💢امان از این سماجت...!
#پاشنه_آشیل_هاشمی
🔹با اندک مروری بر مواضع و گفتههای هاشمی رفسنجانی میتوان شاهد این بود که وی تمام تلاشش را میکند که قرائت خود از مسائل را به انحاء مختلف به کرسی بنشاند و در این زمینه سماجت تمام را به کار میبرد.
🔺خویینیها میگوید: «ایشان معتقد بود برای راه افتادن كار میشود قانون را دور زد، میشود از رهبری اجازه گرفت. كمااینكه قبل از آقای خامنهای، میرفت از امام اجازه میگرفت. شاید هیچكس به اندازه ایشان در اجازه گرفتن از رهبر چه زمان امام و چه زمان آیتالله خامنهای، انقدر مُصرّ و سِمج نبوده است كه بالاخره اجازه كار را بگیرد تا كار راه بیفتد. معتقد بود افراد و گروههای مزاحم را باید با سخنرانی كردن، نهیب زدن یا محدود كردن از سر راه بر داشت»(1)
♨️هاشمی در مصاحبهای که با صادق زیباکلام دارد، اذعان کرده: «هر وقت بحثی پیش میآمد، من همواره طرف تعادل و تساهل بودم! و همواره مخالف دیدگاهها و نظرات رادیکال، تند و افراطی بودهام! در همه موارد و عملاً پیرامون همه مسائل اینگونه بود.»
او ادامه میدهد: «به عنوان مثال بحثهایی که در مجلس خبرگان بر سر بندهای مختلف قانون و حتی اصل ولایت فقیه داشتیم، کاملاً مبیّن خط و جهت تفکر سیاسی من است. شاید خیلیها ندانند که وقتی در مجلس خبرگان به بحث ولایت فقیه که توسط عدهای مطرح شد رسیدیم، من مخالفت کردم...»(2)
1)گفتوگوی موسوی خویینیها با اعتماد آنلاین ۱۳۹۷/۱۰/۲۴
2)هاشمی بدون روتوش، صادق زیباکلام، صص ۱۵۶-۱۵۷
🔻عضو صراط شوید.
@serat_zanjan
7.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥حجاب، ضرورت زیست اجتماعی زن
#ببینید
🔻آنچه بنده را حساس می کند، اینست که ناگهان شما می بینید از دهان یک گروهی از افرادی که جزو خواص محسوب میشوند، مسئلهی « #حجاب_اجباری» مطرح میشود!!
◽معنایش اینست که یک عدهای همان خطی را دنبال می کنند که دشمن با آن همه خرج نتوانسته است آن خط را در کشور به نتیجه برساند؛ در بین اینها روزنامه نگار هست، روشنفکرنما هست، در بین اینها #آخوند و #معمم هست..
۹۶/۱۲/۱۷
🔻عضو صراط شوید.
@serat_zanjan
🔻رئیس جمهور در واکنش به ادعاهای اخیر آمریکاییها در خصوص برجام:
◽آمریکاییها گفتهاند ایران باید به برجام برگردد، در حالی که جمهوری اسلامی هرگز از برجام خارج نشده و این آمریکا بوده که نقض پیمان کرده است.
▪️امروز نه تنها برای اروپاییها به عنوان متحد آمریکاییها در مذاکرات، بلکه برای همه ملتهای جهان سؤال شده است که چرا آمریکا به تعهدات خود در برجام پایبند نماند و از آن خارج شد؟
◽آمریکاییها بارها گفتهاند فشاری که به ملت ایران تحمیل کردند بیسابقه و حداکثری بوده اما سخنگوی وزارت خارجه این کشور رسماً اعلام کرد این فشارها به هیچوجه کارساز نبوده و مفتضحانه شکست خورده است.
▪️آمریکاییها باید در طول ۴۳ سال اخیر متوجه شده باشند که نمیشود با زبان زور با ملت ایران سخن گفت؛ این عجیب است که آنها باز هم میخواهند با همان ادبیاتی سخن بگویند که حتماً نتیجهای برای آنها نخواهد داشت.
🔹جمهوری اسلامی ایران در مذاکرات با ۱+۵ و ۱+۴ همواره کاملاً عقلانی عمل کرده و خواستههای منطقی خود را مطرح کرده است. امروز هم تیم مذاکرهکننده خواستهای خارج از چارچوبها مطرح نکرده و در تداوم مسیری که تاکنون طی شده، بر اساس موازین عمل میکند.
🔻عضو صراط شوید.
@serat_zanjan
💢علی سکولار به چه کار میآید؟!
"ولقدارسلنا موسی بایاتنا ان اخرج قومک من الظلمات الی النور و ذکرهم بایام الله"(ابراهیم/5)
🔹کار فرهنگی در دل خود سردرگمی خاصی دارد و برای اهالی فرهنگ، تنوع در کارهای فرهنگی معنای خاصی دارد. هر کاری مأموریت خود را دارد و رسالت ویژهای را دنبال میکند.
🖇به چند نمونه از مراسمات منتسب به حضرت امیرالمؤمنین توجه کنید؛
۲۱رمضان، ۱۳رجب، اول ذی الحجه(سالروز ازدواج امیرالمؤمنین"ع" و حضرت زهرا س) مباهله، فتح خیبر و غدیرخم .
هر کدام یاد خاصی و ذکر خاصی است برای دستیابی و استفاده از آن شخصیت والامقام.
🔸الغرض آنچه در جشن غدیرخم مهم است دستیابی به معارف اصیل ماجرای غدیرخم است.مأموریت ویژهای که جشن غدیر را از عاشورا مهمتر میکند.
بزرگان و خطبایی که در اهمیت غدیر به خوبی ایفای نقش میکنند و برای مردم روایاتی را میخوانند که در آنها اطعام غدیر برابر با اطعام و احسان به یک میلیون پیامبر و صدّیق و شهید است، چرا از مأموریت غدیر و معارف آن هیچ نمیگویند؟! چرا فضایل شخصیتی امیرالمؤمنین را به جای معارف غدیر مطرح میکنند؟
♨️اگر موقف قرائت روایات نورانی و قدسی فضایل شخصیتی حضرت مولیالموحّدین در جشن غدیرخم است، به این سؤال حضرت امام خمینی(ره) چه جوابی دارند، که مگر مقامات معنوی قابل انتصاب است که حضرت رسول اکرم(ص) در روز غدیرخم ایشان را منصوب نمودند؟
⁉️چرا جبهه مقابل غدیر را اهل تسنن میدانند و هیچ صحبتی از ضرورت تشکیل حکومت علوی در این دنیای مضطرب و وحشتزده غرب و مدرنیته نیست؟! چرا نمیگوییم تمام فضیلت غدیرخم در تشکیل نظام اسلامی است؟!
✍️سعید غفاری
@serat_zanjan
🔻انقلاب اسلامی کدام غدیر را احیا کرد؟
🔹غدیر امتداد همان اسلام ناب است همان اسلام حقیقی که با پیامبرص متولد شد.
اسلامی که "تمامش سیاست است" و جز با "حاکمیت ولیخدا" محقق نمیشود و غدیر هم نه اعلان مقام والای معنوی علیع، که نصب او برای حاکمیت بود.
🔸اسلامی که باطاغوت لحظهای سرسازش ندارد و امامان آن همگی در رأس جبهه مبارزه با کفر به شهادت رسیدند.
اسلامی که محدود در چند مفهوم ذهنی و اعتقادی نیست؛ بل، حیات مجدد انسان است، همان حیاتی که از ابوذر بیاباننشین، معلم ملائکه میسازد.
🔹اسلامی که آمده تا آخرت را با آبادانی دنیا آباد کند و مسیر آسمان را از همین زمین نشان میدهد.
💢انقلاب اسلامی احیاگر غدیر است به این معنا.
نه غدیری که در دعوای با چند عالم اهل سنت خلاصه شود.
و یا عیدی باشد برای سادات
و یا جشنی بیهویت و صرفا با دغدغهی اطعام و شیرینی.
🔰اگر در عصر انقلاب اسلامی غدیر را فریاد بزنیم اما نه بعنوان "اسلام حقیقی" قطعا به غدیر "جفا" کردهایم.
✍️مجید نقیلو
🔻عضو صراط شوید.
@serat_zanjan
هدایت شده از حسینیه معارف انقلاب اسلامی
6.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #تیزر
🔰 غدیر، دکترین مدیریت جامعه اسلامی
🔻نشست معرفتی با محوریت بررسی آیه؛
﴿الْیوْمَ یئِسَ الَّذِینَ کفَرُوا مِنْ دِینِکمْ فَلا تَخْشَوْهُمْ وَاخْشَوْنِ﴾ (المائدة: ۳)
زمان؛
روز عید غدیر خم، از ساعت11:30
مکان؛
🕌حسینیه معارف انقلاب اسلامی واقع در خیابان زینبیه غربی تکیه مرحوم عباس کن کن
https://eitaa.com/hoseiniehmaaref
🔻 تکامل تاریخی از غدیرعلوی تا انقلاب اسلامی
🌿 بخش اول
🔻بمناسبت ایام غدیریه، که ایام پر میمنت امامت و ولایت و اتمام نعمت و اکمال دین می باشد، نظری اجمالی به سیرتکامل تاریخ بشری از حضرت آدم(ع) تا حضرت خاتم(ص) و از غدیر علوی(ع) تا انقلاب خمینی(ره) و ظهور مهدوی(عج) می افکنیم تا متوجه شویم که چگونه کوثر توحیدی در طول زمان در حال بسط و پویایی تاریخی بوده و ما الان در کدام قسمت از این مسیر تاریخی پرافتخار و وزین قرار داریم.
🔸 قبل از شروع بحث باید این نکته را متذکر شوم که "جامعه" بستر مکانی و "تاریخ" بستر زمانی افول یا تکامل امت ها می باشد، با توجه به این نکته، روشن میشود که بحث فعلی ما از سنخ مباحث فلسفه تاریخ می باشد.
♦️در متون فلسفه تاریخ و تحلیل سیر تکامل بشری؛ اندیشمندان غربی نظریات متفاوتی دارند که با وجود اختلاف نظر در صورت مساله؛ همه این نظریات در مبنای اومانیستی اشتراک دارند و آبشخور این نظریات شبه علمی به باتلاق معرفتی اومانیسم منتهی میشود.
🔹 "پارسونس" طرح تکامل اجتماعی خود را با الگو برداری از تکامل زیستی داروین، چنین بیان می دارد؛ که تکامل اجتماعی یعنی، تکامل روابط و تعاملات و ساختارهای اجتماعی از روابط ساده به روابط پیچیده و نظام مند.
🔸"مارکس" برای طرح نظریه تکامل اجتماعی خود از پنج دوره تکاملی نام می برد و کمونیسم را نقطه طلایی تکامل بشری میداند.(۱_ کمون اولیه ۲_فئودالیسم ۳_سرمایه داری ۴_ سوسیالیسم ۵_کمونیسم)
♦️ "آگوست کنت" نظریه تکامل اجتماعی خود را با طرح سه دوره تاریخی_معرفتی ( حاکمیت معرفتی دین و سپس حاکمیت معرفتی فلسفه و در نهایت حاکمیت معرفتی علم تجربی) پایه ریزی کرده و پایبندی به علم تجربی را نقطه نهایی نظریه تکامل اجتماعی خود معرفی میکند.
🔸 چنانکه ملاحظه میشود این نظریات در باب تکامل اجتماعی با اینکه جهت گیری های مختلف ساختاری،اقتصادی، معرفتی دارند ولی در پذیرش اصل اومانیسم و محوریت انسان مادی، بعنوان مبنای تحلیل تکامل اجتماعی خود، مشترک هستند.
♦️ نظریه تکامل تاریخی از دیدگاه اسلام، هیچ تناسبی با نظریات غربی ندارد و بلکه کاملا در جهت خلاف آن است
🔹یکی از منابع اسلامی که برای بدست آوردن دیدگاه اسلام درباره سیر تکامل تاریخی میتوان به آن مراجعه کرد، دعای مشهوری است که در ایام مبارک مذهبی و عید سعید غدیر خم به خواندن آن سفارش شده است؛ و آن عبارت از دعای پر مغز و جذاب #ندبه میباشد.
🔸 یکی از مهمترین ویژگی های این دعای گراسنگ، توصیف و تبیین تکامل تاریخ بشری با صبغه توحیدی است. در این دعا بعد از حمد و ثنای الهی و صلوات بر پیامبر اکرم و عترت طاهرینش و بیان برخی سنن الهی؛ به تبیین جایگاه انبیاء و دعوت به توحید در سیر تکاملی بشر پرداخته است. در این دعا سیر تکامل تاریخی را از زمان اولین پیامبر الهی یعنی حضرت آدم(ع)؛ شروع کرده و در ادامه به ذکر انبیاء بزرگ الهی و ویژگی های هر دوره طبق معیار توحید و طاغوت می پردازد تا اینکه نوبت می رسد به بیان ویژگی های دوره نبوت حضرت ختمی مرتبت محمد مصطفی(ص) که دوره ظهور و بروز کاملترین دین و کاملترین پیامبر الهی در زمان امت خاتم است.
🔹 در فرازهای بعدی این دعا، بعد از ذکر مجاهدت های فراوان پیامبر اکرم(ص) برای هدایت و تکامل بشریت؛ از آخرین و مهمترین تلاش های هدایت گرایانه او یعنی ابلاغ ولایت و وصایت حضرت علی(ع) در غدیر خم پرده برمی دارد و این مرحله را مرحله اکمال تبلیغ دین و اتمام نعمت ولایت الهی معرفی میکند.
🔻در فرازهای بعدی این دعا، به معرفی جانشینان و اوصیاء دوازده گانه پیامبراکرم(ص) پرداخته تا اینکه نوبت به معرفی حضرت ولی عصر(ع) و علت غیبت آن حضرت و اهداف حکومت جهانی اش میرسد و او را عصاره تمام کمالات انبیاء و اوصیاء و دوره حکومت حضرتش را نقطه طلایی تکامل تاریخی بشر معرفی میکند که مهمترین ویژگی آن تجلی توحید محض و عدالت جهانگیر و برچیده شدن بساط شرک و ظلم از صحنه گیتی است.
✍ اصغرزمانی
🔻عضو صراط شوید.
@serat_zanjan
🔻شان غدیر، این است؟!
#مطالبه
🔰بایستگی مشورت با متخصصین هر کاری برای انجام آن کار نه بر کسی پوشیده است و نه نیاز به بحث و اثبات دارد. بحث فعالیتهای فرهنگی نیز از این قاعده مستثنی نیست خصوصا اگر گستره آن کار وسیع هم باشد.
♨️قطعا کار یک نیروی انقلابی و یک نیروی سکولار، در امور اجرایی باید متفاوت از هم باشد چنانکه مبانی فکریشان متفاوت است.
🔘در اینکه اعضای شورای شهر و شهرداری افراد دغدغهمندی هستند شکی نیست، این را در بسیاری از مسائل شهری خصوصا در حیطه عمرانی به وضوح شاهد هستیم اما در مسائل فرهنگی بویژه جشنهای ملی و مذهبی نیز ضرورت دارد تا از الگوهای شادی که در شان آن وقایع است، استفاده شده و از مدل های متناسب با فرهنگ غربی فاصله گرفته شود.
▪️دغدغه احیاء غدیر خم، وقتی خالی از معارف عالیه آن باشد. ما را در تنظیم مدل های اظهار شادی هم دچار خطا و اشتباه می کند.
💢 بالطبع لازم است که همواره از مشورت کارشناسان فرهنگی متعهد و دغدغهمند، در تنظیم الگوها استفاده شود.
🔻عضو صراط شوید.
@serat_zanjan