سیاه و سفید!
(گفت و شنود)
گفت: اوباما در میتینگ انتخاباتی برای کامالا هریس، به ترامپ حمله کرده و گفته است «اگر ترامپ بار دیگر به قدرت برسد، آمریکا دچار هرج ومرج شده و نابود خواهد شد».
گفتم: مثلاً اگر کامالا هریس رئیسجمهور شود، آمریکا از گردابی که در آن افتاده بیرون خواهد آمد!
گفت: دور از جان سگها و شغالها، از قدیم و ندیم گفتهاند «سگ زرد برادر شغال است»!
گفتم: بازرس دامپزشکی که به یک گاوداری مراجعه کرده بود، از مدیر گاوداری پرسید به این گاوها غذا چه میدهید؟ مدیر گاوداری پرسید به گاوهای سفید یا سیاه؟ بازرس گفت گاوهای سیاه، یارو گفت یونجه میدهیم. پرسید به گاوهای سفید چی؟ گفت به آنها هم یونجه میدهیم! بازرس پرسید؛ شیرشان را چه میکنید؟ یارو باز پرسید؛ سفیدها یا سیاهها؟ بازرس با عصبانیت گفت؛ مگر فرق میکنند. مدیر گفت بله قربان! گاوهای سیاه مال خودم هستند. بازرس پرسید؛ گاوهای سفید مال کیست؟ یارو گفت؛ آنها هم مال خودم هستند! بازرس با عصبانیت گفت مردک! مسخره میکنی؟ یارو پرسید؛ خودم یا شما را؟ بازرس گفت هر دو را و مدیر گاوداری گفت؛ کمکم داری یه چیزایی میفهمی!
🔰 تبریک به رئیسجمهور و گلایهای برادرانه
👤 #حسین_شریعتمداری
🔸دیروز مجلس شورای اسلامی به تمامی وزیران پیشنهادی آقای پزشکیان، رئیسجمهور محترم کشورمان رای اعتماد داد. این موفقیت را به جناب پزشکیان تبریک میگوئیم، اگرچه همچنان بر این باوریم که برخی از وزیران پیشنهادی از شرایط لازم برای حضور در مسئولیت بلندپایه وزارت برخوردار نبودهاند ولی بدیهی است که اکنون در جایگاه قانونی وزارت قرار دارند و دفاع از این جایگاه وظیفه قانونی همگان است. اما، در این وجیزه سخن دیگری در میان است.
🔸تابستان سال ۱۳۹۶ و در انتخابات دومین دوره ریاست جمهوری آقای روحانی، یکی از کانالهای خبری ادعا کرد «تکتک اعضای کابینه با نظر رهبر معظم انقلاب انتخاب شدهاند»! این ادعا نیز مانند سخنان دیروز آقای پزشکیان، بلافاصله با استقبال رسانههای بیگانه روبهرو شد و با استناد به خبر مورد اشاره (بازهم مانند اینبار) جایگاه مجلس و مردمسالاری و اختیارات رئيس جمهور را به چالش کشیدند!
🔸رهبر معظم انقلاب -31 تیرماه امسال- در دیدار رئیس و نمایندگان مجلس شورای اسلامی پس از برشمردن ۱۲ ویژگی لازم برای وزیران، به وظیفه و رسالت مشترک رئيس جمهور و مجلس در انتخاب و تأیید وزیران اشاره کرده و گفتند:
«هم رئیسجمهور منتخب و هم مجلس باید این معیارها را رعایت کنند چرا که یک مسئولیت مشترک در انتخاب مسئولان کشور دارند».
🔻بنابراین اگر همانگونه که جناب پزشکیان ادعا کردهاند، تمامی وزرا با هماهنگی رهبر معظم انقلاب انتخاب شدهاند، به یقین حضرت ایشان بر نقش و رسالت مجلس در رای اعتماد و یا عدم اعتماد به وزیران پیشنهادی تاکید نمیورزیدند.
🔸جناب آقای پزشکیان، ادعای غیرواقعی دیروز جنابعالی همانگونه که قابل پیشبینی بود با استقبال گسترده دشمنان قسمخورده نظام روبهرو شده است و از آنجا که امروزه جنابعالی رئیسجمهور همه مردم و تابلوی تمامیت نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران هستید، انتظار آن است که اظهارات مورد اشاره دیروز خود را تصحیح بفرمایید و راه را بر سوءاستفاده دشمنان سد کرده و آنان را مانند همیشه ناکام بگذارید.
#نکته
https://kayhan.ir/001EZb
@Kayhan_online
🔻طبقۀ متوسط بهمثابه دلیل چرخش:
استحالۀ منطقِ فرهنگیِ انقلاب
🖊مهدی جمشیدی
۱. آقای سیدعباس صالحی که به عنوان وزیر پیشنهادی فرهنگ به مجلس معرفی شده است، دیروز در نطق خویش گفت جامعۀ ما تغییر کرده و از جمله در اثر دانشگاه، «طبقۀ متوسط» نیز گسترده شده که منتقد است و میخواهد با بیرون در ارتباط باشد و در مقابل، ما نمیتوانیم این طبقه را نادیده بگیریم. ایشان به سبک محافظهکارانۀ خویش، روشن نکرد که: طبقۀ متوسط، چه خصوصیاتی دارد و به چه اموری نقد دارد و در پی چیست؟ اینکه باید تحوّل اجتماعی را دید یعنی باید خواستههای طبقۀ متوسط را برتابید و به آنها گردن نهاد یا باید طریق دیگری را در پیش گرفت؟ این تحوّل اجتماعی که ایشان از آن سخن گفته، جهت درست دارد یا باید فعالانه با آن مواجه شد و تسلیم نشد؟ سخنان ایشان، در حد یک طرح مسألۀ بسیار کلّی و مبهم بود که مخاطب را در سردرگمی نسبت به موضع ایشان فرومیبرد؛ درحالیکه ایشان در معرض انتخابشدن است و باید باصراحت، مشخص کند که در مقام کارگزار عالی، چه تدبیری در دست دارد.
۲. «طبقۀ متوسط»، اصطلاحی است که بیش از هر چیز، معطوف به مرتبت اقتصادی است و به لایهای از جامعه اشاره دارد که در میانۀ فرادستان و فرودستان نشستهاند و نه غنی هستند و نه فقیر، اما کاربرد این تعبیر در ایران و در میان روشنفکران سکولار، بیشتر بر «سبک زندگیِ فرهنگی» دلالت دارد و حامل این امر است که طبقۀ متوسط در اینجا، مایل به ارزشهای فرهنگیِ غربی هستند و به درجات مختلف، از آن اثر پذیرفتهاند؛ یعنی کسانیکه هویّت بینابینی و یا بهطور کامل، تجدّدی دارند و به ارزشهای فرهنگیِ حاکمیّت، متعهد نیستند. در این روایت، نزاع اصلی در ایران که موجبات شکاف دولت و ملّت را فراهم کرده، میان همین لایۀ اجتماعی و حاکمیّت است و چون این لایۀ اجتماعی، تصمیم نهایی خویش را گرفته و دیگر، الگوها و سرمشقهای رسمی را برنمیتابد، حاکمیّت باید عقبنشینی کند و «تنوّع» و «تکثّر» را به رسمیّت بشناسد. بنابراین، اقدام حاکمیّت، همین است که قرائت رسمی از فرهنگ را کنار بگذارد و عرصۀ عمومی را به حال خویش رها کند و معیارها و قواعد فرهنگیِ رایج و رسمی را کمرنگ کند. واقعیّت فرهنگی در جامعۀ ایران، مسیر متفاوتی از خواست حاکمیّت را انتخاب کرده و حاکمیّت نیز، چارهای جز پذیرش ندارد و نباید مقاومت کند. کسانیکه میگویند باید طبقۀ متوسط را دید، مقصودشان از «دیدن»، همین «تغییر منطق فرهنگی» است؛ یعنی باید پذیرفت که بیش از این نمیتوان و باید در خودِ قواعد فرهنگی – از جمله اصل حجاب و حد حجاب – و نه در روش تحقّق اجتماعیشان، تجدیدنظر کرد.
۳. آقای صالحی، به طرح مسألۀ کلّی و مبهمش، وضوح و امتداد تجویزی نبخشید، چون میدانست که در موقعیّت رأیگیری از نمایندگان، باید به گفتارِ اینچنینی بسنده کرد و پیشتر نرفت و به جزئیّات مناقشهبرانگیز و عینیّات اختلافی، اشاره نکرد؛ بلکه حتی در کرسی وزارت فرهنگی نیز باید مسیر «تغییر منطقِ فرهنگی» را به صورت نامحسوس در پیش گرفت و زیرپوستی و پنهانی، به ارادۀ تجدّدیِ طبقۀ متوسط، رسمیّت داد. مقصود این جریان از «بهبودخواهیِ تدریجی»، همین است باید آرمانهای تجدّدی را در لفافه و گامبهگام به اجرا درآورد و حسّاسیّتها و مخالفتها را برانگیخته نکرد. این عبرتی است که جریان اصلاحات از تجربۀ دولتیاش در نیمۀ دوّم دهۀ هفتاد آموخت و در اثر آن، قدرت را باخت. اینک، این جریان، بیآنکه از «ارزشهای تجدّدی»، بریده باشد و رو به سوی مدینۀ فاضلۀ انقلاب اسلامی آورده باشد، تنها در «روشهای رادیکالِ» خویش، بازاندیشی کرده است. این سازوکار جدید، کسانی را میفریبد و دچار این توهم میکند که اصلاحطلبیِ سکولار، هدفهای خود را تغییر داده است. اصلاحطلبان، انقلابی یا ملایم نشدهاند، بلکه متظاهرتر و زیرکتر شدهاند. آقای صالحی، اصلاحطلبِ شناسنامهای و سیاسی نیست، اما روشن است که از گذشتۀ فکریاش، بازگشته و همبازی اصلاحطلبان شده است. هر چند بازی او، حداکثری و حاد نیست، اما همین اندازه نیز برای اصلاحطلبان، غنیمت است و مقدّمهایست برای طرحهای فرهنگیِ بزرگتر در زمانهای که امکانهای سیاسی، مساعدتر باشند. اینان کارگزارانِ تغییر منطقِ فرهنگیِ حاکمیّت هستند؛ بناست ارزشهای انقلابی، با ارجاع به روایتی از جامعۀ ایران که طبقۀ متوسط را غالب و شورشی و گسسته از حاکمیّت، تصویر میکند، کمرنگ و رقیق بشوند. باید جامعۀ ایران، بحرانی و اضطراری و مشوّش معرفی شود تا بر اساس این فشار از پایین، شرایط سیاسی برای چانهزنی از بالا فراهم آید. احساس میکنند که کارآمدتر از لشکرکشی خیابانی و یا انتخابات، ارجاع به واقعیّت اجتماعیِ روزمرّه است که میتواند نظام را به انفعال و عقبنشینی وادار کند.
https://eitaa.com/mahdi_jamshidi60
سالگرد شهادت سید اسدالله لاجوردی
🔰 از سیاهچالهای شاه تا آموزشگاه انقلاب
🔻«انسانی سالم به زندان آمدم و کلکسیونی از مرض را با خودم خواهم برد»
🔸این جمله بخشی از پرسشنامهای است که شهید سید اسدالله لاجوردی هنگام آزادی از زندان شاه، تکمیل کرد.
🔸سید اسدالله لاجوردی از سالهای آغازین نهضت امام خمینی (رضوان الله علیه) در هیئتهای موتلفه اسلامی فعالیت کرد و همرزم شهیدانی همچون محمد بخارایی و سید علی اندرزگو بود. او پس از ترور حسنعلی منصور، نخستین زندان و شکنجههای رژیم شاه را تحمل کرد و از آن پس، بازداشت و زندان بود که برایش مکرّر از پس یکدیگر میآمد و حبس پشت حبس شامل حالش میشد.
🔸شهید لاجوردی باز هم تحت فشار و با سعایت برخی از مسئولین، از مسئولیت فوق کنارهگیری کرد و به قول خودش سبکبال و آسوده خاطر به همان مغازه کوچکی بازگشت که از سالهای پیش از انقلاب واقع در بازار در اختیار داشت و با همان دوچرخه قدیمیاش رفت و آمد میکرد. اما شهریور 1377، در حالی که در مغازه کوچکش مشغول گپ و گفت با دو نفر از دوستانش بود، هدف منافقین تروریست قرار گرفت.
#دفتر_پژوهشهای_مؤسسه_کیهان
https://kayhan.ir/001EZS
@Kayhan_online
وصیتنامه شهیدسید اسدالله لاجوردی/
(دو واحد جریان شناسی سیاسی فرهنگی)
خطر منافقین انقلاب (سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی) به مراتب زيادتر از منافقين خلق است👇
https://dnws.ir/0014Hk
⭕️روانبخش نماینده مجلس قم :
مزد همراهی مجلس با کابینه پزشکیان!
🔹 بصیرت قطب نمای کشتی سیاست ورزی است. متأسفانه دوستان مجلسی ما در برابر ادعاهای غیرواقعی رییس جمهور که دولتش دولت وفاق ملی است و همه وزرایش مورد تایید رهبری هستند فریب خوردند و او توانست با این گونه ادعاها برای کل کابینه از مجلس رأی اعتماد بگیرد !!
🔹جای بسی شگفتی است که برخی افراد و جریان های اصولگرا مانند شانا اقدام مجلس را کاری مهم و انقلابی دانستند! و مدعیان اصلاحات اقدام مجلس را مورد استهزاء و تمسخر قرار دادند و می دهند که نمونه آن را در توییت حسام آشنا ملاحظه می فرمایید.
🔹ولی۱۲۰نفر از نمایندگانی که اهل بصیرت بودند تحت تأثیر این گونه القائات قرار نگرفتند و به وزرای پیشنهادی بد سابقه رای اعتماد ندادند.
🌷 انا لله و انا الیه راجعون🌷
🌴 و مادری دیگر از مادران صبور شهدا آسمانی شد
🏴 مادر شهیدان والامقام «میرزاعلی و صفرعلی رضازاده» دارفانی را وداع گفت و به فرزندان شهیدش پیوست.
💐الف دزفول ضایعه درگذشت این مادر بزرگوار را محضر خانواده محترم ایشان و مردم شهید پرور دزفول تسلیت عرض می نماید.
🔅غفران و رحمت الهی برای آنمرحومه و صبر و اجر برای بازماندگان از خدای متعال مسئلت دارم .
🌹 شهید میرزاعلی رضازاده متولد ۱۳۳۶ در مورخ ۱۳ مهرماه ۱۳۶۰ در فیاضیه آبادان و شهید صفرعلی رضازاده متولد ۱۳۴۲ مورخ ۱۲ اسفندماه ۱۳۶۲ در عملیات خیبر و در منطقه پاسگاه زید به درجه رفیع شهادت نائل آمدند. مزار مطهر این برادران شهید در گلزار شهدای شهید آباد دزفول ، زیارتگاه عاشقان است.
🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷
✅ «الف دزفول» اولین رسانه تخصصی مقاومت و پایداری شهرستان دزفول
🌐www.alefdezful.com
✴️لینک عضویت کانال ایتا الف دزفول👇🏻
🌐https://eitaa.com/joinchat/349503489C0f4d7935fc
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 نماینده پارلمان بریتانیا: تمام دنیا نفس خود را حبس کرده و منتظر است تا پاسخ ایران به اسرائیل را ببیند!
🔹 جورج گالووی نماینده پارلمان بریتانیا و مجری برنامه پرستیوی معتقد است که ایران اکنون به یک قدرت خودکفا در فناوری نظامی تبدیل شده به طوری که در سال 2010، روایت غرب این بود که به ایران اسلحه نفروشید اما در سال 2024 روایت این است که از ایران اسلحه نخرید!
33.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مستند مرد پولادین
امام خامنهای:
من آقای لاجوردی را در دورهى مبارزات، به عنوان مرد پولادین مىشناختم. در بین دوستان، آن کسى که از کتک خوردن و اقدام کردن و زندان رفتن و آمدن بیرون و دوباره رفتن، خسته نمىشد، آقاى لاجوردى بود؛ در دورهى کار و تلاش براى حکومت اسلامى هم الحمدلله ایشان همینطور عمل کردند.
۱۳۷۷/۲/۱۴
یکم شهریور ماه مصادف است با سالروز ترور مجاهد فی سبیل الله شهید سید اسدالله لاجوردی، مبارز انقلابی و دادستان پیشین انقلاب اسلامی و رئیس سابق سازمان زندانها که در محل کار خود در بازار تهران و به دست عوامل سازمان تروریستی منافقین در سال ۱۳۷۷ به شهادت رسید.