#پاسخ_به_شبهه ؛
⁉️ متن شبهه: 👇👇
خداوند چرا شیطان رو خلق کرد؟
اصلا اگر خلق نمیکرد خود نفس برای گول زدنمان کافی بود.
خدا که میدانست شیطان اینگونه میشود (لطفا نگویید که خیلی انسانها هم اینطورند) زیرا انسان با شیطان فرق میکند.
آیا برای گمراه کردن انسانها خلق کرد یا آزمایش آنها؟
اصلا چه لزومی داشت که برای آزمایش شیطان را خلق کند که اینهمه انسان، جهنمی شوند؟
(خود همین) نفس کافی بود (برای آزمایش انسان)!
✅ پاسخ: 👇👇
در پاسخ باید عرض کرد كه اولا خداوند هدف خود را از خلقت انسان و جن عبادت بیان كرده است.«۱»
و او خواسته است با آفرینش این موجودات آنها را به كمال برساند،
شیطان هم مانند انسان در برابر رذائل قرار دارد، یعنی همانگونه كه انسان برای رسیدن بہ خدا باید موانعی را پشت سر بگذارد جن نیزاین چنین است برای رسیدن به خداوند باید از خیلی هواها و هوسها و غرورها و حسادتها دست بكشد، ولی شیطان نتوانست در مقابل تكبر خود ایستادگی كند👈🏼 پس گمراه شد.
⁉️ شما میپرسید خداوند كه میدانست #شیطان اینگونه است چرا او را خلق كرد؟
من یك مثال براے شما مےزنم:
مثلا شما حالت معنوی بالایی دارید و میتوانید اعماق افكار دیگران را بخوانید و اتفاقا شما قاضی هم هستید، شما چه زمانی میتوانید شخص مجرم را محاكمه كنید؟
مطمئنا زمانی كه جرم مرتكب شود میتوانید او را محاكمه كنید، و تا جرمی مرتكب نشده است ولو شما میدانید آینده مرتك میشود محاكمه كردن او كار نا عادلانه ای میباشد.
در مورد شیطان و خداوند هم همین گونه میشود قضاوت نمود، اگر خداوند شیطان را به خاطر جرمی كه هنوز مرتكب نشده است خلق نمیكرد در حالی كه مقتضا برای خلقت او وجود داشت، خلق نكردن به خاطر گناه مرتكب نشده ناعدالتی و تبعیضی بود برای خداوند متعال، در حالی كه خداوند از این بیعدالتی پاك است.
و البته فقط قصه شیطان هم نیست؛ بلكه شیطان صفتها زیاد هستند كه خداوند اگر شیطان را خلق نمیكرد باید انسانهای شیطان صفت را هم خلق نمیكرد و همه این موارد قضاوت و عذاب دادن قبل از ارتكاب جرم میباشد و خداوند از این گونه اعمال مبرا و پاك میباشد.
دومین علتی كه میتوان برای خلقت شیطان با فرض علم به خطایش بیان نمود این است كه: كار خوب زمانی با ارزش است كه با سختی به دست بیاید.
شما یك وزنهبردار را فرض كنید زمانی كارش با ارزش است كه وزنه سنگین را بلند كند، وزنهای كه دیگران از بلند كردن آن عاجز هستند؛
و حال زمانی شخصی مومن است كه وزنه ای مانند شیطان را از سر راهش بلند كند و دور بیندازد و این شیطان به عنوان وزنهای برای مسابقه بندگی میتواند بسیار موثر باشد.
و از همه اینها گذشته علت گمراهیهای مردم كه فقط شیطان نیست شیطان فقط #وسوسه میكند در حالے كه انسان براے گمراهے اهرمهاے دیگرے مانند هوای نفس دارد همان اهرمی كه در روایت مقابلهاش را جهاد اكبر نامیدهاند.
رسول گرامی اسلام(ص) به یارانش كه از جنگ برگشته بودند مرحبا گفت و فرمود:
خوشا به حال شما كه از جهاد كوچك برگشتید ولی جهاد بزرگ هنوز مانده است.
گفتند یا رسول الله! جهاد اكبر كدام است؟
فرمود: جهاد با نفس.
و بعد از آن فرمود: بهترین جهاد، جهادبا نفس است.«۲»
و نشانه این كه شیطان عامل اصلی برای گمراهی نیست این است كه در روایات وارد شده است كه شیطان در شبهای قدر در غل و زنجیر میباشد اما میبینیم كه باز انسان ها در این شبهای بسیار نوارنی هم گناه میكنند این همان پیروی از هوای نفس است.
و دلیل دیگری كه میتوان فرض كرد این است كه شیطان فقط همان شیطان معروف نیست بلكه برخی از انسانها نیز نقش شیطان را بازے مےكنند همان گونه كه در سوره ناس میخوانیم:
👈 بگو پناه میبرم به خدا ... از شرّ وسوسهگر پنهان كه درون سینه انسانها وسوسه میكند خواه از جن باشد یا از انسان.«۳»
دوستان ناباب، هم نشینهاے منحرف، پیشوایان گمراه و ظالم، كارگزاران جباران و طاغوتیان، نویسندگان و گویندگان فاسد، مكتبهاے الحادے و التقاطے ظاهر فریب، وسائل ارتباط جمعے وسوسهگر، همه این ها و غیر این ها در مفهوم گسترده «وسواس خناس» واردند كه انسان باید از شر آن ها به خدا پناه برد.
📚 منابع:
۱- «وَ ما خَلَقْتُ الْجِنَّ وَ الْإِنْسَ إِلاَّ لِیَعْبُدُون».
۲- إِنَّ رَسُولَ اللَّهِ ص بَعَثَ سَرِیَّةً فَلَمَّا رَجَعُوا قَالَ مَرْحَباً بِقَوْمٍ قَضَوُا الْجِهَادَ الْأَصْغَرَ وَ بَقِیَ عَلَیْهِمُ الْجِهَادُ الْأَكْبَرُ قِیلَ یَا رَسُولَ اللَّهِ وَ مَا الْجِهَادُ الْأَكْبَرُ قَالَ جِهَادُ النَّفْسِ ثُمَّ قَالَ ص أَفْضَلُ الْجِهَادِ مَنْ جَاهَدَ نَفْسَهُ الَّتِی بَیْنَ جَنْبَ
۳- «قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ النَّاسِ (۱)
@seraj1397
.
#پاسخ_به_شبهه ؛
⁉️متن شبهه: 👇👇
در میان دزدان و اختلاسگرانِ ۴۰ سال گذشته حتی یک مرد کراواتی یا یک زن بیحجاب هم نبوده...
همگی مومن نمازخوان و به اصطلاح مسلمان بودن
همگی به معاد اعتقاد داشتند
همگی خدا ترس و دارای داغ مهر در پیشانی بودند
همگی در منسب اداره یا وزارتخانه خود ظهرها در صف اول نماز جماعت می ایستادند
همگی ماه رمضان را روزه میگرفتند و شبهای احیا قرآن به سر بودند و ماه محرّم مشکیپوش بودند!
✅ پاسخ شبهه: 👇👇
🔸کرواتیها قبل انقلاب دزدی میکردند که دستشون کوتاه شد.
🔸اما با توجه به اینکه پس از انقلاب، تقریباً هیچکس کروات نمیزند (جز برخی در مجلس عروسی!) باقیمانده کراواتیها (کنایه از بیاعتقادها، نه اینکه هر کراواتی را دزد یا بی اعتقاد بدانیم) رنگ عوض کرده و با ظاهرسازی، خودشون را مسجدی و نمازخوان و... نشون دادند، و خلاصه در نظام نفوذ کردند!
🔻بنابراین مغالطهای که شبهه افکن میکند از دو جهت باطل است:
👈 اول اینکه اگر کسی با کروات باشد به او مسئولیت یا امکاناتی نخواهند داد که بتواند دزدی کند، پس مجبور است ظاهر سازی کند.
👈 دوم اینکه دزد، دزد است. لکن مجبور است هر زمان لباس و چهرهای را انتخاب کند که بهتر فریبکاری و دزدی کند.
🔸بنابراین، اینکه شبههافکن میخواهد القاء کند همهی مذهبیها دزدند، خود یک فریبکاری ناجوانمردانهای است که نشان میدهد، دزدی و فریبکاری، منش و روش همین قماش است❗️
🔸در پایان تاکید میشود که صحبتهای فوق به این معنا نیست که هیچ انسان معتقد یا نمازخوانی دزدی نمیکند، خیر، شیطان در کمین همه مخصوصا افراد مومن است، اما آنچه شبههافکن القاء میکند، خود یک شیطنت و فریبکاری بزرگ است.
@seraj1397
.
#پاسخ_به_شبهه
#روایات_مشهور_غلط
🔻باورم نمیشد این داستانِ از بیخ غلط، در بسیاری از کانالهای مذهبیها موجود باشد !!!
🔻انتساب جملات دروغ به معصومین تا کجا؟ تا چه حد؟ بخوانید داستان زیر را 👇👇
✳️ از پیغمبر سئوال شد:
یا رسولالله، ما وقتی صحبتمون، حرفمون با یکی تموم میشه، پایان کلاممون او را به خدا میسپاریم، به بیان پارسی میگوییم: خداحافظ و به زبان عربی میگوییم: فیأمانالله.
اگر بدون خداحافظی کردن، در وسط سخن گفتن از او جدا بشیم، نوعی بیادبی میپنداریم... شما وقتی در معراج با خدا هم صحبت شدید ، پایان جمله که نمیتوانستید به ذات خدا عرضه بدارید: تو را به خدا میسپارم!
آخرین جملهٔ رد و بدل شده بین شما و خدا چه بود؟
حضرت فرمودند: پایان صحبت، خداوند سبحان به من "یاعلی" گفت، من نیز به خدای خود " یاعلی" گفتم.
این آخرین جمله بین من و ذات مقدس خدا بود. !!!
✅ پاسخ:
من فقط سوالم از عزیزان این هست، سند این قضیه کجاست؟ سند حدیثی منظورم هست، برخی کانالها چند کتاب که عمر تالیف آنها به ۱۰۰ سال هم نمیرسد را به عنوان منبع معرفی کرده،اند!!!!
👈 چرا عزیزان نمیخواهند دقت کنند که هرچیزی که جالب بود و به نفع ما بود، لزوما درست نیست ، لزوما معتبر نیست !
حتی یک کتاب حدیثی پیدا نخواهید کرد که این روایت در آن باشد، حتی کتاب حدیثی ضعیف.
هرکس ذرهای کار حدیثی کرده باشد کاملا متوجه میشود که اصلا متن این نوشته، شبیه به احادیث نیست و جعلی بودن آن کاملا هویدا هست.
البته روایت داریم که خدا با صدایی شبیه به حضرت علی (ع) با پیامبر(ص) صحبت کرد که البته همین روایت هم جای بحث دارد که منظور از صحبت کردن با صدای دیگری چیست و... اما اصلا ربطی به "یاعلی" گفتن موقع خداحافظی ندارد !!!
ایکاش ذرهای میدانستیم نسبت دروغ به معصوم دادن چقدر گناه سنگینی است، تا جایی که یکی از مبطلات روزه میباشد.
بسیار مراقب باشیم که هیچوقت چیزی را بدون سند و مدرک به اهلبیت(ع) نسبت ندهیم که گناهی است بس بزرگ!
✍️ احسان عبادی / مدرس مهدویت و پژوهشگر علوم حدیث و تاریخ
@seraj1397
.
🔴 فوکویاما: کرونا به افول آمریکا و زوال نظم لیبرال میانجامد‼️
🔻یادداشت فرانسیس فوکویاما نظریهپردازِ پایان تاریخ و از اساتید شناخته شده دانشگاه جانز هاپکینز دز نشریه «فارین افرز»:
🔸کرونا قدرت رهبری آمریکا را به چالش کشید و حتی اگر در انتخابات ۲۰۲۰، دموکراتها پیروز شوند، اداره کشوری را به دست خواهند گرفت که اقتدار سابق را ندارد. اقتصادها آرام آرام باز و با موج بعدی ویروس قفل میشوند.
🔸توزیع قدرت جهانی به سمت شرق چرخش خواهد کرد، چرا که آسیای شرقی بهتر از اروپا و ایالات متحده توانست در مدیریت این بحران موفق باشد.
🔸ادامه همهگیری کرونا میتواند به سقوط نسبی ایالات متحده، ادامه فرسایش نظم لیبرالِ بینالملل و تجدید حیات فاشیسم در سرتاسر دنیا بیانجامد.
🔸آمریکا بیکفایتترین و تفرقه انگیزترین رهبرش را در این همهگیری به خود دید، بیگمان رهبریِ نالایق، مهمترین علت ناکارآمدی آمریکایی در مدیریت همهگیری است.
@seraj1397
.
" سراج "
🔴 فوکویاما: کرونا به افول آمریکا و زوال نظم لیبرال میانجامد‼️ 🔻یادداشت فرانسیس فوکویاما نظریهپرد
.
🔴 اُفول قدرت نرم | نکتهٔ مهم این است‼️
🔻هافینگتون پُست: «افول رهبری جهانی آمریکا تنها چیزی است که آمریکاییها نمیخواهند»
🔸سخن گفتن از افول قدرت آمریکا شاید تا همین چند سال اخیر سخت بود اما امروز افول قدرت نرم آمریکا در سطح دنیا به عنوان یک واقعیت در حال اتفاق و تَکرار به رسمیت شناخته میشود. واقعیتی که جوزف نای نویسنده کتاب قدرت نرم، در مقاله ای بر مبنای یک نظرسنجی بدان تصریح کرده و قدرت نرم آمریکا در عرصه جهانی را رو به افول توصیف میکند.
🔸فرانسیس فوکویاما نظریهپرداز پایان تاریخ و از اساتید شناخته شده دانشگاه جانز هاپکینز اخیراً در نشریه «فارین افرز» مینویسد : کرونا به #افول_آمریکا و زوال نظم لیبرال میانجامد و قدرت رهبری آمریکا را به چالش کشید و حتی اگر در انتخابات ۲۰۲۰، دموکراتها پیروز شوند، اداره کشوری را به دست خواهند گرفت که اقتدار سابق را ندارد!
🔻اما این همه ماجرا نیست....
🔸آمریکا این روزها همزمان با بحران کرونا و رکوداقتصادی، شاهد اعتراضات شدید علیه نژادپرستی در شهرهای خود است. اعتراضاتی که فارغ از هر نتیجه و تحلیلی، افول و فرسوده شدن قدرت نرم آمریکا را به همراه خواهد داشت.
🔸در حقیقت جلوههای افول قدرت نرم آمریکا در روزهای اخیر نمایش همان نکته مهم در تحلیل رهبر حکیم انقلاب در دیدار دانشجویی ۱۲ آبان ۹۷ است:
«قدرت آمریکا رو به افول است؛ #نکته_مهم این است. بسیاری از سیاسیّون معتبر دنیا و جامعهشناسهای معتبر دنیا معتقدند که «قدرت نرم» آمریکا فرسوده شده است، در حال از بین رفتن است. قدرت نرم چیست؟
قدرت نرم این است که یک دولتی بتواند خواستهی خود و نظر خود و عقیدهی خود را به اطراف بقبولاند و آنها را اقناع کند به نظر خود؛ این قدرت در آمریکا امروز رو به ضعف کامل و رو به فرسودگی کامل است».
✍ وحید محبّی
@seraj1397
.
🔴 سیاستهای دولت، فقرزا یا فقرزدا؟‼️
🔸تنها ۲۰ درصد اقتصاد ما متاثر از تحریمها و فشارهای آمریکا است، در حالی که ۸۰ درصد اقتصاد ایران متاثر و وابسته به ظرفیتها، تواناییها و امکانات داخلی، نیروی انسانی و مدیریت داخلی کشور است.
🔸سیاستهای پولی و مالی به کار گرفته شده بجای اینکه فقر زدایی کند، فقر زایی کرده است!
🔸کسری بودجه ظاهراً به ۲۰۰ هزار میلیارد رسیده کسری بسیار عجیبی است، در حالی که هزینه کردهای دولت در شرایط جنگ اقتصادی همانند دوران درآمدهای سرشار است با اینکه دولت میتواند از بسیاری ریخت و پاشها چشمپوشی کند اما همچنان بیمحابا خرج میکند!
🔸سال گذشته ۳۱ درصد افزایش نقدینگی داشتهایم دولت باید به این پرسش بسیار مهم پاسخ دهد که بین این میزان افزایش نقدینگی با رشد تولید چه نسبتی وجود دارد؟
🔸دولت میتواند بخش قابل توجهی از کسری بودجه خود را از طریق مالیات جبران کند البته نه اخذ مالیات از کارگران و کارمندان و فشار بیشتری به آنها وارد کردن، بلکه با تعریف پایههای مالیاتی که در دنیا جواب داده مانند مالیات بر عایدی سرمایه و مالیات بر مجموع درآمد واز فراریان مالیاتی و صاحبان درآمدهای بالا و دلالان مالیات کسب کند.
✍ غلامرضا مصباحیمقدم
@seraj1397
.
🔴 بَردههای فکری و سیاسی
🔸در زمان مبارزه با بردهداری یکی از رهبران ضد بردهداری گفته است که سختترین بخش مبارزه با بردهداری، قانع کردن بردهها بود که بپذیرند برده نیستند! حکایت امروز ما در مبارزه با سلطه فکری و فرهنگی نظام سلطه شباهت زیادی با موضوع فوق دارد.
کیست که نداند بخش مهمی از عناصر پیادهسازی سلطه فکری و سیاسی و فرهنگی و شبه تمدن جنایتکار غرب، نیروها و شبه روشنفکران داخلی هستند که حرّیت و هویت ایرانی اسلامی خود را فراموش کرده و گویا در طول عمر خود، آنقدر که مجیزگویی فرهنگ و فلسفه غربی را خوانده، شنیده و بیان کردند که باورشان شده فرهنگ و فلسفه غربی تنها راه کامیابی بشر است، تا حدی که امروز در لاک عزاداری اوضاع امریکا رفته و فعلا سکوت پیشه کردند، اما به زودی توجیهگر جنایات صورت گرفته در آمریکا شده و تیغ حمله خود را به سمت نظام اسلامی و انقلاب اسلامی خواهند گرفت، لذا سختترین بخش مبارزه با نظام سلطه، قبولاندن حریت ایرانی اسلامی به برده های فکری و سیاسی در داخل خواهد بود تا بپذیرند که غرب آنگونه که مینماید نیست و جهان باید خود را برای دوران پسا آمریکا آماده نمایند همچنانکه برای دوران پسا کرونا باید برنامه داشت.
@seraj1397
.
🔴 وزیر جوان به کجا چنین شتابان؟
ارتباطات با کجا؟ چرا؟ و چگونه؟
🔸کابینه پیر دولت اما یک جوانِ جویای نام در وزارت ارتباطاتِ آن به چشم میخورد. در نگاه اولیه انسان فکر میکند در ناامیدی بسی امید است، همین یک وزیر هم در کابینه برای دلخوشی جوانان را باید به فال نیک گرفت. اما همینکه با دقت به صفحه شطرنج و صحنه بازی قدرت نگاه میکنی درمییابی که تیم حرفهای و باندهای کارکشتهٔ امنیتی کابینه شکار خوبی صید کرده تا بدون مقاومت و هیاهو از آن استفاده ابزاری بکند و این نقش را هم تاکنون بهخوبی ایفا کرده است!
🔻در این زمینه چند گزاره میتواند قابل تأمل باشد:
1⃣- استفاده ابزاری از جوانان: استفاده ابزاری از زنان و جوانان، احزاب و مطبوعات و شعار درمانی همواره در دورههای مختلف سازندگی، اصلاحات و اعتدال به شکلهای مختلف انجامشده و به سکوی ثابت فرار به جلو، عوامفریبی، نردبان فتح سنگر به سنگر قدرت، فشار از پائین و چانهزنی از بالا تبدیل شده است اما در این دولت خیلی حرفهایتر عمل شد. تیم امنیتی کابینه با برند وزیر جوان و لبخندهای دیپلماتیک زهرآلود خیلی از راههای نرفته را دارد طی میکند.
2⃣- پاتوق انتخاباتی: شاید ارتباطات در ادبیات سیاسی جدید به ارتباطات انتخاباتی تغییر ماهیت داده است و ما نمیدانستیم. این هم نوعی نوآوری در عالم سیاست ورزی مدرن است.
وزارت ارتباطات، سازمان محیطزیست بدون زیست و امثال آنها به ستاد انتخاباتی و محمل اجرای سندهای یونسکو نظیر سند 2030 و حیات خلوت گردشگران معلومالحال غربی گردند.
چنین رویکردی شاید بدترین نوع سیاست ورزی باشد که البته رمزهای ناگشوده دارد و تفصیل آن به فرصت مقتضی موکول میگردد.
3⃣- تلویزیون ماهوارهای برای دور زدن نظام بهجای دور زدن تحریمها: حالا که دولت انگیزه دور زدن تحریم را ندارد و این انگیزه را در دیگران هم کشته است، البته برایشان سیاست دور زدن نظام اولویت یافته است. وزیر جوان ارتباطات برای گرفتن امتیاز از دست نظام و رهبری معظم انقلاب درصدد جایگزینی تلویزیون ماهوارهای خصوصی بهجای صداوسیمای ملی است.
افراد و دستگاههای سادهلوح هم البته ممکن است در ابتدای کار؛ فریب این ترفند را بخورند و بدون درک صحیح از دستهای پشتصحنه با آن همراهی کنند. وزارت ارتباطات همه همت خود را از مدتها قبل بر این گذاشته تا بازتاب حداکثری ماهواره و اینترنت را در جهانیسازی فرهنگ به اقصی نقاط کشورمان فراهم سازد و این خدمت بزرگ را به جهانیسازی آمریکایی به سرانجام برساند. او میخواهد انحصار رسانه ملی را بشکند.
سؤال این است که سود این اهتمام نصیب چه کسی خواهد شد؟ تکلیف نهادها و نیروهای انقلابی چیست؟ مجلس جدید چه وظیفهای در این زمینه دارد؟ امید است به این سؤال دقت بشود.
✍ دکتر علی مرادزاده
کارشناس مسائل سیاسی
@seraj1397
.
🔴 فاسد نبودنِ یک مسئول کافی نیست؛ مسئولی که دلسوز نیست باید برکنار شود
👈🏼 مطالبهگری و عدالتخواهی
🔸برای تقویت مطالبهگری و عدالتخواهی و برای حفظِ آن از آسیبها چهکار باید کرد؟ نصیحت یا نُصح (بهمعنای دلسوزی و کم نگذاشتن برای کسی) مفهومی است که سطح مطالبهگریِ ما را صددرصد افزایش میدهد و سلامت مطالبهگری ما را هم تضمین میکند.
🔸اینکه ما از یک مسئول، صرفاً عدالت بخواهیم، معمولاً تصور میکنند از او میخواهیم که ظلم نکند. این کافی نیست، بلکه باید سطح مطالبهگری خودمان را از عدالت بهمعنای حداقلی، بالاتر ببریم و از مسئولین، نصیحت (نٌصح) تقاضا کنیم؛ که حداکثر عدالتخواهی است. یعنی از او بخواهیم «تمام دلسوزیات را بهکار ببر.»
🔸علی(ع) میفرماید: مدیران باید برای جامعه، منصح باشند (نهجالبلاغه/ خطبه ۳۴) لذا ما میتوانیم یقۀ یک مدیر را بگیریم که «تو چرا منصح نبودی؟ چرا تمام دلسوزیات را بهکار نبردی! بله؛ رانتخواری نکردی، ظلم و دزدی نکردی؛ اما تمام تلاشت را بهکار نبردی.»
🔸نصیحت یک چیزی فراتر از عدالت است. پدر و مادر با بچه صرفاً عادلانه برخورد نمیکنند، بلکه دلسوزانه برخورد میکنند. هرجا یک مسئولی دلسوزی نکرده، درواقع کارشکنی شده و مقدمات فساد فراهم شده است. البته او میتواند بگوید «من فساد نکردهام!» و او را بهخاطر دلسوزی نکردن، در هیچ دادگاهی هم نمیشود محاکمه کرد!
🔸شما باید بررسی کنید و ببینید مشکلات کشور ما چند درصدش بهخاطر فساد است و چند درصدش بهخاطر بیعرضگی است؟ چند درصدش بهخاطر عدم اهتمام است؟ چند درصدش بهخاطر عدم نُصح و دلسوزیِ مسئولین است؟!
🔸اگر ما صرفاً دنبال این باشیم که مسئولین فساد نکنند، مملکت اصلاح نخواهد شد. جریان مطالبهگری باید برود دنبال اینکه «اگر یک مسئولی دلسوز نبود باید کنار برود» این عبارت را دربارۀ عملکرد مسئولین بهکار ببریم که «آیا این دلسوزانه رفتارکردن است؟!»
✍ حجتالاسلام علیرضا پناهیان
@seraj1397
.
🔴 توان #سپاه در خدمت صنعت خودروسازی
🔸صنایع نظامی از نظر فنی و تکنولوژی در لبه علم دنیا قرار دارند و میتوان گفت؛ بسیاری از فناوریهای امروز دنیا از صنایع نظامی شروع شدهاند. در کشور ما ایران نیز صنایع نظامی توانسته است در میدان رقابت فنی و تکنولوژیک از صنایع موازی ازجمله خودرو سبقت بگیرد بهگونهای که امروز درخواست از سپاه برای ورود به صنعت خودرو به مطالبهای جدی در جامعه تبدیل شده است.
🔻گزارههای خبری:
1⃣- تاکنون چندین کمپین با عنوان «سپاه خودرو بساز» در فضای مجازی شکل گرفته است که آخرین آنها مربوط به اردیبهشت سال جاری بوده است.
2⃣- چند روز پیش حسین مدرسخیابانی سرپرست وزارت صمت در حاشیه نشست مشترک با سردار حاجیزاده فرمانده هوافضای سپاه اظهار کرد: «صنایع دفاعی و بهخصوص صنایع موشکی ما بهعنوان صنعتی پیشرو در دنیا مطرح است و به عبارتی نماد افتخار و تکنولوژی در کشور محسوب میشود. با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر این که چطور ما در صنایع موشکی، نانو و نظامی پیشرفت کردهایم، اما برای تولید محصولی مثل خودرو مشکل داریم؛ تکلیفی بر گردن همه ما است که این الگوی پیشرو و موفق را برای خود در نظر بگیریم.»
🔻گزارههای تحلیلی:
◀️ درحالیکه صنایع خودروسازی در تولید تعداد محدودی از قطعات استراتژیک خودرو وابسته به واردات و تحتفشار شدید تحریمهاست، ضروری است که همه توان کشور در مقابله با فشار تحریمها بسیج شوند. سپاه نیز مانند سایر میدانها آمادگی دارد در مقابله با سیاستهای استکباری غرب با تمام نهادها و ارگانهای ملی همکاری کند و این همکاری بهنوعی اجرای بخشی از رسالت و مأموریت سپاه است.
◀️ اگرچه ورود سپاه به صنعت خودروسازی، جهاد در عرصه علمی و تکنولوژی محسوب میشود ولیکن تا زمانی که دستگاههای مربوطه از سپاه درخواست نکنند، سپاه نمیتواند در این عرصه ورود کند؛ بنابراین اگر سپاه تاکنون به این عرصه ورود نکرده است به دلیل عدم درخواست دستگاههای مربوطه بوده است.
◀️ همچنین کمک و ورود سپاه به عرصه خودروسازی کشور، نباید منجر به تنبل و یا منفعل شدن دستگاههای اجرایی مربوطه و بهنوعی شانه خالی کردن از مسئولیت محوله شود.
صنعت خودروسازی اگر در طول ۴۰ سال گذشته با مدیریت قوی و جهادی اداره میشد امروز نبایست در تولید برخی قطعات مهم و راهبردی متکی به واردات میبود.
◀️ بدون شک کمک امروز سپاه به صنعت خوروسازی، توسط رسانههای اپوزیسیون و وابستگان داخلی آن بهعنوان دخالت سپاه در خودروسازی تعبیر خواهد شد و لذا هوشمندانه است که تمام درخواستها و اقدامات سپاه مستندسازی شده و از اکنون برای خنثی کردن شبهه احتمالی دشمن، تدابیر مقتضی اتخاذ شود.
✍ علی کارگر
@seraj1397
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 پیشبینیها در مورد آیندهٔ اعتراضات در آمریکا
🔸شاید مرگ جرج فلوید همان جرقهای باشد که تغییر بزرگ را رقم میزند!
@seraj1397
.
1234.pdf
173.6K
🔴 «ایالات متحده» با چالش فروپاشی مواجه است/ نسخه pdf
✍ بهقلم: سعدالله زارعی
@seraj1397
.
11.pdf
81.6K
🔴 سیر مطالعاتی واژگان سیاسی
#سیاست_شناسی
✅ واژه ۱۱ : نازیســم
@seraj1397
.
12.pdf
122K
🔴 سیر مطالعاتی واژگان سیاسی
#سیاست_شناسی
✅ واژه ۱۲ : جامعــه مدنــی
@seraj1397
.