eitaa logo
🇮🇷*مدافعان سایبری*🇮🇷 وامنیت ولایت مدار ((النثارات الحسین ع))
237 دنبال‌کننده
38.6هزار عکس
30.8هزار ویدیو
149 فایل
🇮🇷إن الله یحب المتقین مدافعین سایبری وامنیت و ولایت مدار 🇮🇷🔰 🟥👇👇👇🟥 فعالیت ما در حوضه رسانه و‌ #نشر حداکثری تو همه رسانه ها_ و فیلترینگ رصد اطلاعاتي _گزارش به فراجا و .#جهاد تبيين .... http://eitaa.com/joinchat/1301479430Cc32c751f16
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴 همون تفکری که شهدای ما رو تخریب میکرد و میگفت حضور جوانان ما در سوریه و عراق کار اشتباهیه؛ الان داره قانون و حیا رو هم کشور تخریب و تضعیف میکنه. ⚠️اون موقع ارزش جهاد مدافعان حرم در سوریه رو نفهمیدید، الانم ضرورت قانون حجاب در جامعه رو نمیفهمید و یا خودتون رو به نفهمی زدید
8.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ پزشکی که تروریست شد؛ داستان باورنکردنی سرکرده خون‌ریز تحریرالشام 🔹روایتی هولناک از جنایات الجولانی و گروهش، از پزشک به جلاد؛ ابومحمد الجولانی کیست؟ 🔹چگونه یک دانشجوی پزشکی به رهبر یکی از خون‌ریزترین گروه‌های تروریستی تبدیل شد؟ 🔹رازهای تاریک‌ترین گوشه‌های امروز سوریه را در این ویدئو ببینید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺🔻عراقچی: تحرکات تروریست‌ها در سوریه با حمایت‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی صورت می‌گیرد که نیازمند واکنش فوری و موثر جامعه جهانی است وزیر امور خارجه در بیست و هشتمین نشست وزرای خارجه کشورهای عضو «اکو»: 🔹در چند روز اخیر به موازات اعلام آتش بس در لبنان شاهد تحرکات گروه های تروریستی تکفیری در سوریه با حمایت های آمریکا و رژیم صهیونیستی بوده ایم که نیازمند هوشمندی و هماهنگی کشورهای منطقه و واکنش فوری و موثر جامعه جهانی است. ➖➖➖➖➖➖➖➖➖
❌ علت تاخیر در ‼️ ⚠️ پست مهم صفحه‌ی سرلشگر باقری 💢 فرمانده رشید و عزیز ستاد کل نیروهای مسلح مقتدر و رشید جمهوری اسلامی ایران؛ در صفحه‌ی رسمی ویراستی، اشاره کرده‌اند که از تصمیم ستاد کل برای انجام عملیات وعده‌ی صادق۳ کرده‌اند!! ✍ شما از این مطلب سردار پرافتخار، شجاع و ولایتمدار ما، چه برداشتی می‌کنید؟ ‼️ یک؛ ستاد کل نیروهای مسلح، همانند که آماده‌ی اقدام بود، الان نیز آماده‌ی اجرای است؛ ‼️ دو؛ موانعی از سمت سیاسیون وجود دارد که همانگونه که اجرای وعده‌ی صادق۲ را به تعویق انداخت (طبق اعتراف آقای دکتر پزشکیان که منتظر بودند اما به دولت ایران گفت!) اکنون وعده‌ی صادق۳ را به انداخته! ‼️ سه؛ مردمی، تسهیل‌گر و زمینه‌ساز اجرای عملیات وعده‌ی صادق۳ است! ⚠️ این صفحه‌ی رسمی فرمانده ستاد کل نیروهای مسلح است که درخواست مطالبات مردمی را داده و البته ما نیز می‌دهیم که اگر دیر بجنبیم، در کمین ماست! ✍ نکته مهمی که سردار باقری به شکل غیرمستقیم اشاره کردند! برخی برای وعده صادق۳ وجود دارد! کسانی هستند که مانع شده‌اند! 📌 این انتقامی که از مردم شنیده شد در سرتاسر کشور، در واقع این فریاد ، سوخت حقیقی موشک‌هایی بود که پایگاه آمریکایی را زیر و رو کرد. (رهبر انقلاب ۲۷ دی ۹۸)
🔺🔻سرویس اطلاعاتی صهیونیست مدعی ۲۰۰ حمله سایبری از سوی ایران شد رسانه صهیونیستی مدعی شد: 🔹ایران بیش از ۲۰۰ حمله سایبری علیه سیاستمداران، شخصیت‌های نظامی بلندپایه و دانشمندان اسرائیلی انجام داده است. 🔹این حملات همچنین از طریق ایمیل و پیام رسان‌های واتس‌آپ و تلگرام انجام شده است. نوش،جونت ادامه دارد🤨😂✋ ➖➖➖➖➖➖➖➖
توطئه جدید صهیونیست‌ها این بار علیه یمن؟! 🔻روزنامه صهیونیستی هاآرتص: مدعی شد راه مقابله با انصارالله یمن، کشور کوچک و حکومت آفریقایی با نام " سومالی لند" است که کلید جنگ اسرائیل علیه یمن می باشد. 🔸کشور و حکومتی جدید التاسیس در شاخ آفریقا که کانون رقابت و درگیری میان سومالی، اتیوپی، مصر، یونان و ترکیه نیز هست.
5.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فیلمی واقعی از جنگ (ایران - عراق) که توسط فیلم‌بردار ارتش تصویر برداری شده است! دقت کنید تانک دشمن تا روی خاکریز آمده است اما هیچ کدام از نیروهای ارتشی‌ فرار نمی‌کنند! در جنگ ایران و عراق دلاور مردان ایرانی با غرور جان برکف برای امنیت خاکمان جنگیدند، بدون لحظه ایی ترس یا تردید!