12.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸 سخنرانی سرلشکر شهید آقا مهدی باکری فرمانده لشکر عاشورا به زبان ترکی
🔹شهیدباکری: [شهید] شاپور برزگر یکی از رزمندگانی بود که یک دستش قطع شده بود. من به فرمانده اون گفتم با یک دست که نمیشه جنگید شما مانع حضور ایشون شوید. فرمانده در بیسیم گفت بیا و ببین چطور تک دستی جنگ میکنه. رزمنده گفت مگر حضرت ابوالفضل با یک دست نتونست جنگ کنه که منم نتونم...
به مناسبت سالروز شهادت مهدی باکری🌹
@semimm
🖼 یک نانوایی در ایران
در منطقِ #سرمایهداری، #آمریکا هر ساله برای جلوگیری از کاهش قیمت گندم،هزاران تن از مازاد تولید خود را به دریا می ریزد درحالی که میداند صدها میلیون نفر در معرض قحطی و گرسنگی قرار دارند!
اما در مکتب #اسلام و فرزندان علی(ع)، مردم حتی دراوجِ محاصرهی اقتصادی اینگونه رشادت میکنند
@semimm
واتیکان نامه پاپ فرانسیس به حضرت آیت الله سیستانی را منتشر کرد.
واتيكان این نامه را سه شنبه گذشته، بوسيله کاردینال میگل آنخل آیوسو گیسوت رئیس دایره گفتگوی ادیان واتیکان به دفتر حضرت آیت الله سیستانی تقدیم کرد.
پاپ در این نامه نوشته است:
«برادر گرامی با سلام و درود فراوان. موجب خوشحالی است که فرصت را غنیمت شمرده تا بار دیگر شما را پس از گذشت دوسال از دیدارمان در نجف که برایم مفید بود، خطاب قرار دهم؛ دیداری که نقطه عطفی در مسیر گفتگوی بین اديان و تفاهم بین ملت ها بود.
گفتگوی برادرانه و مشارکت معنوی شما در موضوعات والایی نظیر همبستگی، صلح و دفاع از مستضعفین و همچنین پایبندی شما به نفع کسانی که مورد ظلم قرار گرفتند و پاسداری شما از حریم مقدس زندگی و اهمیت وحدت مردم عراق را به خاطر می آورم و قدردانی می کنم.
همانطور که تاریخ مدرن عراق نیز به ما می آموزد، همکاری و دوستی بین مومنان در ادیان مختلف نه فقط برای توسعه احترام متقابل، بلکه بیش از هرچیزی در همبستگى و هماهنگی که به سود بشریت کمک می کند، امری ضروری است.
برادر عزیز، هر دو متقاعد شده ایم که احترام به کرامت و حقوق هر فرد و گروهی به ویژه آزادی مذهب، اندیشه و بیان، منبع اطمینان فرد و جامعه و همبستگى و هماهنگی بین ملت ها است؛ بنابراین ما نیز به عنوان رهبران دینی باید مسئولین جامعه مدنی را به تلاش و تقویت فرهنگ مبتنی بر عدالت و صلح و تقویت اقدامات سیاسی که از حقوق اساسی همه صیانت می کند، تشويق کنیم.
در حقيقت موضوعی ضروری است که خانواده بشری بار دیگر معنای برادری و استقبال متبادل را به عنوان پاسخی عملی به چالش های امروزی کشف کند؛ بنابراین، مردان و زنان ادیان گوناگون که یک پارچه و متفق القول به سمت خداوند گام برمی دارند، به همگرایی در فضای وسیع ارزش های مشترک معنوی و انسانی و اجتماعی و سرمایه گذاری آن ، در راستای گسترش اخلاق و فضایل والایی که ادیان به آن فرا می خوانند، دعوت می شوند.
آرزو می کنم که ما مسیحیان و مسلمانان با هم بتوانیم همواره شاهد حقیقت، عشق و امید در جهانی باشیم که با کشمش های فراوان شناخته می شود و به شفقت و بهبودی نیاز دارد.
از درگاه خداوند متعال برای حضرتعالی و جامعه شما و عراق عزیز دعا می کنم.
@Semimm
9.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
「﷽」 استاد فروغی سلمه الله
🎬 #مریض_محبت
🌹فکر فراق تو مرا کشته است...
@semimm
مگه نمیگفتن آخوندا کشورو دارن میچاپن و تو حوزه بخور بخوره؟
خب الان وقت ثبت نام حوزهس بیاید ثبت نام کنید باهم بخوریم😂🤦♂
👤 حجتالاسلام یونس ترابی
@Semimm
.
🔹قابل توجه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
♻️ نظر رهبر انقلاب در باره تغییر ذائقه مردم در ماه رمضان با پخش موسیقی
🔰حمید رسایی: تصویری که هر ساله از ماه مبارک رمضان در ذهن مردم نقش میبندد، برگزاری مراسمهای انس با قرآن، تواشیح، دعا و مناجات، شبهای قدر، برگزاری مراسمهای عمومی ادعیه سحری مثل دعای پر مضمون اباحمزه ثمالی است. طبعا از تکالیف وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است که به تقویت این تصویر بپردازد و در این راستا سیاستگذاری کند.
سؤال این است که آیا برگزاری کنسرتهای موسیقی و مصاحبه وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در این باره و ضریب دادن به این موضوع، سبب تقویت این تصویر میشود یا تضعیف؟! اینکه هر ۳۰ سال یکبار عید نوروز و ماه مبارک رمضان با یکدیگر تقارن پیدا میکنند، توجیه مناسبی برای سنگین کردن کفه موسیقی و کاستن ار کفه تجمعات و مجافل قرآنی است؟!
حتما برای وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی مهم است که بداند این ریلگذاری جدید تا چه اندازه با نگاه امام و رهبر جامعه اسلامی ما تطبیق دارد. برای آشنایی بیشتر با نگاه رهبر انقلاب به این بیانات ایشان درباره ترویج موسیقی در ماه مبارک رمضان دقت کنید:
"در ماه رمضان برنامههای رادیو را باید تنظیم کنید. در سحرهای ماه رمضان چه برنامهیی پخش خواهید کرد؟ چه لزومی دارد که ما در سحرهای ماه رمضان فرضاً در رادیو یک تکنوازی بگذاریم و یک نفر بیاید ویولون یا سنتور بزند؟! از اینهایی که سحرها بلند میشوند، کدامشان چنین توقعی دارد؟! البته در ایام دیگر و در برنامههای عادی، مردم بالاخره موسیقی میخواهند؛ نمیشود که بکلی درِ موسیقی را بست؛ اما در سحرهای ماه رمضان، اینهایی که بلند میشوند دعای ابوحمزه بخوانند، یا مناجات بشنوند، یا نمازی بخوانند و بعد سحری بخورند و بخوابند، کدامشان از شما توقع تکنوازی دارد؟ بهنظر بنده، این از چیزهای غیر لازم است.
این هم که ما خیال کنیم حتماً بین دو برنامه، باید سازی زده بشود، اشتباه است. ما موارد زیادی دیدهایم که در رادیوها و تلویزیونهای بیگانه، خیلی از بخشهایشان اصلاً موسیقی و ساز ندارد؛ یک برنامه تمام میشود، بلافاصله یک برنامه دیگر شروع میشود؛ اصلاً لازم نیست که ساز باشد...
بنابراین، در سحرهای ماه رمضان اصلاً فضای موسیقی لازم نیست. اگرچه موسیقی نوع حلالی دارد که لهوی و غافلکننده نیست و آن نوع حلال را شما صبح تا شب در برنامههای گوناگون به مردم میدهید - این اشکالی ندارد - اما همین حلالش هم در سحرهای ماه رمضان لازم نیست.
اینکه ما فرض کنیم با این صدای ساز یا نی، این فرد به خدا نزدیک میشود، به نظر من مقدار زیادی از اینها حرف است؛ بیش از آنچه که واقعیت داشته باشد. البته انکار نمیکنیم که کسانی در سطح خاصی از روحیات و افکار، با چیزی از این قبیل ممکن است توجهی پیدا کنند؛ اما این عمومیت ندارد. عامه مردم ما موسیقیشناس و موسیقیفهم نیستند؛ ماها هم نیستیم؛ عده خاصی هستند که موسیقی را میفهمند. اگر ما از موسیقی هم چیزی را میفهمیم، بخش کلامىِ موسیقی است؛ مثلاً شعر حافظ را میخواند و هرکس بنا بر استعداد خود، چیزی میفهمد؛ اما از آن سازی که بغلش میزنند، ماها نمیفهمیم...
مردمی که نسبت به موسیقی برخورد و احساسشان این است، ما چرا بیخود بیاییم چیزی را که نوعی از آن مشتبه است و اشکال دارد، در سحرهای ماه رمضان قاطی برنامههای مردم بکنیم و آن حال عبادت را از آنها بگیریم؟! به عکس، هرچه میتوانید، دعا و ترجمه دعا و مفاهیم دعا را که به زبانِ خوب بیان شده باشد، بگذارید."
🔹امیدوارم وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، شجاعت اصلاح این تصمیم پرحاشیه را داشته باشد.
@semimm