد دفتر «آیت الله خامنه ای» شدیم، ایشان بسیار گرم و صمیمانه سعد حریری را در آغوش گرفت. جوانی و هوشمندی اش را تحسین کرد. از مرحوم رفیق حریری ذکر خیری به میان آورد. از لبنان بسیار تعریف کردند.
نا گاه از سعد حریری پرسیدند، آقای نخست وزیر شما « رمان گوژ پشت نتردام» را خوانده اید !؟ خب پیداست که نخوانده بود! سری تکان داد که معلوم نبود خوانده یا نه. گفت. در این رمان یک زن بسیار زیبایی تصویر شده است. او زیباترین زن پاریس است. طبیعی است که قدرتمندان در صدد دستیابی به این زن هستند.
لات های پاریس، قداره کشان، با نفوذ ها. اما همه می دانند که آن زن زیبا، اسمش چی بود!؟ طارق گفت، من گفتم: ازمیریلدا ! آیت الله خامنه ای با تمام چشمانش خندید و گفت احسنت! شما وزیر فرهنگ بودید!
همه می دانستند که ازمیریلدا یک دشنه ظریف دسته صدف سپید بسیار تیز و کارا به همراه دارد. هر کس به او سوء نظری داشته باشد، ازمیریلدا در استفاده از آن دشنه تردید نمی کند.
اقای نخست وزیر! لبنان مثل همان زن زیباست. لبنان عروس خاورمیانه است. خیلی ها به کشور شما نظر دارند. اسرايیل خطری است که شما را تهدید می کند.
مگر تا خیابان های بیروت نیامدند؟ مگر مردم را نکشتند؟ ویران نکردند؟
« سلاح مقاومت» مثل همان دشنه ازمیریلداست. دشمن را نومید می کند و امکان عمل را از او می گیرد.
گفتگو ها ادامه پیدا کرد. اما سعد حریری کلمه ای در باره سلاح حزب الله سخنی نگفت. بعد از جلسه پرسیدم: نگفتی؟
گفت: دیدی جلسه را چگونه اداره کرد و بحث را پیش برد. می شد مطرح کرد؟
📎 #ذکاوت
📎 #رمان
📎 #وزیر
10.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 پاسخ دندان شکن یک مسلمان به آتئیست که قصد داشت اسلام رو ضدعلم جلوه بده!
👌 #محرمانه کانال حرفهایها
http://eitaa.com/joinchat/361299968Ca15e2013ea
محرمانه را به دیگران هم معرفی کنید
امام علی علیه السّلام فرمودند:
صلوات فرستادن بر پیامبر (صلي الله عليه و آله و سلم)، گناهان را بسان ریختن آب بر آتش از بین می برد.
📝ثواب الاعمال،ص ۱۸۷
•••✾•🌿🌺🌿•✾•••
🌱کانال حریم عاشقان🌱
🪴@harimasheghan👈
14.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
عجب سخنرانیی!؟ این بزرگوار کیه؟ چه نفس گرمی داره! ماشاءالله.این حرفها را باید روزی یکبار شنید. حتما تا آخر باید شنید.
🇮🇷🕊⚘🇮🇷🕊⚘🇮🇷
7.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 رهبر انقلاب:
نمایندگان جدید مراقب باشند با سخنان اختلافانگیز و دعوا راه انداختنها و ستیزیگریهای دشمن پسند کام ملت و فضای سیاسی کشور تلخ نشود.
انذار رهبر معظم انقلاب به نمایندگان دوره جدید مجلس .ان شاءالله دغدغه این نمایندگان به زمین نماندن اوامر حضرت آقا باشه .
🆔 @alikhani_r