eitaa logo
صراط ولایت
1.4هزار دنبال‌کننده
5.7هزار عکس
3.3هزار ویدیو
34 فایل
خوشابحال کسانی که در شطّ خونین بلا، غرقه در خون سرخ عاشقی شدند و در شعاع انوار آل محمد(ص)، از آفاق مُعلّای ملکوت برای جهانیان جلوه گری میکنند. شعار اهل ولاء تا صبح آدینه ی فرج:یالثارات الحسین(ع)
مشاهده در ایتا
دانلود
📝بسم الله الرّحمن الرّحیم دشمنان شرور و جنایتکار ملت ایران،‌ بار دیگر فاجعه آفریدند و جمع زیادی از مردم عزیز را در کرمان و در فضای معطّر مزار شهیدان، به شهادت رساندند. ✏️ملت ایران عزادار شد و خانواده‌های زیادی در سوگ جگر گوشگان و عزیزان خود غرق ماتم شدند. جنایتکاران سنگدل نتوانستند عشق و شوق مردم به زیارت مرقد سردار بزرگشان شهید قاسم سلیمانی را تحمل کنند. بدانند که سربازانِ راه روشن سلیمانی هم رذالت و جنایت آنان را تحمل نخواهند کرد. چه دستهای آلوده به خون بیگناهان و چه مغزهای مفسد و شرارت‌زا که آنان را به این گمراهی کشانده‌اند، از هم اکنون آماج قطعی سرکوب و مجازات عادلانه خواهند بود. بدانند که این فاجعه آفرینی پاسخ سختی در پی خواهد داشت باذن الله. ✏️اینجانب در عزای خانواده‌های مصیبت دیده با آنان همدل وهمراهم و صبر و تسلّای آنان را از خداوند متعال مسألت میکنم. روح مطهر شهیدان انشاءالله میهمان بانوی دو عالم و مادر شهیدان حضرت صدیقه‌ی طاهره سلام الله علیها است. با مجروحان حادثه همدردی میکنم و شفای آنان را از درگاه الهی خواستارم. سیّدعلی خامنه‌ای ۱۴۰۲/۱۰/۱۳
اسکرین شاتی از صفحات افرادی که از ترور هموطنان عزیزمان در کرمان اظهار شادی کردند رو منتشر کنید‏ این اظهارات باید مستند بشه و به مراجع قضایی ارجاع بشه‏ جرم : حمایت از تروریسم
🔺تصویری از پیکر پاک ستوان یکم رضا مداح که امروز به شهادت رسیدند.
♦️ورود فرمان کل سپاه به گلزار شهدا
علی کریمی بی شرف ! خوب ببین ...
🔴 دعوا سرِ اصلِ اقدام متقابل و سطح آن است نه چگونگی اقدام و زمان و مکان! 🔹متاسفانه باز دعوای مصلحت - حقیقت شروع شد و عده‌ای هم منتقدین را افراد بی‌اطلاع و بی‌منطق و هیجانی معرفی می‌کنند‌. 🔻دوستان عزیز مسئله اصلی، انتخاب بین منطق تنش‌زدایی یا تهدیدزدایی است. کدام منطق ما را به هدف می‌رساند و امنیت و حقوق ملت را به ارمغان می‌آورد؟ 🔸متاسفانه منطق حاکم بر دستگاه‌های تصمیم‌گیر تنش زدایی است. تنش‌زدایی در دولت سابق شروع شده و در این دولت کماکان ادامه دارد. 🔹اینکه برخی، منتقدین را ناآشنا و بی‌اطلاع نسبت به میدان می‌دانند و آنها را هیجانی و بی‌عقل و بی‌منطق معرفی می‌کنند، غلط اندر غلط است. متاسفانه اطلاعات‌شان نسبت به میدان، ناقص و یک‌طرفه و کانالیزه است. منابع‌شان تکثر ندارد و غالباً واحد است. 🔸هیچکدام از منتقدین، دنبال اقدام هیجانی، بدون فکر، بدون منطق و بدون محاسبه نیستند! کسانی که حرف منتقدین را به اقدام هیجانی و بی‌عقلی تقلیل می‌دهند یا مامور توجیه هستند یا متوجه نیستند و تحت تاثیر آبشخورهای امنیتی‌ دچار اعوجاج در تحلیل شده‌اند. تحلیل‌های امنیتی که دنبال پیشبرد منطق تنش‌زدایی است. 🔹حرف منتقدین، اصل اقدام است. نه چگونگی اقدام. اصل اقدام متقابل و سطح اقدام. نه چگونگی و زمان و مکان. چگونگی و زمان و مکان که با ما نیست. در دستگاه مربوطه باید طراحی شود. 🔸حرف ما روشن است. بعد از شهادت سردار، اصلِ نادیده گرفته شده و متاسفانه بدرستی در نظر گرفته نشده! چهار سال بعد از ترور حاج قاسم زمان کمی نبود برای طراحی یک اقدام موثر و در سطح مناسب! دشمن قدم به قدم جلو آمده؛ بعد ما درگیر بازی مصلحت حقیقتیم!
ترکش‌های ساچمه‌ای بمب‌ها، این بلا رو سر بلوکه‌های بتنی کنار خیابان مزار شهدای آوردند، با بدن‌های کودکان و زنان بی‌گناه چه کردند...
🔴 بیانیه مشترک ایالات متحده، استرالیا، بحرین، بلژیک، کانادا، دانمارک، آلمان، ایتالیا، ژاپن، هلند، نیوزلند و بریتانیا به انصار الله یمن 🔹 ما خواستار پایان فوری این حملات غیرقانونی و آزادی کشتی‌ها و خدمه‌های غیرقانونی توقیف شده هستیم. 🔹اگر حوثی‌ها به تهدید زندگی، اقتصاد جهانی و جریان آزاد تجارت در آبراه‌های حیاتی منطقه ادامه دهند، مسئولیت عواقب آن را بر عهده خواهند داشت. ✍ پاسخ یمن که هفته ها قبل به غربی ها ابلاغ شد: اگر بخواهید وارد بازی آمریکایی و اسرائیلی شوید یک کشتی از باب‌المندب عبور نخواهد کرد.
. ▪️ازش می‌تـرسیـدن، پس تـرورش کردن! ▪️امـا این تـرس بیشتـر شد! چـون دیـدن شهید قاسم سلیمانی قوی‌تر از حاج قاسمِ ▪️فهمیدن مـردم ایـران راه حاج قاسم رو همچنـان ادامـه می‌دن، پـس دوبـاره دســت به جنایت زدن. ▪️اینـا نمـی‌فهمـن ملتــی رو مـی‌کشـن کـه عاشق شهادتن!
⭕️ پایان محافظه کاری! 🔹 انفعال مسئولان در برابر خط ترور بچه های سپاه( از شهید صیاد خدایی تا سید رضی)،صهیونیست ها را چنان سرمست و گستاخ کرد که نزدیک ترین چهره حماس به ج.ا.ا و حزب الله را با انفجار در بیروت به شهادت رسانده و به خود جرات اجرای عملیات تروریستی در کرمان را دادند. 🔹 تاریخ ثابت کرده که گرگهای صهیونیست تنها در برابر ضربات مرگبار و پیاپی، دست از خشونت و توحش برخواهند داشت و هرگونه اهمال و سستی در سرکوبی آنها نتیجه ای جز افزایش شرارت شان نخواهد داشت. 🔹به تعبیر شهید بهشتی محافظه کاری، قتلگاه انقلاب اسلامی است و نباید اجازه داد متولیان امور با مصلحت اندیشی های منفعلانه راه را برای جسارت و گستاخی دشمن هموار کنند . ❇️ دستور صریح فرمانده کل قوا درباره سرکوب و پاسخ سخت به دشمن ، خط بطلانی بر جریان محافظه کاری و مصلحت اندیشی منفعلانه رایج در میان مسئولان کشید و بعد از این هیچ عذر و بهانه ای برای ادامه انفعال پذیرفته نخواهد بود : «چه دست‌های آلوده به خون بیگناهان و چه مغزهای مفسد و شرارت‌زا که آنان را به این گمراهی کشانده‌اند، از هم اکنون آماج قطعی سرکوب و مجازات عادلانه خواهند بود؛ بدانند که این فاجعه آفرینی پاسخ سختی در پی خواهد داشت ✍دکتر محمد صادق کوشکی استاد دانشگاه تهران