eitaa logo
ستاد تبلیغات جنگ
3.4هزار دنبال‌کننده
12.1هزار عکس
9.6هزار ویدیو
45 فایل
اخبار این کانال، از مراجع اصلی تأمین خبر می‌شود ستاد رسانه جنگ @setadjang313 🆔 پذیرش تبلیغات👇 @f_aaha
مشاهده در ایتا
دانلود
7.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حافظه تاریخی 🚩 اخبار یمن و خلیج فارس @yaman313 @yaman313 🔴 آیت االله بهجت ره: برای چشمتان به اتفاقات باشد. 🆔 پذیرش تبلیغات @f_aaha
🚨🚨خیلی فوری و مهم پشت پرده هایی که خیلیها نمیدانند از واقعیتهایی وحشتناک سالیان برای آن تلاش کردند. بدون تعصب حزبی و ...فقط نگاه کنید و پی به دسیسه هایی ببرید که باذن الله نقش بر آب شد. آیا برخی کارهای کنونی ... هم دنباله رو آن هدف شوم ولی ناکام میباشد؟؟!!! و مکروا و مکر الله و اللهُ خیرُ الماکرین 📣 اگر نبینید ضرر کردید حسابی اینجا درج و سنجاق شده 👇👇. @jahadtabin313 @jahadtabin313 🆔 پذیرش تبلیغات @f_aaha
12.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ توطئه حذف رهبری توسط برخی اصلاح طلبان خائن و برانداز ... !! ⭕️ اسرائیل در ترور فرماندهان سپاه انتقام کدام یک از اقدامات هوشمندانه این سرداران را گرفت ⭕️شهید سردار سلامی چرا قبلا گفت که من انتقام شهادت خود را از اسرائیل گرفته‌ام 🟢اگر سپاه نبود کشور هم نبود . 👈 خدایا به احترام و با ظهور امام زمان ما را از شر نفوذی های خائن نجات بده ☀️ اَللهُمَّ عَجِل لِوَلیکَ الفَرج بِحَقِّ فاطِمَة الزَهراء و بِحَقِّ زِیْنَـبِ الکُبْریٰ . @jahadtabin313 @jahadtabin313 🆔 پذیرش تبلیغات @f_aaha 🌎 اینجا دریچه ای برای افزایش سواد رسانه ای و بصیرت افزایی می باشد. 📌حتی المقدور با لینک ارسال شود.
12.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ توطئه حذف رهبری توسط برخی اصلاح طلبان خائن و برانداز ... !! ⭕️ اسرائیل در ترور فرماندهان سپاه انتقام کدام یک از اقدامات هوشمندانه این سرداران را گرفت ⭕️شهید سردار سلامی چرا قبلا گفت که من انتقام شهادت خود را از اسرائیل گرفته‌ام 🟢اگر سپاه نبود کشور هم نبود . 👈 خدایا به احترام و با ظهور امام زمان ما را از شر نفوذی های خائن نجات بده ☀️ اَللهُمَّ عَجِل لِوَلیکَ الفَرج بِحَقِّ فاطِمَة الزَهراء و بِحَقِّ زِیْنَـبِ الکُبْریٰ . @jahadtabin313 @jahadtabin313 🆔 پذیرش تبلیغات @f_aaha 🌎 اینجا دریچه ای برای افزایش سواد رسانه ای و بصیرت افزایی می باشد. 📌حتی المقدور با لینک ارسال شود.
6.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
استاد امیری: _کوچک سازی کشورهای مسلمان هدف نهایی صهیونیست است. _صف یزیدیان،فرعون و نمرودهای زمان از مسلمان، شیعیان و حسینیان جدا شده. _تاکید بر ایجاد وحدت و ائتلاف‌های منطقه ای و فرامنطقه‌ای 🌎https://aparat.com/v/wujya61 🌎https://youtu.be/oWjUv2ihd3g 🌎https://youtu.be/xTMy0c3oRGM 🌎https://t.me/asareostad/308 🌎https://ostadamiri.ir/?p=594 🎤 پایگاه حفظ و نشر آثار" " @aasarostad @aasarostad 📚 تحلیل های صوتی، تصویری و نوشتاری روزانه را در این کانال دنبال کنید.
23.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کار قشنگ این خانم قابل تامل هست👏 🔶 شایعه کردن که در اطلاعات لو رفته بانک سپه، نام یک اختلاسگر بزرگ دیده میشه که پدر شهید پلارک معروف بوده همون شهیدی که قبرش بوی گلاب میده 🔷حالا این خانم رفته بهشت زهرا(س) تا حقیقت ماجرا رو مشخص کنه 🚩 اخبار یمن و خلیج فارس @yaman313 @yaman313 🔴 آیت االله بهجت ره: برای چشمتان به اتفاقات باشد. 🆔 پذیرش تبلیغات @f_aaha
فعلا قابلیت بارگیری به دلیل درخواست زیاد فراهم نیست
نمایش در ایتا
34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
‼️خبر فوق‌العاده برای دیابتی ها‼️ روشی جدید برای درمان دیابت موسسه دانش بنیان با همکاری👇🏻👇🏻👇🏻 «پژوهشکده گیاهان دارویی» کشور به روشی کاملا علمی و موثر در جهت درمان ریشه ای دیابت دست یافت 🔹 بدون اینکه بخوای هر روز درگیر دکتر و قرص و انسولین باشی دیابتت رو درمان کن 👌 برای درمان دیابت به صورت ریشه‌ای با روش کاملا گیاهی وارد کانال شوید👇👇 https://eitaa.com/joinchat/4130407574C8635be9d23 جهت ویزیت رایگان فرم زیر را پر کنید👇 https://digiform.ir/cfdf6b83d8
🔹 مهمترین سرخط روایت‌های جریان‌های رسانه‌ای در افکار عمومی 🗓 بازه زمانی: ساعت ۲۰، بیست‌ونهم تیرماه تا ۱۰/۳۰، سی‌ام تیرماه ✍ کاری از تیم رصد فضای مجازی-زیر نظر استاد امیرعلی حیدرِ امیری 🔷 جریان انقلابی 1. برجسته‌سازی بحران انسانی در غزه با تأکید بر قحطی و سوءتغذیه گسترده. 2. نمایش ظرفیت بلوک شرق برای مقابله با یک‌جانبه‌گرایی آمریکا و اسرائیل، با تمرکز بر گسترش روابط ایران و چین پس از نبرد ۱۲ روزه. 3. مانور بر وخامت اوضاع سوریه و ادامه تجاوزات اسرائیل، همراه با تأکید بر وابستگی جولانی به آمریکا و اسرائیل. 4. تقویت روحیه خوداتکایی با انتشار خبر ساخت سریع نیروگاه توسط مهندسان داخلی در نکا. 5. هشدار درباره نفوذ نرم اسرائیل در کشورهای همسایه شمالی ایران از طریق آژانس ماشاو. 🟠 جریان لیبرال داخلی 1. دعوت به اصلاحات ساختاری و تغییر در نظام حکمرانی، با حذف چهره‌های خاص سیاسی در پرونده استیضاح پزشکیان. 2. برجسته‌سازی بحران کم‌آبی و قطعی برق در تهران با بازتاب تعطیلی روز ۱ مرداد. 3. تأکید بر لزوم بازگشت به دیپلماسی هسته‌ای، با اشاره به پذیرش مذاکرات جدید با اروپا در استانبول. 4. درخواست برای حکمرانی نوین با استراتژی‌های تازه، با استناد به سخنان محسن میلانی. 5. گمانه‌زنی درباره بازگشت احمدی‌نژاد به عرصه ریاست‌جمهوری با اشاره به جلسه اخیر او با اعضای ستاد انتخاباتی‌اش. 🔴 جریان سلطنت‌طلب 1. تداوم فضاسازی پیرامون انفجارهای مشکوک در شهرهای مختلف، به‌ویژه در رشت. 2. القای آسیب‌پذیری زیرساخت‌های مالی و بانکی ایران در نبرد ۱۲ روزه و چاپ پول برای جبران خسارات. 3. حمله به مدیریت آموزش‌وپرورش با برجسته‌سازی کمبود ۱۴۰ هزار معلم در سال آینده. 4. تشکیک در اقدامات امنیتی جمهوری اسلامی، با اشاره به "دستاوردسازی مسئولان" در جریان جنگ اخیر. 5. پمپاژ نارضایتی از مدیریت انرژی کشور با انتشار ویدئوهایی از قطعی آب و برق. ⚫️ جریان منافقین 1. تمرکز بر افزایش قیمت اقلام اساسی (لبنیات، گوشت، برنج) و فشار تورمی پس از جنگ. 2. بازتاب نارضایتی مردم از قطعی آب در اوج گرما و ضعف مدیریت بحران انرژی. 3. ادامه فضاسازی از وقوع انفجارهای مشکوک در گیلان و سایر نقاط. 4. مانور روی نارضایتی کشاورزان با اشاره به طلب ۲ همتی گندم‌کاران از دولت. 5. القای تلاش جمهوری اسلامی برای قهرمان‌سازی از کشته‌شدگان خود در جنگ، با بازنشر روایت‌های احساسی از خانواده شهدا. 🎤 پایگاه حفظ و نشر آثار" " @aasarostad @aasarostad 📚 تحلیل های صوتی، تصویری و نوشتاری روزانه را در این کانال دنبال کنید.
💥 اهم موارد منتشرشده در رسانه‌های فارسی‌زبان معارض ✍ کاری از تیم رصد فضای مجازی-زیر نظر استاد امیرعلی حیدرِ امیری 📌 ایران اینترنشنال 🔸️فضاسازی روی اظهارات وزیر اطلاعات پیرامون معرفی دستگیری مزدوران دشمن در داخل به‌عنوان دستاورد جنگ 12 روزه با اسرائیل 🔹️حاشیه‌سازی از وقوع دو انفجار مجزا در استان گیلان و شهر رشت و مصدومیت 17 تن در یکی از این حوادث و ارتباط دادن آن با عملیات ترور 🔸️طرح ادعای متوسل شدن بانک مرکزی به چاپ پول برای تأمین نقدینگی مورد نیاز مردم در جنگ 12 روزه و پس از حمله سایبری گروه گنجشک درنده به ایران 🔹️سیاه نمایی از اظهارات وزیر آموزش‌وپرورش درخصوص کمبود معلم در کشور 📌 بی‌بی‌سی فارسی 🔸️فضاسازی روی وضعیت وخیم گرما در ایران و بحرانی شدن شرایط تأمین آب در پایتخت و تعطیلی چهارشنبه 🔹️حاشیه‌سازی از اظهارات عراقچی پیرامون مذاکره با کشورهای اروپایی با موضعی مستحکم‌تر و قوی‌تر 🔸️مرور اقدامات مختلف رهبران جمهوری اسلامی از ابتدای انقلاب تاکنون در بزنگاه‌های سخت با استفاده از تعبیر نوشیدن جام زهر 🔹️ حاشیه‌سازی از وقوع دو انفجار مجزا در استان گیلان و شهر رشت و مصدومیت 17 تن در یکی از این حوادث و ارتباط دادن آن با عملیات ترور 📌 من و تو 🔸️بازتاب ادعای سی ان ان پیرامون اقدام جمهوری اسلامی به تقویت نیروهای نیابتی خود در منطقه برای حمله به اسرائیل 🔹️انعکاس ادعای ارتباط و همکاری مراکز اسلامی در کشورهای اروپایی با جمهوری اسلامی برای مقاصد تروریستی و خرابکاری 🔸️برجسته‌سازی اظهارات وزیر انرژی اسرائیل پیرامون آگاهی به وضعیت وخیم آب در ایران و اعطای تکنولوژی‌های لازم به ایران برای فرار از بحران با سرنگونی رژیم ایران 🔹️مانور روی تداوم خاموشی‌ها در سراسر کشور و قطع آب شهروندان و سخت شدن شرایط زندگی روزمره برای مردم 📌 رادیو فردا 🔸️فضاسازی پیرامون سفر از پیش اعلام‌نشده علی لاریجانی مشاور رهبر ایران به روسیه و دیدار با پوتین 🔹️بازتاب طنین‌انداز شدن سرود «ای ایران» در زندان‌های ایران در واکنش به اعدام‌های شتاب‌زده در کشور و سوءاستفاده از این سرود توسط سران نظام 🔸️برجسته‌سازی گزارش شبکه 12 اسرائیل درخصوص ابزارهای ویژه این رژیم در حمله روز اول به ایران 🔹️برجسته‌سازی شادی زنان و دختران فوتبالیست ایران پس از صعود به جام ملت‌های آسیا 📌 ایندیپندنت فارسی 🔸️فضاسازی روی تعطیلی تهران در روز اول مرداد به دلیل بروز بحران در تأمین آب شرب برای پایتخت و اتمام تدریجی آب سدهای تهران 🔹️حاشیه پردازی پیرامون برگزار رزمایش مشترک دریایی ایران و روسیه در خزر 🔸️برجسته‌سازی بروز بحران آبی شدید و بی‌سابقه در پایتخت و انعکاس تصاویر از خالی شدن آب سدهای بزرگ تأمین‌کننده آب تهران 🔹️ حاشیه‌سازی از وقوع دو انفجار مجزا در استان گیلان و شهر رشت و مصدومیت 17 تن در یکی از این حوادث و ارتباط دادن آن با عملیات ترور 🎤 پایگاه حفظ و نشر آثار" " @aasarostad @aasarostad 📚 تحلیل های صوتی، تصویری و نوشتاری روزانه را در این کانال دنبال کنید.
12.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ توطئه حذف رهبری توسط برخی اصلاح طلبان خائن و برانداز ... !! 👈بدون تعصب جناحی و... ببینید ⭕️ اسرائیل در ترور فرماندهان سپاه انتقام کدام یک از اقدامات هوشمندانه این سرداران را گرفت ⭕️شهید سردار سلامی چرا قبلا گفت که من انتقام شهادت خود را از اسرائیل گرفته‌ام 🟢اگر سپاه نبود کشور هم نبود . 👈 خدایا به احترام و با ظهور امام زمان ما را از شر نفوذی های خائن نجات بده ☀️ اَللهُمَّ عَجِل لِوَلیکَ الفَرج بِحَقِّ فاطِمَة الزَهراء و بِحَقِّ زِیْنَـبِ الکُبْریٰ . @jahadtabin313 @jahadtabin313 🆔 پذیرش تبلیغات @f_aaha 🌎 اینجا دریچه ای برای افزایش سواد رسانه ای و بصیرت افزایی می باشد. 📌حتی المقدور با لینک ارسال شود.
🚨🚨خیلی فوری و مهم پشت پرده هایی که خیلیها نمیدانند از واقعیتهایی وحشتناک سالیان برای آن تلاش کردند. بدون تعصب حزبی و ...فقط نگاه کنید و پی به دسیسه هایی ببرید که باذن الله نقش بر آب شد. آیا برخی کارهای کنونی ... هم دنباله رو آن هدف شوم ولی ناکام میباشد؟؟!!! و مکروا و مکر الله و اللهُ خیرُ الماکرین 📣 اگر نبینید ضرر کردید حسابی اینجا درج و سنجاق شده 👇👇👇 @jahadtabin313 @jahadtabin313