فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏴 ای مادر ابالفضل بیبی بیقرینه
🔲 استوری وفات حضرت امالبنین
📎 #وفات_حضرت_ام_البنین
📎 #ام_البنین
📎 #استوری
•┈┈┈••✾❀💠❀✾••┈┈┈•
❥◌༄ @seratemostaghim1
9.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏴 خالی نمیمونه هیچ سائلی دستش
🔲 استوری وفات حضرت امالبنین
📎 #وفات_حضرت_ام_البنین
📎 #ام_البنین
📎 #استوری
•┈┈┈••✾❀💠❀✾••┈┈┈•
❥◌༄ @seratemostaghim1
🌸 بسم الله الرحمن الرحیم 🌸
🔷 آیه روز:
وَ لَقَدْ عَلِمْتُمُ الَّذِينَ اعْتَدَوْا مِنْكُمْ فِي السَّبْتِ فَقُلْنَا لَهُمْ كُونُوا قِرَدَةً خَاسِئِينَ (بقره / آیه ۶۵)
🔶 ترجمه:
بطور قطع حال كسانی را از شما كه در روز شنبه نافرمانی و گناه كردند دانستيد، ما به آنها گفتيم بصورت بوزينه های طرد شده ای در آئيد.
📋 یهودیانی که بوزینه شدند!؛
خداوند به يهود دستور داده بود، روز شنبه را تعطيل نموده و آن را به عبادت اختصاص دهند. گروهى از آنان كه در كنار دريا مى زيستند به عنوان آزمايش دستور يافتند از دريا در آن روز ماهى نگيرند، ولى از قضا روزهاى شنبه كه مى شد، ماهيان فراوانى بر صفحه آب ظاهر مى شدند، آنها به فكر حيله گرى افتادند و با يك نوع كلاه شرعى روز شنبه از آب ماهى گرفتند، خداوند آنان را به جرم اين نافرمانى مجازات كرد و چهره شان را از صورت انسان به حيوان (بوزینه) دگرگون ساخت. هرچند که مطابق روایات آن ها سه روز پس از مسخ بیشتر زنده نماندند، ولی به هر حال نوع این عذاب بسیار پندآموز و تکان دهنده است!
#هر_روز_یک_آیه
•┈┈┈••✾❀💠❀✾••┈┈┈•
❥◌༄ @seratemostaghim1
#حديث_روز
💎 عاقبت گناه
امام رضا علیه السلام :
«يَا أَيُّهَا النَّاسُ اتَّقُوا اللهَ فِي نِعَمِ اللهِ عَلَيْكُمْ فَلَا تُنَفِّرُوهَا عَنْكُمْ بِمَعَاصِيهِ».
🔹«ای مردم به پاس نعمتهای الهی، تقوا پیشه کنید و نعمتها را با گناه و معصیت از خود مرانید».
📚 عیون أخبار الرضا(علیهالسلام)، ج۲،ص۱
•┈┈┈••✾❀💠❀✾••┈┈┈•
❥◌༄ @seratemostaghim1
💢پیشنهاد مطالعه کتاب 💢
📗با نور فاطمه علیها السلام هدایت شدم
📝مولف:عبدالمنعم حسن سودانی
تعداد صفحات:۱۴۵
زبان:فارسی
دانلود نسخه فارسی
📗بنور فاطمه علیها السلام اهدیت
📝مولف:عبدالمنعم حسن السودانی
تعداد صفحات:۲۵۱
زبان:عربی
دانلود نسخه عربی
🔹توضیح:
کتاب « با نور فاطمه هدایت شدم» مجموعه ای است ارزشمند در شأن و شخصیت بزرگ بانوی هر دو سرا، که حاصل تلاش و عشق و علاقه حقوقدان آگاه جناب آقای «عَبدُالمُنْعِمْ حسن سودانی» می باشد؛ که پس از آشنایی با زندگی حضرت صدیقه طاهره به مذهب حقه شیعه هدایت شد.
این کتاب، به زبان ساده و بدون اصطلاحات پیچیده، به گونهای تدوین شده است که قابل فهم و درک برای همگان باشد. وی به این نکته تأکید دارد که در این کتاب، قصد هیچگونه خودنمایی نداشته، بلکه کوشیده است تا آن را مانند مشعلی نورانی برای خواستاران بصیرت و حقیقت و بیرون آوردن عقل و خرد از زندان اوهام به سوی لذت شیرین ایمان، بسازد. نویسنده به دنبال آن بوده تا با نوشتن این کتاب، در دفع شبهات رسوب یافته در اذهان برخی از مردم بر ضد تشیع که به اعتقاد وی، اسلام خالص است و تنها راهی است که میتوان به وسیله آن از عذاب خداوند نجات یافت، سهمی داشته باشد
🌷هزینه دانلود صلوات
#حضرت_زهرا_علیها_السلام
#فضائل_اهل_بیت_علیهم_السلام
•┈┈┈••✾❀💠❀✾••┈┈┈•
❥◌༄ @seratemostaghim1
🌸 بسم الله الرحمن الرحیم 🌸
🔷 آیه روز:
كَمَا أَنْزَلْنَا عَلَى الْمُقْتَسِمِينَ * الَّذِينَ جَعَلُوا الْقُرْآنَ عِضِينَ (حجر / آیات ۹۰ و ۹۱)
🔶 ترجمه:
(ما بر آنها عذابي مي فرستيم) همانگونه كه بر تجزيه گران (آيات الهي) فرستاديم. * همانها كه قرآن را تقسيم كردند (آنچه را به سودشان بود پذيرفتند، و آنچه بر خلاف هوسهايشان بود ترك نمودند)!
📋 برخورد گزینشی با دین ممنوع؛
برنامه های الهی بدون شک حافظ منافع تمام انسان ها است. ولی در ظاهر و نظر ابتدائی ممکن است برخی از آن ها باب میل ما (همسو با تفکرات ما) باشد و برخی نباشد. در برخورد با این برنامه ها مومنان راستین از مدعیان شناخته می شوند. مومنان این برنامه ها را به طور کامل می پذیرند (حتی اگر فلسفه اش را ندانند) ، ولی مدعیان آیات الهی را تقسیم می کنند، آنچه را که با خواست و ادراک آن ها همسو است را اجرا می کنند و آنچه که با نظرشان مخالف هست را نمی پذیرند و در حقیقت خود را از برکات و فواید آن برنامه الهی محروم می کنند. علاوه بر این محرومیت، عذاب خداوند نیز به خاطر این تقابل آشکار در انتظار این تقسیم کننده های آیات الهی خواهد بود.
⬅️ تکمله :
شاید بگوئیم چه کسی است که گناه نداشته باشد؟ یا همه احکام دین را بدون نقص اجرا کند که ما هم بخواهیم اینگونه باشیم؟ حال آنکه مسئله اجرای احکام نیست! مسئله اصلی پذیرش است. چون راه مقابله با گناه، توبه است که دین به آن رسمیت داده است. توبه زمانی اتفاق می افتد که فرد بپذیرد گناه کرده است. مشکل بسیاری مواقع این است که افراد می گویند، نمی پذیریم فلان حکم در دین است! این رویکرد است که در این آیه رد می شود و سبب سقوط انسان و عذاب الهی است.
#هر_روز_یک_آیه
•┈┈┈••✾❀💠❀✾••┈┈┈•
❥◌༄ @seratemostaghim1
💠 #حدیث_روز
🔸امام حسن عسکری علیه السلام:
لاتُمارِ فَيَذهَبَ بَهاؤُكَ ، ولاتُمازِح فَيُجتَرَأَ عَلَيكَ؛
🔹جدال مكن ، كه هيبتت برود ، و شوخى مكن ، كه بر تو گستاخ شوند.
📚 گزیده تحف العقول، ص ٦٧
•┈┈┈••✾❀💠❀✾••┈┈┈•
❥◌༄ @seratemostaghim1