eitaa logo
صراط ولایت
1.4هزار دنبال‌کننده
5.7هزار عکس
3.3هزار ویدیو
34 فایل
خوشابحال کسانی که در شطّ خونین بلا، غرقه در خون سرخ عاشقی شدند و در شعاع انوار آل محمد(ص)، از آفاق مُعلّای ملکوت برای جهانیان جلوه گری میکنند. شعار اهل ولاء تا صبح آدینه ی فرج:یالثارات الحسین(ع)
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
«بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ» 😢چشماش مجروح شده بود، منتقلش کردند تهران، از دکتر پرسید مجرای اشکم سالمه؟ میتونم دوباره گریه کنم؟ دکتر با تعجب جواب داد: چطور مگه پسر جون؟ گفته بود؟ چشمی که برای امام حسین(علیه‌السلام) گریه نکنه به دردم نمیخوره.💔 : ۶۵/۱۰/۲۵
🍒قدر کشور و نظام را بدانیم. ✍ یک فعال رسانه ای مصری که گرایش ناسیونالیستی عربی و مشی ضد ایرانی دارد در یک مقاله مفصل به مقایسه مصر و ایران پرداخته و مینویسد: 1⃣ما و ایرانی ها بیش از سی سال پیش در فضای بین المللی در یک سطح بودیم . ایرانی ها راه مبارزه و مقاومت در برابر ابر قدرتها ، بخصوص آمریکا را انتخاب کردند و ما مسیر سازش را برگزیدیم . 2⃣ما هر سال مزد خیانت مان به اعراب را از طرف آمریکا در قالب چهار میلیارد کمک بلاعوض میگرفتیم و ایرانی ها از همان اول فشار سیاسی، اقتصادی و تحریم و جنگ داخلی و جنگ نابرابر را تجربه کردند .... 3⃣امروز ایران از یک قدرت منطقه ای به یک قدرت جهانی تبدیل شده که هیچ مشکلی در سطح منطقه و جهان بدون جلب نظر ایران قابل حل نیست. 4⃣و کاندیداهای ریاست جمهوری آمریکا ۶۴ بار هر کدام عبارت ایران را در مناظره تلوزیونی خود بکار میبرند.گویی حریفی جز ایران در سطح جهان ندارند ... 5⃣و دیگر اینکه ایرانی ها در تمام علوم استراتژیک، از هسته ای تا فضایی و تا نانو و شبیه سازی و پزشکی و ...جز ده کشور برتر جهان میباشند و در صنایع موشکی چهارمین قدرت دنیا و از نظر دقت و سرعت موشک هایش شاید اولین کشور دنیاست . و در منطقه جزیره امن و ثبات است. 6⃣وقتی در مملکتی رهبر مقتدری نباشد، وضعیت میشود مصر که اسرائیل برایش شاخ می شود. 7⃣وقتی در جامعه ای وحدت نباشد می شود افغانستان. 8⃣وقتی در کشوری فرمانده استواری نداشته باشد می شود پاکستان که یک شبه با کودتا رییس جمهور ساقط میشود. 9⃣وقتی درکشوری به ظاهر مسلمان رهبر و رئیس آن مملکت، خود فروخته به شرق یا غرب باشد می شود ترکیه. 0⃣1⃣اما وقتی در کشوری رهبر اهل باج دادن به بیگانگان نباشد، جنگ ۸ ساله و ۳۰ سال تحریم سیاسی و اقتصادی، را مدیریت می‌کند تا جایی برای نفس کشیدن دشمن باقی نماند. و امروز کسی جرات ندارد به خاکشان چپ نگاه کند .حتی به مگس هایشان (پهبادها)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
❣ 🌹السلام علیک حین تقرأُ و تبیِّن.. سلام بر تو؛ آن روزی که صحیفه های وحی را ظاهر می کنی و آیه های نور را بر مردم می خوانی و جرعه های معرفت را به کامشان می‌ریزی... (عج)
بسمه تعالی امام خمینی : مِلاک حال فعلی افراد است. آقای ضرغامی ... در دفاع از ده ها شهید ( منجمله آرمان و روح الله عجمیان ) اغتشاشات در سکوت بوده و هستند کَاَنَّهُ لالِ مادر زاد است ، ولی در دفاع از سلبریتی های حامی اغتشاشات از جمله هنگامه قاضیانی پا به میدان گذاشته و ضمن توجیه - شما بخوانید ماست مالی فتنه گران - عمل ضد امنیتی قاضیان و دفاع از بی حجابی سنگ تمام گذاشته است. بطور کلی بزرگترین گناه ایشان، تئوریزه کردن اباحه گری(زمینه ساز ارتکاب تمامی منکرات با افتخار و بدون عذاب وجدان) و نفی امر به معروف و نهی از منکر از ساحت جامعه(که قوام همه فرائض به آندو است) و... می‌باشد. آقای ضرغامی بدان ... طلحه و زبیر یک روزی مدافع پیامبر اکرم و مدافع دین بودند ؛ یک روز هم مقابل تمامیت دین یعنی امیرالمؤمنین علیه السلام ایستادند و الان هم در برزخ ظلمانی خود در مسیر قعر جهنم هستند . تأسف برای دولت و مجلس انقلابی که هر چه می ریسند اشخاص بریده از دین و انقلاب مثل ضرغامی(بلعمی باعورای انقلاب) آن را پنبه می کنند. حضرات دولت و مجلس تا ضرغامی شما را در مقابل چشم مردم مومن بیش از این به افتضاح نکشانده ، دُمش را از دولت با افتضاح و داغ گذاشتن بر پیشانی قیچی کنید که با ادامه کار این مفسد، شماها نیز در کبائر مستمر او شریک هستید.
🔴 سند خیلی محرمانه ساواک از برنامه بهائیان برای مسلمانان جهت تغییر نوع پوشش و ساختمان 📌متن کامل جهت سهولت در مطالعه👇 [ در جلسه محرمانه بهائیان مطرح شد ]: ♦جلسه ای با شرکت ۹ نفر از بهائیان ناحیه ۱۵ شیراز در منزل آقای فرهنگ آزادگان و زیر نظر آقای لقمانی تشکیل گردید. ♦بعد از قرائت نامه آقای ولی اله لقمانی در مورد ادیان جهان و آمار آنها و شهدای بهائیت سخن گفت. وی اضافه کرد، آقایان بهائیان بهتر است بیشتر مطالعه نمایند و از روی حقیقت قضاوت کنند تا بفهمند معنی بهائیت که امروز آزادی بیشتری دارند یعنی چه؟ ♦در زمان قدیم احبا نمیتوانستند بگویند ما بهایی هستیم و نمیتوانستند تبلیغ کنند اگر هم مبارزه ای مینمودند فورا آنها را میکشتند. لیکن اکنون آن تعصب ها کنار گذاشته شده است. ♦اکنون از آمریکا و لندن صریحا دستور داریم در این مملکت مد لباس و یا ساختمان ها و بی حجابی را رونق دهیم که مسلمانان نقاب از صورت خود بردارند. ♦به طوریکه من مطالبی در منزل آقای معتمد قرائت کردم و تمام دختران و پسران بهایی خوشحال شدند. ♦در ایران و کشور های مسلمان دیگر، هرچه بتوانید با پیروی از مد و تبلیغات ملت اسلام را رنج دهید تا آنها نگویند امام حسین فاتح دنیا بود و علی غالب دنیا البته بهائیان هم تصدیق دارند ولی نه برای قرن اتم، اتمی که بدست بهائیان درست میشود اسلحه و مهمات بدست نوجوانان ما در اسرائیل ساخته میشود. ♦این مسلمانان آخر به دست بهائیان از بین میروند و دنیای حضرت بهاء اله رونق میگیرد. « گزارش محرمانه ساواک از جلسه بهائیان 1350/02/18»
راه‌اندازی گشت مدفوع در آمریکا🤮 💩سانفرانسیسکو یکی از زیباترین و ثروتمندترین شهرهای آمریکاست و پل زیبای گلدن گیت نماد جهانی اون هست. شهردار این شهر برای نخستین بار در دنیا دست به اقدامی عجیب و غیرمنتظره زده؛ ایشون برای اولین بار رو راه‌اندازی کرده! گزارشات مردمی از مشاهده‌ی مدفوع انسانی اونقدر بالاست که چند نفر از کارکنان خدمات شهری موظف به پاکسازی و جمع‌آوری اون از سطح پیاده‌روها هستن. در این شهر به طور میانگین در هر ۵.۵ متر مربع مساحت، مدفوع انسانی دیده می‌شه.
🔰در تفسیر «البرهان» چنین آمده است: 🌷امام صادق (ع) فرمودند: اقرؤا سورة الفجر فی فرائضکم و نوافلکم فانها سورة الحسین بن علی، سورة فجر را در نمازهای واجب و مستحبی خود بخوانید چرا که همانا این سوره، سورة حسین بن علی است.   🔸در روایتی دیگر از امام صادق(ع) آمده است که ایشان در باره تفسیر نفس مطمئنه می‌فرماید: یا ایتها النفس المطمئنه ارجعی الی ربک راضیة مرضیة» یعنی الحسین ابن علی ـ علیهما السّلام ـ مراد از «نفس المطمئنه» که از خداوند راضی خشنود و خداوند نیز از او خرسند است، حسین بن علی(ع) است.  ✅اما نفس راضیه مرضیه مقامی است که در آن معشوق از عاشق کمال رضایت را دارد و عاشق نیز در کمال خشنودی است و حالی خوش تر از این در هستی نیست که این مقام همان رضوان الهی است که بالاترین نعمت و بهره بهشتی میباشد. لذا راضى بودن و مرضى بودن، نشانه نفس مطمئنه است که او از خدا خوشنود و خدا نیز از او خرسند است.
🔵 مطالبه اثر دارد 🏷 دادستان قم: حمایت قانونی از آمران‌ به معروف، صدور دستورات‌قضایی لازم در خصوص گزارش‌های واصله و برخورد با هنجارشکنی‌ها، تعیین شعب‌ویژه به منظور حمایت از آمران‌ به‌ معروف و ناهیان از منکر و پلمب واحدهای صنفی متخلف، اجرای طرح‌های مشترک ارتقاء امنیت اجتماعی با همکاری دستگاه‌قضایی و تیم‌های ویژه امر به معروف و نهی از منکر و فرماندهی‌انتظامی‌قم برای پاکسازی نقاط آلوده از جمله بوستان‌ها از اقدامات دادستانی در این زمینه است. ✍ پی نوشت: باتشکر از اقدامات ایشان سه‌نکته حائز اهمیت که مکررا برای عملکرد مناسب‌تر ذکر می‌کنیم: ➖ استفاده از ظرفیت مردمی و بسیج ➖ برخوردبازدارنده و قاطع به‌صورت مستمر ➖ رسانه‌ای کردن برخوردهای صورت‌گرفته
✅ امضای پویش در فارس من طاقچه بابت کشف حجاب کارکنانش تحریم شود https://farsnews.ir/my/c/211476
8.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 اگر از این گمشده خبری دارید، اطلاع دهید؟ 👈 حمید رسایی