36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#نماهنگ| «سلام فرمانده»
•°امروزاگرچه حالِجھانبۍقرارۍاست ؛
فردا جھان رسد به سر یک قرارِ سبز ꧇)🌿!
#أللَّھُمَعَجِّلْلِوَلیِڪْألْفَرَج°•
#جآنانــ🌱ـــھ |💎
📚 بیدار کردن خانواده برای نماز
❓سوال: آيا بيدار كردن همسر، فرزند يا هر شخص ديگري براي نماز صبح واجب است يا خير ؟
✅ جواب:هرگاه بیدار نکردن اعضای خانواده سهل انگاری و سبک شمردن نماز را به دنبال داشته باشد بیدار کردن آنان لازم است ، تا استخفاف نماز پیش نیاید.
🔹اما اگر عضو خانواده فردی باشد مقید به نماز و مراقب آن، به گونه ای که بیدار نکردن وی موجب استخفاف نماز نمی گردد در این صورت بیدار کردن وی برای نماز لازم نمی باشد. نکته ظریفی که نباید از آن غفلت ورزید، آن است که لزوم بیدار کردن افراد خانواده برای نماز یک امر است و چگونه بیدار نمودن و روش صدا زدن آنان نیز امر دیگری است که آداب و شرایط و مراتبی دارد که از نظر دور نباید داشت و این دو را از یکدیگر تفکیک باید کرد.
#احکام
#احکام_خانواده
#بیدار_کردن_خانواده_برای_نماز
📚محاسبه رد مظالم
❓سؤال: نحوه محاسبه رد مظالم به چه نحوی است؟ وباید به چه کسی پرداخت شود؟
✅جواب : رد مظالم در جایی است که فردی بدهی نسبت به کسی دارد و دسترسی به آن فرد برای پرداخت بدهی ندارد در این صورت از دفتر مرجع تقلید خود اجازه می گیرد و بدهی مذکور را به نیابت از طلبکار به فقیر می دهد.
#احکام
#احکام_ردمظالم
#محاسبه_ردمظالم
#گیرنده_ردمظالم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📚❓نداشتن مرجع تقلید چه حکمی دارد؟
🎙 حجتالاسلاموالمسلمین #سید_محمدتقی_محمدی
#احکام
#احکام_تقلید
#مرجع_تقلید
استاد عالی_۲۰۲۲_۰۵_۱۳_۱۳_۰۵_۴۳_۱۱۵.mp3
3.17M
°•🍃°•
🤲🏻در آخرالزمان، این دعا را
زیاد بخوانید🌱
حجتالاسلام عالی
#امام_زمان #جمعه
برای سلامتی و تعجیل در فرج قطب عالم امکان حضرت بقیه الله اعظم( عجل الله تعالی فرجه الشریف) صلواتی عنایت بفرمایید.
🌹🌹اللَّهُمَّ عَجِّل لِوَلِیک الفَرَج 🌹🌹