پایگاه تحلیلی صراط
🔰همه ما مسئولیم 🔸خداوند به اندازه نعمتی که به هرکسی داده از او بازخواست میکند. همه موظف به انجام م
طلاب جوان مدارس را دریابند که خط مقدمِ جنگ ترکیبی همین مدارس است...
#جنگ_ترکیبی
@rahamedia
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🔻عضو #صراط شوید.
@serat_zanjan
سیاست، کیاست نمیخواد؟!
قال رسول الله(ص): المؤمنُ كَيِّسٌ فَطِنٌ حَذِرٌ.
فرمود: مؤمن، عاقل و چیزفهم و محتاط است.
🔸یکی از بزرگان می فرمود حُقه نزن اما حقه را بفهم. چرا؟ چون مؤمن کیس(زیرک) و فطن(چیزفهم) و حذر(محتاط) است. یعنی، مؤمن هوشیار است و اوضاع را می پاید.
🔸این حدیث دقیقا مناسب امروز جامعه ماست و کسانی که از روی دغدغه ملی و دینی و با حسن نیت رو به مطالبهگری و عدالتخواهی آوردهاند، بیشتر باید حواسشان به این حدیث باشد.
آنها که به امورات مجلس و دولت و... انتقاد دارند باید دقت کنند که کنشگری آنها به اعتماد عمومی مردم نسبت به ارکان کشور (اصل مجلس و دولت فارغ از افراد متصدی امور) لطمه نزند بلکه اقدامات افراد خاطی نقد شود و افراد صالح و پاکدست مورد اتهام قرار نگیرند.
🔸البته مساله دیگری هم که امروز مهم است، همان کیاست مخصوص در سیاست داشتن است که بتوان مسائل را از هم تفکیک داد. امروز که دستهای پیدا و پنهان زیادی برای بهم زدن و ضربه به روابط حسنه و همکاری قوای کشور جهت به دست آوردن مجلس و دولت آینده فعال است باید طوری تخلفات را نقطهزنی کرد که به کل نظام و یا کل دولتمردان و نمایندگان مردم تعمیم داده نشود که در غیر اینصورت موجب یأس مردم و خیانت به آینده کشور میشود.
🔸لطفا سوءبرداشت نشود! کسی حق مطالبهگری و عدالتخواهی در جامعه را انکار نمیکند، منظور فقط تحذیر در این باب است. آنچه این روزها از کنشگری برخی در موضوعات مختلف جامعه مشاهده میشود چیزی غیر از مطالبهگری براساس حدیث نورانی پیامبر اکرم است.
✍️احمد رحیمی
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🔻عضو #صراط شوید.
@serat_zanjan
پایگاه تحلیلی صراط
🎥ببینید| برهنگی، حقوق زن نیست 💠استاد رحیم پور ازغدی: در واقع برهنگی، حقوق زن نیست بلکه اضافه حقوق م
🔰پایِ درس آزادی
جدال فلسفی پیرمرد و دختر جوان در باب آزادی و حجاب
🔻دختر جوانی به خدمت پیر خردمند رسید و با وی به بحث نشست؛
🔸دختر: چرا دین با اجبار حجاب و پوشش میخواهد آزادی را از من بگیرد؟
🔹پیرمرد: دین پوشش را به کسی تحمیل نمیکند؛ حتی پذیرش خود دین نیز آزاد است؛ تو آزادی هر نوع انتخابی داشـته باشی اما آزادی تو در انتخاب یک چیز بدان معنا نیست که لزوما آن چیز حق توست.
🔸دختر: یعنی چی؟
🔹پیرمرد: یعنی تو میتوانی آزادانه تصمیم بگیری مرا بکشی؛ اما کشتن من حق تو نیست؛ بنابراین نباید به این دلیل که حق نداری مرا بکشی نتیجه بگیری که آزاد نیستی و از این بابت ناراحت شوی.
🔸دختر: اما به عنوان یک انسان، آزاد بودن حق من است.
🔹پیرمرد: بله آزاد بودن حق توست، اما تو میخواهی از حق آزادی خودت نتیجه بگیری که انجام هر کاری حق توست در صورتی که چنین نیست، حقوق دیگران آزادی تو را محدود میکند.
🔸دختر: یعنی من قبل از اینکه کاری انجام دهم باید ببینم مردم چه میگویند؟
⬅️ادامه مطلب را اینجا بخوانید
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🔻عضو #صراط شوید.
@serat_zanjan
🔰پایِ درس آزادی
جدال فلسفی پیرمرد و دختر جوان در باب آزادی و حجاب
قسمت_دوم
🔸دختر: یعنی من قبل از اینکه کاری انجام دهم باید ببینم مردم چه میگویند؟
🔹پیرمرد: خیر رای و نظر مردم برای آنها حقی ایجاد نمیکند.چون معیار حق و باطل نظر مردم نیست؛ تو باید ببینی کاری که میخواهی انجام دهی ناقض حقوق خودت و دیگران هست یا نه؟ اگر بود، تو حق نداری آن کار را انجام دهی اگرچه تو آزادی که آن کار را انجام دهی.
🔸دختر: بالاخره من میتوانم لباسی که دوست دارم را بپوشم؟
🔹پیرمرد: از این بیشتر، تو حتی میتوانی اصلا لباس نپوشی به شرط آنکه لباس نپوشیدن تو ناقض حقوق خودت و دیگران نباشد.
🔸دختر جوان روسری اش را برداشت و رو به پیرمرد کرد و سپس با کنایه به او گفت:
موهای باز و پریشان حق من است، با این کار من حقوق تو که نقض نشد؟
🔹پیرمرد: من از حق خویش میگذرم اما به من بگو با چه معیاری نتیجه گرفتی که موهای باز و پریشان حق توست اما بدن لخت و عریان حقت نیست؟
🔸دختر: چون دوست دارم موی سرم باز باشد اما بدنم عریان نباشد.
🔹پیرمرد: پس معیار تو برای انجام این کار دوست داشتن توست؛ دوست داشتن افراد با یکدیگر متفاوت است؛ حتی علایق یک فرد نیز در طول زمان تغییر میکند؛ بنابراین با این معیار میتوان انجام هر کاری را مجاز دانست؛ این یعنی پوشش و حجاب حق کسی است که دوست دارد باحجاب باشد موهای سر باز حق کسی است که دوست دارد موی سرش باز باشد و تن عریان حق کسی است که دوست دارد تناش عریان باشد.
پیرمرد در ادامه گفت: بنابراین از نظر تو باید همه چیز مجاز باشد؛ همه چیز حتی کشتن من نیز حق کسی است که دوست دارد مرا بکشد.
🔸دختر: پس لابد از نظر تو همه باید چادر سر کنند؟!
🔹پیرمرد: نظر من مهم نیست چون نظر من ملاک حق و ناحق نیست برای من اصلا مهم نیست که تو چه میپوشی؛ فقط سعی میکنم سستی معیار و مبنای قضاوتت را نمایان کنم پیرمرد مکث کوتاهی کرد و ادامه داد؛ واقعیت این است که انسان آزاد است در چهارچوب اختیار خویش هر کاری را انجام دهد اما انجام هر کاری حق او نیست؛ بنابراین معیار اعمال انسان باید حفظ حقوق خود و دیگران باشد نه حفظ آزادی و علایق او!
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🔻عضو #صراط شوید.
@serat_zanjan
14.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چرا موارد خلاف عرف حجاب زیاد دیده میشود؟
🔻حجتالاسلام خسروپناه (دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی):
🔹دستگاههای اجرایی در این دولت، برای اجرای سیاستهای عفاف و حجاب جدی هستند ولی واقعیت این است که کلیپ یک اتفاق، دست به دست میشود و همه فکر میکنند این موارد زیاد است...
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🔻عضو #صراط شوید.
@serat_zanjan
پایگاه تحلیلی صراط
✅ هیچ يک از پنج نماینده زنجان در مجلس از امتیاز خودرو بدون نوبت بهرهمند نشدهاند/صیانت از حیثیت مجل
گزارش خبرگزاری صداوسیما از نمایندگانی که خودرو دریافت نکرده اند
خبرگزاری صداوسیما:
🔻خبرنگاران ما تلاش کردند در تماس تلفنی یا پیامکی با تک تک نمایندگان مجلس از آنها بپرسند که آیا در دوره نمایندگی از خودروسازان خارج از نوبت خودرو دریافت کرده اند؟
🔻خبرنگاران صدا و سیما هنوز به دلایل مختلف از جمله خاموش بودن گوشی، پاسخ ندادن به پیامک، اعتماد نکردن نماینده به خبرنگار تماس گیرنده موفق به کسب پاسخ از ۳۲ نماینده مجلس نشده اند.
🔻از 286 نماینده مجلس فعلی، 243 نفر به صورت شفاف هرگونه دریافت خودرو، خارج از نوبت از خودروسازان را تکذیب کردهاند
🔻نبودن نام برخی نمایندگان محترم مجلس در فهرست ذیل از سوی خبرگزاری صدا و سیما الزاما به معنی دریافت خودروی خارج از نوبت توسط آنان نیست ۱۰ نماینده مجلس هم علیرغم پاسخ دادن به تماس خبرنگاران حاضر به پاسخ دادن به سوالات آنها نشدند. تعدادی از این ده نماینده این پرسش خبرنگاران صداو سیما را مغایر با وظایف این رسانه دانسته اند و برخی نیز آن را پرسشی «غیرحرفهای» و نوعی «بازجویی» ارزیابی کردند.
فهرست نمایندگانی که خودرو دریافت نکرده اند به ۲۴۳ نفر رسید
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🔻عضو #صراط شوید.
@serat_zanjan
پایگاه تحلیلی صراط
گزارش خبرگزاری صداوسیما از نمایندگانی که خودرو دریافت نکرده اند خبرگزاری صداوسیما: 🔻خبرنگاران ما تل
✅ نایب رییس مجلس: آقای بیگی هیچ اسمی از نمایندگانی که خودرو گرفتند به هیئت نظارت ارائه نداد.
نیکزاد: هیئت نظارت جلسه فوق العاده گذاشت و آقای بیگی را دعوت کرد که اسامی کسانی که این حواله ها را گرفتند به ما بدهید، به صراحت اعلام میکنم که آقای بیگی هیچ اسمی را به هیئت نظارت نداد.
@serat_zanjan
شانزدهم شوال 1323ق سالروز "مهاجرت صغری"
در پی افزایش ظلم و بیعدالتی در اواخر دوران مظفرالدین شاه قاجار و نیز توهینهای متعدد به روحانیت، مردم ایران قیام کردند. علمای برجسته تهران نیز در واکنش به این وضع تصمیم گرفتند به حرم حضرتعبدالعظیم مهاجرت کنند براین اساس طی جلسهای که در منزل آیتالله سیدمحمد طباطبایی برگزار شد، حرم حضرتعبدالعظیم حسنی به عنوان محل تحصن انتخاب شد. لذا در روز 22 آذرماه 1284 مصادف با 16 شوال 1323 علما تهران را ترک کرده و راهی شهرری شدند.
این مهاجرت که در تاریخ به "مهاجرت صغری" معروف شد، یک ماه به طول انجامید و در نهایت، قیام مردم و حمایت آنان از علما، مظفرالدین شاه را مجبور به عقبنشینی کرد. لذا او به عینالدوله دستور داد: "تا فردا علما بازگردند و الا خودم میروم و آنها را میآورم"
علما نیز برای پایان دادن به تحصن، شرطهایی را مطرح کردند که از جمله آن شروط؛ تاسیس عدالتخانه در همه جای ایران، اجرای قانون اسلام، عزل مسیو نوز از اداره گمرک و مالیه(1) و عزل علاءالدوله(حاکم تهران) از حکمرانی تهران بود. با پذیرش این شروط از سوی شاه، علما پیروزمندانه و در میان استقبال شدید مردم به تهران بازگشتند و بدینگونه مهاجرت صغرا پایان یافت.
پاورقی:
1) نوز فردی بلژیکی بود که برای اصلاح گمرک ایران آمده بود. وی با استفاده از مقام خود چنان بر اوضاع مسلط شده بود که به دستور کسی توجه نداشت و عامل اجرای مقاصد روسها بود و چون حضور روحانیت در نهضت مشروطه غلبه داشت و روسها مخالف آن بودند، نوز بلژیکی را لباس روحانیت پوشاندند و از او در حال مسخره ای عکس گرفتند.
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🔻عضو #صراط شوید.
@serat_zanjan
✅ مسئولان مترو تهران: ۴۰ درصد از تماسهای مردمی با مترو درباره شکایت از ورود آقایان به واگن بانوان است.
@serat_zanjan