کشتیهای رژیم صهیونیستی و آمریکا در تیررس نیروهای یمنی
🔹توقیفشدن کشتیهای رژیم صهیونیستی و توانایی ارتش ملی یمن در هدف قرار دادن کشتیها از آغاز عملیات طوفان الاقصی مقاومت فلسطین، مورد توجه کارشناسان و رسانهها قرار گرفته است.
🔹تهدید فزاینده، شرکتهای کشتیرانی رژیم صهیونیستی را مجبور کرده که مسیر کشتیهای باری خود را تغییر دهند.
🔹این موضوع باعث افزایش هزینههای حملونقل به میزان قابل توجهی برای این رژیم شده است.
🔹این نگرانی برای صهیونیستها وجود دارد که بخش واردات و صادرات این رژیم ممکن است بازارهای اصلی و همچنین محمولههای کشتیهای توقیف شده را از دست بدهد.
🔹جزئیات بیشتر
@sepah_Qoods اخبار سپاه قدس🔰
فوربس: توافق تسلیحاتی ایران و مسکو یک بازی برد-برد است
🔹رسانه آمریکایی فوربس:
🔹تکمیل فرایند این توافق تسلیحاتی بدون اتلاف وقت میتواند یک بازی برد- برد برای روسیه و ایران باشد.
🔹این مساله میتواند به نفع نخبگان سیاسی در تهران و مسکو باشد. تحقق این قرارداد شبهات در مورد اینکه روسیه در بده بستانها با ایران بیشتر دریافت کننده است را بر طرف میکند. ارسال این جنگندهها نیروهای مسلح متعارف ایران را با تجهیزات مورد نیاز بروز شده تامین میکند.
🔹برای مسکو، فروش این تسلیحات بسیار پیشرفته ثابت خواهد کرد که روسیه هنوز میتواند برغم مشکلات متعدد در زنجیرههای تامین این کشور به علت جنگ اوکراین، قراردادهای جدید صادرات سلاح را برای خود تضمین کند.
🔹مهدی فرحی جانشین وزیر دفاع ایران روز گذشته گفت که تهران قراردادی را با مسکو نهایی کرده که بر اساس آن نیروهای مسلح ایران جنگندههای سوخو-35 ساخت روسیه، هواپیمای آموزشی یاک-130 و بالگردهای تهاجمی Mi-28 را دریافت خواهند کرد./ رصد
@sepah_Qoods اخبار سپاه قدس🔰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 با ورود حضرت آیتالله خامنهای به حسینیه امام خمینی؛
دیدار هزاران نفر از بسیجیان سراسر کشور با حضرت رهبر انقلاب آغاز شد
@sepah_Qoods اخبار سپاه قدس🔰
8.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 امروز در بیروت فصلی تازه داریم
در غزه از روح حماس آوازه داریم
با هر که اسراییل را در جنگ باشد
تنها سلاح او اگرچه سنگ باشد
تا پای جان یاریگر آن سرفرازیم
باید که اسرائیل را نابود سازیم
👈 شعری حماسی که در ابتدای دیدار امروز بسیجیان با رهبر انقلاب خوانده شد
@sepah_Qoods اخبار سپاه قدس🔰
11.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 رهبر انقلاب، صبح امروز: حادثه تاریخساز طوفانالاقصی علیه رژیم صهیونیستی است اما آمریکازدایی است؛ طوفانالاقصی توانست جدول سیاستهای آمریکا در منطقه را بهم بریزد و انشاءالله ادامه پیدا کند جدول را محو خواهد کرد.
@sepah_Qoods اخبار سپاه قدس🔰
📢 «طرح برگزاری همهپرسی ملی در سرزمین فلسطین» - بخش اول؛
✏️ بسماللهالرحمنالرحیم
شماره: ۱۱۲۲۸۴
تاریخ: ۱ نوامبر ۲۰۱۹
✏️ عالیجناب
مایهی نگرانی عمیق است که پس از هفت دهه، مسئلهی فلسطین همچنان لاینحل باقیمانده و جامعهی بینالمللی در حلوفصل این بحران پیچیده و قدیمی ناکام بوده است. بدین وسیله، جهت توجه آن جناب، متن طرحی که از سوی دبیرخانهی کنفرانس بینالمللی فلسطین در خصوص همهپرسی ملی در سرزمین فلسطین ارسال شده، پیوست به این نامه میگردد.
✏️ موجب امتنان است، این نامه و پیوست آن را بهعنوان سندی در اختیار اعضای شورای امنیت قرار دهید. عالیجناب، لطفاً احترامات فائقهی اینجانب را پذیرا باشید.
مجید تختروانچی
سفیر، نمایندهی دائم
گیرنده:
جناب آقای آنتونیو گوترش
دبیرکل سازمان ملل، نیویورک
رونوشت:
خانم کارن پیئرس
رئیس شورای امنیت سازمان ملل، نیویورک
🖼 متن کامل طرح برگزاری همهپرسی ملی در سرزمین فلسطین
📢 «طرح برگزاری همهپرسی ملی در سرزمین فلسطین» - بخش دوم؛ مقدمه
✏️ مقدمه
مسئلهی فلسطین قدیمیترین و پیچیدهترین بحران جهانی در مدت بیش از هفت دههی گذشته است. در نتیجه استمرار سیاستهای توسعهطلبانه و همچنین اقدامات غیرقانونی و غیرانسانی رژیمصهیونیستی، مردم مظلوم فلسطین از حقوق مسلم و لاینفک خویش محروم بوده و شرایط زندگی آنان روزبهروز رو به وخامت گذاشته است. این سیاستها و اقدامات که ناقض اهداف و اصول منشور ملل متحد و قوانین حقوق بینالملل بهویژه حقوق بینالملل بشردوستانه و حقوقبشر است، بهدلیل ناکامی جامعهی بینالمللی در اتخاذ اقدامات عملی جدی برای حل مسئلهی فلسطین، روند فزایندهی نظاممندی داشته است.
✏️ مردم فلسطین در راستای احقاق حقوق اساسی خود بهویژه حق تعیین سرنوشت و دفاع مشروع در مقابل اشغالگری و غصب غیرقانونی سرزمین خود، مقاومت کرده و در ابعاد مختلف، تلاشهای شایان توجه و ارزشمندی داشتهاند. با این حال، بهدلیل عدم وجود یک ابتکار جامع و عملی با طرحی متناسب با واقعیتها و ریشههای تاریخی، مسئلهی فلسطین لاینحل باقیمانده است.
✏️ با توجه به پیامدهای مخرب استمرار اشغال سرزمین فلسطین و آوارگی مردم این سرزمین و وضعیت بغرنج کنونی برای مردم مظلوم فلسطین و تهدیدات ناشی از این وضعیت برای صلح و امنیت منطقهای و بینالمللی و با عنایت به واقعیتهای تاریخی و گاهی از عدم کارایی طرحهای مطرحشده برای حل مسئلهی فلسطین، جمهوری اسلامی ایران بر این باور است که تنها راهحل ممکن، برگزاری همهپرسی ملی با مشارکت تمامی فلسطینیان اعم از مسلمانان، مسیحیان و یهودیان و فرزندان آنان است و برهمین اساس طرح خود را تحت عنوان «همهپرسی ملی در فلسطین» به سازمان ملل متحد ارائه میدهد.
✏️ ضروری است که همهپرسی یادشده با رعایت معیارهای اصولی منطبق با واقعیتهای تاریخی و منطبق با اصول مردمسالارانه و حقوق اساسی و خدشه ناپذیر مصرح در اعلامیهی جهانی حقوقبشر، میثاق بینالمللی حقوق مدنی و سیاسی و نیز میثاق بینالمللی حقوق اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی و رعایت استانداردهای بینالمللی درخصوص انتخابات برگزار شود.
✏️ براین اساس، چنین همهپرسیای میتواند مبنایی مستحکم برای حل مسئلهی فلسطین باشد.
🖼 متن کامل طرح برگزاری همهپرسی ملی در سرزمین فلسطین
📢 «طرح برگزاری همهپرسی ملی در سرزمین فلسطین» - بخش سوم؛ طرح
✏️ عنوان طرح
همهپرسی ملی در سرزمین فلسطین
✏️ هدف طرح
هدف طرح «همهپرسی ملی در سرزمین فلسطین» فراهم آوردن زمینههایی برای مردم فلسطین جهت اعمال حق تعیین سرنوشت است.
✏️ مبنای حقوقی طرح
بهدنبال اقدامات غیرقانونی بریتانیا در دورهی قیمومیت، رژیمصهیونیستی در سال ۱۹۴۸ در حالی مورد شناسایی ایالات متحده آمریکا و سپس کشورهایی همچون شوروی سابق قرار گرفت که هیچگاه نظر مردم سرزمین فلسطین دربارهی سرنوشت خود خواسته نشد. درواقع، رژیمصهیونیستی در حالی شکل گرفت که مردم بومی سرزمین فلسطین، حق تعیین سرنوشت خود را اعمال نکرده بودند.
✏️ اقداماتی که منجر به تشکیل رژیمصهیونیستی گردید، برخلاف مقررات حقوق بینالملل در همان زمان بود. براساس مادهی ۲۲ میثاق جامعه ملل، بریتانیا از حاکمیتی بر فلسطین برخوردار نبود و باید حق تعیین سرنوشت را در آن منطقه اجرا میکرد که به معنای برگزاری انتخاباتی آزاد و با مشارکت تمامی ساکنان فلسطین بود. حتی پس از تشکیل سازمان ملل متحد، در حالیکه منشور ملل متحد (فصل یازدهم، مواد ۷۳-۷۴) از قواعد کاملاً مشخصی برای سرزمینهایی مانند فلسطین برخوردار بود، این قوانین مورد توجه قرار نگرفت. حتى قطعنامهی اول ۱۸۱ مجمع عمومی سازمان ملل در نوامبر ۱۹۴۷ نیز درخصوص برنامهی تقسیمبندی فلسطین اجرایی نشد، زیرا اعراب فلسطین با آن مخالف بودند. به این ترتیب، در زمان تشکیل رژیمصهیونیستی، حق تعیین سرنوشت مردم فلسطین کاملاً نادیده گرفته شد.
✏️ همچنین در مذاکرات مجمع عمومی سازمان ملل در سال ۱۹۴۸، نمایندهی دولت ایران در کنار تعدادی از نمایندگان کشورهای عربی، با دو تکه شدن فلسطین مخالفت کرده و آن را زمینهای برای جنگ و منازعه بیان داشت.
✏️ درواقع حق تعیین سرنوشت مردم فلسطین نه در زمان اعلام موجودیت رژیمصهیونیستی در سرزمینهای اشغالی فلسطین و نه بعد از آن، تاکنون اجرا نشده است. بر اساس مادهی ۱ مشترک میثاق حقوق مدنی و سیاسی و میثاق حقوق اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی، همهی مردم حق دارند سرنوشت سیاسی خود را تعیین نمایند. همچنین براساس مواد ۱ و ۳ اعلامیهی ملل متحد در مورد حق تعیین سرنوشت مردم بومی، مردم بومی یک سرزمین حق برخورداری کامل از این حق را دارا هستند.
✏️ دیوان بینالمللی دادگستری در نظر مشورتی ۹ ژوئیهی ۲۰۰۴ خود درخصوص «پیامدهای حقوقی ساخت دیوار در سرزمین فلسطین اشغالی» به صراحت بر لزوم رعایت حق تعیین سرنوشت مردم فلسطین تأکید نموده و بر تعهدات رژیمصهیونیستی برای احترام و رعایت آن تصریح میکند. همچنین لزوم اجرای حق تعیین سرنوشت توسط مردم بومی یک سرزمین در نظر مشورتی دیوان بینالمللی دادگستری مورخ ۲۵ فوریهی ۲۰۱۹ در پروندهی «جداسازی مجمعالجزایر چاگوس از موریس توسط بریتانیا» نیز بهخوبی متجلی شده است. براساس این نظر مشورتی، کشوری که قیمومیت یک منطقهی غیرخودمختار را برعهده دارد، نمیتواند به اختیار خود و بدون رعایت حق تعیین سرنوشت مردم، اقدام به جداسازی یک سرزمین نماید. همچنان که در این نظر بیان میشود، جداسازی که بدون نظر مردم بومی تحقق یافته باشد، باطل و بلااثر است و کشورهای دیگر نیز باید از چنین امری خودداری نمایند.
✏️ علاوهبر این، اصل تعیین سرنوشت از جمله اساسیترین اصول شناخته شده در حقوق بینالملل است که در مادهی ۲ منشور ملل متحد و اعلامیهی مجمع عمومی ملل متحد درخصوص اصول حقوق بینالملل در زمینهی روابط دوستانه و همکاری میان کشورها مورد توجه قرار گرفته است. این در حالی است که درواقع حق فلسطینیان برای تعیین سرنوشت در زمان اعلام موجودیت رژیمصهیونیستی در سرزمین اشغالی فلسطین و هم پس از آن بهطور مستمر در حال نقض شدن است.
بهعبارت دیگر، حق تعیین سرنوشت بهعنوان یک حق بنیادین و غیرقابل انکار در نظام بینالمللی حقوقبشر و بهعنوان قاعدهی عامالشمول در حقوق بینالملل عمومی، در بسیاری از اسناد بینالمللی بهرسمیت شناخته شده است. با عنایت به ماهیت این حق بهعنوان قاعدهی عامالشمول، تمامی دولتها موظف به رعایت تعهدات ناشی از آن و فراهم آوردن زمینههای مساعد برای تحقق آن هستند.
✏️ همچنین با توجه به قطعنامهی ۱۹۴ (۱۹۴۸) مجمع عمومی سازمان ملل «(A / RES194 ( III» در رابطه با حق بازگشت آوارگان فلسطینی به وطن اصلی خود، این طرح شامل تمامی فلسطینیان اصیل میگردد. براین اساس، برگزاری همهپرسی عادلانه و فراگیر، اساسیترین سازوکار برای دستیابی ملتها به حق تعیین سرنوشت است.
🖼 متن کامل طرح برگزاری همهپرسی ملی در سرزمین فلسطین
9.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 اعتراف رئیس پیشین بخش تحقیقات اطلاعات نظامی ارتش صهیونیست به شکست مقابل حماس: این شکست یک رسوایی برای اسرائیل بود
🔹 یوسی کوپرواسر، رئیس پیشین بخش تحقیقات اطلاعات نظامی ارتش رژیم صهیونیستی در واکنش به شکست اطلاعاتی رژیم صهیونیستی در مقابل حمله ۷ اکتبر حماس گفت که «این شکست یک رسوایی است؛ تمام نهادهای اطلاعاتی اسرائیل شکست خوردند؛ آنها اینقدر حماس را دست کم گرفته بودند که اصلا به گزارشهای اطلاعاتی مربوط به آن توجهی نمیکردند!»
@sepah_Qoods اخبار سپاه قدس🔰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥لحظه شهادت کودک ۹ ساله توسط صهیونیستها در غزه
@sepah_Qoods اخبار سپاه قدس🔰
🔻 اردوغان: نتانیاهو خود را با لقب «قصاب غزه» در تاریخ ماندگار کرد
🔹زیرساختهای بهداشتی و آموزشی در غزه کاملاً فروپاشیده است.
@sepah_Qoods اخبار سپاه قدس🔰
🔻سازمان همکاری اسلامی: طرحهای اسرائیل برای آوارگی اجباری و پاکسازی قومی مردم فلسطین را رد میکنیم.
@sepah_Qoods اخبار سپاه قدس🔰