#دیدار_نخبگان
⭕ملّت ما بالقوّه نخبه است.
🔹️کشور ما از لحاظ استعداد ذهنی از متوسّط جهان بالاتر است؛ این ادّعا نیست، این چیز ثابتشده و مسلّمی است؛ یعنی ملّت ما بالقوّه #نخبه است. ۱۴۰۰/۸/۲۶
@serat_zanjan
#دیدار_نخبگان
⭕تحصیل در کشور دیگر، بر اساس نیاز اشکالی ندارد؛ اما تشویق نخبگان به ترک کشور #خیانت است.
🔻رهبر انقلاب: یک وقت یک دانشجویی بر اساس نیازهایش مایل است برود در یک کشوری تحصیل کند؛ این اشکالی ندارد؛ عمده این است که فراموش نکند که بدهکار کشورش است و درس بخوانند و برگردند؛ لکن آن چیزی که اشکال دارد مهاجرفرستی است. عناصری که جوان نخبه را به ترک کشور تشویق میکنند؛ این خیانت و دشمنی با کشور است. ۱۴۰۰/۸/۲۶
@serat_zanjan
#دیدار_نخبگان
⭕غفلت مقدّمه غارت است.
👈🏼 ملتی که از توانایی خود غافل شد،به آسانی غارت میشود
🔻رهبر انقلاب: یک بخش مهمّ جنگنرم استعمارگران، این است که هر ملّتی را که دارای استعدادی است از استعدادِ خودش غافل کنند؛ اینقدر بگویند نمیتوانی که باورش بشود نمیتوانم. وقتی این شد، غارت آن ملّت آسان میشود. غفلت و غارت مکمّلِ هم هستند؛ غفلت مقدّمهی غارت است. ۱۴۰۰/۸/۲۶
#دیدار_نخبگان
@serat_zanja
#خبر_تحلیلی
⭕بالارفتن امید مردم به دولت برای سامان دهی اوضاع کشور
🔰طبق نتایج افکارسنجی ملی "کیو" درباره ۱۰۰ روز اول دولت:
🔹️برای سامان دهی اوضاع کشور، یافته های این نظرسنجی نشان می دهد که حدود ۷۰ درصد از مردم، امید دارند که دولت، اوضاع کشور را سامان دهد.
@serat_zanjan
هدایت شده از اطلاع رسانی حوزه علمیه خواهران استان زنجان
🔴مصاحبه با استاد و نویسنده ی توانمند حوزه های علمیه هیدج حجتالاسلام موسی آقایاری
به مناسبت هفته ی کتاب و کتابخوانی
✅از هجده سالگی دست به قلم شدم.
✅تا کنون چهار مجموعه از کتابهای حقیر بنام های واکاوی نورعقل در اسلام، از جهالت و معرفت در دو جلد، از سراب تا سرچشمه و جامعه پذیری در اسلام، چاپ شدهاند.
هم چنین کتاب جدیدی هم، در آینده ای نه چندان دور به چاپ خواهد رسید.
✅توصیه ی من به طلاب این است که اهل مطالعه باشید.
✅طلاب باید به شبهات روز مجهز باشند.
✅طلبه ی نویسنده باید خود را در معرض شبهات قرار دهد.
متن کامل مصاحبه را در سایت مرکز، مطالعه کنید.
با ما همراه باشید:
http://Zanjan.whc.ir
#اخبار_مدارس
#هفته_کتابخوانی
#مصاحبه_با_استاد_نویسنده
#روابط_عمومی
#معاونت_پژوهش
#حوزه_علمیه_الزهرا_س_هیدج
@whc_znj
پایگاه تحلیلی صراط
#فقیه_فقه_سیاسی ⭕️یادنامه استاد#عمید_زنجانی #قسمت_اول ⭕️ استاد عباسعلی عمید زنجانی یکی از شاخص تر
⭕️ آیت الله عمیدزنجانی، واقعا #فقیه_فقه_سیاسی بود.
👤 آیت الله محسن اراکی در همایش بزرگداشت استاد:
🔹آیت الله عمید زنجانی واقعا فقیه فقه سیاسی و فقیهی زمان شناس بود و ابعاد شخصیتی ایشان اعم از ابعاد علمی و اخلاقی، بسیار پر دامنه و گوناگون است که شخصیت ارجمند و کم نظیر ایشان را تشکیل میدهد که شایسته تحقیق و پژوهش و درس آموزی است.
🔸وی با بیان اینکه سیاست میتواند یکی از حوزههای فقه باشد، گفت: فقه عین سیاست است و تمام فقه سیاست است و همان فرمایشی که امام ره دارند اسلام چیزی غیر از سیاست نیست، بهطوریکه تمام احکام اسلامی همه قوانین این سیاست است.
🔹ایشان بابیان اینکه در معنای سیاست به لحاظ لغوی و علمی بسیاری سیاست را به علم امر و نهی و فرمان تبیین میکنند و این در حالی است که سیاست چیزی جز فرمانروایی نیست. فرمانروایی که میخواهد فرمانروایی کند فرمان او سیاست است.
@serat_zanjan
#فقیه_فقه_سیاسی
⭕️ احترام به آیت الله عمید زنجانی احترام به ظرفیتها است.
👤آیت الله علیدوست:
🔹احترام به آیت الله عمید زنجانی احترام به دانش، فقه، اندیشه و ظرفیتها است، و حُسن چنین همایشهایی این است که ذهنها را آگاه میکند و از فراموشی ظرفیتهایی مثل ایشان جلوگیری میکند.
🔸اثرات وجود چنین همایشهایی این است که مقداری از تیزی و تندی فرسایش و فراموشی ظرفیتها را میکاهد و وقتی همایشی درباره چنین عالمی برگزار میشود حداقل برای مدتی ذهنها را تحریک می کند که به دنبال کردن و آشنایی به مسائل بپردازد و زمینه فراموشی وجود چنین ظرفیتهایی را از بین میبرد.
🔹ایشان در پایان به برخی ایرادات آثار آیت الله عمید زنجانی پرداخت و با ارائه پشنهاداتی به برگزار کنندگان این همایش، افزود: باید کارهای فقهی ایشان امتداد یافته و مسائل مربوط به فقه سیاسی تکمیل شده و بر برخی از آثار ایشان تعلیق زده شود.
@serat_zanjan
#فقیه_فقه_سیاسی
⭕️ آثار استاد عمید زنجانی در فقه سیاسی کمنظیر و بینظیر بود.
👤حجتالاسلام محمدجواد ارسطا:
🔹آثار و فعالیتهای علمی و پژوهشی این عالم علوم دینی در فقه سیاسی کمنظیر و بینظیر بود بهطوریکه با توجه به اینکه تحصیلات آکادمیک نداشت به حقوق عمومی ورود کند و چنین کتابهای ارزشمندی را تدوین کند.
🔸️وی بیان کرد: مرحوم آیتالله عمید زنجانی پشتکار بسیار زیادی داشت و یکی از ویژگیهای اخلاقی او این بود که شاگرد پرور بود. بعد از فارغالتحصیلی که خدمت ایشان بودم علاقهمند بود با شاگردانش مباحث علمی مطرح شود و در حال حاضر نیز ضرورت ادامه این راه پژوهشی و علمی ایشان ادامه یابد.
🔹این پژوهشگر حوزه دین و استاد دانشگاه تهران همچنین در سخنان خود به برخی از نوآوریهای آیتالله مرحوم عمید زنجانی و تبیین نسبت فتوا و قانون و همچنین رابطه فقه سیاسی و قانون پرداخت.
@serat_zanjan
#فقیه_فقه_سیاسی
⭕️تألیف بیش از 50 جلد کتاب توسط مرحوم آیتالله عمید زنجانی
👤حجتالاسلام ابراهیم موسوی زاده:
🔹این فقیه سیاسی بیش از 50 عنوان کتاب تألیف کرده که حدود 20 عنوان مربوط به فقه سیاسی است.
🔹عضو هیئتعلمی و استاد دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران بیان کرد: همچنین از این عالم علوم دینی صدها مقاله و همایش به یادگار گذاشتهشده است که نشاندهنده تلاشها و جهادها او است.
@serat_zanjan
🎤#مصاحبه_تحلیلی(۳)
🔊نشر دیدگاه مخاطبان
👤 حجتالاسلام ابراهیم موسوی زاده:
🔰 آیتالله عمید زنجانی در نگارش تألیفهای علمی خود یک نوع نگاه عمیق به مباحث داشت. ایشان نگاهش به فقه سیاسی از بحث امامت آغاز میشد و بر این باور بود که برای تربیت فقه سیاسی نباید از اصول و مبانی غافل شویم.
✍ با توجه به مبنای امامت محور استاد عمید زنجانی، تمایز پروژه فکری ایشان را با برخی از #نواندیشان_سکولار_حوزوی چگونه تحلیل می کنید، لطفا نظر خود را بصورت کوتاه مطرح کنید⁉️
▪️تحلیل های برتر شما عزیزان در کانال صراط زنجان منتشر خواهد شد.
👤ادمین؛
🆔️ @Masir1400
#صراط_زنجان
#رسالت_حوزه_انقلابی
@serat_zanjan