eitaa logo
صراط ولایت
1.9هزار دنبال‌کننده
6.8هزار عکس
4.1هزار ویدیو
45 فایل
خوشابحال کسانی که در شطّ خونین بلا، غرقه در خون سرخ عاشقی شدند و در شعاع انوار آل محمد(ص)، از آفاق مُعلّای ملکوت برای جهانیان جلوه گری میکنند. شعار اهل ولاء تا صبح آدینه ی فرج:یالثارات الحسین(ع)
مشاهده در ایتا
دانلود
⚠️هشداری جدی به والدین عزیز 🔴با توجه به پایش فضای مجازی و دستگیری تعداد قابل توجهی از لیدرها و براساس اعترافات این اشخاص هدف اصلی و سهل الوصول در فتنه گذشته و خصوصا فراخوان اخیر دشمنان، نوجوانان بوده اند و متاسفانه به علت خصوصیات سنی از جمله بی تجربگی در برخورد با حقه و مکر دشمنان توسط نوجوانان ، بیشترین قربانیان این فتنه از این قشر میباشد . از والدین عزیز خواهشمندیم نسبت به مراقبت از فرزندان خود خصوصا در فضای مجازی و کنترل رفت آمد فرزندان اهتمام ویژه لحاظ نموده تا موجبات پیشگیری از مشکلات بعدی که تاثیر در آینده فرزندشان دارد را فراهم نمایند🙏 به امید سربلندی ایران عزیز
🚫لنگ انداختن کتاب آیات شیطانی در مقابل فضای مجازی یله و رها ! 🇮🇷امام خمینی ره در مورد کتاب آیات شیطانی سلمان رشدی، فرمودند: " مسئله کتاب آیات شیطانی کاری حساب شده برای زدن ریشۀ دین و دینداری و در‏‎ ‎‏رأس آن اسلام و روحانیت است " (صحیفه امام، ج ۲۱، ص۲۷۷) 📌در نظر بگیرید که امام(ره) در مورد یک کتاب گمراه کننده با تعداد صفحات و چاپ محدود – در زمانی که هنوز شبکه اجتماعی، پیامرسان و ... نبود و به آسانی امروز، نمی توانست در یک چشم به هم زدن، به دست صدها میلیون نفر برسد – اینچنین سخنانی گفته است. 👈همچنین امام امت در حکم مهدورالدم کردن سلمان رشدی در پیامی فرمودند: «به اطلاع مسلمانان غیور سراسر جهان می‏رسانم مؤلف کتاب «آیات شیطانی» که علیه اسلام و پیامبر و قرآن، تنظیم و چاپ و منتشر شده است، همچنین ناشرین مطلع از محتوای آن، محکوم به اعدام می‏باشند. از مسلمانان غیور می‏خواهم تا در هر نقطه که آنان را یافتند، سریعاً آنها را اعدام نمایند تا دیگر کسی جرأت نکند به مقدسات مسلمین توهین نماید و هر کس در این راه کشته شود، شهید است ان شاء الله. 👈 در یله و رهای کشور، هزاران و بلکه میلیون ها برابر بدتر از آنچه که در کتاب آیات_شیطانی به ارزشهای اسلامی حمله شده، حملات ترکیبی صورت گرفته، خصوصا اینکه با تکنیک های صوتی و تصویری، این هجمه نیز بسیار مضاعف شده است. آیا کسانی که با ترک فعل و بعضاً ضد فعل خود به این فضای هار شده ضریب داده اند در حالی که خود بهتر از همه میدانند که از رهاورد این خیانت بزرگ، روزانه صدها میلیون پست ضاله و مستهجن در بین آحاد مردم دست بدست میشود، آیا بدتر از ناشرین کتاب آیات شیطانی(که طبق حکم امام، آنها نیز مهدورالدم شدند) به نابودی دین و کیان اسلام، همت نگماریده اند! ♦️متأسفانه مشاهده می کنیم که به رغم تأکیدات و دستورهای چندین باره رهبر انقلاب به مسئولان در مورد سالم سازی فضای مجازی با ایجاد حاکمیت سایبری، همچنان این فضای مجازی را تحت سلطه صهیونیسم جهانی با افتخار باقی گذاشته، که بهتر بتواند ریشه و مردم را بزند!
🚩 من نه شیعه ی اهل کویته پاکستانم که گوشت و خونم به جرم شیعه بودن گاه و بی گاه به در و دیوار شهر بپاشد 🚩 نه شیعه اهل ارومچی هستم که کلاس های درس حوزه و مراسم کفن و دفن برگزاری مراسمات جشن و عزا ی اهل بیت را ممنوع کرده باشند و مخفیانه و به دور از دید حکومت شیعه گری کنم... 🚩 نه شیعه ی اهل جنوبی هستم که حتی یک عالم شیعی در دسترس برایم وجود نداشته باشد و تمام مراجعات دینی ام اینترنتی برطرف شود! 🚩 نه شیعه قطیف که برای فعالیت های دینی سیاسی ام تحت پیگیرد قانونی و در انتظار باشم!؟ 🚩 نه شیعه ی هستم که بریزند وسط های دست جمعی مان و نام و خون در دهانم باهم آمیخته شود... 🚩 نه شیعه منامه ام که در زندان ها حبس شده باشم و حکومت آل خلیفه منتظر که ویروس کرونا را وارد زندان ها کند تا نسل کشی بیولوژیکی در زندان برایم رقم بخورد 🚩 نه شیعه اهل میرزا اولنگ که تکه تکه اعضای بدنم سنگفرش خیابان ها شود آری من ایرانم و حتی یک زخم.! نه تو بگو اصلا یک اخم ..! به خاطر شیعه بودنم متحمل نشده ام همیشه راحت و آسوده در فرم ها جلوی کلمه ی دین ، نوشته ام: اسلام-تشیع.! هر عید و شهادت خاندان مولا علی و فرزندانشان بوده لیست هیات ها بوده که ردیف میشد تا انتخاب کنیم کجا برویم.! من نه حتی یک زخم برداشته ام و نه حتی میدانم شیعه بودن در هرجای این دنیا جز چه هزینه ها و چه رنج هایی بر تن شیعیان گذاشته و اگر برسد آن زمان که بپرسند برای رسیدن تشیع به بعد خود چه کرده ای زبانم بسته است و سرم پایین در مقابل انچه برادران و خواهران شیعه ام در جای جای دنیا به غیر از ایران متحمل شدند تا بماند نسل و راه دوستداران مولا علی و فرزندانش ... پی نوشت: راحت آسوده در مجالس علی و اولاد علی قد کشیدیم و ندانستیم خیلی ها برای شیعه بودن و شیعه ماندن چه خون دل ها خورده اند. به راستی برای رسیدن تشیع به کل دنیا که هیچ برای نسل بعدی همین ایران خودمان چه کار کرده ایم؟
تکمیلی| برخی منابع: دولت آمریکا به دنبال سر به نیست کردن مصی علی‌نژاد است 🔹برخی منابع ادعا می‌کنند که اخطار دولت آمریکا به مصی علی‌نژاد مبنی بر اینکه باید پنهان شود و هویتش را عوض کند، نوعی زمینه‌سازی برای سر به نیست کردن اوست. 🔹مصی‌ علی‌نژاد از عناصر جریان ضد ایران که سال گذشته برای «حفاظت از منافع صهیونیست‌ها در منطقه» جایزه دریافت کرده است، روز گذشته رسماً اعلام کرد که کاخ سفید در ایمیلی به او اعلام کرده که امکان حفاظت کامل از او نیست و مصی علی‌نژاد باید هویت خود را تغییر داده و در واقع پنهان شود! 🔹مصی‌ علی‌نژاد گفت که از این پیام دولت آمریکا «شوکه شده است». 🔹برخی منابع در این زمینه می‌گویند که ممکن است این پیام یک زمینه‌سازی مشخص برای سر به نیست کردن مصی‌ علی‌نژاد توسط سیستم امنیتی آمریکا باشد. 🔹این منابع می‌گویند: دولت آمریکا بعد از سر به نیست کردن مصی علی‌نژاد می‌تواند با اتکا به رکورد و سابقه‌ی ایمیل و هشدارهایی که به او داده‌اند، ادعا کند که او فقط پنهان شده است. 🔹برخی دولت‌های غربی طی ماه‌های گذشته با روشن شدن بی‌اعتباری و ناتوانی جریان ضدایران خارج‌نشین، سعی می‌کنند برخی رویه‌های خود در برابر جمهوری اسلامی را تغییر داده و پروژه‌های جدیدی را اتخاذ کنند. احتمالاً خلاص شدن از شرّ برخی از این عناصر ضدایرانی مدعی و البته «پرخرج» بخشی از این پروژه باشد.
إِنَّا لِلَّٰهِ وَإِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعُونَ در شام شهادت پر از حزن پیامبر اعظم و سبط اکبر نبوی(ص) و در سحرگاه شب جمعه که شب زیارتی سید و سالار شهیدان است ، روح‌ پدر شهید بزرگوار آقامحمد جهانگیری بسوی عالم ملکوت پر کشید. امید است که خداوند این مرد را که عمر خود را به نوکری آستان حسینی گذراند، با روح شهید والامقامش در معیت آل محمد، تا ابد مستفیض فیض خوان کرم رسول الله(ص) قرار دهد. زمان تشییع: شنبه، سالروز شهادت امام علی بن موسی الرضا، ساعت ۹ صبح از منزل آن مرحوم به سمت گلزار سید محمد الفاتحه مع الصلوات
🏴سلام قدس کبریائی و صلوات خاص الهی بر سلطان سریر ارتضاء و شمس الشموس هستی که در مشهد لقای او، آیات آفاق و انفسی و سرائر توحیدی بر اهل ولاء متجلی می شود. 🤲باشدا که دو ماه عزاداری خیل عاشقان اهل البیت، به شفاعت امام رضا و امضای مهدی آل محمد(ص)، حُسن ختامی بس مبارک پیدا کند و ارواح ما را با بُراق ولایت، به درجات عالیه بهشتی عروج دهند. 🔰ارزش خوش گمانی به خداوند متعال 🌷امام رضا عليه السلام میفرمایند: اَحْسِنِ الظَّنَّ بِاللّه ِ فَاِنَّ اللّه َ عَزَّوَجَلَّ يَقولُ: اَنا عِنْدَ ظَنِّ عَبدى الْمُؤمن بى، اِنْ خَيْرا فَخَيْرا وَ اِنْ شَرّا فَشَرّا به خداوند خوش گمان باش، زيرا خداى عزوجل می‌فرمايد: من نزد گمان بنده مومن خویش به خودم هستم، اگر به من خوش گمان باشد، به خوبى با او رفتار می‌كنم و اگر به من بدگمان باشد، به بدى با او رفتار می‌كنم(این بدی، عقوبت بدگمانی اوست) 📖كافى، ج 2، ص 72 👌در حديثى از امام صادق عليه السلام در تفسير حسن ظن بالله آمده: «حسن ظن به خداوند اين است كه تنها به خدا اميد داشته باشى و جز از گناهت نترسى»
🌹نامه شهیدمدافع حرم محسن حججی به امام رضا (علیه‌السلام) بسم الله النور، النور... به: انیس النفوس، شمس الشموس، مولا علی ابن موسی الرضا(ع) از :غلام رو سیاه، گنهکار 🌹سلام آقای خوبم از آخرین باری که به پابوستان آمدم تاکنون چندسالی می گذرد؛ و حال که در صحن و سرایت هستم سرتاپا شوق و شعف دارم. 🌹یادم هست دفعه قبل خواسته های زیادی از شما داشتم؛ الان که خوب فکر میکنم به همه ی خواسته هایم رسیده ام. شغل سپاه، عروسی، جور شدن زندگی و... منمونم آقای خوبم، ممنون... 🌹دو روز پیش كه با لباس سبز پاسداری به حرمت قدم گذاشتم چقدر لذت بردم؛ باورم نمیشود؛ همه اینها را از کرم و بزرگی شما میدانم. 🌹مولای من، با ورود به سپاه دریچه ای جدید از زندگی به روی من باز شد؛ اگر روزی هزار بار شکر خدا را بگویم باز هم کم است؛ ارباب من، از لذت های دنیوی هرآنچه که باید می چشیدم را چشیدم... 🌹حال، بی صبرانه مشتاق چشیدنی لذتی اخروی هستم؛ لذتی که نهایتش رضای خداست... 🌹یا رضا، تو را به پدر بزرگوارت موسی بن جعفر(ع) قسم، تو را به فرزند عزیزت جواد الائمه قسم، تو را به خواهر گرامی ات فاطمه معصومه قسم، ضامن من شوید... 🌹آقا جان دوست دارم همانند علی اکبر(ع) در جوانی شهدِ شیرین را بنوشم و جان ناقابلم را فدای شما اهل بیت کنم. 🌹فقط یک خواسته شخصی دیگر دارم؛ مولای من، بر من منت بگذار و را امضاء کن. 🌹امشب شام دوشنبه است؛ می گویند دوشنبه ها و پنج شنبه ها پرونده اعمال ما می رود دست صاحبمان ولی عصر(ع)... 🌹آقای من، تو را به مادرت زهرا(س) قسم، شهادت نامه ام را با امضای خودت مزین کن. آرزو دارم امشب پرونده ام به همراه جواز شهادتم به دست امام زمان(ع) برسد؛ بدون شک با دیدن امضای ضمانت شما، ولی عصر(ع) هم امضاء می کند. 🌹گرچه سرتا پا گناهم، رو سیاهم ضامنم باش ای رضا مانند آهو دِه پناهم... آقای من... مرا از درگاهت ناامید نکن الهی رضاً به رضاک لامعبود سواک دوشنبه/ سه شنبه 94/5/6 حرم امام رضا(ع)/ رواق دار الاجابه 01:34 بامداد محسن حججی
🌹این ڪہ ما دست بہ شمشیر و زرہ ایستادیم سبب این است ڪہ این طایفہ رهـبر دارد 🌹نہ عراق نہ سوریہ خیالت راحت ڪشور ضامن آهـوست بزرگتر دارد
🔴 حیف سگ که بخوان با این فاحشه وطن فروش طاق بزنن
💥سکه طلا مخصوص ولایتعهدی امام رضا (علیه السلام) 🔸ضرب سمرقند؛ دوره مامون لعین | موزه ملی ملک