eitaa logo
ستاد تبلیغات جنگ
3.3هزار دنبال‌کننده
11.5هزار عکس
9.4هزار ویدیو
44 فایل
اخبار این کانال، از مراجع اصلی تأمین خبر می‌شود ستاد رسانه جنگ @setadjang313 🆔 پذیرش تبلیغات👇 @f_aaha
مشاهده در ایتا
دانلود
3.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️مسئولی که در شرایط جنگی، مدام از "قحطی"، "کمبود" و "عدم فروش نفت" حرف می‌زند، هر کجای دنیا بود با این مسئول برخورد قضائی می‌کردند. 🔹️مصطفی طاهری، عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس: برای اینکه ثابت کنند تفاهم‌نامه با آمریکا خیلی خوب بسته شد، مدام می‌گوید ما در محاصره نتوانستیم یک قطره نفت هم بفروشیم، بر فرض که درست است، چرا مدام پالس ضعف ارسال می‌کنید؟ .
‌ ♨️ ماهواره‌های ایرانی، مسیریابی را برای موشک‌های بالستیک یمن فراهم می‌کنند که به اهدافی که توسط عربستان سعودی پشتیبانی می‌شوند، شلیک می‌شوند. 🔹در هفته‌های اخیر، ایران ماژول‌های مسیریابی GNSS و سیستم‌های ضد تداخل را برای موشک‌های بالستیک نیروهای مسلح یمن ارائه کرده است. 🔹این ماژول‌های GNSS که از چهار بخش تشکیل شده‌اند، از ترکیبی از ماهواره‌های روسی و ایرانی برای افزایش دقت در مرحله نهایی مسیریابی استفاده می‌کنند.
5.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 باید بریم زنان اسرائیل رو آزاد کنیم؛ 🔹‌سالها تهمت دیوارکشی بین زن و مرد رو به ایران زدن نگو قانون خودشون بوده؛ فساد و بی‌دینی رو در ایران رواج دادن ولی از هویت دینی خودشون دفاع میکنن... 🔹‌الان سازمان حقوق بشر کجاست؟ اینترنشنال کجاست؟ زن‌زندگی‌آزادی کجاست؟
2.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴کارشناس آمریکایی: ایران با جنگ افقی، واشنگتن را در بحران گرفتار کرده است 🔹 راس هریسون گفته است ایران به‌طور هوشمندانه دولت ترامپ را غافلگیر کرده است. به گفته او، تهران با گسترش درگیری‌ها به‌صورت افقی در سراسر منطقه، میدان نبرد را پیچیده‌تر کرده و اهرم فشار را از دست واشنگتن خارج کرده است. او افزود کاخ سفید اکنون درگیر یک جنگ فاجعه‌بار و پرهزینه شده است.
9.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 مصطفی طاهری، عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس : گرانی‌های امروز هیچ ربطی به جنگ و محاصره ندارد و اگر جنگ هم نمی‌شد به دلیل سیاست‌های ارزی دولت پزشکیان در دی ماه پارسال، دقیقا همین گرانی‌های امروز را شاهد بودیم. .
🔴 دوستان جدید ترامپ! احمد زیدآبادی: ♦️با قهری که دونالد ترامپ از کرهٔ جنوبی و عشق و محبتی که به کیم جونگ اون رهبر کرهٔ شمالی نشان داده است، ظاهراً همهٔ مفاهیمِ زبانزد رهبران دنیای غرب مثل کمونیسم، اقتصاد بازار، جهان آزاد، پردهٔ آهنین و غیره، نزد او مرزهایش را به کلی از دست داده است! ♦️با این حساب اگر ترامپ به زودی جماعت تندرویِ ضدمذاکره در ایران را دوستان صمیمی خود اعلام کند، نباید باعث تعجب‌مان شود!!! .
5.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️رسانه‌های غربی و اسرائیلی با بازنشر سخنان رئیس‌جمهور ایران، سیاست محاصره آمریکا علیه ایران را موفقیت‌آمیز ارزیابی می‌کنند. ✍تکرار دائمی ناتوانی اقتصادی،بیان ناترازیها، کمبود منابع و فشار سنگین تحریم‌ و محاصره و فشار جنگ، آنهم از زبان عالی‌ترین مقام اجرایی کشور، فقط مصرف داخلی ندارد بلکه دشمن هم این حرفها را میشنود، ترجمه میکند و بر مبنای آن محاسبه میکند. وقتی رسانه‌های غربی و صهیونیستی حرفهای رئیس‌جمهور ایران را به‌عنوان نشانه‌ای از "موفقیت سیاست محاصره و حمله نظامی" بازنشر میکنند، باید فهمید این ادبیات میتواند برای دشمن "خطای محاسباتی" ایجاد کند که فشار بیشتر جواب میدهد و ایران را میتوان با فشار اقتصادی و حتی حمله نظامی وادار به عقب‌نشینی کرد. آقای رئیس جمهور! دشمن هم مخاطب شماست بدانید این نوع ادبیات شما علاوه بر تضعیف روحیه مقاومت مردم و ایجاد دلسردی، برای دشمن "محاسبه غلط" و برای این مملکت، "سایه جنگ و فشار اقتصادی" را سنگین‌تر میکند. این حرفها جایش در هیئت دولت پشت درهای بسته‌ست؛ نه در انظار عمومی و پیش گوش دشمن!!!
3.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
‌♨️چرا به مسئولی که فرار کرده، پاداش میلیونی داده شد؟! ‌دکتر خوش‌چشم: 🔹طرف در طول جنگ در فلان وزارتخانه فرار کرده رفته شمال ۷۰ میلیون پاداش گرفته، بعد نظامی ما که وسط جنگ بوده و جنگیده ده میلیون هم نگرفته. ‌ .
🔴 رویترز به نقل از یک مقام ارشد ایرانی : اگر آمریکا در هفته های آینده محاصره دریایی علیه ایران را لغو نکند، عملیات تهاجمی علیه آمریکا آغاز خواهد شد.
2.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 اظهارات عجیب و غریب اشکان خطیبی: 🔹در ایران آدم‌ها و مبارزینی دارم که ۶ ماه است در کوه زندگی می‌کنند.
🔴 عجیبه ، درست زمانی که ترامپ گفت خواهان مذاکره نیستیم ، خبر از گرانی بنزین ، دارو و ... داره زیاد میشه انگار ترامپ منتظره نوکران داخلی او کارشونو انجام بدن تا دوباره خیابون ها شلوغ بشه و یک نارضایتی دیگه راه بندازن.... این سطح از هماهنگی کاملا بی سابقه‌ست‼️ .
4.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️دولت فکر می‌کند با حذف نظارت بر حجاب می‌تواند دور بعد رأی بیاورد. 🔹️علی مطهری: به نظر می‌رسد دولت چهاردهم اراده‌ای جدی برای نظارت بر حجاب ندارد و شاید تصور می‌کند با کاهش این نظارت، در انتخابات بعدی رأی بیشتری به دست می‌آورد. 👈 قطعا همینجور است! .