#محرمانه_تحلیل
📍مولوی عبدالحمید «هدف نهایی» شورش های 1401 را فاش کرد
از همان ابتدا که به بهانه مرگ مهسا امینی آشوب های پراکنده در کشور شروع شد، مشخص بود که برخلاف توهمات فانتزی ضدانقلاب «براندازی جمهوری اسلامی» یک شوخی است. زیرا هرکس اندکی با مفهوم «انقلاب» آشنا بود می دانست که با یک انقلاب مواجه نیستیم بلکه شورش های بی سری در جریان است که با کمک رسانه های خارجی و پشتوانه مالی برخی کشورهای همسایه درصدد هدف دیگری است: «تضعیف جمهوری اسلامی ایران»
واقعیت این است که تمام هدف دشمن از ابتدای این نا آرامی ها، تلاش حداکثری برای ناآرامی در کشور و فعال کردن انواع گسل های قومی، مذهبی و اجتماعی بود تا در نهایت حاکمیت جمهوری اسلامی ایران را ضعیف کند تا در اثر آن بتواند پای نهادها و سازمان های خارجی را به داخل کشور باز کند. درست شبیه آنچه که غربی ها بارها در کشورهای ضعیف و ویران شده امتحان کرده اند و با تحمیل دخالت های سازمان ملل و سایر نهادهای خارجی به آن کشورها به اسم «نظارت»، استقلال آن کشورها را هدف گرفته و جای پای خود در این کشورها را تثبیت کردند.
برای فهم عمق فاجعه و اینکه تاکنون سازمان ملل به اسم نظارت، در کدام کشورها دخالت کرده یک بار با دقت به اسم این کشورها دقت کنید:
«افغانستان، آلبانی، آفریقای مرکزی، اریتره، کوزوو، جزایر سلیمان، سورینام، جامائیکا، کنیا، آنگولا، بنگلادش، بنین، بورکنیافاسو، کامبوج، چاد، کنگو، جیبوتی، تیمور شرقی، السالوادور، گینه، اتیوپی، فیجی، گابن، گامبیا، گواتمالا، مالاوی، مالی، موزامبیک، نامیبیا، نپال، پاناما، رومانی، رواندا، سیرالئون، مقدونیه، توگو، اوگاندا، تانزانیا، زامبیا، زیمباوه و...»
ترکیب این اسامی به اندازه کافی گویاست و احتمالا شما هم بعد از مرور این اسامی، برای اولین بار با اسم برخی از این کشورها آشنا شده اید! کشورهای ضعیفی که هیچ وزنی در جهان ندارند و به میدانی برای دخالت و جولان دادن ابرقدرتها تبدیل شده اند. کشورهایی که بسیاری از آنها حتی توان برگزاری یک انتخابات ساده را هم ندارند و برای چنین کاری نیز باید سایه یک قدرت خارجی یا نهاد به اصطلاح بین المللی مثل سازمان ملل بالای سرشان باشد تا آن کار را انجام دهند. این دقیقا همان سناریویی است که از ابتدا برای جمهوری اسلامی ایران نوشته شده است. تضعیف ایران و گسترش ناآرامی ها تا جایی که برای یک انتخابات نیز به سبک آنگولا و کامبوج و کنگو و بورکینافاسو نهادهای خارجی در کشور دخالت کنند.
حالا به این بخش از سخنان مولوی عبدالحمید در نمازجمعه روز 13 آبان در زاهدان دقت کنید: «با حضور ناظران بین المللی یک رفراندوم بگذارید و نتیجه آن را بپذیرید.»
جناب مولوی عبدالحمید! بگذارید باور نکنیم که شما دغدغه رفراندوم و صندوق رای دارید! شما حتی نمی گذارید زنان در نمازجمعه ای که خودتان خطبه می خوانید حاضر شوند! مساله، مساله دیگری است. قرار است جمهوری اسلامی ایران آنقدر ضعیف شود که پای خارجی برای دخالت در کشور باز شود. یعنی قرار است کشوری که امروز یک ابرقدرت منطقه ای است و بسیاری از معادلات جهان را حتی در جنگ روسیه و اوکراین تغییر میدهد تا جایی ضعیف شود که پای نهادهای خارجی برای دخالت در آن باز شود اما این هم رویایی بیش نیست. باور کنید که «ایران قوی» و مستقل حتی برای شما و همه شهروندان اهل سنت نیز بهتر است. کمااینکه در همه این سالها که حتی مردم اهل سنت عراق و افغانستان و سوریه قتل عام شدند، این جمهوری اسلامی ایران قوی و مقتدر بود که امنیت شیعه و سنی را توانست با هم حفظ کند. همه در یک کشتی نشسته ایم، آن را خودمان سوراخ نکنیم...
⭕️🎥 اغتشاشات از منظر اقتصادی دامن همه را خواهد گرفت؛ تخریب اموال عمومی و نااطمینانی اقتصادی به زودی باعث کاهش تولید و افزایش قیمتها خواهد شد
👤 دکتر حسینی، وزیر اسبق اقتصاد در گفتوگو با «نود اقتصادی»:وقتی اعتراضات را به اغتشاش، آشوب و ترور تبدیل کردند اقتصاد کشور بطور کامل #مختل میشود. وقتی مردم نسبت به شرایط خیابانها نگران شوند نه به رستورانها میروند و نه خرید میکنند، این باعث #رکود در اقتصاد کشور میشود. اغتشاشات و آشوبهای اخیر باعث #کاهش سرمایهگذاری میشود.
🔰ترسیدند اصلاح کردند
مصطفی السعید کارشناس مصری گفت: آمریکا اظهارات بایدن را تصحیح کرد، چون از پاسخ ایران میترسید. وقتی شورای امنیت ملی آمریکا اظهارات بایدن درباره «آزادسازی ایران» را تصحیح میکند به این دلیل است که در این موضوع پیامدهای خطرناکی دیده است. شورای امنیت ملی آمریکا در این اظهارات بایدن، نوعی اعلان جنگ علیه ایران دیده است. ایران قبلاً متعهد شده بود از کشورهایی که از ناآرامیها و تروریسم حمایت میکنند، انتقام بگیرد. با هشدارهای ایران، قواعد تعامل با انقلابهای رنگی که ابزارها و محرکهای آن پنهان است، تغییر یافت. آمریکا تهدیدها را جدی گرفت.
🔰قاتل یمنیها مالک توئیتر
سرمایهگذاری خاص افراد صاحب نفوذ در عربستان سعودی در توئیتر، موجب نگرانیهای امنیتی در کنگره آمریکا شده و عدهای از قانونگذاران آمریکایی معتقدند دسترسی ریاض به اطلاعات کاربران در این بستر ممکن است در بردارنده مخاطرات امنیتی برای واشنگتن باشد. روزنامه گاردین گزارش داده «ران وایدن»، رئیس کمیته امور مالی مجلس سنای آمریکا و «کریس مورفی»، قانونگذار سنای آمریکا درباره مخاطرات و تبعات مربوط به احتمال دسترسی عربستان سعودی به دادههای کاربران در توئیتر هشدار دادهاند.
🔰کمک کنید یخ نزنیم
رئیس آژانس شبکه فدرال آلمان اعلام کرد چند روز سرد یخبندان برای افزایش چشمگیر مصرف گاز کافی است. ما از دادههای تاریخی میدانیم که وقتی هوا واقعا یخبندان میشود، مخازن ذخیره به سرعت تخلیه میشوند. آلمان میتواند زمستان را پشت سر بگذارد، اما تنها در صورتی که هم شهروندان و هم صنایع دست به دست هم دهند و مصرف گاز را حداقل ۲۰ درصد کاهش دهند.
🔰طناب دار منتظر نوجوان 13 ساله سعودی
حکومت سعودی در ادامه موج سرکوب روزافزون مردم عربستان، یک نوجوان ۱۳ ساله به نام عبدالله الحویطی را به اعدام محکوم کرد. این حکم صادره از سوی دادگاه حکومت سعودی در شهر طایف، انتقاد شدید فعالان و مخالفان آل سعود را به دنبال داشته و یکی از فعالان تأکید کرده است زوال و نابودی رژیم سعودی با این اقدامات سرکوبگرانه نزدیک است.
🔰پهپاد دادهایم ولی...
دکتر امیر عبداللهیان وزیر امور خارجه پیرامون جوسازی رسانههای غربی گفت: این هیاهویی که برخی از کشورهای غربی به راه انداختند که ایران برای کمک به جنگ اوکراین موشک و پهپاد در اختیار روسیه قرار داده، بخش موشکش کاملا غلط است؛ بخش پهپادش درست است و ما مقدار معدودی پهپاد، ماهها قبل از جنگ اوکراین در اختیار روسیه قرار دادیم.
#اخبارکوتاه
✅ #بصیرت
14.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🛑🎥 پاسخ دکتر رفیعی به اظهارات عبدالحمید
🕌 اخبار مهم را ابتدا اینجا ببینید
http://eitaa.com/joinchat/3298492416Cc8880c401c
اولین و بزرگترین رسانه قمیها☝️
🌺سبک زندگی قرآنی :🌺
🍂 با ناامن کنندگان جامعه برخورد کنید. 🍂
🔶لَئِن لَّمْ يَنتَهِ الْمُنَافِقُونَ وَالَّذِينَ فِي قُلُوبِهِم مَّرَضٌ وَالْمُرْجِفُونَ فِي الْمَدِينَةِ لَنُغْرِيَنَّكَ بِهِمْ ثُمَّ لَا يُجَاوِرُونَكَ فِيهَا إِلَّا قَلِيلاً
(احزاب/۶٠)
⚡️ترجمه :
اگر منافقان و كسانى كه در قلبشان بيمارى است، و نيز كسانى كه بدنبال ایجاد اضطراب و ناامنی در جامعه هستند، دست از كارشان بر ندارند، ما تو را بر ضد آنان مى شورانيم، و بر آنها مسلّط خواهيم ساخت، سپس جز مدت كوتاهى نمى توانند، در كنار تو در اين شهر بمانند!
❌ دشمنان را بايد از شورش و اقدام انقلابى مسلمانان ترساند.
🚫اسلام چنان به امنيّت جامعه اهميّت مى دهد كه فرمانِ توبيخ و اخراج كسانى را كه در ميان مردم دلهره و ناامنى ايجاد مى كنند، صادر نموده است.
✳️ افول آمریکا
فواد ایزدی در مراسم گرامیداشت تسخیر لانه جاسوسی:
🔹زمانی که آمریکا خاصیت آمریکا بودن خود را از دست بدهد و بفهمد که دیگر ابرقدرت نیست مشکل حل خواهد شد.
🔹افول آمریکا شروع شده است ولی با فروپاشی فرق دارد.من تجزیه آمریکا را قبول ندارم.
🔹الان نوبت افول آمریکاست که شروع شده و روند آن هم کند نیست.
🔹آمریکا به چیزی شبیه برزیل تبدیل خواهد شد که حرفش در دنیا تعیین کننده نیست.
✳️ «علی کریمی» عکس ۱۰ سال پیش پاکستان را به نام دختر ایران جا زد!
🔹«علی کریمی» که برای دمیدن در آتش آشوبها کار خود را از جعل و سوءاستفاده جملات قصار دیگران آغاز کرده بود و به انتشار ویدئوی دروغ و نسبت دادن یک مربی بدنساز به آیتالله مکارم رسیده بود، در جدیدترین اثر خود، تصویری از کودکان پاکستانی مربوط ۱۰ سال پیش را به نام کودکان سیستان و بلوچستان ایران منتشر کرد.
🔹تصویری که علی کریمی به دروغ به نام کودکان ایرانی منتشر کرده است مربوط به گزارشی از فقر مردم در پاکستان است که در آگوست ۲۰۱۲ در برخی سایتها منتشر شده است و اصلا بعید نیست تاریخ ثبت این عکس بسیار قدیمیتر از زمان انتشار گزارش بوده باشد.
✳️هاآرتص: نتانیاهو با دستور کار حمله به ایران به قدرت بازمی گردد
روزنامه چپگرای "هاآرتص" اسراییل در مقاله ای به قلم " عاموس هارل" نوشت: ماموریت اصلی نتانیاهو در دولت جدیدش، احتمالا مقابله نظامی با برنامه هسته ای ایران خواهد بود، ماموریتی که او به عنوان سیاستمدار ارشد اسراییلی نزدیک به ۲ دهه به دنبال آن است.
هاآرتص همزمان از عدم توانایی نظامی کافی ارتش اسراییل برای انجام چنین ماموریت دشواری خبر داده و گفته حمله به تاسیسات هسته ای ایران به صورت پراکنده و در اعماق زمین و با وجود سامانه های پدافندی ایران به سادگی میسر نیست.
✳️رشد بازار سرمایه تاثیری بر افزایش نرخ دلار ندارد اما بالعکس، رشد نرخ دلار میتونه باعث افزایش سود آوری شرکت هاي صادرات محور و در نتیجه رشد شاخص بورس بشه.
از طرفی رکود در یک بازار موجب التهابات در بازارهای دیگه میشه. رکود در بورس باعث حرکت سرمایه ها به سمت بازارهای دیگر و افزایش تقاضا در آنها خواهد شد. افزایش تقاضا، یعنی بر هم خوردن تعادل و رشد قیمت ها.
اما واقعیت اینه که در این دو روز ، چه اتفاق مهم و قابل اعتنایی افتاده که بتونه ۶۰هزار واحد بر شاخص بورس اضافه کنه!
حتی رشد دلار هم تا این اندازه و در یک مقطع کوتاه زمانی نمیتونه این قدر تاثیر بزاره! مضافا اینکه قبل از افزایش اخیر دلار، قیمت ( pبرe)سهام بسیار بسیار جذاب بود.
علی محمدی