فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نباید تاوان اختلاف دستگاهها را مردم پرداخت کنند
🔻حجت الاسلام شعبانی، امام جمعه همدان روز گذشته در نماز جمعه همدان دست به ابتکاری جالب زد و با پخش کلیپی در خطبههای خود به مشکلات یکی از مناطق همدان اشاره کرده و اظهار داشت:
🔸بخشی از مردم در همین شهر در کنار رودخانههای سرباز زندگی میکنند که شرایط برای مردم آن منطقه بسیار سخت است.
🔸مشکلاتی که در این منطقه برای اهالی وجود دارد به علت بروکراسی نظام اداری موجود است، عرض کردم بعضی از مسئولان آیا تنها دو ساعت میتوانند در این شرایط زندگی کنند تا متوجه شوند مردم چگونه در آن جا زندگی میکنند.
🔸نماز جمعه متعلق به همه مردم است، این صدای شهروندی است که شاید صدایش به جایی نمیرسد و انسان شرمنده این صدای ضعیف است که توان ندارد حرفش را به گوش مسئولان برساند.
🔸نباید تاوان اختلاف دستگاهها را مردم پرداخت کنند، چرا در موارد اختلاف بین دو نهاد سریع مشکل را حل نمیکنید تا گره به کار مردم نیفتد؟!
⬅️ بخوانید| استثناییتر از حج
#نماز_جمعه
🔻#صراط را دنبال کنید.
┈┄┅═✾ serat ✾═┅┄┈
1_6143143025.ogg
172.2K
✅ توضیحات حجت الاسلام طباطبایی
مسؤول دفتر استفتائات مقام معظم رهبری در قم درباره وام اربعین
┈┄┅═✾ اخبار اربعین ✾═┅┄┈
امام سجاد(ع)، شیعه را دوباره متشکّل کرد
🔸تصور بیشتر افراد از امام سجاد فردی است که فقط به عبادت و گوشه نشینی مشغول بوده که این فقط یک بُعد مبارزه امام است.
🔸اما جهاد تبلیغی امام سجاد آنچنان آثار بنیادینی در جامعه داشت که گویی بعثت دوباره انجام گرفته است. شرایط به گونهای شد که «کمکم و تدریجاً مردم ملحق شدند و زیاد شدند و زیاد شدند و جمعیت شیعه سر و سامانی گرفت. بر اثر همین گفتههای گرم امام چهارم که مثل تازیانهای بر دوش فکر و روح مردم نواخته میشد.» (همرزمان حسین، ص ۱۶۰)
🔸امام سجاد «شیعه را مجدّداً متشکّل کرد و تحویل امام باقر داد.» (دو امام مجاهد، ص ۳۱۴) نهایتاً «نتیجه این شد که در شصت سال بعد، هفتاد سال بعد، از همین کوفه جوانها و پیرمردها بلند میشدند میآمدند مدینه و سالیانی در کنار مرکز فیض جعفربن محمّد میماندند و بهره می بردند و برمی گشتند.» ، «بزرگانی که از رُوات امام صادق شما میشناسید، اغلب مال کوفه اند؛ در همین شهر بود، در همین محیط بود، در همین فضای مسموم بود. چه کسی زراره را درست کرد؟ چه کسی محمّدبن مسلم را درست کرد؟ چه کسی مفضّل بن عمَر را درست کرد؟ یحییبن امّطویل را چه کسی درست کرد؟ امام سجّاد درست کرد.» (حماسه امام سجاد، ص ۱۲۶ و ۱۲۷)
🔸اما آنچه از امام سجاد به عنوان هدایتگر ویژه و برترین مبلّغ احیاگر اسلام میتوان الگو گرفت، این است که «امروز، ما چنین وظیفهای داریم. البته شرایط امروز، با آن روز متفاوت است. امروز بحمداللَّه حکومت حق یعنی حکومت شهیدان قائم است. پس، ما وظایفی داریم.»(۱۳۷۶/۲/۱۷)
#شهادت_امام_سجاد
🔻#صراط را دنبال کنید.
┈┄┅═✾ serat ✾═┅┄┈
افراد دارای انگیزه خدمت در انتخابات حضور یایند
🔻حجت الاسلام خاتمی، نماینده ولی فقیه در استان زنجان:
🔹با توجه به همین اهمیت، انتخابات مجلس پیشرو هم مهم است و حضور افرادی که انگیزه خدمت دارند ضروری به نظر میرسد.
🔹خیریههای مردمی پایه مشارکتهای چشمگیر اجتماعی است و این مهم در دوران شیوع کرونا اهمیت خود را برای حضور و یاری رساندن به یکدیگر نشان داد.
🔹اخیرا سلطنت طلبها و دشمنان داخلی و خارجی برای حمله به خدمات انقلاب، چهره پهلوی را تطهیر میکنند!
🔻#صراط را دنبال کنید.
┈┄┅═✾ serat ✾═┅┄┈
باقری: تضمین لازم را از آمریکا دریافت کردهایم
🔹تضمین لازم برای پایبندی آمریکا به تعهدات خود را دریافت کردهایم و آزادی چند زندانی در این چارچوب است.
🔸منابع آگاه هم در این ارتباط به فارس گفتند منابع ایران در حال انتقال به حسابهایی در قطر است و در خصوص تبدیل آن از واحد «وون» (پول کره جنوبی) به یورو توافق صورت گرفته.
✍حجت الاسلام رنجبر:
یکی از مهمترین ویژگی های دولت جدید این است که مذاکرات را وارد مناقشات رسانه ای و جناحی نکرده است و مخفیانه پیش میرود جواب داد رسانه ای می کند و جواب نداد از کنارش عبور میکند
🔻#صراط را دنبال کنید.
┈┄┅═✾ serat ✾═┅┄┈
✅ تمام منابع ارزی ایران در کره جنوبی آزاد شد
رئیس کل بانک مرکزی گفت
┈┄┅═✾ serat ✾═┅┄┈
#عکسنوشت
همه جا کربلاست
🔸امام سجاد(ع) ثابت کرد جهاد، گاه به قیام است و گاه به قنوت، گاه باید جهاد را سر_به_نیزه دید و گاه در سر_به_سجود. اگر هنگامه عاشورا دستها را به قیام باید دعوت کرد، در عصر پساعاشورا باید دستهای به قنوت را دعا آموخت.
💠همه جا کربلاست، فقط زمانه، شکل رسالت تو را تعریف میکند.
✍️یحیی جهانگیری
🔻#صراط را دنبال کنید.
┈┄┅═✾ serat ✾═┅┄┈
✅ هدیه سیم کارت رایگان عراق به زائران اربعین
دولت عراق اعلام کرد که سیمکارت هایی را در اختیار زائران اربعین از کشورهای ایران، کویت، لبنان و عربستان قرار میدهد که این سیمکارتها بسته اینترنت فعال رایگان دارند و زائران به مدت یک هفته میتوانند در کنار استفاده از اینترنت، تماس بینالمللی رایگان هم داشته باشند.
┈┄┅═✾ اخبار اربعین ✾═┅┄┈
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
استراتژی حمله به کانونهای شبههساز
✍️حجتالاسلام احمد رهدار
🔹 در گذشته، انتشار شبهات حتی وقتی از جانب دشمن طرح میشدند، در مقایسه با امروز بسیار زمانبر بود تا بر مخاطب اثر بگذارد و یک مبلغ دینی میتوانست از طریق رویکرد ایجابی و تبیینی که به موضوعات تبلیغی خود میداد، بهصورت ضمنی به شبهات موجود در سطح جامعه هم پاسخ بدهد. مبلغ حتی ممکن بود بعضی از شبهات را اگر لازم باشد با عنوان شبهه مطرح سازد و پاسخ دهد.
🔹 شرایط نسل ما تفاوت پیدا کرده و آن این است که حجم شبهات و تنوع و گسترهشان، یعنی هم تعداد شبهات و هم دامنه این تعداد از شبهات بسیار زیاد شده و حتی به نظر میرسد قابلیتهایی که رسانه به شبهه میدهد، حتی بر کیفیت آن تأثیر بگذارد.
🔹به دلیل اینکه این اتفاق رخ داده، اگر مبلغ بخواهد با همان شیوه گذشته خود به تبلیغ بپردازد، به این معنا که یک رویکرد ایجابی محض را دنبال کند و تلاش کند در ضمن مباحثی که طرح میکند، شبهه یا شبهات رایج و موجود در جامعه را پاسخ دهد، از بسیاری از شبهات جا میماند و نمیتواند بهدرستی پاسخگو باشد؛ چون حجم شبهاتی که دشمن به وجود میآورد و کمیت رسانههایی که در اختیار دارد با فاصله زیادی نسبت به عده و عُده ماست؛ بنابراین مبلغ نمیتواند به همه آن شبهات پاسخ دهد.
📌 پرونده «تبلیغ، اولویت اول»
🔍 ادامه را بخوانید
🔻#صراط را دنبال کنید.
┈┄┅═✾ serat ✾═┅┄┈
8.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تسلیت به منافقین احمق
🔸احمقا خیال کردن محرم رو میتونن تحریم کنن... اتفاقا امسال پرشورتر و با شکوه تر برگزار شد😉
عدو شود سبب خیر گر خدا خواهد
⬅️ فیلم کامل قسمت چهارم آنتن
🔻#صراط را دنبال کنید.
┈┄┅═✾ serat ✾═┅┄┈
✅ شریعتمداری: سکوهای مجازی به دولت موازی تبدیل شده و قوانین نظام را زیر پا میگذارند/ از سکوهای قانونگریز سلب صلاحیت و مدیریت آنها در اختیار نظام قرار گیرد
✍️ مدیر مسئول روزنامه کیهان با طرح مجدد موضوع در اسن باره نوشت:
🔹 پلتفرمهایی نظیر اسنپ، تبسی، دیجیکالا، طاقچه، دیوار، فیلیمو، روبیکا، آپارات و... از جمله این سکوهای مجازی فعال با درآمدهای کلان و فوق نجومی هستند.
🔸 یکی از اصلیترین و اساسیترین وظیفه دولتها خدمترسانی به مردم، تامین نیازهای آنها و ارائه راهکارهای هرچه آسانتر و دستیافتنیتر برای تامین این نیازهاست. بنابراین باید پذیرفت که سکوهای مجازی در ایران عزیز ما که بر اساس آمار موجود تعداد آنها نزدیک به ۴۰۰ و یا متجاوز از ۴۰۰ سکوست، نقش یک دولت را بر عهده دارند! «دولت موازی»! که سکوهای مجازی اعضای کابینه آن هستند! و صد البته بیرون از اشراف و نظارت نظام بر آنها.
🔹قانونگریزی، تخلفات پیدرپی، همراهی با دشمنان مردم این مرز و بوم، کوککردن ساز بیگانگان علیه وطن خویش، آنهم در موارد و عرصههایی که بیرون از دایره تعریف شده کار و فعالیت آنهاست. بارزترین نمونه این قانونگریزی و همسویی با دشمنان بیرونی را در مقابله با قانون حجاب و عفاف میتوان دید.
🔸اگر وجود پلتفرمهای خدمترسان ضروری است، که هست، چرا از سکوهای قانونگریز سلب صلاحیت نمیشود و مدیریت آنها به افراد صاحب صلاحیت و تحت نظارت مستقیم مراکز ذیربط واگذار نمیشود؟
🔹مگر امکانات و ظرفیتهای مورد استفاده آنها متعلق به نظام نیست؟! بنابراین چرا مالکیت و مدیریت آنها در اختیار نظام نباشد؟!
🔻#صراط را دنبال کنید.
┈┄┅═✾ serat ✾═┅┄┈