eitaa logo
صراط ولایت
1.4هزار دنبال‌کننده
5.7هزار عکس
3.2هزار ویدیو
32 فایل
خوشابحال کسانی که در شطّ خونین بلا، غرقه در خون سرخ عاشقی شدند و در شعاع انوار آل محمد(ص)، از آفاق مُعلّای ملکوت برای جهانیان جلوه گری میکنند. شعار اهل ولاء تا صبح آدینه ی فرج:یالثارات الحسین(ع)
مشاهده در ایتا
دانلود
📸🔞 تصاویری کمتر دیده شده از عملیات طبس 🔺عملیات طبس طی روزهای ۴ و ۵ اردیبهشت ۱۳۵۹ انجام گرفت. 🔸پس از آنکه نیروهای آمریکایی در سفارتخانه آمریکا به اتهام جاسوسی دستگیر شدند، آمریکا از هر فرصتی برای آزادی آن‌ها استفاده می‌کرد تا اینکه به این بهانه عملیات طبس را طراحی کرد. 🔸۹۵ نیروی کماندوی آموزش‌دیده با تجهیزات نظامی بسیار قوی در پنجم اردیبهشت‌ماه سال ۵۹ همراه ۱۴ بالگرد و هواپیما در صحرای طبس فرود آمدند که به ناگاه توفانی از شن به هوا خاست و دید خلبانان را به حدی ضعیف کرد که دو بالگرد با یکدیگر برخورد کردند و آتشی مهیب در صحرای طبس برپا شد. 🔸به این ترتیب این عملیات در نقطه آغاز شکست خورد.
⭕️خاتمی، نصیری، نفاق ♦️خاتمی در دیدار با برخی عناصر سیاسی و روزنامه نگاران همسو، به مهدی نصیری گفت: «به نظر من تفکرات و مقالات پراکنده خود را در یک کتاب جمع آوری کنید، بسیار مسائل درست و مهمی را مطرح می‌کنید». ♦️تمجید خاتمی از نصیری در حالی است که نصیری در گذشته، منتقد خاتمی و خاتمی هم معترض نسبت به وی بوده است. با این حال، ارتجاع و سقوط در دامن منافقین و عناصر ضد انقلاب، موجب شده تا این دو مخالف دیروز، همدیگر را بستایند و به یکدیگر نان قرض بدهند؛ ♦️به تعبیر امیر مومنان (ع) در توصیف منافقین:"یتقارضون الثناء و یتراقبون الجزاء. به یکدیگر، تمجید و ستایش قرض می دهند و انتظار پاداش دارند". 🔺تصویر بالا، اعتراض خاتمی به نصیری، هنگام حضور هر دو نفر در کیهان در دهه ۶۰ و است. خاتمی، عدم پوشش کافی تظاهرات علیه بدحجابی را روشنفکری زدگی و طرفداری از فساد خوانده است. ♦️امیر مومنان (ع) درباره ائتلاف طلحه، زبیر، مروان و ولید (اصحاب جمل) فرمود که آنها را نارضایتی از من، دور هم جمع کرد. ♦️حکایت ائتلاف برخی عناصر معارض با یکدیگر علیه جمهوری اسلامی هم از جنس نارضایتی و عقده گشایی همین خواص سقوط کرده است.
🚨حمله به روحانیت نتیجه مماشات با حسن روحانی 🔺️مقصر پنداری نظام، رهبری و روحانیت توسط کسانی که زیر بار مشکلات له شده و فریب آدرس غلط عناصر فاسد و رسانه‌های معاند را خورده‌اند، نتیجه قهری مسامحه با مسببین وضع موجود است. زخم و ذهنیت مردم ترمیم نمی‌گردد مگر با . در غیر این صورت همه روحانیت به‌پای روحانی خواهد سوخت. ✍دکتر احمد قدیری
🌹سیمای مهدی موعود(عج) در قرآن مجید ✅از القاب حضرت مهدی(ع) در قرآن کریم، ماء معین به معنای آب روان و گوارا میباشد. در آیه ۳۰ سوره مبارکه مُلك آمده است: 💫قُلْ أَرَأَيْتُمْ إِنْ أَصْبَحَ مَاؤُكُمْ غَوْرًا فَمَنْ يَأْتِيكُمْ بِمَاءٍ مَعِينٍ ✨بگو به من خبر دهید اگر آب شما در زمین فرو رود، پس چه کسی برایتان آب روان و گوارا بیاورد؟! ❤️امام باقر(علیه السلام) در مورد قول خدای عزّوجلّ «قُلْ أَرَأَیْتُمْ إِنْ أَصْبَحَ ماؤُکُمْ غَوْراً فَمَنْ یَأْتِیکُمْ بِماءٍ مَعِینٍ» فرمودند: 🔰هَذِهِ نَزَلَتْ فِی الْقَائِمِ یَقُولُ إِنْ أَصْبَحَ إِمَامُکُمْ غَائِباً عَنْکُمْ لَا تَدْرُونَ أَیْنَ هُوَ فَمَنْ یَأْتِیکُمْ بِإِمَامٍ ظَاهِرٍ یَأْتِیکُمْ بِأَخْبَارِ السَّمَاءِ وَ الْأَرْضِ وَ حَلَالِ الله وَ حَرَامِهِ ثُمَّ قَالَ وَ اللَّهِ مَا جَاءَ تَأْوِیلُ الْآیَهًِْ وَ لَا بُدَّ أَنْ یَجِیءَ تَأْوِیلُهَا. این آیه درباره‌ی قائم آل محمد(ص) نازل شده است. در حقیقت خداوند می‌فرماید: اگر امام شما، از شما غائب شود و ندانید که او کجاست، کیست که امام ظاهری برای شما بیاورد تا اخبار آسمان و زمین و حلال و حرام خدا را برای شما بیان کند؟ آنگاه امام فرمودند: به خداوند سوگند، تأویل این آیه هنوز نیامده است و ناگزیر، تأویل این آیه (با ظهور قائم آل محمد) خواهد آمد. 📖بحارالأنوار، ج۵۱، ص۵۲ 👌همانطوری که آب مایه حیات است، امام زمان ارواحنا فداه (ماء معین)، مایه حیات طیبه جوامع بشری‌ میباشد.  🤲اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج 📡برای رضای الهی☝️نشر دهید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👌قابل توجه خانم‌هایی که میگن ما حق داریم با هر ظاهری که دوست داریم در جامعه حضور داشته باشیم، آقایان هم نگاه نکنند...