6.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 فلسفه واقعی حجاب چیست؟
🔸مخالفان حجاب، معمولا دلایل سیاسی برای آن ذکر میکنند ولی فلاسفه مسلمان معتقدند اسلام به این مسائل توجه نداشته و میخواهد انواع التذاذهای جنسی، به محیط خانوادگی و در کادر ازدواج قانونی باشند و محیط اجتماع، صرفا برای کار و فعالیتهای انسانی اختصاص یابد.
🔹در این نگاه، پوشش زنان به این معنا نیست که زنان حق ندارند از خانه بیرون بروند بلکه اسلام میخواهد زنان بدون تکیه بر وجوه زنانگی خود، بتوانند در جامعه ایفای نقش کنند.
#حجاب
┄┅┅┅┅❀┅┅┅┅┄
🌐 www.serajnet.org
🆔 @serajnet
7.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 دعای هفتم صحیفه سجادیه با صدای حسین حقیقی
🔸دعای هفتم صحیفه سجادیه به آسان شدن دشواریها به دست خدا و فراهم آمدن اسباب حیات به واسطه رحمت الهی اشاره دارد.
┄┅┅┅┅❀┅┅┅┅┄
🌐 www.serajnet.org
🆔 @serajnet
💢 جنگ شناختی و آینده جامعه
🔰 حجتالاسلام والمسلمین عبدالحمید واسطی در یادداشتی نوشت؛
🔹 اولویت اورژانسی در فرهنگ عمومی جامعه، ایجاد مهارت تشخیص خبر درست از خبر غلط، و مهارت مدیریت احساس در مواجهه با خبرها است. هر از چند گاهی موج توجه به آسیبهای رسانهها و شبکههای اجتماعی اوج میگیرد، اما اتفاق خاصی در فضای عمومی نمیافتد.
🔹 تجربۀ اینگونه بسیجهای عمومی در حوادث طبیعی و در بیماریهای فراگیر، وجود دارد و مسئولان میتوانند با شبیهسازی این تجربیات، برای آموزش انبوه متمرکز عمل کنند و بهترین زمان، وقتی است که عموم مردم تاثیرات تخریبی برخی رسانهها و شبکههای اجتماعی را در التهابآفرینی لمس کرده باشند.
🔹اگر از کسانی هستیم که با مواجه شدن با یک خبر، ناخودآگاه حسّ میگیریم باید فکری بهحال خود بکنیم و الا مدیریت زندگیِ ما به دست خبرها خواهد افتاد. ما باید آموزش ببینیم و تمرین کنیم که در مواجهه با یک خبر، چیزی که فورا در ذهن ما خطور میکند این باشد که «چقدر این خبر قابل اعتماد است؟»، «چقدر کلمات و تصاویری که در این خبر استفاده شدهاند مطابق واقعیت هستند؟» و تا شواهد کافی برای آن پیدا نکنیم هیچ احساسی نسبت به آن در درون ما ایجاد نشود.
📚 متن کامل: http://ihkn.ir/?p=30027
┄┅┅┅┅❀┅┅┅┅┄
🌐 www.serajnet.org
🆔 @serajnet
19.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 درمان عجب و تکبر چیست؟
┄┅┅┅┅❀┅┅┅┅┄
🌐 www.serajnet.org
🆔 @serajnet
haeri_ensan_shenasi_28.mp3
13.23M
🎧 انسان شناسی در قرآن| جلسه 28
#انسان_شناسی_در_قرآن
#آیت_الله_حائری_شیرازی
┄┅┅┅┅❀┅┅┅┅┄
🌐 www.serajnet.org
🆔 @serajnet
❓پاسخ به #شبهات
❓به نظر شما چرا جمهوری اسلامی باید روی حجاب پافشاری کند و برای آن اینقدر هزینه بدهد؟
آیا راحتتر نیست که پوشش و سایر محدودیتها در روابط را آزاد کند و اجازه دهد مردم در این لذتهای مادی غرق شوند و دیگر کاری به کار حکومت نداشته باشند؟
⚠️ اتفاقا تمام نظامهای سیاسی دنیا نفع خود را در این میبینند که مردم و به خصوص جوانان در سرگرمی و لذتهای جنسی غرق باشند و در عوض آنها به حکومت خود ادامه دهند. اتفاقی که در کشورهای غربی رخ داده است. جمهوری اسلامی نیز اگر صرفا حفظ قدرت و حکومت برایش مهم باشد، راحتترین کار همین است!
✅ اما از آنجایی که کرامت انسانی و رشد استعدادهای انسان و به خصوص زنان برای جمهوری اسلامی مهم است، روی این اصل ایستاده است و برای آن هزینه میدهد و شهید تقدیم میکند. و نمیگذارد زنان به کالای لذت جویی مردان تبدیل شوند.
برای روشن شدن اهمیت این اقدام، کافی است به سند زیر دقت کنید:
♨️ در سال 2001، شاهزاده بندر بن سلطان، سفیر عربستان سعودی در واشنگتن، در گفتوگویی که با نیویورک تایمز انجام میدهد، دربارۀ مقایسۀ عربستانِ امروز و ایرانِ زمانِ شاه میگوید:
«در سالهای پایانیِ دهۀ 1960، شاه ایران تعدادی نامۀ محرمانه به ملک فیصل، پادشاه عربستان، نوشت. وی در یکی از آنها نوشته بود:
📝 "برادرم! از تو خواهش میکنم دست به مدرنیزاسیون بزن. درهای کشور خود را باز کن. آموزشگاههای مختلط پسر و دختران را باز بگذار. دیسکو برگزار کن. مدرن باش، وگرنه تضمین نمیکنم که بتوانی تاج و تخت خودت را نگه داری❗️" »
(📚 nytimes.com/2001/11/04/world/a-nation-challenged-ally-s-future-us-pondering-saudis-vulnerability.html )
👈 یعنی همین کاری که امروز بن سلمان در عربستان انجام میدهد. کنسرتهای مختلط و انواع برنامههای آزاد برای جوانان برگزار میکند تا دیگر کسی به اقدامات جنایتکارانه او، مانند حمله به یمن یا اعدام بیش از ۸۰ نفر جوان معترض در یک روز و یا قتل شیعیان توجه نکند.
💢 در پایان خوب است به محیطی که محمدرضا پهلوی در جامعه برای مشغول کردن جوانان به فساد و بیبندوباری ایجاد کرده بود اشاره کنیم. در دوران پهلوی:
❗️ تعداد زنان دانشگاهی (12٫884 نفر) کمتر از یکسوم تعداد زنان بدکاره (50.000 نفر) بود.
❗️ تعداد کتابخانههای کل کشور (۲۹۰ کتابخانه) کمتر از یکسوم تعداد مشروب فروشیهای فقط شهر تهران (۸۰۰ باب مغازه) بود.
❗️ میزان مصرف آبجو روزانه در شهر تهران، 400.000 بطری بود و این در حالی بود که تعداد کتابهای منتشرشدۀ کل سال در کشور، تنها حدود 1000 عنوان بود.
❗️ تعداد دانشگاههای کشور (223 دانشگاه) کمتر از یکپنجم تعداد خانههای فساد (1٫120 مرکز) بود که برخی از آنان در جهان سرآمد بودند، مانند کابارۀ شکوفۀ نو، که یکی از چهار کابارۀ معروف جهان بود.
❗️ در دورانی که در ایران، بهندرت کارخانهای دیده میشد، 40 کارخانۀ تولید مشروبات الکلی وجود داشت که در 800 مرکز فروش مشروبات عرضه میشد.
┄┅┅┅┅❀┅┅┅┅┄
🌐 www.serajnet.org
🆔 @serajnet
8.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 نماهنگ ویژه دعای فرج «الهی عظم البلا» با صدای دل نشین علی فانی
🌸 أللَّھُمَ عجِلْ لِوَلیِڪْ الْفَرَج
┄┅┅┅┅❀┅┅┅┅┄
🌐 www.serajnet.org
🆔 @serajnet
8.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 عملیات روانی و جنگ شناختی از کی و از کجا آمد؟
از شوکهای الکترونیک تا تسخیرِ قلبها و ذهنها با رسانه
┄┅┅┅┅❀┅┅┅┅┄
🌐 www.serajnet.org
🆔 @serajnet
16.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 جلسه 23 | نور مبین سال 1401
🎙حجت الاسلام والمسلمین زارعی
📋تزکیه و تعلیم سرلوحهی برنامهی انبیاست(آیه 164 سوره مبارکه آلعمران)
📌دریافت از آپارات:
aparat.com/v/XMeSb
📌لیست جلسات :
serajnet.org/post/detail/Fa/2-59-1-17-1-0
#نور_مبین_1401
#حجت_الاسلام_زارعی
┄┅┅┅┅❀┅┅┅┅┄
🌐 www.serajnet.org
🆔 @serajnet