eitaa logo
صراط ولایت
1.4هزار دنبال‌کننده
5.7هزار عکس
3.3هزار ویدیو
34 فایل
خوشابحال کسانی که در شطّ خونین بلا، غرقه در خون سرخ عاشقی شدند و در شعاع انوار آل محمد(ص)، از آفاق مُعلّای ملکوت برای جهانیان جلوه گری میکنند. شعار اهل ولاء تا صبح آدینه ی فرج:یالثارات الحسین(ع)
مشاهده در ایتا
دانلود
🌹سالگرد شهادت خطیب شهیر و مبارز،از بانیان مهدیه تهران واز نمایندگان امام راحل در تصدی امورحسبیه وشرعیه،شهید حجت الاسلام شیخ احمد کافی(ره) که درحادثه ای ساختگی در۳۰تیر۱۳۵۷ توسط رژیم شاه به شهادت رسید 🌹شادی روح بلندش صلوات
امضا کنید: کارزار درخواست عدم استفاده از وزرای دولت روحانی در دولت پزشکیان https://www.karzar.net/136851 دوستان حمایت کنید تا 21 مرداد وقت هست
🌹شهادت خطیب شهیر حجت الاسلام شیخ احمد کافی 30 تیر 1357 ♦️حجت الاسلام و المسلمین حاج شیخ احمد کافی یزدی در روز جمعه اول خرداد ماه 1315 ش برابر با اول ربیع‌الاول 1355 ق در شهر مقدس مشهد به دنیا آمد. وی پس از پایان دروس مقدمات و ادبیات عرب، به دلیل شوق و علاقه شدید به منبر، به وعظ و ارشاد مردم پرداخت. شیخ احمد کافی در حالی که بیش از پانزده سال از عمرش نمی گذشت، در شب های جمعه برای صدها نفر از زائران امام رضا(ع) با شور و حال خاصی دعای کمیل می خواند و فضایی معنوی ایجاد می کرد. ♦️وی در شانزده سالگی برای تکمیل تحصیلات علوم اسلامی به نجف اشرف عزیمت کرد و از محضر آیت اللَّه خویی و آیت اللَّه سید اسداللَّه مدنی و... استفاده برد. از آن پس برای تبلیغ به اکثر نقاط ایران مسافرت کرد و در همه جا مورد استقبال مردم قرار گرفت. حجت الاسلام کافی سرانجام در تهران رحل اقامت افکند و به خدمات دینی و انجام وظایف مذهبی همت گماشت. ♦️وی، واعظی متدین و خطیبی غیور و در امور دینی، جدّی و بسیار مبارز و مجاهد و در مقابل انحرافات و منکرات و برخورد با تبلیغات مسموم دشمنان دین، مقاوم و محکم بود. این خطیب بزرگ، از به میدان آمدن و مبارزه کردن با بی دینان هراسی نداشت و تقیه نمی کرد. وی در سفرهای متعددی که به مکه و مدینه داشت، بارها، سخنان مهمی ایراد کرده و از حریم ولایت آل محمد، به ویژه امام علی(ع)، در مقابل خفّاشان حقیقت گریز وهابی، دفاع نموده است. ♦️در حالی که بردن نام حضرت امام خمینی(ره)، در دوران حکومت رژیم پهلوی جرم محسوب می شد، حجت الاسلام کافی در مجامع عمومی از حضرت امام به بزرگی و عظمت یاد می کرد. سرانجام این محبِّ اهل بیت (ع) چند ماه قبل از پیروزی انقلاب اسلامی در سی تیرماه 1357 در 42 سالگی در سانحه ای مشکوک به شهادت رسید و به دیدار معبود شتافت.
با یکی دیگر از اعضای ظریف و پزشکیان آشنا شوید: شهیندخت ملاوردی کسی که می‌خواست تن‌فروشی را بعنوان شغل، قانونی کند!!! و بعنوان یک مسئول، در مملکت جمهوری اسلامی، نشست تن‌فروشی برگزار کرده تا از این زنان برای خدمات دهی به مردان متاهل استفاده شود ببینید چگونه در برابر سخنان منطقی و مستدل و مستند خانم فاطمه شجاعی، جوابی ندارد و با فرار از گفتگو صحنه را خالی می‌کند! این خانم با این سابقه تاریک و کثیف، الان شده مسئول گزینش وزیر برای مملکت اسلامی!! سند کثیف ۲۰۳۰ باید جلوی برخی از مسئولین ما، لُنگ بیندازد!!
📣فراخوان اعلام آمادگی جهت همکاری با دولت سایه هو الهادی 🇮🇷 در منظومه‌ی فکری رهبر حکیم انقلاب اسلامی، امام خامنه‌ای، در طلیعه ظهور، به میدان آوردن مردم در تمام عرصه‌ها برای حل مسائل به صورت جهادی و خودجوش، امری ضروری است. در نظر داریم به حول و قوه الهی و پشتوانه تجربه ۱۱ ساله دولت سایه، تمام تلاش خود را برای استحکام پایه‌های نظام جمهوری اسلامی ایران و تحقق اهداف عالیه گفتمان انقلاب اسلامی انجام دهیم. این فعالیت‌ها ذیل قرارگاه گفتمانی انقلاب اسلامی با سه رویکرد: تایید، تصحیح، تکمیل خواهد بود. 🔸لذا خواهشمند است در صورت تمایل به همکاری، با تکمیل فرم حاضر در کنار ما باشید.👇👇👇 https://survey.porsline.ir/s/UKuJboM1
⚔متن اعلامیه نیروهای مسلح یمن: خطاب به ساکنان و آوارگان تل آویو ،شما در یک منطقه جنگی خطرناک هستید، نیروهای مسلح یمن با قدرت علیه سازمان های تروریستی نازی در منطقه محل سکونت شما جنگ خواهند کرد و هرکسی که در این مناطق باشد، جان خود و خانواده اش را به خطر می اندازد.برای ایمنی خود فوراً به سمت جنوب و به سمت صحرای نقب حرکت کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷دکتر عباسی و مطالبه گری بحق از شورای نگهبان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 علت صفر بودن امتیازشیعه بودن معلوم شد! 💩ایشان آقای رنانی هستند از اعضای شورای راهبردی انتخاب وزرا که اعتقادات شیعه رو ساخته ی روحانیون خرافه گرا می‌دانند. وقتی قرار شده وزرای کشور امام زمان را چنین کسانی گزینش کنند، معلومه شیعه بودن یک امتیاز منفی حساب میشه!
➖‏کارزار برگزاری علنی دادگاه متهمان و انتشار صورت جلسات دادگاه به ۲۰۰ هزار امضا رسید... ▫️علاقه مندان برای شرکت در این کارزار می توانند از لینک زیر امضاء و حمایت کنند. https://www.karzar.net/134964
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 تبدیل تل‌آویو به هدف نظامی یمن ♦️همزمان با عملیات پهپادی علیه تل آویو، درخواست‌ها برای پیوستن به نیروهای مسلح یمن افزایش یافته است.
24.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📣 حرکتی بزرگ در دفاع از حجاب و مبارزه با فرهنگ بیحجابی / عزاداری شام غریبان در سطح شهر با یک ابتکار بزرگ 🔰 حرکتی بزرگ و استفاده از ظرفیت شام غریبان برای ترویج حجاب و مبارزه با فتنه بیحجابی، با استفاده از شعارهای شام غریبانی با عبور از مکانهای شلوغ شهر در شام غریبان 💢 این حرکت را اگر هیئت های دیگر، مخصوصا هیئت های بزرگ در شهرهای بزرگ انجام داده و تبدیل به یک سنت کنن اثر بزرگی در سطح شهر دارد ... ✅ دو نکته بسیار جالب در طول مسیر: ۱- اینکه همه مردم از جمله کودکان هم مفهوم این شعارها رو میفهمیدن، و از آن اکثر مردم استقبال زیاد میکردند. و جالبتر اینکه برخی میگفتند این حرکت گویا داره مد میشه(چون سه سال است این حرکت در شهر ما شروع شده و در سطح شهر بطور خوبی پخش شده و مردم میفهمند که اهل بیت و دستگاه امام حسین طرفدار حجاب هستند و حتی خیلی از کم حجابان و بیحجابان تحت تاثیر قرار میگیرند) ۲- خود کم حجابان هم استقبال خوبی کردند و یک عده از ایشان ملحق شدند به قسمت خانومها و شعار حمایت از حجاب سردادند و تا اخر مسیر همراه بودند 🏴هیئت منتظران مهدی فاطمه (س) تهران - شهرستان بهارستان - سلطان آباد سه شنبه ۲۶ تیر ماه ۱۴۰۳