قال رسول الله صلى الله عليه و آله :إنّ الشَّيطانَ إذا سَمِعَ النِّداءَ بالصَّلاةِ هَرَبَ. {|1=197|} :
پيامبر خدا صلى الله عليه و آله :شيطان چون بانگ دعوت به نماز را بشنود، بگريزد.
ستاد اقامه نماز شهرستان ملایر
@setadegamenamazmalayer
⚠️ طبق آیه :«إِن جَاءَکُمْ فَاسِقٌ بِنَبَإٍ فَتَبَیَّنُوا» (حجرات/۶) اگر یک فاسق خبری آورد، تحقیق کنید.
پخش اخبار بدون تحقیق در درست و غلط بودن آن، مسئولیتآفرین است.💯
منبع ⬅️یادداشتی از حجت الاسلام قرائتی؛
فعالیت در فضای مجازی از منظر قرآن .
❇️مصباح الهدی ❇️
🔻
✅کانالی معتبر جهت بیان معارف اسلامی💯
🔔آشنایی با علوم اسلامی
🔔آشنایی با نیازهای خود و جامعه
🔔باید ها و نباید ها
🔔شبهات
🔴با عضویت خود و دعوت دیگران،قدمی در ساخت جامعه مهدوی بر می دارید.
🟢 ┄┅═══✼✨✼═══┅┄🔴 #مصباح_الهدی در ایتا
#ایتا
https://eitaa.com/Mesbaholhoda0313
💠 #نماز_علما| حضرت آیت الله سید علی خامنه ای: به این اصل معتقد بود و هستم که اگر کار به نماز میخورد، باید کار را تعطیل کرد و نماز خواند "حی علی الصلاه" خیلی وقاحت میخواهد که چشم در چشم دیگران بدوزید و توجه نکنید...
#نماز
ستاد اقامه نماز شهرستان ملایر
@setadegamenamazmalayer
#سیره_شهدا |نماز اول وقت
آنچه شهيد باكري را از ديگران متمايز مي كرد ، اخلاص، تواضع ، اصرار بر عبادت ، نماز اول وقت و دعا هاي شبانه ايشان بود، آن شهيد بزرگوار در لباس پوشيدن ، خوردن و خوابيدن هيچ امتيازي براي خود قائل نبود و هيچ علاقه اي نداشت كه فرقي به لحاظ ظاهر با ديگران داشته باشد.
هدیه نثار ارواح مطهرشان صلوات
#نماز
ستاد اقامه نماز شهرستان ملایر
@setadegamenamazmalayer
📛 تنها واجب الهی كه در آن هیچ عذری پذیرفته نمیشود!
❤️«قال رسول الله صلّی الله علیه و آله:
كُنْتُ جَالِساً بَعْدَ مَا فَرَغْتُ مِنْ جَهَازِ عَمِّي حَمْزَةَ إِذْ هَبَطَ عَلَيَّ جَبْرَئِيلُ علیه السلام وَ قَالَ يَا مُحَمَّدُ اللَّهُ يُقْرِئُكَ السَّلَامَ وَ يَقُولُ لَكَ قَدْ فَرَضْتُ الصَّلَاةَ وَ وَضَعْتُهَا عَنِ الْمُعْتَلِّ وَ الْمَجْنُونِ وَ الصَّبِيِّ وَ فَرَضْتُ الصَّوْمَ وَ وَضَعْتُهُ عَنِ الْمُسَافِرِ وَ فَرَضْتُ الْحَجَّ وَ وَضَعْتُهُ عَنِ الْمُعْتَلِّ وَ فَرَضْتُ الزَّكَاةَ وَ وَضَعْتُهَا عَنِ الْمُعْدِمِ وَ فَرَضْتُ حُبَّ عَلِيِّ بْنِ أَبِي طَالِبٍ فَفَرَضْتُ مَحَبَّتَهُ عَلَى أَهْلِ السَّمَاوَاتِ وَ الْأَرْضِ فَلَمْ أُعْطِ أَحَداً رُخْصَتَه.»
✅رسول خدا صلّیاللهعلیهوآله «در جنگ احد پس از تدفین عمویم حمزه نشسته بودم که جبرئیل علیهالسلام بر من نازل شد و گفت: خداوند تو را سلام میرساند و میفرماید:
❗️نماز را واجب کردم، ولی آن را از معذور و دیوانه و طفل برداشتم؛
‼️روزه را واجب کردم، ولی آن را بر مسافر تکلیف نکردم؛
⁉️حج را واجب کردم، ولی آن را از گردن بیمار و ناتوان ساقط کردم؛
⁉️زکات را واجب نمودم، ولی آن را از تهیدست و نیازمند نخواستم؛
❤️ امّا دوستی و ولایت علیّبنابیطالب علیهماالسلام را واجب کردم و محبّتش را بر تمام اهل آسمانها و زمین الزام نمودم، بدون آنکه به احدی برای تَرکش رخصت داده باشم (و هیچ عذر و بهانهای از هیچ کس در این زمینه پذیرفته نمیشود).»
📚بحار الانوار/ج۴۰/ص۴۷
🍃 «اَلحَمدُلِله الَّذی جَعَلَنا مِنَ المُتَمَسِّکینَ بِوِلایَةِ اَمیرالمؤمنین وَالائمّةِ المَعصومین علیهمالسلام.»
ستاد اقامه نماز شهرستان ملایر
@setadegamenamazmalayer
✍ آیتالله خوشوقت "ره" :
👈 تصميم بگير. اگر تا ب حال نماز شب نخوانده ای، خيلی به خودت ضرر زده ای. اگر می خواهی جلوی ضرر را بگيری، از امشب تصميم بگير و بلند شو. نيم ساعت بلند شو، كم كم درست می شود انشاءالله.
#حق_شناس
ستاد اقامه نماز شهرستان ملایر
@setadegamenamazmalayer
نمازهای بی اثر 🥀
🎙آیت الله حائری شیرازی ره
برخی افراد، در نماز، مسئلهی حل نشده را حل میکنند و یا گمشدهای را پیدا میکنند! با این وضع میخواهند نماز برایشان سازندگی هم داشته باشد؟! میگویند: من بیست سال است که نماز بجا میآورم، تقرّب کو؟ قرب کو؟ همانجایی که بودیم هستیم!
این درست مثل این است که ما غذا را بجویم ولی فرو نبریم؛ بلکه در یقه و آستین خود بریزیم؛ مثل بعضی از بیماران که قرص و یا دوای خود را جلوی دکتر در دهان میگذارند ولی بعد آن را دور میریزند. البته که این مریض، خوب نمیشود. وقتی انسان نماز را بر سر زبان آورد و این نماز را فرو نبرد، مثل این است که دارو را در دهان گذاشته و بعد آن را بیرون ریخته است. خوب این نمازی که پایین نرفت در انسان تأثیر نگذاشته و نفوذ نمیکند. انسان با نماز چه کرده که نماز با او چه کند؟
ستاد اقامه نماز شهرستان ملایر
@setadegamenamazmalayer
🌹حضرت اﻣﺎﻡ ﺻﺎﺩﻕ میفرﻣﺎﯾﻨﺪ:
ﯾﮏ ﻣﺆﻣﻦ ﭼﻬﺎﺭ ﭼﯿﺰ ﺑﺎﯾﺪ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﺪ:
1. ﺧﺎﻧﻪ ﻭﺳﯿﻊ
2. ﺳﻮﺍﺭﯼ ﺧﻮﺏ
3. ﻟﺒﺎﺱ ﺯﯾﺒﺎ
4. ﭼﺮﺍﻍ ﭘﺮ ﻧﻮﺭ
♦️ﺷﺨﺼﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ ﻣﺎ ﮐﻪ ﻧﺪﺍﺭﯾﻢ ﭼﻪ ﮐﻨﯿﻢ؟
ﺣﻀﺮﺕ ﻓﺮﻣﻮﺩﻧﺪ:این حدیث ﺑﺎطنی ﻫﻢ ﺩﺍﺭﺩ:
1⃣ ﻣﻨﻈﻮﺭ ﺍﺯ ﺧﺎنه ﻭﺳﯿﻊ؛
ﺻﺒﺮ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺑﯿﺎن گر ﺭﻭﺡ ﺑﺰﺭﮒ ﺍﺳﺖ.
2⃣ ﻣﺮﮐﺐ ﺧﻮﺏ، عقل ﺍﺳﺖ.
3⃣ ﻟﺒﺎﺱ ﺯﯾﺒﺎ، ﺣﯿﺎ ﺍﺳﺖ.
4⃣ ﻭ چراغ پر نور، ﻋﻠﻢ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺛﻤﺮﻩی
ﺁﻥ ﺑﻨﺪﮔﯽ ﺍﺳﺖ.
📚اصول کافی، جلد 6، صفحه 525
ستاد اقامه نماز شهرستان ملایر
@setadegamenamazmalayer
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🛑 جایگاه جهنمی کسی که سه روز نماز نخواند
💠از پیامبر اکرم(صلی الله علیه و آله) روایت داریم هر کس سه روز نماز نخواند و بمیرد...
🎙آیت الله مجتهدی
ستاد اقامه نماز شهرستان ملایر
@setadegamenamazmalayer
اقامهی نماز استغاثه به حضرت زهرا (علیها السّلام)
در ابتدای دستور این نماز گفته شده: هرگاه به درگاه خداوند مهربان حاجتی داشتی حاصل از دردی که از شدت آن سینهات تنگی گرفته، این نماز را بجا آور. البته باید به این مسئله نیز اشاره کرد که معمولا هر یک از علما، روایتهای متفاوتی از اقامه نماز حضرت زهرا ذکر کردهاند و اقامه این نماز را با روشهای متفاوتی امر کردهاند که در این قسمت ما فقط به معرفی دو روش از روشهای معروف میپردازیم.
روش اول
ابتدا دو رکعت نماز بخوان (دو رکعت نماز مستحبی)
پس از پایان نماز، سه مرتبه تکبیر بگو و تسبیحات حضرت زهرا را بجا آور (تسبیحات حضرت زهرا: سی و چهار مرتبه الله اکبر، سی و سه مرتبه الحمدلله، سی و سه مرتبه سبحان الله)
سپس به سجده برو و صد بار بگو: یا مَوْلاتى یا فاطِمَةُ اَغیثینی (اى سرپرستم اى فاطمه به فریادم برس)
سپس، طرف راست صورتت را بر زمین بگذار و همان ذکر را (یا مَوْلاتى یا فاطِمَةُ اَغیثینی) صد بار بگو.
سپس طرف چپ صورتت را بر زمین بگذار و صد بار دیگر، همان ذکر را (یا مَوْلاتى یا فاطِمَةُ اَغیثینی) بگو.
پس از آن، دوباره به سجده برو و صد و ده مرتبه، همان ذکر را (یا مَوْلاتى یا فاطِمَةُ اَغیثینی) بگو
و حاجت خود را بطور کامل بیان کن، ان شاءالله که برآورده شود.
روش دوم
شیخ حسن بن فضل طبرسی در کتاب "مکارم الاخلاق"، شیوهای برای نماز استغاثه به حضرت زهرا بیان کردهاند که اندکی با شیوهای که در بالا ذکر شد متفاوت است.
ایشان فرمودهاند که نماز استغاثه به حضرت، چنین است:
ابتدا یک نماز دو رکعتی میخوانی.
سپس به سجده میروی و صد بار زمزمه میکنی"یا فاطمه"
سپس سمت راست صورتت را بر زمین میگذاری و صد بار زمزمه میکنی "یا فاطمه"
و پس از آن سمت چپ صورتت را بر زمین میگذاری و صد بار زمزمه میکنی "یا فاطمه"
سپس دوباره به سجده میروی و صد و ده مرتبه زمزمه میکنی "یا فاطمه"
پس از آن، این ذکر را میخوانی:
یا آمِناً مِنْ کُلِّ شَیْى ءٍ وَ کُلُّ شَیْى ءٍ مِنْکَ خآئِفٌ حَذِرٌ اَسْئَلُکَ بِاَمْنِکَ مِنْ کُلِّ شَىْءٍ وَ خَوْفِ کُلِّ شَىْءٍ مِنْکَ اَنْ تُصَلِّىَ عَلى مُحَمَّدٍ
اى بىهراس و بیم از هرچیز، که هرچیز از تو هراسان و برحذر است، از تو میخواهم به ایمنىات از هرچیز، و هراس هرچیز از تو، اینکه بر محمّد درود فرستى.
وَ اَنْ تُعْطِیَنى اَماناً لِنَفْسى وَ اَهْلى وَ مالى وَ وَلَدى حَتّى لا اَخافَ اَحَداً وَ لا اَحْذَرَ مِنْ شَىْءٍ اَبَدَاً اِنَّکَ عَلى کُلِّ شَیْى ءٍ قَدیرٌ
و ایمنى به من عطا کنى، براى خود و خاندان و دارایى و فرزندانم، تا از احدى نهراسم، و هرگز از چیزى حذر نکنم، به درستى که تو بر هرچیز توانایى.
فواید و اثرات نماز استغاثه به حضرت زهرا (س)
داستانها و روایتهای زیادی دربارهی فواید نماز استغاثه به حضرت زهرا نقل شده که شامل داستانهایی با مضمون نجات از بدبختیها، از بین رفتن مشکلات بزرگ که تصور حلشدنشان محال بوده و حل دعواهای بزرگ و قدیمی است (نظیر داستان سیبویه و توسل یکی از دوستانش به حضرت زهرا و نماز استغاثه به ایشان). در کل باید به این مسئله اشاره کرد که نماز استغاثه به حضرت زهرا از طرف بسیاری از علما و مراجع سفارش شده و مهمترین کارکرد آن، رفع مشکلات و گرفتاریها است. به طور مثال حضرت آیت الله بهجت، بسیار به حضرت زهرا توجه داشتند و تاکید میکردند که نماز استغاثه به حضرت زهرا را فراموش نکنید.
ستاد اقامه نماز شهرستان ملایر
@setadegamenamazmalayer
سند اعتبار نماز استغاثه به حضرت زهرا (س)
بسیاری از علما و مراجع در طول تاریخ تشیع به کارآمدبودن نماز استغاثه اشاره کردهاند و چنانکه گفتیم روشهای متفاوتی هم برای اقامهی این نماز بیان کردهاند. همین مسئله نشان میدهد که از زمانهای قدیم، نماز حضرت زهرا بسیار رایج و محبوب بودهاست. از جمله کتابهایی که دربارهی نماز حضرت زهرا مطالبی را بیان کرده و نحوهی اقامهی آن را تشریح کرده، کتاب "مفاتیحالجنان" است که در میان کتابهای دعا، جایگاه رفیعی دارد. کتاب دیگری با عنوان "فضائل و مصائب حضرت زهرا علیها السلام" به قلم آیت الله روحانی بوده که اسناد بیشتری دربارهی زندگی حضرت زهرا و نماز استغاثه به ایشان بیان کرده است. البته باید به این مسئله نیز اشاره کرد که ظاهرا سند تاریخی دقیقی از این نماز در دست نیست و مجموع سندهای این نماز، روایتها و نقل قولهای علمای بزرگ دین اسلام است.
از جمله شبهاتی که به این نماز وارد میکنند، شبهاتی راجع به اصل پیروی از معصومان (ع) و نسبت آنها با خداوند متعال است. شبهاتی نظیر: چرا باید به حضرت زهرا سجده کنیم و از ایشان طلب کمک کنیم؟ چرا نمیتوانیم بصورت مستقیم از خداوند چنین درخواستی بکنیم؟ در پاسخ به این شبهات باید گفت که اولا ما به حضرت زهرا سجده نمیکنیم و سجده به درگاه خداوند است، دوما حضرت زهرا و دیگر معصومان برگزیدگان خداوند هستند و نزد پروردگار آبرو و احترام بسیاری دارند. پس ما با توسل به این بزرگان، به درگاه خداوند دعا میکنیم و مطمئنا این عمل، بیشتر از دیگر روشها نتیجهبخش خواهد بود.
ستاد اقامه نماز شهرستان ملایر
@setadegamenamazmalayer
🔹آخوند ملا علی همدانی از علمای طراز اول همدان، روزی در مشهد، خدمت حاج شیخ حسنعلی نخودکی اصفهانی رسید و از ایشان تقاضای موعظه کرد، حاج شیخ حسنعلی در جواب میگوید: «مرنج و مرنجان».
🔹مرحوم آخوند ملاعلی همدانی میگوید:
خب «مرنجان» راحت است، ما کاری میکنیم که خودمان را بسازیم و کسی را از خود ناراحت نکنیم، اهانت به کسی نمیکنیم، غیبت کسی را نمیکنیم و این را میشود انجام داد،
🔹اما «مرنج» را چکار کنیم؟ کسی به ما بدی میکند، غیبتمان را میکند، پولمان را میخورد، قهراً انسان رنجش پیدا میکند، مگر میشود چنین چیزی که انسان نرنجد؟
🔹فرمودند: بله، گفت: چطور؟
فرمود: «خودت را کسی ندان»، عیب کار ما همینجا است. ما خودمان را کسی میدانیم. به ثروتمان، به علممان، به ریاستمان، به هر چیزی میبالیم، لذا هیچ کس جرأت ندارد به ما تو بگوید.
بر مال و جمال خویشتن غره مشو
کان را به شبی برند و آن را به تبی
ستاد اقامه نماز شهرستان ملایر
@setadegamenamazmalayer
فضیلت وضو
وضو علاوه بر اینکه مقدمه لازم و واجبی برای برخی عبادات؛ مانند نماز و طواف میباشد، خود نیز به صورت مستقلّ، وسیلهای برای تقرّب به خدا است.
از اینرو با وضو بودن در تمام حالات از سفارشهای جدی پیشوایان دین بوده و در فضیلت آن احادیث فراوانی وارد شده است. در سفارش رسول خدا(ص) به یکی از یارانش آمده است:
«اى انس! همیشه با وضو باش که خدا عمرت را طولانی میکند، و اگر توانستى در تمام طول شبانه روز با وضو باشى این کار را انجام بده؛ زیرا اگر با وضو بمیرى، شهید محسوب میشوى».[1]
موسای کلیم(ع) از خدای متعال در مورد فضیلت وضو پرسید و عرضه داشت: خدایا! پاداش کسى که از ترس تو وضوی درست بگیرد، چیست؟ خطاب رسید که در روز قیامت او را در حالی محشور میکنم که نور او در میان هر دو چشمش میدرخشد.[2]
اهمیت وضو آنچنان است که رسول خدا(ص) فرمود: «الْوُضُوءُ نِصْفُ الْإِیمَانِ»؛[3] (وضو نصف ایمان است). و هفت چیز است که در هر کس باشد حقیقت ایمان در او به کمال وجود دارد، که یکی از آن هفت مورد، وضوی کامل است.[4]
فضیلت وضو گرفتن قبل از خواب
از امام على(ع) نقل شده است: «هیچ مسلمانى در حال جنابت و بدون وضو نخوابد. و اگر آب براى غسل و وضو نیافت تیمّم کند؛ زیرا روح مؤمن را به هنگام خواب به آسمان میبرند و خداوند آنرا قبول کرده، بر آن برکت میفرستد، پس اگر اجلش رسیده باشد، او را در گنجینهاى از رحمت خود میسپارد، و اگر وقت مرگش نرسیده باشد، توسط فرشتگان امانتدار خود، روحش را به بدن او باز میگرداند».[5]
از امام صادق(ع) نیز در فضیلت وضوی هنگام خواب نقل شده است: «هر کس با وضو به رختخواب رود، رختخواب براى او حکم مسجد را دارد. و اگر در میان رختخواب به یاد آورد که وضو ندارد، اگر بر روانداز خود نیز تیمّم کند، تا زمانی که به یاد خداست، گویى نماز میخواند».[6]
این روایات بیانگر این هستند که اگر یک شخص به هر دلیلی - حتی کسالت و تنبلی - قبل از خواب وضو نگرفته باشد، و برایش دشوار است که از رختخواب خود برخیزد و وضو بگیرد، شایسته است بر روی روانداز خود تیمم کند، تا به درک فضیلت طهارت نائل شود، و این در حقیقت لطفی است از سوی خدای متعال و فرصتی است که انسان فضیلت طهارت را در هر حالتی از دست ندهد.
البته طبیعی است که پاداشها متناسب با کیفیت کار سنجیده میشوند و اگر همان فرد با وجود کسالت از جای خود بلند شده و وضو بگیرد، پاداش بیشتری خواهد داشت.
[1]. حرّ عاملى، محمد بن حسن، وسائل الشیعه، ج، ص 383، مؤسسه آل البیت، قم، اول، 1409 هق.
[2]. ر.ک: مجلسی اول، محمد تقی، لوامع صاحبقرانى مشهور به شرح فقیه، ج 6، ص 320، قم، مؤسسه اسماعیلیان، چاپ دوم، 1414ق.
[3]. کوفی، محمد بن محمد اشعث، الجعفریات (الأشعثیات)، ص 17، تهران، مکتبة نینوی الحدیثة، چاپ اول، بیتا.
[4]. شیخ صدوق، من لا یحضره الفقیه، محقق، مصحح، غفاری، علی اکبر، ج 4، ص 359، قم، دفتر انتشارات اسلامی، چاپ دوم، 1413ق.
[5]. مجلسی، محمد باقر، بحار الانوار، ج 10، ص 91، بیروت، دار إحیاء التراث العربی، چاپ دوم، 1403ق.
[6]. من لا یحضره الفقیه، ج 1، ص 469، «قَالَ الصَّادِقُ عَلَیْهِ السَّلَامُ: مَنْ تَطَهَّرَ ثُمَّ أَوَى إِلَى فِرَاشِهِ بَاتَ وَ فِرَاشُهُ کَمَسْجِدِهِ، فَإِنْ ذَکَرَ أَنَّهُ لَیْسَ عَلَى وُضُوءٍ، فَتَیَمَّمَ مِنْ دِثَارِهِ کَائِناً مَا کَانَ، لَمْ یَزَلْ فِی صَلَاةٍ مَا ذَکَرَ اللَّهَ».
ستاد اقامه نماز شهرستان ملایر
@setadegamenamazmalayer
34.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🕋نماز استغفار
پيامبر صلّى اللّه عليه و آله و سلّم:هرگاه ديدى زندگىات سخت شده و اوضاعت به هم ريخته شده،حاجت خود را به درگاه خداوند عز و جل عرضه كن و از نماز استغفار غافل نشو كه دو ركعت است.نماز را شروع مىكنى و سورۀ حمد و سورۀ قدر را در هرركعت مىخوانى و بعد از سورۀ قدر،پانزده مرتبه مىگويى«استغفر اللّه»،سپس به ركوع مىروى و ده مرتبه مىگويى«استغفر اللّه»،همانند نماز جعفر رضى اللّه عنه،تا خداوند همه امورت را اصلاح كند.
دورکعت نمازتوبه واستغفار
ذکر(استغفرالله) تعداد
پس ازحمد وقدر ۱۵ مرتبه
در رکوع ۱۰ مرتبه
هنگام ایستادن پس از رکوع ۱۰ مرتبه
در سجده اول ۱۰ مرتبه
پس از سجده اول ۱۰ مرتبه
در سجده دوم ۱۰ مرتبه
پس ازسجده دوم وقبل ازتشهد ۱۰ مرتبه
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
«#اَلَّلهُمعجِّللِوَلیِڪَالفرَج»
ستاد اقامه نماز شهرستان ملایر
@setadegamenamazmalayer
🌹بسمه تعالي 🌹
نماز شب بیست و یکم ماه رجب؛
پیامبراکرم صلیاللهعلیهوآله فرمودند :
هرکس در شب بیست ویکم ماه رجب، شش رکعت نماز بخواند در هررکعت بعد از حمد ده مرتبه سوره کوثر و ده مرتبه سوره توحید ، گناهی براو نوشته نمی شود.
وسائل الشیعة جلد ۵ ص۲۲۸
(التماس دعا 🌹🤲🌹)
ستاد اقامه نماز شهرستان ملایر
@setadegamenamazmalayer
💠 آیت الله حاج آقا رحیم ارباب:
مرحوم آسید جمال گلپایگانی درنامه ای بمن نوشتندوسفارش کردند :
هرعمل مستحبی را در طول هفته یادت رفت
این که ۱۰۰مرتبه سوره قدر را درعصرجمعه بخوانی را فراموش نکن.
ستاد اقامه نماز شهرستان ملایر
@setadegamenamazmalayer
🌹بسمه تعالي 🌹
توجه📣 توجه 📣توجه
آیا می دانید در روایت آمده:
هرکس در روز جمعه ماه رجب صد مرتبه سوره توحید را بخواند، در قیامت برایش نورى پدید مىآید که او را به بهشت راهنمایى کند.
(التماس دعا 🌹🤲🌹)
ستاد اقامه نماز شهرستان ملایر
@setadegamenamazmalayer
🌹بسمه تعالي 🌹
نماز شب بیست و دوم ماه رجب؛
پیامبراکرم صلیاللهعلیهوآله فرمودند :
هرکس در شب بیست دوم ماه رجب، هشت رکعت(چهارتا دورکعتی) نماز بخواند در هررکعت بعد از حمد هفت مرتبه سوره کافرون و بعداز سلام ده مرتبه صلوات بفرستد وده مرتبه استغفارکند، نمی میرد مگر آنکه مکانش را در بهشت می بیند و بر دین اسلام از دنیا می رود و ثواب ۷۰ نبی برای اوست.
وسائل الشیعة جلد ۵ ص۲۲۸
(التماس دعا 🌹🤲🌹)
ستاد اقامه نماز شهرستان ملایر
@setadegamenamazmalayer
آقا شیخ باقر نجفی نقل می کند:
شخص صادقی که دلاک (کیسه کش حمام) بود، پدر پیری داشت. او در خدمتگزاری پدرش کوتاهی نمی کرد، حتی این که خودش کنار مستراح برای او آب حاضر می کرد و منتظر می ایستاد تا بیرون بیاید و او را به جای اولش برساند. و خلاصه همیشه مواظب خدمت او بود مگر در شب های چهارشنبه که به مسجد سهله می رفت پس از مدتی رفتن به مسجد سهله را هم ترک نمود.
از او پرسیدم: چرا رفتن به مسجد را ترک کرده ای؟
گفت: چهل شب چهارشنبه به آنجا رفتم، وقتی شب چهارشنبه آخر رسید، تا نزدیک مغرب، رفتن برایم ممکن نشد، من هم همان وقت تنها به راه افتادم. شب شد و من همچنان می رفتم تا این که فقط یک سوم راه باقی ماند.
آن شب مهتابی بود ناگاه شخص عربی را دیدم که بر اسبی سوار است و به طرف من می آید. با خود گفتم الان این عرب مرا برهنه می کند. وقتی به من رسید به زبان عربی بدوی با من سخن گفت و از مقصدم پرسید گفتم: به مسجد سهله می روم.
فرمود: خوراکی همراه خود داری؟
گفتم: نه.
فرمود: دست در جیب خود ببر.
گفتم: چیزی ندارم.
باز همان سخن را تکرار فرمود من هم دست خود را در جیبم کردم مقداری کشمش یافتم که برای طفل خود خریده بودم؛ ولی فراموش کرده بودم به او بدهم و در جیبم مانده بود.
آن گاه به من فرمود: «اوصیک بالعود» تا سه مرتبه (در زبان عربی بدوی، پدر پیر را «عود» می گویند. یعنی تو را نسبت به پدر پیرت سفارش می کنم) و از نظرم غائب گردید.
متوجه شدم ایشان آقا حضرت مهدی علیه السلام بوده اند و باز فهمیدم که آن حضرت راضی به جدایی من از پدرم، حتی شب های چهارشنبه نیستند؛ لذا دیگر به مسجد نرفتم. (1)
پی نوشت :
1. کمال الدین، ج 2، ص 88، س 14 و عبقری الحسان، ج 1، ص 287.
منبع مقاله :
یوسفی، محمد، (1390)، ملاقات با امام زمان علیه السلام در کربلا، قم، خورشید هدایت، چاپ دوم
ستاد اقامه نماز شهرستان ملایر
@setadegamenamazmalayer
🔴حکایتی آموزنده
حضرت موسی به عروسی دو جوان مومن و نیک سرشت قومش دعوت شده بود، آخر شب در هنگام خداحافظی عزرائیل را بر بالای خانه بخت و حجله عروس و داماد دید!!!
از او پرسید تو اینجا چه میکنی؟
عزراییل گفت امشب آخرین شب زندگی این عروس داماد است ماری سمی در میان بستر این دو جوان خوابیده و من باید در زمان ورود و همبستر شدن آنها در این حجله جان هر دو را به امر پروردگار در اثر نیش مار بگیرم . موسی با اندوه از ناکامی و مرگ این دو جوان نیکوکار و مومن قومش رفته و صبحگاهان برای برگذاری مراسم دعا و دفن آن دو بازگشت اما در کمال تعجب و خوشحالی عروس و داماد زنده و خندان از دیدن پیامبر خدا در حال بیرون انداختن جسد ماری سیاه دید!!! از خدا دلیل دادن این وقت و عمر اضافه به ایشان را پرسید؟ جبرییل نازل شد و گفت دلیل را خود با سوال از اعمال شب قبل ایشان خواهی یافت.
موسی از داماد سوال کرد دیشب قبل ورود بحجله چه کردند؟ جوان گفت وقتی همه رفتند گدایی=(سائلی) در زد و گفت من خبر عروسی شما را در روستای مجاور دیر شنیدم و تمام بعدازظهر و شب را برای خوردن و بردن یک شکم سیر از غذای شما برای خود و همسر بیمارم در راه بودم لطفا بمن هم از طعام جشنتان بدهید.
بداخل آمدم و جز غذای خودم و همسرم نیافتم غذای خود را به آن مرد گرسنه دادم خورد برایم دعای طول عمر کرد و گفت برای همسرم هم غذا بدهید او نیز چون من سه روز است غذای مناسبی نخورده است. با خجالت قصد ورود و بستن در را داشتم که همسرم با رویی خندان غذای خودش را بمرد داد و او در هنگام رفتن برای هردوی ما دعای طول عمر ،رفع بلا و شگون مصاحبت با پیامبر خدا در اولین روز زندگی مشترکمان را کرد و رفت.
وقتی قصد ورود بحجله را داشتیم مجمعه (سینی بزرگ و سنگین غذا از جنس مس ) از دست همسرم برروی رختخواب افتاد و باعث مرگ این مار سمی که در رختخواب مابود گشت، پس ما هردو دیشب را تا اکنون بعبادت گذارندیم و العجب شادی ما از اینست که دعای آنمرد بر شگون مصاحبت با شما نیز به اجابت رسید.
جبرییل ع فرمود ای موسی بدان صدقه و انفاق باعث رفع بلا و طول عمر شده این بر ایشان بیاموز و داستانشان برهمگان باز گو باشد که چراغی گردد بر خلق ما برای نیکی به دیگران و مصاحبت پیامبرانی چون تو در جنت.
📚داستانها وحکایات انبیا
ستاد اقامه نماز شهرستان ملایر
@setadegamenamazmalayer
تدبر در قرآن
وَاذْكُر رَّبَّكَ فِي نَفْسِكَ تَضَرُّعًا وَخِيفَةً وَدُونَ الْجَهْرِ مِنَ الْقَوْلِ بِالْغُدُوِّ وَالْآصَالِ وَلَا تَكُن مِّنَ الْغَافِلِينَ
ـــــــــــــــ
و در دل خويش، پروردگارت را بامدادان و شامگاهان با تضرع و ترس، بىصداى بلند، ياد كن و از غافلان مباش.
(سورة الاعراف، آیه ۲۰۵)
ستاد اقامه نماز شهرستان ملایر
@setadegamenamazmalayer
گشایش درهای آسمان با نماز شب 🍃
🔸 وقتی که جوان برای نماز شب بلند میشود، اما خوابش میآید و سرش به این طرف و آن طرف میرود، چانهاش پایین میافتد، پروردگار درهای آسمان را باز میکند و خطاب به ملائکه میفرماید: «أُنظُروا الی عَبدی؛ به بنده من نگاه کنید.»
یعنی خداوند علّی اعلا افتخار میکند که ببیند این بنده من، کاری را که بر او واجب نکردهام؛ چگونه به جا میآورد.
پروردگار میفرماید:
من سه چیز به او مرحمت میکنم:
اول این که موفق به توبهاش میکنم؛ آن هم توبه نصوح و قاطع،
دوم این که گناهانش را میآمرزم
و سوم رزق وسیعی نصیب او میکنم.
🖇 آیت الله حق شناس، ز ملکوت تا ملکوت، دفتر اول
ستاد اقامه نماز شهرستان ملایر
@setadegamenamazmalayer
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔵نماز شب
✨آیت الله مجتهدی تهرانی
«اللّهمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الفرج
کانال ستاد اقامه نماز شهرستان ملایر
@setadegamenamazmalayer
━━━💠🌸💠━━━
#حکایت
🔵 علت بکار بردن لفظ مقدس #یاعلی هنگام خداحافظی
🌺از پیغمبر سئوال شد: یارسول الله،ما وقتی صحبتمون، حرفمون با یکی تموم میشه،
پایان کلاممون، او را به خدا
می سپاریم، به بیان پارسی می گوییم: خداحافظ و به زبان عربی می گوییم: فی امان الله
اگر بدون خداحافظی کردن،
در وسط سخن گفتن از او جدا بشیم، نوعی بی ادبی می پنداریم.
🌸 شما وقتی در معراج با خدا هم صحبت شدید ، پایان جمله که نمی توانستید به ذات خدا عرضه بدارید؛ تو را به خدا می سپارم! آخرین جمله ی رد و بدل شده ، بین شما و خدا چه بود⁉️
✨ حضرت فرمودند:پایان صحبت،
خداوند سبحان به من گفت: "یاعلی"
من نیز به خدای خود " یا علی" گفتم.
این آخرین جمله بین من و ذات مقدس خدا بود
🔰 منبع:کتاب سخن خدا ۷۱ - زندگانی چهارده معصوم ص ۴۹ - معراج ص۱۳
ستاد اقامه نماز شهرستان ملایر
@setadegamenamazmalayer
به به چه نمازی....
#نماز
ستاد اقامه نماز شهرستان ملایر
@setadegamenamazmalayer