.
📌بعد از مدت ها نیرو انتظامی رفته خانومایی که چند وقته دم مجلس تحصن کردن رو ریخته جمعشون کرده برده شون.
.حرفشون چیه؟
چرا قالیباف قانون حجابو ابلاغ نمیکنه.
.تاکتیکشون چیه؟
هیچی.با یک تجمع کاملا غیرقانونی از راس تا کف نظام رو ب فحش میبندن تا از این طریق معروف حجاب رو به گوش مسوولین نظام برسونن.
.خروجیش چیه؟
بازم هیچی.وسط جنگ ترکیبی اسراییل و امریکا ،نظام باید خودش رو درگیر این بی بصیرتای همیشه هزینه ساز کنه.
.آخرش نظام جمع میکنه؟
بعد از ده ها بار هشدار به اینگه این تحصن ها کاملا غیر قانونیه همه شون رو جمع میکنه و قائله رو تموم میکنه.
ممنون از #مامورین_امنیتی
3.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻 هزاران نفر در استانبول شعار اردوغان استعفاء سر می دهند
✅ @Rajanews_com
هدایت شده از قرارگاه شهید حق بین
9.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌙 مداحی زیبای امیرعلی گلپور در برنامه محفل
✨ حال و هوای کربلایی محفل در آخرین روزهای ماه مبارک رمضان
#کربلاییامیرعلیگلپور
💔 @Haghbin_ir
هدایت شده از تحلیل و تبیین
15.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 احسنت بر این #ایرانگرد
درست در زمانی که اردوغانِ منافق نام تبریز را بر زبان آورده، جواد قارایی هم این ویدئو را درباره رشادت مردم تبریز در جنگ چالدران منتشر کرد...
جالب اینجاست که فقط به نقل تاریخ بسنده نمیکنه و عبرت تاریخی ازین واقعه را هم برای مخاطب متذکر میشه
#چالدران
@tahlil8
2.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥اولش فکر میکنی یک کشور مسلمان است اما اینجا لندن است...
🔹امروز انگلیس اگر درباره ی مسئله ی فلسطین نظرسنجی برگزار کند ، یا درباره ی حجاب ، آراء موافقین بیشتر است. آشفتگی کارمندان رسانه های وطن فروش که گاه و بی گاه "هشتگ لندن اسلامی" میزنند به خاطر همین است.
🔹رسما چهره ی اروپا به دلیل مهاجرت شرقی ها و تغییر نگرش بخشی از جامعه ی خودش عوض شده و این تغییر در آینده جدی تر هم خواهد شد.
☫ جمع سربازان گمنام
1.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رضا رشیدپور، مجری اصلاح طلب، که قبلا دخترشو جهت فتح بوسه به بغل ابی فرستاده بود، به افتخارات قبلی خودش بسنده نکرد و جهت حضور در کنسرت مفتوحات خودش به استانبول رفت
فقط نمیدونم این وسط تکلیف کودکان مظلوم سیستان و بلوچستان چی میشه و چرا این پولا به جای سیستان و بلوچستان باید خرج کسی بشن که از ترسش حتی جرئت نداره به خلیج فارس بگه خلیج فارس
رشید پور سابقه ی فتح بوسه ی روحانی رو هم در کارنامه ی خودش داره
ـــــــــــــــــــــــ
♨️دریافت بهروز ترین #خبرهای_داغ_سیاسی
4.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
روز قدس-اینجا لندن
#علی_العهد_يا_قدس
჻ᭂ࿐𑁍
1.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 فریادهای مرگ بر اسرائیل و آمریکای زائران در حرم امام حسین (ع)
1.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍این جمله رهبری رو باید با طلا نوشت
+هروقت داشتید نا امید میشدید این رو گوش بدید
😡 مسئولین نظام ( سران سه قوا )
هر غلطی و هر بی قانونی انجام میدن دو قطبی سازی ، و آب به آسیاب دشمن ریختن نیست
اونوقت میگن تجمع ( کاملا قانونی ) جلوی مجلس علیه کشف حجاب ، آب به آسیاب دشمن ریختنه
😡چقدر شما جماعت پدرسوخته اید
😡چقدر بی شرفید
عرضه ندارید جلوی مسئولین بایستید ، اونوقت به متدینینی که حرف از قانون و شریعت میزنن حمله میکنید ؟؟
خاک عالم بر سرتون کنن
🔹کانال بدون تعارف 🤷♂
@bedoone_taarof
هدایت شده از اخبار ویژه
🔷گفته شده این تصویر از برخورد خشن شب گذشته با مطالبه گران ابلاغ قانون حجاب درمقابل مجلس شورای اسلامی هست.
کافی بود این چنین برخوردی با یک زن هرزه و ولنگار صورت می پذیرفت . الان همه از معاندان تا مذهبی های صورتی تا نمایندگان و. علمای بزرگوار یقه می دریدند.
اما متاسفانه این تصویر یک بانوی عفیفه هست که ماه هاست تنها مطالبه اش ابلاغ قانون عفاف و حجاب هست و به همین جهت ماموران امنیتی و انتظامی به خودشان اجازه میدهند این چنین خشونت آمیز و تأسف بار با اونها برخورد بشه و هیچ صدایی هم از کسی بلند نشه و همه روزه سکوت بگیرند .
در حالیکه سگان ولگرد هرزه در روز شهادت امیر مومنان رقص و پایکوبی کرده و ارزشها را به تمسخر گرفته و اجتماع آنها با هدایت عوامل امنیتی و انتظامی در امنیت کامل برگزار میشود اجتماع اندک مطالبه گران ارزشها مورد هجوم مأمورانی قرار می گیرد که متعهد و قسم یاد کردند حافظ ارزشها باشند .
آقای اژه ای ، آقای قالیباف ، آقای رادان آقای سردار مومنی که حضورت درجایگاه وزارت را مدیون بده بستان سیاسی دکتر خلبان قالیباف با پزشکیان میدونید آیا اگر خدای ناکرده با ناموس شما ( حتی با فرض روش اشتباه در مطالبه یک موضوع ارزشی به زعم شما البته )چنین برخوردی می کردند شما ساکت می نشستید ؟؟؟!!!
وا اسفا که در جامعه اسلامی باید آدم بمیرد و شاهدچنین جسارت وحشتناک و درد آوری آنهم در برخورد با زنان عفیفه جامعه نباشد .
آن هم در شبی که روزش حضور گسترده مردم انقلابی شعار وحدت بخش را به جهان مخابره کرد.
#به_ویژه_ترین کانال خبری در ایتا بپیوندید 👇
https://eitaa.com/joinchat/4073259207Ce587f9582c