12.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥دست برتر اطلاعاتی حزب الله ارتش اسرائیل را سرگرم عملیات گمراه کننده راکت های کاتیوشا نمود و درحالی که در حدود 100 جنگنده اسرائیلی در حال بمباران مواضع تخلیه شده حزب الله بودند پهپاد ها با موفقیت به اهداف خود اصابت میکردند.
🔹هیچ یک از نیروهای حزبالله در حملات هوایی بامدادی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان به شهادت نرسیدهاند، چراکه حزبالله مواضع خود را پیشتر تخلیه کرده بود..
🔹در صحت ادعا همین بس که محدودیت های بی سابقه ای از سوی مقامات صهیونیست اعلام شده، سواحل تعطیل شده و اجتماعات لغو، درب پناهگاه ها به خصوص در شهر هایی مثل تلاویو و حیفا به روی مردم باز شده، و حتی خود منابع عبری اذعان داشته اند اهداف حساس اطلاعاتی در عمق رژیمصهیونیستی مورد هدف قرار گرفته
🔴العربی: حزبالله ۲ هدف مهم را در تلآویو مورد اصابت قرار داد
🔹ارتش اسرائیل سرگرم عملیات گمراهکننده حزبالله با استفاده از راکتهای کاتیوشا شده و مقاومت لبنان پهپادها را به سمت اهداف فرستاده است.
🔹هیچ یک از نیروهای حزبالله در حملات هوایی بامدادی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان به شهادت نرسیدهاند، چراکه حزبالله مواضع خود را پیشتر تخلیه کرده بود.
🔹حزبالله ۲ هدف مهم را در شمال تلآویو هدف قرار داده و اطلاعات تکمیلی در این باره متعاقبا اعلام خواهد شد.
🔹المیادین هم نوشته علیرغم سانسور رسانهای هدفمند اسرائیل، مقاومت در عملیات تلافیجویانه موفق عمل کرده است. آمادهباش کامل ارتش اسرائیل و پرواز چند جنگنده در حریم لبنان مانع عملیات موشکی و پهپادی حزبالله نشده است.
🔹عملیات اصلی حزبالله با استفاده از پهپادها صورت گرفته. حزبالله یک هدف حیاتی را در عمق فلسطین اشغالی هدف قرار داده و نه در اطراف آن.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اف ۱۶ اسرائیلی داره برای خودش میچرخه یه پهپاد حزب الله از زیر رد میشه😂😂
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 بازدید نخست وزیر عراق از موکبهای مسیر پیادهروی اربعین
⭕️ دوما دولتی فدراسیون روسیه با ارسال نامه ای به وزارت امور خارجه خواستار "آزادی پاول دوروف از فرانسه" شد
🔸در این نامه آمده است: دستگیری وی ممکن است دلایل سیاسی داشته باشد و ابزاری برای دسترسی به اطلاعات شخصی کاربران تلگرام باشد. این را نمی توان اجازه داد.
رسانه فرانسوی:
پاول دوروف یک شهروند فرانسوی است و مشمول مبادله یا استرداد نیست!
11.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴🔻در ادامه شرایط متشنج بنگلادش ویدئویی از یک مولانای وهابی به نام شیخ احمدالله بنگلادشی منتشر شده که دوستی با مردم هند را خلاف اسلام میداند، وی میگوید در دل مسلمانان جایی برای دوستی با غیر مسلمان وجود ندارد.
این دیگه چی میگه این وسط اعلام وجود،کرد 🤨🤭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚩خیبر خیبر یا صهیون
🚩چیزی تا زمان انتقام باقی نمانده ⌛️