✅این تیتر را پسندیدم👇
« استان قم یک شاهچراغی دیگر میخواهد»
🔸علت موفقیت و محبوبیت سید محمدتقی شاهچراغی کار میدانی و حضور مستقیم در صحنه ، دوری از کاهلی و پشت میزنشینی در مدیریت بود و هست
🔹مهمترین ویژگی شاهچراغی مبری از سیاست زدگی و سیاسی کاری بود و هست
🔹جا دارد اعضای محترم شهر قم را به این نوع سبک مدیریتی جهادی و چابک که بیش از ۲۲ ماه در معرض دید و تجربه شأن بود و کمتر توجه کردند ارجاعشان دهیم و انتظار داشته باشیم در مدت باقی مانده خدمت به مردم در مسند شورای شهر، سیاسی کاری را کنار گذاشته ، خادم جهادی مردم باشند تا محبوب شوند
✍محسن بخشی نیا
https://eitaa.com/serat12110
✍امام علی علیه السلام:
🔻 تو مراقب آخرت خود باش،
دنیا خودش ذلیلانه پیش تو می آید.
📚غرر الحکم ۶۰۸۰
https://eitaa.com/serat12110
بسم الله الرحمن الرحیم
🍂 در خانواده، گذشت داشته باشید. 🍂
🔶يَا أَيُّهَا النَّبِيُّ لِمَ تُحَرِّمُ مَا أَحَلَّ اللَّهُ لَكَ تَبْتَغِي مَرْضَاتَ أَزْوَاجِكَ وَاللَّهُ غَفُورٌ رَّحِيمٌ
(تحریم/١)
⚡️ترجمه:
اى پيامبر! چرا چيزى را كه خدا بر تو حلال كرده، به خاطر جلب رضايت همسرانت بر خود تحريم مى كنى؟
🍃این جمله، به عنوان عتاب و سرزنش نيست، بلكه نوعى دلسوزى و محبت خدا به پیامبر است.
درست مثل اين كه ما به كسى بگوییم:
چرا بخاطر فلانی، خودت را اذیت میکنی؟
❌ پیامبر اکرم، برای جلب رضایت همسر، گاهی از حقوق مشروع خود می گذشت.
✅شایسته است که امت پیامبر نیز، به تأسی از ایشان، برای حفظ کانون خانواده، و جلب رضایت همسر، از بعضی از حقوق خود بگذرند.
#سبک_زندگی_قرآنی
https://eitaa.com/serat12110
✳️سخنگوی دولت: به طور کامل صنعت خودرو را به بخش خصوصی واگذار میکنیم/ همانند آزادسازی سواحل کوتاه نخواهیم آمد
بهادری جهرمی :
🟠دولت باید پای خود را از صنعت خودروسازی بیرون بکشد.
🟠وقتی صنعت خودرو را دولتی می کنیم آنجا را به محل تغییر مدیریت، محل دعوای جناح های سیاسی و محل استخدام اقوام وزیر و نماینده مجلس تبدیل می کنیم و نتیجه آن ناکارآمدی می شود.
🟠دولت حتما به طور کامل صنعت خودرو را به بخش خصوصی واگذار میکند. مثل مساله آزادسازی سواحل است؛ از آن کوتاه نخواهد آمد. پس از آن سر جای خود نشسته و تنظیم گری، نظارت و حکمرانی می کند.
🟠تولید خودرو در کشور را از 750 هزار خودرو در سال 1399 به یک میلیون و 340 هزار خودرو رساندیم و 5 خودروی پر تیراژ خود را از خط تولید خارج کردیم.
https://eitaa.com/serat12110
📣 راز آرامش و فراغت از اضطراب چیست؟
🔹مردی سوار هواپیما شد. سمینارش تازه به پایان رسیده بود. او میرفت تا در سمینار بعدی شرکت کند و دیگران را بهسوی خدا بخواند و به رحمت الهی امیدوار سازد.
🔸هواپیما از زمین برخاست. مدتی گذشت. همه به گفتوگو مشغول بودند. مرد در افکارش غوطهور بود که در جلسه بعدی چه بگوید و چگونه بر مردم تأثیر بگذارد. ناگاه، چراغ بالای سرش روشن شد که کمربندها را ببندید.
🔹اندکی بعد، صدایی از بلندگو به گوش رسید:
لطفاً همگی در صندلیهای خود بنشینید. طوفان بزرگی در پیش است.
🔸موجی از نگرانی به دلها راه یافت، امّا همه کوشیدند ظاهر خود را آرام نشان دهند. کمی گذشت.
🔹طوفان شروع شد. صاعقه زد و نعره رعد برخاست. کمکم نگرانی از درون دلها به چهرهها راه یافت. بعضی دست به دعا برداشتند. طولی نکشید که هواپیما در طوفانی خروشان بالا و پایین میرفت. گویی هماکنون به زمین برخورد میکند و از هم متلاشی میگردد.
🔸مرد نیز نگران شد. اضطراب به جانش چنگ انداخت. از آن همه مطالب که برای گفتن به مردم در ذهن اندوخته بود، هیچ باقی نماند. سعی کرد اضطراب را از خود دور کند امّا سودی نداشت.
🔹نگاهی به دیگران انداخت. همه آشفته بودند و نگران که آیا از این سفر جان سالم به در خواهند برد؟
🔸ناگاه نگاهش به دخترکی خردسال افتاد. آرام و بیصدا نشسته بود و کتابش را میخواند. آرامشی زیبا چهرهاش را در خود فروبرده بود.
🔹هواپیما زیر ضربات طوفان مبارزه میکرد. انگار طوفان مشتهای خود را به هواپیما میکوفت. امّا هیچکدام اینها در دخترک تأثیری نداشت. گویی در گهواره نشسته و آرام تکان میخورد و در آن آرامش بیمانند به خواندن کتابش ادامه میداد.
🔸مرد ابداً نمیتوانست باور کند. او چگونه میتوانست چنین ساکت و خاموش بماند و آرامش خویش را حفظ کند؟
🔹بالاخره هواپیما از چنگ طوفان رها شد و فرود آمد. مسافران شتابان هواپیما را ترک کردند، امّا مرد میخواست راز این آرامش را بداند. همه رفتند. او ماند و دخترک.
🔸مرد به او نزدیک شد و از طوفان سخن گفت و سپس از آرامش او پرسید که چرا هیچ هراسی در دلش نبود زمانی که همه آشفته بودند؟
🔹دخترک بهسادگی جواب داد:
چون خلبان پدرم بود. او داشت مرا به خانه میبرد. اطمینان داشتم که هیچ نخواهد شد و او مرا در میان این طوفان به سلامت به مقصد خواهد رساند.
🔸گویی آب سردی بود بر بدن مرد، سخن از اطمینان گفتن و خود به آن ایمان داشتن، این است راز آرامش و فراغت از اضطراب.
🔹به خدای مهربانیها اعتماد کنیم، حتی در سهمگینترین طوفانها، و بدانیم او خلبان ماهری است.
https://eitaa.com/serat12110
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌙دعای ماه صفر
▪️مرحوم شیخ عباس قمی در کتاب شریف مفاتیح الجنان میگوید:
🏴« اگر کسی بخواهد از بلاهای نازله این ماه، محفوظ بماند، هر روز «ده مرتبه» بخواند:
🏴یا شَدِیدَ الْقُویٰ وَ یَا شَدِیدَ الْمِحالِ، یَا عَزِیزُ یَا عَزِیزُ یَا عَزِیزُ، ذَلَّتْ بِعَظَمَتِکَ جَمِیعُ خَلْقِکَ فَاکْفِنِی شَرَّ خَلْقِکَ، یَا مُحْسِنُ یَا مُجْمِلُ یَا مُنْعِمُ یَا مُفْضِلُ، یَا لَاإِلٰهَ إِلّا أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ فَاسْتَجَبْنا لَهُ وَنَجَّیْناهُ مِنَ الْغَمِّ وَکَذٰلِکَ نُنْجِی الْمُؤْمِنِینَ، وَصَلَّی اللّٰهُ عَلیٰ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطَّیِّبِینَ الطَّاهِرِینَ.
https://eitaa.com/serat12110
🖤 فَلَمَّا ذَاقَا الشَّجَرَةَ بَدَتْ لَهُمَا سَوْآتُهُمَا وَطَفِقَا يَخْصِفَانِ عَلَيْهِمَا مِن وَرَقِ الْجَنَّةِ
▪️ پایۀ اخلاق در وجود آدمی شرم است. آدمی که شرم را رعایت نکند، به هیچ خط قرمزی پایبندی ندارد. این حس از آغاز خلقت با ما بوده. نگذاریم در بدهبستانهای فرهنگی رنگ ببازد.
اعراف آیه ۲۲
https://eitaa.com/serat12110
🔴علت خلق صورتی ها
🔹اتاق های فکر براندازان خارجی، علت شکست طرح های اغتشاش و براندازی را وجود «هسته مقاوم بزرگ مردمی مدافع جمهوری اسلامی می دانند که محور اصلی این هسته، نام مبارک حضرت امام حسین است.
🔹به عبارت دیگر دشمن به درستی دریافت که برای سقوط جمهوری اسلامی باید نام و مکتب امام حسین را نابود کند بنابراین انواع حمله های رسانهای و حتی فیزیکی به مجالس حسینی تشدید شد.
🔹اما نه تنها آتش این عشق خاموش نشد بلکه مانند امسال از همه تاریخ پرشورتر شد.
به همین دلیل دشمن به موازات طرح اول، طرح دوم که قدری پیشرفته تر بود رونمایی کرد.
🔹در طرح دوم مقرر شد حالا که کاهش شور حسینی فعلا ممکن نیست، در کنار مبارزه با نام و مرام حسین، جریانی تقویت شود که بگویند ما حسینی هستیم ولی کاری با جمهوری اسلامی نداریم!
🔹قیافهی جوزده خیابانی در مهلا نمونه بارز این عملیات و ماموریت بود هرچند شاید امثال پویانفر و خیابانی و فلان پولپاش دقیقا ندانند چه می کردند.
🔹به همین دلیل ناگهان سروکله تعدادی سلبریتی، مجری، مداح و معمم وابسته به فلان بیت پیدا میشود که تلاش می کنند بین میوه و درخت یعنی جمهوری اسلامی و مکتب حسینی فاصله ایجاد کنند یا قیام حسینی را یک حرکت سازشکار با مفسدین و ظالمان بر ولایت معرفی کنند.
🔻اینکه زمان شاه علم و کتل حمل می کردی مهم نیست، مهم این است که بدانی وقتی علم ابوالفضل را به مجلس یزید آوردند همه دیدید همه جای علم پر است از اثر شمشیر، به جز جای دست عباس.
یعنی عباس(ع) تا لحظه آخر علم دفاع از احکام اسلام و ولایت را در وسط میدان جهاد به زمین نینداخت.
✍حمیدرضا ابراهیمی
https://eitaa.com/serat12110
🔴هواپیماهای رادار گریز F-35 آمریکا در رصد ارتش
معاون عملیات پدافند هوایی ارتش:
🔹در روزهای گذشته چند فروند هواپیماهای F-35 آمریکا در حال پرواز در خلیج فارس بودند و از لحظه برخاستن به طور کامل توسط رادارهای ما رصد میشدند.
🔹کلیه رادارهای مستقر در جنوب کشور بهصورت لحظهای این هواپیماها را رصد میکردند.
🔹همه پروازهای نیروهای فرامنطقهای در منطقه خلیج فارس، تنگه هرمز و دریای عمان قطعاً توسط رادارهای ما بویژه رادارهای مستقر در لبه جنوبی کشور بطور کامل رصد و پایش شده و در صورت لزوم به آنها اخطار داده میشود.
🔹هیچ پروازی را سراغ ندارم که توسط سامانههای شنود ما گزارش شده و توسط رادارهای ما کشف نشود.
https://eitaa.com/serat12110
تفاوت دفع بلا و رفع بلا چيست؟ در اين مسئله صدقه چه نقشى دارد؟
✍آیت الله جوادی آملی:(دفع بلا يعنى انسان كارى انجام دهد كه بلا نيايد؛ مثل واكسنى كه انسان استفاده مى كند تا بيمار نشود. در واقع پيشگيرى است. رفع بلا آن جا است كه بلا آمده و بايد آن را برطرف كرد؛ مثل اين كه شخصى بيمار شده و بايد درمان شود.صدقه هر دو كار را انجام مى دهد(هم دفع بلا هم رفع بلا)
❇️از آقا امام صادق (علیه السلام) نقل شده است که :«الصَّدَقَةُ لَیْلَةَ اَلْجُمُعَةِ بِأَلْفٍ وَ اَلصَّدَقَةُ یَوْمَ اَلْجُمُعَةِ بِأَلْفٍ(ثواب صدقه در شب و روز جمعه هزار برابر-اوقات دیگر- است)
https://eitaa.com/serat12110
🔺ما هر چه داریم از #محرم و #صفر است‼️
🔴 من یک تعبیری از امام(ره) یادم آمد. ایشان تعبیر خیلی زیبایی کرد که مطالب بسیاری در آن بود. امام(ره) فرمودند: «ما هر چه داریم از محرّم و صفر است.» شما حرف های ایشان را با دید ظاهری نگاه نکنید! ایشان عالِم بی نظیر قرن ها است. این، حرف خیلی بزرگی است.
این حرف، خیلی بلند است. هر کسی نمی تواند این را بفهمد. این یعنی چه؟ یعنی تشیّع، چنان پیوندی با اولیای خدا خورده که گویی، یک پیوند ژنتیکی شده و نسل به نسل، چهارده قرن آمده و هنوز هم ادامه دارد. دشمنان هم هیچ کاری نمی توانند بکنند. این را هیچ کاری نمی توان کرد. از نظر ظاهری چهارده قرن است که این پیوند برقرار است.
شنیده اید که بعضی ها می گویند: من بچّه بودم، مادرم در دهۀ عاشورا، مرا پای روضه ها شیر می داد؛ در گوش من «حسین حسین» می خواند. بعد آرام آرام با همین ذکر بزرگ شدم و بالا آمدم؛ با «شیر» در دلم شد و با «جان» به در شود. من بالاتر از این می گویم؛ مسئله، چیز دیگری است. در یک فراز و دید بالاتر، می بینیم این پیوند، به اصطلاح روز «ژنتیکی» است؛
یعنی «مِنَ الْأزَلِ إلَی الْاَبَدِ؛ مِنَ الْآدَمِ(ع) إلَی الْخَاتَمِ(ص) وَ مِنَ الْخَاتَمِ(ص) إلَی الْقِیَامَةِ» این رابطه و پیوند برقرار است. مسئلۀ امام حسین(ع)، یک مسئلۀ عادی نیست. خودش، یعنی شخص او در تمام ابعاد وجودی اش؛ وجود عینی اش، ذهنی اش، لفظی اش و کتبی اش اثر و نفوذ دارد که این را هم خدا به او داده است. این تأثیرات را خدا به او داده است. مسئله را نباید سطحی دید. تمام این ها حساب شده است.
🍃 آیت الله استاد مجتبی تهرانی رحمت الله علیه
https://eitaa.com/serat12110
امام سجاد عليه السلام:
همه خوبيها را در بريدن طمع از آنچه در دست مردم است ديدم.
منبع:
بحارالأنوار، ج52، ص 2
https://eitaa.com/serat12110