🔴 وقتی انقلابی های التقاطی راه رضاخان را می روند !
🔰 انقلابی های التقاطی، در زمینه #حجاب راه رضاخان را می روند. محصول کار هر دوی آنها، نهادینه کردن کشف حجاب و #ولنگاری است.
🔻رضاخان با انجام فعل، انقلابی التقاطی با ترک فعل
🔻رضاخان با برداشت غلط از واژه "پیشرفت"، انقلابی التقاطی با برداشت غلط از واژه "جذب حداکثری"
🔻رضاخان با رویگردانی از ادبیات دینی، انقلابی التقاطی با ادبیات من درآوردی از دین
🔻رضاخان با زور، انقلابی التقاطی با تساهل و تسامح نابجا
🔻رضاخان با اهمیت ندادن به اعتراضات علما و مردم، انقلابی التقاطی با اهمیت دادن به فشار رسانه ای دشمن و با ترس از بی بند وبارها
🔻رضاخان با متاثر بودن از فرهنگ غربی، انقلابی التقاطی با متاثر بودن از علوم انسانی غربی
6.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 استیضاح شهردار قم توسط مردم |
نظرتان را در لینک زیر بنویسید👇
https://harfeto.timefriend.net/16759665538270
❌واکنش من، اگر بجای شهردار قم(سقاییان نژاد) بودم در مسائل زیر چه بود؟❌
✔️ نسبت به زندگی فرزندانم در کشور معاند
✔️ نسبت به ساخت بوستان برای ارازل
✔️ نسبت به از بین بردن معماری اسلامی قم
✔️ نسبت به بی توجهی به مسایل فرهنگی و ناامید کردن فعالین فرهنگی از خود
✔️ نسبت به بی توجهی در قبال مصوبه ۴۲۷ شورای فرهنگ عمومی استان
✍ حال که رییس شورای شهر از استیضاح شهردار جلوگیری کرد، ما مردم، این شهردار کم کار در مسایل مهم شهر را #استیضاح می کنیم.
.
♻️ دو خاطره شنیدنی از روحانی اهلسنت
🔰شریف زاهدی، روحانی اهل سنت بلوچستان که پس از تحقیق و بررسی به مذهب اهل بیت علیهم السلام گروید، در بیان خاطرات خود چنین می آورد:
1⃣ خیلی فکر کردم که با کدام روایت یا کتاب برای اهل تسنن ثابت کنم که «مولی» در حدیث غدیر، به معنای دوست نیست، بلکه به معنای پیشوا و رهبر است. تا این که روزی مشغول مطالعه یکی از کتابهای «مولوی محمد عمر سربازی» بودم.
مطالعهام که تمام شد و کتاب را که بستم، دیدم روی جلد آن نوشته شده: «نویسنده مولانا محمد عمر سربازی» فوراً به ذهنم آمد که از مولوی ها، معنای کلمه ی مولانا را بپرسم و سؤال کنم که چرا به محمد عمر سربازی، مولانا میگویند؟
از چند مولوی سؤال کردم. پاسخی که به من دادند، این بود:
«مولانا» یعنی واجه؛ یعنی رهبر ما، پیشوای ما.
به آنها گفتم: من تعجب میکنم «مولا» درباره بزرگانتان معنای واجه و رهبر میدهد ولی در سخن پیامبر (صلی الله علیه وآله) به معنای دوست آمده است!
2⃣ روزی یکی از دوستان اهل تسنن به دیدنم آمده بود. گفت وگوی مفصلی درباره حقانیت اهل بیت داشتیم از جمله به خطبه حضرت رسول اکرم (صلی الله علیه وآله) در غدیر خم استناد کردم. ایشان میگفت: «مولا» در این حدیث به معنای دوست آمده است. نهایتاً هر چه دلیل آوردم قبول نکرد. خداحافظی کرد و به سمت بلوچستان حرکت کرد.
یک ساعت از رفتنش نگذشته بود که به او زنگ زدم و گفتم: کار خیلی مهمی با شما دارم باید برگردی.
گفت: من باید بروم، وقت ندارم برگردم. خانوادهام منتظرم هستند، چه کاری با من داری؟ تلفنی بگو.
گفتم: کار مهمی دارم، نمی توانم تلفنی بگویم، باید خودت اینجا باشی.
خیلی اصرار کردم تا این که برگشت. وقتی به من رسید گفت: چه کار مهمی داری که من را از این همه راه برگرداندی؟
گفتم: میخواستم به تو بگویم: دوستت دارم.
گفت: همین!
گفتم: بله. همین را خواستم به شما بگویم.
دوستم ناراحت شد و گفت: خانوادهام منتظرم بودند و باید میرفتم، این همه راه من را برگرداندی که بگویی دوستت دارم، اذیت میکنی؟
گفتم: سؤال من همین جاست. چطور وقتی شما با عجله به سمت خانواده ای که منتظرت هستند میروی و شما را از راهتان بر میگردانم تا به شما بگویم «دوستت_دارم»؛ ناراحت میشوی و در عقل من شک میکنی، ولی وقتی پیامبر اسلام ص دهها هزار نفر را که با عجله به سمت خانواده ی خود میرفتند، سه روز در زیر آفتاب سوزان معطل کردند که فقط بگویند: «هر کس من را دوست دارد، علی را دوست بدارد» این کار پیامبر را عاقلانه میدانی؟ آیا این اقدام پیامبر ناراحتی مسلمانان را در پی نمی داشت؟ آیا آنان در عقل چنین پیامبری شک نمیکردند؟!
با این کاری که کردم، دوستم با تمام وجود احساس کرد که چه حرف خندهداری زده است و اقرار کرد که پیامبر خدا - در جریان غدیر خم - میخواست نکته مهم تری را بیان کند وگرنه برای بیان دوستی اش با علی (علیه السلام) نیازی نبود مسلمانان را از راهشان برگرداند.»
(باید شیعه میشدم، خاطرات شریف زاهدی، ص ۱۳۸)
🪰مگس را اگر رها کنی، از بین هزاران گل میرود دقیقا یک تکه کثافت را پیدا میکند و روی همان مینشیند.
⭕️حسن آقامیری و امثال او هم عین همان مگس رفتار میکنند. در بین هزاران صحنه زیبایی که امروز خلق شد و شادی میلیونها ایرانی، رفته اند سراغ همان سناریوی تکراری که ای وای دیدید چه شد؟! ترافیک درست کردند!
❗️کانه تهران شهر بی ترافیکی است که ۳۶۴ روزش خبری نیست و همین امروز ترافیک شده! لعنت به هرکسی که از بغض دین خدا و بسط آن، صد مدل نقاب بر صورت میزند.
دیشب در جمهوری اسلامی ایران دهها میلیون پرس غذا و صدها میلیون لیوان نوشیدنی و بیشمار خدمت اجتماعی اعم از فضاسازی و مراسمات شادی و برپایی شهربازی و سرودخوانی و.. توسط #مردم برای #مردم مهیا گردید.
این تصویری از #اقتصاد_فرهنگی است.
اما جالب است بدانید هیچیک از اینها در هیچ آمار اقتصادی ثبت نمیشود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دیشب جشن غدیر در زاهدان شیعه و سنی در کنار هم 🤝
معلومه که وهابی ها لجشون میگیره و میخوان این جشن رو به حاشیه ببرن
🔴 پاسخ به این شبهه درباره میهمانی ده کیلومتری
آیا خرج کردن از بیت المال برای این کار صحیح است؟
🔹۱. ضرورت احیای مناسک و شعائر: آنجا که در روایات ما (روایات باب ۵ از ابواب وجوب الحج) امام معصوم صریحاً میگوید اگر زمانى حجاج کم شوند از بیتالمال پول بدهند تا مردم به حج بروند. یعنی برخی مناسک هستند که زنده نگه داشتن آنها برای شارع مقدس موضوعیت دارد. حتی در مواردی تصریح دارد که از زکات پرداخت کنند.
🔹 ۲. البته در این جشن های خیابانی، بیشترین بار اجرایی و مالی بر دوش آحاد مردم و خیرین بوده و دولت و دستگاه های حکومتی تنظیم گری این جشن ها را بر عهده داشتند.
🔹۳. یکی از مصادیق #مولفه_قلوبهم مسلمانانیاند كه از نظر اعتقادی ضعيف میباشند؛ به آنها كمك میشود تا ایمانشان قوی شود. یعنی آیه اطلاق دارد و صرفا شامل کفار نمیشود و اساس آن برای جدب به دین خداست. یعنی دولت اسلامى مىتواند با برنامهریزى مناسب، در زمینه واجبات مالى که به عهده مسلمانان است، از آنها براى مصارف عمومى و تبلیغ و گسترش اسلام استفاده نماید. (ر.ک: نجفی؛ جواهر الکلام، ج ۱۵، ص ۳۴۱)
🔹۴. تبلیغ و ترویج دین در تمام ابعادش که نیاز باشد از وظایف حکومت دینی است.
🔹 ۵. و نهایتاً باید گفت به فضل الهی دیدیم که چگونه:
مه فشاند نور و سگ عو عو کند