فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#روزنامهگردی
📌تهیه پرچم و آرم جمهوری اسلامی در شورای انقلاب
▪️در تاریخ ۱۴ آذر ۱۳۵۸ روزنامه جمهوری اسلامی گزارشی از جلسه شب قبل شورای انقلاب داد که تا ساعت ۱۰ شب طول کشیده بود. به گفته دکتر حسن حبیبی سخنگوی شورای انقلاب، موضوعات متعددی در آن جلسه مورد بحث قرار می گیرد؛ از جمله گزارش هیات ویژه کردستان و نتایج ملاقات این هیات با امام خمینی.
▫️دکتر حبیبی همچنین در پاسخ به سوال خبرنگار درباره استعفای قطبزاده از سمت سرپرستی رادیو تلویزیون گفت: « اصولا ما یک اصل کلی داریم که کسانی که در شورای انقلاب هستند، به علت کارهای زیادی که در شورای انقلاب دارند، بیش از یک پست نگیرند و آقای قطبزاده هم از این قاعده مستثنی نیستند.»
▪️سخنگوی شورای انقلاب در خاتمه نیز خبر میدهد که «چند طرح درباره پرچم و آرم تهیه شده که قرار شد خدمت امام فرستاده شود تا درباره آن تصمیم گرفته شود.»
🔗 ادامهٔ مطلب
🔻#صراط را دنبال کنید.
┈┄┅═✾ serat ✾═┅┄┈
هدایت شده از حسینیه معارف انقلاب اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ حاج ولی الله کلامی از شخصیت های است که مختص به جامعه مادحین و ذاکرین نیست.
ایشان از شخصیت های کانونی جبهه انقلاب اسلامی است.
نسل جوان ،مدیون زحمات ایشان در شکل دهی جریان حزبالله است.
ارتباط ایشان با ذائقه های مختلف مذهبی وارتباط با مناطق مختلف کشور ،نشأت گرفته از سعه شخصیت و روحیه جبهه سازی ایشان است.
#نشر حداکثری
🕌 حسینیه معارف انقلاب اسلامی
@hoseiniehmaaref
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 توضیحات سخنگوی دولت درباره پرونده کشف فساد چای در دولت سیزدهم
▫️دلایل توقف تخصیص ارز به چای در اوایل دولت سیزدهم
🔹همه اموال مربوط به این پرونده همان موقع توقیف شد؛ دولت وقتی فساد را شناسایی می کند برخورد می کند و از مال مردم صیانت می کند.
🔸تمام مدیرانی که در تخلفات دست داشتند همان موقع برکنار شدند و عملا گشت ارشاد مسئولان فعال است در این دولت. / امیدواریم به سرعت اقدام قضایی به شکلی شفاف انجام پذیرد./صدای حوزه
🔻#صراط را دنبال کنید.
┈┄┅═✾ serat ✾═┅┄┈
حق پایمال شدهی مساجد و ائمه جماعات صدای مردم و مؤمنین را درآورد. مسئولین کجایند؟
🔻حجت الاسلام سید نصیر حسینی در نشست شورای فرهنگ عمومی که با حضور دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد، گفت: کارشناسان و دانشگاهیان زحمت میکشند مشکلات فرهنگی را شناسایی، بررسی و راهحل ارائه میشود اما در گام آخر ابتر میماند.
🔹حسینی با بیان اینکه مسئله فرهنگ زیربناست، تصریح کرد: در هر امری که بخواهیم پیشرفت کنیم باید مسئله فرهنگ در وهله اول مورد توجه باشد. انقلاب اسلامی هم یک انقلاب فرهنگی بوده است و پیشرفتهای اعجابانگیزی برای کشور ما ایجاد کرده است.
🔸وی ادامه داد: اگر در حوزه فرهنگ هزینه کنیم حتما نتیجه میگیریم. اینکه ما کار نکنیم و هزینه هم صورت نگیرد اما کار بخواهیم امکان پذیر نیست.
🔹نماینده ولیفقیه در استان کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به حقوق و مزایایی که برای امام جماعت یک منطقه پرداخت میشود، عنوان کرد: درآمد امام جماعت چهار یا پنج میلیون تومان است چگونه با این درآمد پایین که کفاف زندگی او را نمیداد انتظار کار فرهنگی داشته باشیم، نظام جمهوری اسلامی باید در حوزههای مختلف خصوصا زیرساختهای فرهنگی هزینه کند.
🔸حسینی بیان کرد: در برخی مناطق اصلا مسجد نداریم که این مناطق هم باید موردتوجه دولت باشد، البته قریب به یک هزار مسجد در استان کهگیلویه و بویراحمد به برکت نظام اسلامی احداث شده است./مسجدنیوز
🔻#صراط را دنبال کنید.
┈┄┅═✾ serat ✾═┅┄┈
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💻 #ویترین
⭕️ بازنشر منتخب مواضع روحانیون و طلاب فعال مجازی در هفته اخیر .
👤 آیت الله خاتمی:
اولین هدف دشمن از بین بردن ایمان مردم و در مرحله بعدی از بین بردن امید در مردم جامعه است.
👤سعید غفاری:
هرنوع تحلیل و راهبردی که بنام جمهوریت و خواسته مردم مطرح شود که بوی سازش و یا انفعال دارد نشأت گرفته از عدم شناخت مردم ایران اسلامی است و قطعا با منافع و خواسته مردم هم مطابقت ندارد.
👤علی محمدی هوشیار:
مکلّف، مِلاکی به نام قرآن و سنت را در دست دارد اما این ملاک به تنهایی نمی تواند او را در «شناخت» میزان صحت مسائل یاری کند و برای دست یابی به ارزش مسأله، ناگزیر به یک معیار است.
این معیار؛ همان فقیهی است که جامع علوم فردی و اجتماعی بوده و بتواند مردم را در مسیر هدایت حفظ کند.
👤موسی آقایاری:
بسیجی از سوی جاهلان و نادانها در معرض تهمت و استهزاء هست. اما بسبب دل بزرگ و روحیه عالی و معامله با خدای متعال و اقتدا به سید الشهداء هرگز میدان را خالی نکرده و امتحانهای خویش را بارها و بارها با سر بلندی پس می دهد.
👤یحیی جهانگیری:
بی شک آینده مناسک و آیین دینداری ایران، دچار دگردیسی ها خواهد شد،
ولی کاش، قبل از این رویدادها، ما آگاهانه و هوشمندانه، عمل می کردیم.
👤مجید نقی لو:
میان "حکم مسئولیت" با "توفیق مأموریت" فرق بسیار است. برای گرفتن اولی باید گرد اصحاب قدرت بچرخی و برای دومی باید به دور مهدی فاطمه(س) بگردی تا دلش را بدست بیاوری.
👤سید زین العابدین صفوی:
درد فلسطین، اکنون بیش از هر زمان دیگر عمومی شده است، در دو قطبیِ "ظالم- مظلوم" انسانهای بیغرض پای به میدان مینهند و از همه ادیان و الوان، مساله را "انسانی"میبینند و از ستمدیده پشتیبانی میکنند.
👤سید علی موسوی:
یکی از اصلی ترین شاخصه های مدرس در کسوت نمایندگی، اهمیت به نقش و جایگاه مردم بود.
👤رحمت اله بیگدلی:
مواظب باشید برای به حاشیهبردن ماجرای فساد سه میلیارد و ۳۷۰ میلیون دلاری چای، شما را مشغول به حواشی تانک و نفربر نکنند!
👤حسینعلی زاهدی پور:
داشتن تحلیل سیاسی مبتنی بر معرفت عمیق دینی با رعایت اخلاق الهی و به تبع آن پرهیز از جناحبازی و سیاستزدگی، از لازمههای حرکت دانشجویی است.
👤سعید مرادپور:
همه ما شاهد برکات دولت انقلابی و مجلس انقلابی هستیم. تدین، کارآمدی، دلسوزی و شجاعت تعدادی از خصوصیتهایی است که نمایندگان باید داشته باشند و به طور جهادی برای مردم خدمت کنند.
🔻#صراط را دنبال کنید
┈┄┅═✾ serat ✾═┅┄┈
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 این #گلخانه شیشه ای تو هیدج دومین گلخانه مدرن کشوره و همزمان با سفر #رئیس_جمهور به زنجان افتتاح میشه
تکنولوژی های روز دنیا توش بکارگیری شده و صادرات محصولاتش برای استان خیلی ارز آوره و با پیگیری ها تو همین دولت تکمیل شده
#دستاورد
🔻#صراط را دنبال کنید.
┈┄┅═✾ serat ✾═┅┄┈
هدایت شده از شیخ فرهاد فتحی
🔘 امروز در زنجان در برنامه رویت ضبطی با موضوع دوقطبی و وفاق ملی داشتیم، تا چند روز دیگه منتشر میشود، به نظرم حرفهای خوبی زدیم خصوص در مورد شیطنت های انتخاباتی😊
♦️مجری هم مثل ما از توابین است و میگفت من سال ۸۸ به موسوی رای دادم ولی الان از فداییان آقا است، منم گفتم من کلا رای ندادم و خوابیدم😄 متاسفانه ما رویش ها را نمیبینیم و فقط ریزش ها را میبینیم.
الحمدلله بدنه انقلابی در همه جا عاقل هستند و آینده ی کشور با تلاش این عزیزان روشن است.
💢 شیخ #فرهاد_فتحی / عضویت 👇🏻
https://eitaa.com/joinchat/1246560365Ca5e65155c1
۱۶ آذر سال ۳۲ در دانشگاه تهران چه گذشت؟
◾پس از اینکه دولت مصدق با کودتایی آمریکایی و انگلیسی در ۲۸ مرداد سال ۱۳۳۲ سقوط کرد، جامعه ایران در بهت و حیرت فرو رفت و دانشگاه تهران که به واسطه حضور دانشجویان و نخبگان کشور نسبت به بیگانه دیدگاهی ضدامپریالیستی داشت، بیش از بیش رنگ ضد دیکتاتوری و امپریالیستی به خود گرفت.
در حالی که نفرت از کودتاچیان در افکار عمومی ایران موج میزد اخباری از گوشه و کنار مبنی بر بازگشت نمایندگان دولتهای خائن به کشور به ملت ایران میرسید.
◽وعده ورود قریب الورود "دنیس رایت" کاردار سفارت انگلیس، حضور نیکسون معاون آیزنهاور رئیس جمهور آمریکا در ایران در کنار محاکمه مصدق طی چند روز مانده به آذر گویای آذر ماهی متفاوت برای ملت ایران در سال ۱۳۳۲ بود.
قطعی شدن سفر نیکسیون به ایران در روز ۱۷ آذر به ایران، خشم مردم و دانشجویان را بیشتر کرد، دانشجویان معتقد بودند با اوضاع پیش آمده دانشگاه تحمل حضور نیکسون را ندارد.
در روز ۱۴ آذر دانشجویان دانشکدههای حقوق و علوم سیاسی،علوم، دندانپزشکی، فنی، پزشکی و داروسازی دانشگاه تهران، تظاهرات پرشوری علیه کوتاچیان برگزار کردند. تظاهرات دانشجویان در روز بعد هم ادامه پیدا کرد و به خارج از دانشگاه کشیده شد، مأموران شاه با دانشجویان درگیر شده و جمعی را دستگیر و گروهی را زندانی کردند.
زمزمههایی که از گوشه و کنار شنیده میشد دانشجویان را بیشتر به ایستادگی و مقاومت علیه دیکتاتوری شاه و استکبار مصصم میکرد. یکی از دربانان دانشگاه شنیده بود که تلفنی به
یکی از افسران گارد دانشگاه دستور میرسد که باید دانشجویی را شقه کرد و مقابل سردر دانشگاه تهران آویخت که عبرت همه شود.
روز ۱۶ آذر در دانشگاه تهران متفاوت از روزهای قبل آغاز شد. اساتید و دانشجویان با ورود به دانشگاه متوجه استقرار تجهیزات گارد رژیم شاهنشاهی و آرایش سربازان و اوضاع غیرعادی دانشگاه شدند.
دانشجویان راه بهانه را به طرف مقابل بستند و با احتیاط به کلاسهای درس خود رفتند. سربازان نیز با راهنمایی برخی مسئولان ارشد خود به راه افتادند و جمعی از دانشجویان را که در جمع آنها چند استاد هم دیده میشد، دستگیر کردند.
سربازان آنها را پس از مضروب شدن به داخل کامیونهای مستقر شده بردند. رئیس وقت دانشگاه تهران برای حفظ جان دانشجویان، دانشگاه را تعطیل اعلام کرد.
در حالیکه برخی دانشجویان در حال ترک محوطه اصلی دانشگاه بودند، جمعی از سربازان به بهانه بازداشت دو دانشجوی رشته ساختمان که به حضور نظامیان در دانشگاه اعتراض و آنها را تمسخر کرده بودند، وارد دانشکده فنی شدند.
نیروهای گارد وارد کلاس درس استاد شمس از اساتید نقشهکشی دانشکده فنی میشوند تا دانشجویان معترض را دستگیر کنند. وقتی مهندس شمس نسبت به حضور نظامیان در کلاس درس خود اعتراض میکند او را با مسلسل تهدید میکنند و با شکنجه مستخدم دانشکده سعی میکنند که آن دو دانشجو را پیدا کنند.پس از خروج سربازان از کلاس دانشجویان که قصد ترک کلاس را داشتند به صحن دانشکده رفتند.
حضور نظامیان در صحن دانشکده فنی به درگیری میان دانشجویان و نظامیان منجر شد. عدهای از سربازان، دانشکده فنی را محاصره کرده بودند تا کسی از دانشکده خارج نشود در این میان دستهای از سربازان با سرنیزه از در اصلی وارد، دانشکده شدند.
وقتی دانشجویان قصد خروج از درهای جنوبی و غربی دانشکده را داشتند یکی از دانشجویان بغض مانده در گلویش را با فریاد «دست نظامیان از دانشگاه کوتاه» باز کرد. هنوز صدای او خاموش نشده بود که رگبار گلوله باریدن گرفت، برخی دانشجویان با شکستن شیشههای آزمایشگاه به این محل پناه بردند و برخی به کلاسها و دستشوییهای دانشکده فرار کردند، برخی که فرصت فرار نداشتند هدف گلوله سربازان قرار گرفتند و مانند برگ خزان در صحن دانشکده و پلههای آن به زمین افتادند.
◽به گفته شاهدان عینی "مصطفی بزرگنیا" از دانشجویان سال اول دانشکده فنی همان ابتدا با اصابت سه گلوله شهید شد و "آذر شریعت رضوی" که او هم دانشجوی سال اول دانشکده بود به سختی مجروح شد و در حالیکه بدن مجروح خود را بر زمین میکشاند و ناله میکرد دوباره هدف گلوله قرار گرفت و او نیز به شهادت رسید. "احمد قندچی" دانشجوی دیگری بود که هدف گلوله قرار گرفت و مجروح شد.
هنگام تیراندازی برخی از رادیاتورها در اثر اصابت گلوله سوراخ شد و آب گرم آن با خون شهدا و مجروحین در هم آمیخت و محوطه مرکزی دانشکده فنی را دربرگرفت.
📌۱۶ آذر به عنوان یکی از روزهای ضداستکباری در تاریخ ملت ایران ماندگار و به دلیل حمله به حریم دانشجو و دانشگاه در تقویم کشورمان به عنوان "روز دانشجو" ثبت شد./تسنیم
📌 پرونده اسنادی روز دانشجو
🔻#صراط را دنبال کنید.
@serat_ir1
بنرهای معنادار دانشجویان دانشگاه علوم و تحقیقات در دیدار با قالیباف بمناسبت روز دانشجو
🗨 مدیر باید در خانه دانشمند را بزند..
🔻#صراط را دنبال کنید.
@serat_ir1
آرمان دانشجویی
۱۶ آذر|روز دانشجو
🔻به گزارش #صراط؛
از کلیدی ترین بیانات رهبرانقلاب در دیدار با دانشجویان، اشاره به ظرفیت عمیق دانشگاه و مطالبه از توجه و حرکت در جهت آرمان های دانشجویی است.
🔹در دهههای گذشته، ایشان مطالبه خود از دانشگاه را اینگونه بیان نموده اند که؛
« دانشگاه باید بتواند یک جنبش نرمافزاریِ همهجانبه و عمیق در اختیار این کشور و این ملت بگذارد تا کسانی که اهل کار و تلاش هستند، با پیشنهادها و با قالبها و نوآوریهای علمیِ خودی بتوانند بنای حقیقی یک جامعه آباد و عادلانه مبتنی بر تفکّرات و ارزشهای اسلامی را بالا ببرند.»۱۳۷۹/۱۲/۰۹
🔹لذا برای تحقق چنین ایده آل، نیاز به تعهد و التزام به آرمانهای متناسب با هویت دانشگاه است.ایشان چندین بار تذکر داده اند؛
« من میخواهم غالب یا بیش از غالب بدنه دانشجویی کشور، مجموعهای متعهّد و دارای احساس مسؤولیت نسبت به آرمانهای دانشجویی باشند. یکی از این آرمانها مسأله #علم است؛ دومی #عدالتخواهی است و آرمان سوم، #آزاداندیشی و آزادیخواهی است.»۱۳۸۲/۰۸/۱۵
🔻در زمینه آرمان اول مکررا این جملات را از ایشان شنیده ایم؛
«انتظار من از شما جوانها و اساتید اینست [که] #تولید_علم کنید. به سراغ مرزهای دانش بروید. فکر کنید.کار کنید. با کار و تلاش میشود از مرزهایی که امروز دانش دارد، عبور کرد.»۱۳۸۳/۰۴/۱۷
«نباید بهطور دائم در عرصهی تجربه و ترجمه - علم ترجمهای، حتّی فکر ترجمهای، ایده و مکتب و ایدئولوژی و اقتصاد و سیاست ترجمهای - بمانیم؛ زیرا این ننگ است برای انسان که از خرد، سنجش، تحلیل و درک و فهم خود استفاده نکند.»۱۳۸۲/۰۹/۲۶
📌ادامه متن
@serat_ir1
پایگاه تحلیلی صراط
آرمان دانشجویی ۱۶ آذر|روز دانشجو 🔻به گزارش #صراط؛ از کلیدی ترین بیانات رهبرانقلاب در دیدار با دانشج
آرمان دانشجویی..
صفحه 2 از 2
🔻برای تحقق آرمان دوم هم باید؛
« در زمینه عدالتخواهی، میتوانید قانون اساسی را مطالعه کنید و ببینید اگر ما بخواهیم عدالت اجتماعی را با همان مفهوم متعارفی که همه میفهمیم، تحقّق ببخشیم، باید از کدام دستگاهها چه توقّعهایی داشته باشیم.» ۱۳۸۲/۰۸/۱۵
🔹و اما آرمان سوم که بدون تمرکز به معارف اصیل دینی تحقق ناپذیر است؛
« سطح معرفت را بالا ببرید. با قرآن، با نوشتجات مرحوم شهید مطهری، با نوشتجات فضلای بزرگی که خوشبختانه امروز در حوزههای علمیه حضور دارند، آشنا شوید.» ۱۳۹۱/۰۵/۱۶
🔻#صراط را دنبال کنید.
@serat_ir1
این برداشت من از جنبش دانشجوئی و نگاه من به جنبش دانشجوئی است:
ضد استکباری، ضد فساد، ضد اشرافیگری، ضدحاکمیت تجملگرایانه و زورگویانه،
ضد گرایشهای انحرافی؛
اینها خصوصیات جنبش دانشجوئی است. ۱۳۸۷/۰۹/۲۴
#نقشه_راه
#سلسله_استوری
#روز_دانشجو
🔻#صراط را دنبال کنید.
@serat_ir1