eitaa logo
ستاد تبلیغات جنگ
3.7هزار دنبال‌کننده
11.8هزار عکس
9.1هزار ویدیو
44 فایل
اخبار این کانال، از مراجع اصلی تأمین خبر می‌شود ستاد رسانه جنگ @setadjang313 🆔 پذیرش تبلیغات👇 @f_aaha
مشاهده در ایتا
دانلود
بلومبرگ: جنگ ایران با سرعتی بی‌سابقه در حال خالی‌ کردن ذخایر استراتژیک نفت جهان است و فقط یک ماه تا جیره‌بندی سوخت و بحران‌های امنیتی در جهان باقی مانده است
20.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⏪روایت توابین جیش‌الظلم از نحوهٔ جذب تا عملیات تروریستی
3.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نخست‌وزیر پیشین قطر: ایران پس از جنگ «قوی‌تر» خواهد شد شیخ حمد بن جاسم آل‌ثانی، نخست‌وزیر پیشین قطر، در اظهاراتی به ارزیابی وضعیت ایران پس از جنگ پرداخت.
11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷 دوران جدید خلیج فارس آغاز شد
📌 عصبانیت ترامپ از مطالبه ایران برای غرامت جنگی آسوشیتدپرس به‌نقل از دیپلمات‌های منطقه‌ای: ترامپ از اصرار ایران برای دریافت غرامت جنگی عصبانی است. بر اساس این گزارش، ترامپ از هرگونه پرداخت غرامت به ایران واهمه دارد چون به طور سنتی، طرف بازنده در جنگ اقدام به پرداخت غرامت می‌کند و هرگونه پرداخت غرامت به منزله پذیرش شکست در جنگ با ایران است.
🔻عکس ماهواره ای نشان می دهد که ایران به شدت به ۳ ناوشکن آمریکایی ضربه زده است. 🔹ایران موفق شده یک سیستم حمله با تعداد زیادی قایق‌های تندرو ایجاد کنند که مانع از دفاع مؤثر کشتی‌های آمریکایی از خود شود. 🔹تعداد زیادی از اهداف که از جهات مختلف در یک چارچوب زمانی محدود می آیند، سیستم های دفاعی آمریکایی را از خنثی کردن همه آنها باز می دارد.
11.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥ذوالنور عضو کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس: نقطه دوم استراتژیک ما جزایر سه‌گانه تنب بزرگ و کوچک و ابوموسی است 🔹️می‌توانیم به مین‌های موجود در تنگه هرمز عمر خودکشی و عمق دهیم. ما با مین‌ریزی می‌توانیم تنگه هرمز را حفظ کنیم.
🔴مقام ایرانی: تهران مخالف انتقال اورانیوم به خارج از خاک خود است ♦️شبکه خبری الجزیره امروز دوشنبه به نقل از یک مقام ایرانی گزارش داد که واشنگتن در پیشنهاد خود خواستار دستیابی به اورانیوم غنی‌سازی شده با غنای ۶۰ درصد شده است. ♦️وی با بیان اینکه ایران با انتقال اورانیوم به خارج از خاک خود مخالفت کرده، در عین حال خبر داد تهران آماده است اورانیوم مذکور را تحت نظارت آژانس بین‌المللی انرژی اتمی رقیق کند. ♦️این مقام با تأکید بر اینکه ایران آماده است اورانیوم با غنای بالا را به سطح ۳.۷ درصد و ۲۰ درصد رقیق کند، تصریح کرد: آمریکا خواستار توقف ۲۰ ساله غنی‌سازی اورانیوم شده، اما ایران این درخواست را رد کرده است. ♦️وی در پایان گفت که آمریکا پیشنهاد پرداخت غرامت به ایران در ازای خسارت‌های جنگ را رد کرده است.
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
⏪ وحدتمون برگ برندمونه رهبرمون هر چی بگه همونه
کارنامه جنگ❗️
🔴ترامپ: این دفعه دامنه «پروژه آزادی» از کشتیرانی فراتر می رود ✍منظور ترامپ احتمالا اینه که ایران تنگه باب المندب رو هم میبنده؟!😎 شما هر طور مایل هستید و بدون فکر عمل میکنید ،قبل از حمله به ایران فکر این رو نمی‌کردید تنگه هرمز توسط ایران بسته میشه، حالا هم که این وسط هسته ای کلا فراموش شد و بحث اول دنیا تنگه هرمز شده ،لذا کاری نکنید تنگه هرمز هم فراموش بشه و تنگه باب‌المندب حرف اول دنیا شود... بازهم جلوتر برید کارت‌های دیگه رو خواهد شد پس فرار را بر قرار ترجیح دهید چون منطقه در تاریکی برای سربازانتان خطرناک است! ✍جواد سعیداوی