🔔#مجموعه_عکس_نوشته
🔴مروری بر کلیدواژه های پیام نوروزی رهبر انقلاب
(جهت استفاده در پست اینستاگرام)
🔻🔻🔻
https://eitaa.com/serat_zanjan/321
🔴 روایتی "آشنا" از "گاندو"
"حسام آشنا ، جناب عباد و ..."سالهای سال است که از مدیران و چهره های امنیتی بوده اند و به همین دلیل از مجموعه گاندو راضی نیستند. به نظر این عزیزان داستان "گاندو" باید به این شرح باشد:
🔹روحانی و ظریف برای توافق با کدخدا و نجات کشور سخت مشغول تلاشند اما صهیونیستها و ترامپ که از توافق کدخدا با ایران و لغو همه تحریمها ناراحتند، عده ای به نام " دلواپسان" را اجیر می کنند تا مانع اجرای برجام شوند. در این میان بایدن ، اوباما ، بوریس جانسون و مدیران CIA وMI6 که به دنبال توافق با ایران و لغو بالمره کلیه تحریمها هستند از طریق خبرنگاری دلسوز بنام "جیسون رضائیان" و بوسیله یک دیپلمات وطن پرست بنام " دری اصفهانی " سعی می کنند تا مانع تندرویهای دلواپسان و مخالفان برجام شوند و نقشه موساد برای برهم زدن برجام را با کمک نشریات و چهره های اصلاح طلب خنثی کنند.
در این میان سعودیها با نفوذ در میان بچه های بالا ، موجبات دستگیری دری اصفهانی و جیسون را فراهم می کنند و از این طریق مانع اجرای برجام شده و جلوی لغو تحریمها را می گیرند و باعث ادامه تحریمها می شوند.
❇️ اگر سازندگان گاندو مجاز بودند ماجرای نیما زم و سایر پرونده های ضدامنیتی اهالی تدبیر و امید را هم به تصویر بکشند آن وقت خود مردم حق جاسوسان و خدمتگذاران به سرویسهای بیگانه را کف دستشان می گذاشتند.
✍️دکتر کوشکی
@bidariymelat
#صراط_زنجان
@serat_zanjan
گزارش-راهبردی-ایران-چین.pdf
1.55M
📣 گزارش راهبردی بررسی جامع قرارداد ۲۵ ساله ایران_چین منتشر شد.
📄 همزمان با انتشار خبر مذاکرات ایران و چین برای دستیابی به #قرارداد_25_ساله، دفتر مطالعات راهبردی رونق تولید دانشگاه امام صادق علیه السلام در راستای بررسی و شناسایی #ظرفیتهای_کشور در خصوص #تحقق_جهش_تولید با محوریت قرارداد 25 ساله جمهوری اسلامی ایران و جمهوری خلق چین، با بررسی ابعاد اقتصادی این قرارداد، این گزارش #جامع را منتشر کرد.
📌 این گزارش به قلم پژوهشگران وکارشناسان دفتر مطالعات راهبردی رونقتولید در 5 موضوع زیر مورد تحلیل قرار گرفته است:
1⃣ بررسی جایگاه #صنعت_نفت_و _نرژی در قرارداد25 ساله ایران و چین
2⃣ بررسی جایگاه #تجارت_خارجی در قرارداد25 ساله ایران و چین
3⃣ بررسی جایگاه #صنعت_خودرو در قرارداد25 ساله ایران و چین
4⃣ بررسی جایگاه #تامین_مالی در قرارداد25 ساله ایران و چین
5⃣ بررسی جایگاه #فناوری_و_نوآوری در قرارداد25 ساله ایران و چین.
#صراط_زنجان
@serat_zanjan
هدایت شده از علیرضا پناهیان
5.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌱 یابن الحسن! من را با بدیهایم بپذیر ..
#یک_دقیقه
@Panahian_ir