فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 #پای_منبر 0⃣2⃣
🔴 توبه و استغفار به درگاه حق
🎙 حجتالاسلاموالمسلمین محمدی،
امامجمعه شهرک واوان
@seraj1397
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 #پای_منبر 1⃣2⃣
🔴 فضیلت امیرالمومنین علی(ع)
🎙 حجتالاسلاموالمسلمین محمدی،
امامجمعه شهرک واوان
@seraj1397
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تا آخـــــــر ببینید....
🏴 روضهٔ دلیِ فرزند شهید علی زاداَکبر در برنامه تلویزیونی
🤲 دلی اگر شکست، التماس دعا
@seraj1397
.
🔴 در شب قدر چه گناهی بخشیده نمیشود؟
#حق_الناس
#حلالیت_بطلبیم
امام علی (علیهالسلام):
«امّا ظلمی كه بخشوده نمیشود ظلمی است كه بعضی از بندگان خدا بر بعض دیگر میكنند.
خداوند حقوق بندگانش را مقدّم بر حقوق خود قرار داده و كسی كه حقوق بندگانش را رعایت كند حقوق الهی را نیز رعایت خواهد كرد.»
میزان الحكمة، ج۲، ص۴۸۰
نهجالبلاغه، خطبه ۱۷۵
👌 در شب قدر بفکر حقالناس باشیم
#حلالیت_بطلبیم
@seraj1397
.
" سراج "
. 🔴 مواد لازم برای کنار زدن و شهادت علی(ع) @seraj1397 .
.
🔴 امیرالمؤمنین علی(ع) را «که کُشت» و «چه کُشت»؟؟
یک وقت میگوييم على(ع) را كه كشت و
يك وقت میگوييم علی(ع) را چه كشت؟
اگر بگوييم على(ع) را كه كشت، البته عبدالرحمن بنملجم. اگر بگوييم على(ع) را چه كشت، بايد بگوييم جمود و خشکمغزى و خشكهمقدسى!
همينهايى كه آمده بودند على(ع) را بكُشند، از سر شب تا صبح عبادت میکردند.
واقعاً خيلى تأثرآور است. على(ع) به جهالت و نادانى آنها ترحّم میكرد، تا آخر هم حقوق آنها را از بيتالمال میداد و به آنها آزادى فكرى میداد.
✍ شهید مطهری
📚 اسلام و نيازهای زمان، ج۱، ص۷۷
@seraj1397
.
🔴 مخفی بودن #قبر علی(ع)
با شناختی که از صفات امیرالمومنین داریم، شاید جای تعجب داشته باشد که تا زمان امام صادق(ع) به دلیل شدت بغض و کینه از علی(ع) قبر او مخفی بود!!
جامعه به کجا میرسد که حتی تحمّلِ مزار علی(ع) را هم ندارد؟!
در روایتی نقل شده که آنحضرت فرمود پس از دفنشان، "چهار قبر" در چهار مکان حفر کنند؛ مسجد کوفه، رحبه، نجف و در خانه جَعدةبنهُبَیره.
📚 فرحةالغری، ص۳۲
اما براستی چرا؟!
دو دلیل داشت: بغض بنیامیه و خوارج
علی(ع) به این دو گروه امان نمیداد،
هرچند خوارج را از بنیامیه پایینتر میدانست، اما برخورد قاطع و سخت او با این دو گروه کاری کرد که رسماً در نماز جمعهها و منبرها علی(ع) را لعن کنند و ثواب ببرند!
چون علی(ع) در اجرای کامل دین، اهل تعارف نبود.
«من چشم فتنه را درآوردم که جز من کسى جرئت آنرا نداشت»
📚 الإستنفار و الغارات، ج۱، ص۵
@seraj1397
.
🔴 به بهانه روز نکبت
🔸انحصار مسئلهٔ فلسطین در منازعهای ایدئولوژیک و مبتنی بر مؤلفههای قومی و ناسیونالیستی و غفلت از جنبههای تمدنی، اعتقادی و راهبردی آن حاصلی جز آنچه در طرح ها و پیمان های کمپ دیوید، اسلو، مادرید و غیر آن بر طرف فلسطینی تحمیل شده نخواهد داشت.
🔸حتی بر مبنای منطق و بایستههای رئالیستی که قدرت را مبنای تمام تعاملات قرار میدهند، این مسئله راهحلّی جز قدرتمند شدن گروههای فلسطینی و وحدت نظر تمام جهان اسلام بر این مهم نخواهد داشت.
🔸حال آنکه تمامی فرق و مذاهب اسلامی باور دارند که مطابق منطق اسلامی و قرآنی، راهحل این مناقشه نه مذاکره و سازش با طرف صهیونیستی است و نه دست به دامن قدرتهای بزرگ و سازمانهای بینالمللی شدن.
🔶 به فرموده قرآن: "وَ لَن تَرضَی عَنکَ الیَهُودُ وَ لَا النَّصَارَی حَتَّی تَتَّبِعَ مِلَّتَهُم". (بقره/آیه ۱۲۰)
🔻پینوشت:
«نکبة» کلمهای عربى و به معناى مصیبت است؛ اصطلاحى است که اشاره به جنگ رژیم صهیونیستی و فلسطین در ۱۵ ماه مِی سال ۱۹۴۸ دارد که سرانجام به تأسیس رژیم جعلی اسرائیل انجامید و بیش از ۸۰۰ هزار فلسطینى آواره شدند.
✍ محمدهادی جوکار
@seraj1397
.
🔴 قمار جدید ترامپ l آیا ترامپ با ایجاد ناامنی در آبراههای بینالمللی بهدنبال قمار جدید است؟
🔸روز گذشته یک مقام ارشد دولت آمریکا که حاضر به افشای نامش نشد به خبرگزاری رویترز گفت؛ واشینگتن در حال بررسی اقدامات مناسب برای واکنش نشاندادن به انتقال بنزین توسط ایران به ونزوئلاست. ایران و ونزوئلا به صورت غیرقانونی و در اقدامی یکجانبه از سوی آمریکا تحریم شدهاند.
🔸اخبار دریافت شده از منابع مطلع حاکیاست ؛ نیروی دریایی آمریکا ۴ ناو جنگی به همراه هواپیمای «پی ۸ پوسایدون» Boeing P-8 Poseidon از اسکادران VP-26 را به منطقه کارائیب اعزام کرده است.
🔸در صورتی که آمریکا مشابه دزدان دریایی قصد ایجاد ناامنی در آبراههای بینالمللی را داشته باشد دست به ریسکی خطرناک زده که به طور قطع بدون واکنش نخواهد بود.
@seraj1397
.
🔴 روابط تهران-بغداد در دورهٔ الکاظمی به کدام سو میرود؟
🔸روابط تهران و بغداد، روابطی نیست که با رفتن یک دولت و یک نخستوزیر و آمدن یک دولت و نخستوزیرِ دیگر، دچار تغییراتی قابل ملاحظه شود؛ و لذا میتوان گفت که روابط تهران و بغداد در دوران نخست وزیری مصطفی کاظمی نیز روابطی خوب و رو به گسترش خواهد بود.
البته در زمان این دولت نیز دولت آمریکا همچون گذشته خواهد کوشید تا با شیوههای گوناگون، اختلالاتی را در روابط ایران و عراق ایجاد کند و با بهره جستن از عناصر نفوذی و یا دامن زدن به تبلیغات بیپایه و اساس، از توسعه روابط سیاسی، اقتصادی و فرهنگی دو کشور جلوگیری نماید؛ یعنی همان سیاستی که علاوه بر سرکردگان رژیم صهیونیستی، مقامات سعودی نیز با آن همراهی میکنند و هزینههای هر نوع تلاش را جهت تخریب روابط ایران و عراق میپردازند، غافل از آنکه این روابط به علت اشتراکات تاریخی و اشتراکات فوق العاده مذهبی و فرهنگی، روابطی ژرف و پُر ابعادی است که امواج سهمگین تبلیغات، توانایی کاهش یا قطع آن را نخواهند داشت، بخصوص که روابط ایران و عراق طی دو دهه گذشته و بعد از فروپاشی رژیم بعث، وارد مراحل اقتصادی و تجاریِ پرسودی برای طرفین شده و بهموازات رشد فوقالعاده صنعت گردشگری، آنهم مبتنی بر اشتراکات مذهبی و فرهنگی، پیوندهای دوستی و برادری بین دو ملت ایران و عراق را مستحکم تر ساخته است.
🔸با این حال و شاید از همه مهمتر نقش بسیار تعیین کنندهای است که همکاریها و همسوییهای نظامیِ دو کشور در مقابله با تروریسم داشته و عراق را از شرّ خشنترین و بیرحمانه ترین نوع تروریسم تکفیری رهایی بخشیده است.
البته بهخاطر همین همکاریهای مؤثر در خنثی کردن توطئههای تروریستیِ مثلث عربی، عبری و غربی است که همزمان با آغاز بهکار مصطفی الکاظمی، تلاشهای تازهای برای اخلال در روابط تهران و بغداد بکار گرفته شده و عناصر نفوذی در عراق، برای اشغال پست های مدیریتی تأثیر گذار بر روابط خارجی این کشور فعالیتهای مجددی را آغاز کردهاند.
@seraj1397
.
🔴 پایان شراکت ۷۵ ساله
🔸در روزهای اخیر، امریکا تصمیم به برچیدنِ سامانههای ضدموشکی پاتریوت و کاهش ظرفیتهای نظامیاش در عربستان گرفته است.
ترامپ نیز ضمن تأیید اخبار فوق گفته است: «ما از کشورهای دیگر محافظت میکنیم و دیگر کشورها آن طوری که باید به ما احترام نمیگذارند. در برخی موارد حتی آنها از ما خوششان نمیآید. آن روزها به پایان رسیده است»!
🔸از سال ۱۹۴۵ که «ملک عبدالعزیز» بنیانگذار پادشاهی سعودی همراه با «فرانکلین روزولت» رئیسجمهور وقت آمریکا پایههای شراکت با واشنگتن را طی دیدار مهمی در یک کشتی آمریکایی در کانال سوئز ریختند، تا به امروز روابط دو طرف همیشه گرم و دوستانه بوده است تا اینکه در هفتههای اخیر محمد بنسلمان نوهٔ عبدالعزیز، با اتخاذ یک سیاست نفتیای که به مذاق ترامپ خوش نیامده است، این روابط را پس از ۷۵ سال به «بنبست» کشانده است، طوری که برای نخستین بار در روابط دیپلماتیک، ترامپ پشت تلفن با لحن بیسابقهای و با فریادهای بلند، بنسلمان را مورد سرزنش قرار داده و او را تهدید کرده است.
🔸اینکه ماجرای اختلافات اخیر ریاض و واشنگتن به سیاستهای نفتی عربستان بازمیگردد، موضوعِ بحث حاضر نیست. مسئله فراتر از اینهاست!
در حقیقت ریشه و منشأ اصلی اختلافات موجود را باید در دو مسئله مهم جستجو کرد.
نخست، سیاستهای «منفعتطلبانه» ترامپ و دوم، «افول» قدرت منطقهای عربستان.
🔸روابط آمریکا و عربستان برخلاف دیدگاههایی که این روابط را «استراتژیکی» یا راهبردی تلقی میکنند، یک روابط «تاکتیکی» و عمودی، یعنی دستوری و از بالا به پایین است. آمریکا همواره به عربستان بهمثابه ابزاری برای پیشبرد سیاستهای منطقهای خود و تأمین آسان و کمهزینه منابع انرژی، نگریسته است.
کاهش شدید قیمت نفت، ترامپ را به این جمعبندی رسانده که عربستان دیگر چیزی برای دوشیدن ندارد. این در حالی است که افول قدرت و جایگاه منطقهای عربستان نیز که ناشی از سیاستهای نابخردانه و جنونآمیزِ بنسلمانِ جوانک و خام است، دولت آمریکا را به این تصمیم رسانده که شرطبندی روی اسب بازنده، یک خطاست.
🔻گزاره تحلیلی:
🔸سیاستهای اخیر ترامپ در قبال عربستان، یکبار دیگر نشان داد که رژیم آمریکا تحت هیچ شرایطی مورد اعتماد نیست؛ همان سخن معروف و خلاف مصالح بشری وینستون چرچیل که میگوید «نه کشوری برادرِ ماست، و نه دشمن دائمی ماست. ما برحسب منافعمان باید روابطمان با کشورها را تنظیم کنیم».
@seraj1397
.
🔴 اراده جمعی
🔸توسعه و پیشرفت اقتصادی یکی از اهداف مهم کشور و از ضرورتهای جدی نظام اسلامی در این روزهاست؛ موضوعی که درجه اهمیت آن برای کشورمان را میتوان از نامگذاری سالها از سوی رهبر معظم انقلاب بهخوبی سنجید و درک کرد؛ اما تحقق این مسئله نیازمند پیششرطها و گزارههای متعددی است که یکی از مهمترین آنها مبارزه با مسئله قاچاق است.
🔻گزاره خبری:
🔸اخبار و ابراز نگرانیها درباره قاچاق مکرراً از سوی مسئولان و دستگاههای مختلف مطرح شده است؛ اما همچنان شاهد این هستیم که مسئله قاچاق و وارد شدن بدون ضابطه کالاهای خارجی به کشور وجود دارد؛ چنانکه در روزهای ابتدایی سال جاری، رئیس بانک مرکزی در گفتوگویی با ابراز نگرانی از ورود قاچاق اظهار داشت: «من چندی پیش مسئولان این کشور آسیایی را تهدید کردم که اگر به تعهدات خود در خرید نفت ایران پایبند نباشید، اجازه فروش محصولات شرکتهای شما را در ایران نمیدهیم؛ اما در کمال تعجب شاهد بودم که نسبت به تهدید من کاملاً بیتفاوت بودند؛ اما بعدتر متوجه شدم که تمام کالاهای شرکتهای آن کشور در بازار ایران به صورت قاچاق عرضه میشود و عملاً ما امکان استفاده از ابزارهای حاکمیتی را در این زمینه نداریم.»
فراتر از این روایت «ناصر همتی»، حالا گزارش تحقیق و تفحصی است که دیروز در مجلس قرائت شد. این گزارش نشان میدهد سالانه ۲۵ میلیارد دلار کالای قاچاق وارد کشور میشود! حال سؤال اینجاست که آیا این شرایط با حمایت از تولید ملی و تقویت قدرت اقتصادی کشور قابل جمع است؟
🔻گزاره تحلیلی:
حل مسئله قاچاق که بالاتر از آسیبهای اقتصادی، در مواردی مانند آنچه رئیس بانک مرکزی عنوان کرد، تهدیدی برای امنیت ملی و حکمرانی ملی است، نیازمند اراده جمعی دستگاههای حاکمیتی و بدنه اجتماعی است.
دستگاههای نظارتی و امنیتی با کنترل مرزها و جریانهای قاچاق، دستگاه قضائی با برخورد با متخلفان، دستگاههای تقنینی با وضع قوانین ضد قاچاق و حمایت از تولیدات داخلی، دستگاههای اجرایی با اجرای دقیق قوانین موجود و البته در جایگاه ویژه، ما مردم بهعنوان خریداران کالا و جامعه هدف کالای قاچاق، در ریشهکنی این پدیده شوم نقشی ویژه داریم.
@seraj1397
.
🔴 ﻣﺠﻠﺲ ﺩﻫﻢ ﺩﺭ ﭘﻠﻪ ﭘﺎﯾﺎﻧﯽ
🔸ﻫﻔﺘﻪ ﭘﯿﺶﺭﻭ ﺁﺧﺮﯾﻦ ﻫﻔﺘﻪ ﮐﺎﺭﯼ ﻧﻤﺎﯾﻨﺪﮔﺎﻥ ﻣﺠﻠﺲ ﺩﻫﻢ ﺍﺳﺖ؛ ﺁﺧﺮﯾﻦ ﺟﻠﺴﺎﺕ ﻋﻠﻨﯽ ﻣﺠﻠﺲ ﺩﻫﻢ ﺩﺭ ﻫﻤﯿﻦ ﻫﻔﺘﻪ ﺑﺮﮔﺰﺍﺭ ﻣﯽﺷﻮﺩ ﻭ ﻣﺮﺍﺳﻢ ﺍﺧﺘﺘﺎﻣﯿﻪ ﻧﯿﺰ ﺩﺭ ۳۱ ﺍﺭﺩﯾﺒﻬﺸﺖ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺑﻮﺩ . ﺩﺭﺍﯾﻦﺑﺎﺭﻩ ﻧﮑﺎﺕ ﺯﯾﺮ ﻗﺎﺑﻞ ﺗﻮﺟﻪ ﺍﺳﺖ:
🔻ﻧﮑﺎﺕ ﺗﺤﻠﯿﻠﯽ:
1⃣ ﺍﯾﻦ ﻧﮑﺘﻪ ﮐﺎﻣﻼً ﻃﺒﯿﻌﯽ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺩﺭ ﻣﻘﺎﻡ ﺍﺭﺯﯾﺎﺑﯽ، ﻫﺮ ﻧﻬﺎﺩﯼ ﺩﺭﺑﺮﮔﯿﺮﻧﺪﻩ ﺿﻌﻒﻫﺎ ﻭ ﻗﻮﺕﻫﺎﯾﯽ ﺍﺳﺖ. ﻧﻤﯽﺗﻮﺍﻥ ﻭ ﭼﻨﺪﺍﻥ ﻣﻨﺼﻔﺎﻧﻪ ﻭ ﻣﻨﻄﻘﯽ ﻫﻢ ﻧﯿﺴﺖ ﮐﻪ ﻣﺠﻠﺲ ﮐﻨﻮﻧﯽ ﺭﺍ ﺿﻌﯿﻒﺗﺮﯾﻦ ﻣﺠﻠﺲ ﺟﻤﻬﻮﺭﯼ ﺍﺳﻼﻣﯽ ﻣﻌﺮﻓﯽ ﮐﺮﺩ ، ﻫﻤﭽﻨﺎﻥ ﮐﻪ ﺑﺮﺧﯽ ﺍﺑﺎﯾﯽ ﺍﺯ ﺑﮑﺎﺭ ﺑﺮﺩﻥ ﭼﻨﯿﻦ ﺗﻌﺎﺑﯿﺮﯼ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ.
ﺗﻀﻌﯿﻒ ﻭ ﺑﯽﺧﺎﺻﯿﺖ ﻣﻌﺮﻓﯽ ﮐﺮﺩﻥ ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﺍﺭﮐﺎﻥ ﻭ ﻗﻮﺍﯼ ﮐﺸﻮﺭ ﻫﯿﭻ ﻣﻨﻔﻌﺘﯽ ﺩﺭ ﭘﯽ ﻧﺪﺍﺭﺩ، ﺑﺎﯾﺪ ﻗﻮﺕﻫﺎ ﻭ ﮐﺎﺳﺘﯽﻫﺎﯾﺶ ﺭﺍ ﺑﺎ ﻫﻢ ﺩﯾﺪ.
2⃣ ﺿﺮﻭﺭﺕ ﺩﺍﺭﺩ ﮐﺴﺎﻧﯽ ﺑﺎ ﺭﻭﯾﮑﺮﺩﻫﺎﯾﯽ ﮐﺎﺭﺷﻨﺎﺳﯽ ﻭ ﺑﺎ ﻧﮕﺎﻫﯽ ﺩﻟﺴﻮﺯﺍﻧﻪ ﺍﺭﺯﯾﺎﺑﯽ ﻭﺍﻗﻊﺑﯿﻨﺎﻧﻪ ﻭ ﺩﻗﯿﻖ ﺍﺯ ﻣﺠﻠﺴﯽ ﮐﻪ ﻫﻢ ﺍﯾﻨﮏ ﺭﻭﺯﻫﺎﯼ ﭘﺎﯾﺎﻥ ﮐﺎﺭﺵ ﺭﺍ ﻣﯽﮔﺬﺍﺭﻧﺪ، ﺍﺭﺍﺋﻪ ﺩﻫﻨﺪ.
مهمترین ﻣﺘﻐﯿﺮﻫﺎ ﺩﺭ ﺍﺭﺯﯾﺎﺑﯽ ﺍﯾﻦ ﻣﺠﻠﺲ، ﺗﻄﺒﯿﻖ ﺁﻥ ﺑﺮ ﭘﯿﮕﯿﺮﯼ ﻣﻄﺎﻟﺒﺎﺕ ﻭﺍﻗﻌﯽ ﻣﺮﺩﻡ ﻭ ﮐﺸﻮﺭ ﺍﺳﺖ.
3⃣ ﻏﻠﺘﯿﺪﻥ ﻣﺠﻠﺲ ﺑﻪ ﺳﻤﺖ ﻣﻼﺣﻈﺎﺕ ﺳﯿﺎﺳﯽ ﻭ ﺟﻨﺎﺣﯽ ﺑﺰﺭگﺗﺮﯾﻦ ﺿﻌﻒ ﺁﻥ ﺑﻪ ﺣﺴﺎﺏ ﻣﯽﺁﯾﺪ. ﻏﻠﺒﻪ ﻧﮕﺎﻩﻫﺎﯼ ﻣﻨﻄﻘﻪﺍﯼ ﺑﻪﺟﺎﯼ ﺭﻭﯾﮑﺮﺩﻫﺎﯼ ﻣﻠﯽ ﭼﺎﻟﺶ ﻓﺮﺍﮔﯿﺮ ﻭ ﻣﺴﺘﻤﺮ ﺗﻘﺮﯾﺒﺎً ﻫﻤﻪ ﻣﺠﺎﻟﺲ ﺗﺎﺭﯾﺦ ﻧﻈﺎﻡ ﺟﻤﻬﻮﺭﯼ ﺍﺳﻼﻣﯽ ﺑﻮﺩﻩ ﺍﺳﺖ.
ﻣﺠﻠﺲ ﺟﺪﯾﺪ ﺑﺎﯾﺪ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﻭﺿﻌﯿﺖ ﭘﺮﻫﺰﯾﻨﻪ ﺑﺮﻫﺎﻧﺪ. ﻃﺒﻌﺎً ﺗﻤﺮﮐﺰ ﻣﺠﻠﺲ ﺑﺮ ﻣﺴﺎﺋﻞ ﺍﻗﺘﺼﺎﺩﯼ ﮐﻼﻥ ﮐﺸﻮﺭ ، ﻧﻬﺎﯾﺘﺎً ﺁﺛﺎﺭ ﻭ ﻧﺘﺎﯾﺞ ﻣﺜﺒﺘﯽ ﺑﺮﺍﯼ ﻫﻤﻪ ﻣﻨﺎﻃﻖ ﮐﺸﻮﺭ ﺭﻗﻢ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺯﺩ.
4⃣ ﺭﺩ ﺻﻼﺣﯿﺖ ﺟﻤﻊ ﺯﯾﺎﺩﯼ ﺍﺯ ﻧﻤﺎﯾﻨﺪﮔﺎﻥ ﻣﺠﻠﺲ ﺩﻫﻢ ﺩﺭ ﺍﻧﺘﺨﺎﺑﺎﺕ ﺍﺧﯿﺮ، ﻧﻪ ﺑﻪ ﻧﻔﻊ ﺧﻮﺩ ﻣﺠﻠﺲ ﺑﻮﺩ ﻭ ﻧﻪ ﺑﻪ ﻧﻔﻊ ﻧﻈﺎﻡ ﻭ ﻧﻪ ﻫﯿﭻﮐﺲ ﺩﯾﮕﺮ. ﻣﺠﻠﺲ ﯾﺎﺯﺩﻫﻢ ﺑﺮﺍﯼ ﭘﯿﺸﮕﯿﺮﯼ ﺍﺯ ﭼﻨﯿﻦ ﺳﺮﻧﻮﺷﺘﯽ ﺑﺎﯾﺪ ﻧﻈﺎﺭﺕ ﺑﺮ ﺧﻮﯾﺶ ﺭﺍ ﺟﺪﯼ ﺑﮕﯿﺮﺩ.
5⃣ ﺍﺯ ﺩﯾﮕﺮ ﺳﻮ ﺩﺭ ﺣﻮﺯﻩ ﻣﺴﺎﺋﻞ ﺳﯿﺎﺳﯽ ﮐﺸﻮﺭ، ﺭﻫﺒﺮ ﻣﻌﻈﻢ ﺍﻧﻘﻼﺏ ﺩﺭ ﺍﺑﺘﺪﺍﯼ ﺳﺎﻝ ۹۸ ﻓﺮﻣﻮﺩﻧﺪ ﯾﻚ ﻧﻤﻮﻧﻪ ﺍﺯ ﺷﺮﺍﺭﺕﻫﺎﯼ ﺁﻣﺮﯾﻜﺎ ﺍﯾﻦ ﺍﺳﺖ ﻛﻪ ﻛﻨﮕﺮﻩ ﺩﺭ ﺩﻭ ﺳﺎﻝ ﮔﺬﺷﺘﻪ، ۲۲۶ ﻃﺮﺡ ﻭ ﻻﯾﺤﻪ ﻋﻠﯿﻪ ﺟﻤﻬﻮﺭﯼ ﺍﺳﻼﻣﯽ ﺍﺭﺍﺋﻪ ﻭ ﯾﺎ ﺗﺼﻮﯾﺐ ﻛﺮﺩﻩ ﺍﺳﺖ ﻛﻪ ﺍﻟﺒﺘﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﺍﺯ ﻣﺠﻠﺲ ﺧﻮﺩﻣﺎﻥ ﻫﻢ ﮔﻼﯾﻪ ﻭ ﺳﺆﺍﻝ ﺑﻜﻨﯿﻢ ﻛﻪ ﻣﺠﻠﺲ ﺷﻮﺭﺍﯼ ﺍﺳﻼﻣﯽ ﺗﺎﻛﻨﻮﻥ ﭼﻨﺪ ﻃﺮﺡ ﻭ ﯾﺎ ﻻﯾﺤﻪ ﻋﻠﯿﻪ ﺧﺒﺎﺛﺖﻫﺎﯼ ﺁﻣﺮﯾﻜﺎ ﺍﺭﺍﺋﻪ ﯾﺎ ﺗﺼﻮﯾﺐ ﻛﺮﺩﻩ ﺍﺳﺖ؟
🔻ﻧﮑﺘﻪ ﺭﺍﻫﺒﺮﺩﯼ:
🔸ﻣﻬﻢﺗﺮﯾﻦ ﻣﻮﺿﻮﻉ ﺑﺮﺍﯼ ﻧﻤﺎﯾﻨﺪﮔﺎﻥ ﺟﺪﯾﺪ ﺧﺎﻧﻪ ﻣﻠﺖ، ﻋﺒﺮﺕﺁﻣﻮﺯﯼ ﺍﺯ ﺣﻮﺍﺩﺛﯽ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺍﺗﻔﺎﻕ ﺍﻓﺘﺎﺩﻩ ﻭ ﺗﺠﺮﺑﻪﺍﯼ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﺍﺯ ﻭﺿﻌﯿﺖ ﮐﻨﻮﻧﯽ ﺑﯿﺎﻣﻮﺯﻧﺪ.
ﻧﻤﺎﯾﻨﺪﮔﺎﻧﯽ ﮐﻪ ﻭﺍﺭﺩ ﺧﺎﻧﻪ ﻣﻠﺖ ﻣﯽﺷﻮﻧﺪ، ﯾﺎﺩﺷﺎﻥ ﺑﺎﺷﺪ ﮐﻪ ﻭﮐﻼﯼ ﻣﺮﺩﻡ ﻫﺴﺘﻨﺪ ﻭ ﻻﻏﯿﺮ؛ ﭘﺲ ﻻﺯﻡ ﺍﺳﺖ ﺿﻤﻦ ﻫﻢﺍﻓﺰﺍﯾﯽ ﻭ ﺭﻭﯾﮑﺮﺩ ﺍﻧﺴﺠﺎﻡﺑﺨﺸﯽ ﺩﺭ ﺩﺭﻭﻥ ﻣﺠﻠﺲ ، ﺑﻪ ﺩﻭﺭ ﺍﺯ ﺣﻮﺍﺷﯽ، ﺑﺮ ﻣﺴﺎﺋﻞ ﺍﺳﺎﺳﯽ ﮐﺸﻮﺭ ﺗﻤﺮﮐﺰ ﺩﻗﯿﻖ ﻭ ﮐﺎﺭﺷﻨﺎﺳﺎﻧﻪ ﺩﺍﺷﺘﻪ باشند.
@seraj1397
.
🔴 غده سرطانی خطرناکتر از ویروس منحوس ؛ روز قدس را فراموش نخواهیم کرد...
🔻عنایت به اهمیت روز قدس، برنامههای امسال از روز جمعه ۹۹/۲/۲۶ مصادف با سالروز اشغال فلسطین (يَوم النِكبة) تا روز جمعه ۹۹/۳/۲ مصادف با روز جهانی قدس به مدت یک هفته انجام خواهد شد.
✅ به همین منظور جهت اشتراک و وحدت رویه، جمعی از کارشناسان رسانهای موارد زیر جهت بزرگداشت روزجهانی قدس در فضای مجازی پیشنهاد دادهاند.
استدعا داریم از محضر نخبگان سیاسی و فعالان فضای مجازی و مدیران کانالهای سیاسی که ضمن اطلاع رسانی به دوستان، بر اساس الگوی زیر اقدام فرمایند. (یَدالله مَع الجَماعه)
1⃣ کمپین يوم النكبة (سالروز اشغال فلسطین) در روز جمعه ۹۹/۲/۲۶ که با هشتک زیر کار میشود:
#Covid1948
2⃣ هفته شهید قدس گرامیداشت حاج قاسم سلیمانی از روز شنبه ۹۹/۲/۲۷ الی پنجشنبه ۹۹/۳/۱ و با هشتک زیر کار میشود: #شهيد_القدس
3⃣ کمپین روز جهانی قدس در روز جمعه ۹۹/۳/۲ که با هشتکهای زیر فعالیت میشود:
#القدس_درب_الشهداء
#قدس_راه_شهدا
#FlyTheFlag
#Palestine
4⃣ انتشار گسترده پیامها و متن فرمایشات رهبر معظم انقلاب اسلامی به مناسبت روز قدس
🔻 انتظارات:
✅ از عموم جوانان آتش به اختیار انتظار میرود در کنار اجرای برنامههای متمرکز، ضمن برگزاری جلسات هم اندیشی با موضوع روزقدس ایدهها و برنامههای ابتکاری خود را با دیگر دوستان به اشتراک بگذارند.
✅ با توجه به انعکاس جهانی برنامههای روز قدس سعی شود در برنامهها پیامهایی به زبان عربی و انگلیسی منتشر شود.
✅ ویروس کرونا نبایست موجب غفلت از غده منحوس سرطانی اسرائیل شود.
@seraj1397
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 عدالتطلبی قلابی خطرناک‼️
🔸آداب عدالتخواهی را ندانیم به ورطهٔ خوارج میافتیم!
🔸تحلیلگران و اساتیدمحترم حتما مشاهده فرمایند: صحبتهای استاد حامد کاشانی در خصوص آداب «عدالتخواهی» در سیره امیرالمومنین(ع)
#خوارج
#علی_علیزاده
#انقلابی_نمایان
@seraj1397
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
🔴 حمله تند و بیسابقه سیّدمحمد خاتمی رئیس دولت اصلاحات به #اصلاحطلبان
@seraj1397
.