فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آثار و برکات نماز استغفار
🍀توسل به #حضرت_زینب(س) در تعجیل در فرج
🍃🌺🍃🌺🍃
🍃از آقای شیخ حسین سامرایی که از اتقیاء اهل منبر در عراق بودند، نقل شده است: در آن ایامی که در سامرا مشرف بودم، روز جمعه طرف عصر در سرداب مقدس رفتم دیدم غیر از من کسی نیست و من حال و توجهی پیدا کرده و متوسل به حضرت ولی عصر(عج) شدم در آن حال صدایی از پشت سر شنیدم که به فارسی فرمود: "به شیعیان و دوستان ما بگوییدخدا را قسم دهند به حق عمه ام زینب که فرج مرا نزدیک گرداند."
🔰منبع:شیفتگان حضرت مهدی، ج۱، ص۲۵۱
#وفات_حضرت_زینب س 🥀
#امام_زمان
🥀 #اللّهمَّعَجِّلْلِوَلِیِّڪَالفَرَج 🥀
🔴 نصف پاداش شهید❗️❗️❗️💯💯❤️
💠 مردى، نزد پيامبر (ص) آمد و گفت: زنى دارم که هرگاه وارد (خانه) مىشوم، به استقبالم مىآيد و هرگاه (از خانه) خارج مىشوم، بدرقهام مىکند، و هرگاه مرا اندوهگين مىبيند، مىگويد: چرا اندوهگينى؟ اگر غمِ روزیات را مىخورى، غير تو (خداوند) آن را برايت ضمانت کرده است، و اگر غم آخرتت را دارى، پس خداوند بر اندوهت بيفزايد.
💠پيامبر خدا فرمود: خداوند،کارگزارانى دارد و اين زن، يکى از کارگزاران اوست. براى او نصف پاداش شهيد در نظر گرفته شده است.
📙 وسائل الشیعه، ج ۱۴، ص ۱۷
✍️چقدر شیرین است کارگزاری از کارگزاران الهی! بودن.
🍀ایثارنسبت به همسایه ورشکسته
🍃🌺🍃🌺🍃
🍃يكي از فرزندان جناب شيخ نقل ميكند: پدرم يك شب مرا از خواب بيدار كرد و دو گوني برنج از منزل برداشتيم، يكي را من حمل كردم و ديگري را خودش. برديم در خانه پولدارترين فرد محل خودمان، ضمن تحويل آن به صاحب خانه گفت: « داداش! يادت هست انگليسها مردم را بردند در سفارتخانه خود و به آنها برنج دادند و در عوض هر يك دانه آن يك خروار گرفتند و باز هم آنها را رها نميكنند! » با اين شوخي برنجها را تحويل او داديم و برگشتيم. صبح آن روز مرا صدا زد و گفت: « محمود! يك چارك برنج نيم دانه بگير و دو ريال هم روغن دنبه، بده به مادرت تا براي ظهر دم پختك درست كند »! در آن هنگام، اين گونه حركات پدر براي من سنگين و نامفهوم بود، كه چرا آن چه برنج در منزل هست را به پولدارترين فرد محل ميدهد در حالي كه براي نهار ظهر بايد برنج نيم دانه بخريم!؟ بعد فهميدم اين بنده خدا ورشكسته شده و روز جمعه مهماني مفصلي در خانه داشت.
🔰منبع:کیمیای محبت از #شیخ_رجبعلی_خیاط
#امام_زمان
🥀 #اللّهمَّعَجِّلْلِوَلِیِّڪَالفَرَج 🥀
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨هشدار جدی رهبر انقلاب:
امروز اگر برای مسئله فرزندآوری فکری نکنیم، ۱۵ سال دیگر کشور به اندازه کافی جوان نخواهد داشت.